View tracker

Idag är den en vecka sen jag hoppade 110cm och höjdrekord med Putte

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara! Då var vi i mål och konfirmerade!❤️Har inte så mycket att skriva mer än att jag inte har får bilderna än som vi tog idag, alltså de enskilda och ett gruppfoto hos fotografen

Likes

Comments

Hej, nu är jag tillbaka från min lilla paus. Jag kände att det var så mycket planering med hästarna när dom skulle komma så att jag inte han med att blogga. Men nu har vi haft den i en vecka och allt känns jättebra! Putte är verkligen världens underbaraste häst och är så duktig. Eftersom jag var bortrest de 3 första dagarna som han var här så han jag bara hunnit rida honom 3 gånger på 4 dagar för han fick en vilodag igår för att det regnade så mycket. Första gången jag red honom red vi i skogen bara och det gick väll ganska bra, han hade ju inte ridits på hela 5 dagar så han var pigg och lite busig. Andra gången började vi hoppa och det slutade med 3 avramlingar på 15cm... Han är 176 i mankhöjd och är en superduktig hopphäst så han hade svårt att hoppa så lågt så han tog ett språng på 50cm istället för 15cm. Men nu i förrgår så hoppade vi 90cm redan på andra hoppträningen och han var så himla fin!! Jag är så stolt över honom, han är så högt över också och han hoppar som en gud❤️🌟Nu ska jag upp till stallet och rida honom, och vi ska ha dressyr med markbommar👌🏼Det ska bli superkul

Likes

Comments

Tog ingen bild till detta inlägg eftersom det återigen handlar om hästarna och jag har just nu bara en bild på min häst som jag har lagt ut redan två gånger, så jag kippar bild denna gången.

Ny info:

Nu har vi fått ännu lite ny info i våra hästar. De är 100% trafiksäkra och min häst Perfect Day kallas oftast för Putte. Jag och Linnéa + våra föräldrar kommer troligtvis att åka och shoppa hästsaker nästa helg och även målarfärg, för helgen därefter måste jag och Linnéa börja bygga hinder och måla dem och städa stallet.

Likes

Comments

Nu är det klart! Äntligen står våra namn på hästarna. Jag och min bästavän kommer ha dessa två halvblod i sommar. Min häst som ni såg i förra inlägget är den som är på första bilden och Linnéas häst Pheobe är på andra bilden. Det ända som är kvar du är bara att vi ska skicka in det exakta datumet vi hämtar hästarna och när vi ska lämna tillbaka dem.

Hur allt kommer gå till:
Det kommer bli så att någon gång vid första veckan på sommarlovet där nånstans (vet som sagt inte riktigt exakta datumet än) kommer min familj och Linnéas familj åka ca 3 timmar bil för att hämta dem. Sen kommer vi åka ner till våra sommarstugor (vi bor grannar med våra sommarstugor) där stallet ligger. Stallet ligger typ 1 minut ifrån våra stugor. Jag och Linnéa och vår familjer kommer då att spendera hela sommarn där. När vi lastat av hästarna och släppt ut dem i hagen kommer vi lasta in alla sadlar och allt som kommer med dem.
Innan vi hämtar hästarna kommer jag och Linnéa om 2-3 börja bygga hinder och skura stallet, vi kommer även shoppa jättemycket till våra hästar och göra det jättefint till dom kommer! Sen lär vi nog ta våran första ridtur med dem första dagen eventuellt.

Om min häst:
Min häst heter då Perfect Day och är en vallack, född 2006. Perfect Day är av rasen Svenskt Halvblod och är en lugn framåt kille som älskar att tävla och hoppa och bara mysa i stallet. Han är tävlad i hoppningen upp till 120cm och har kapacitet för högre. Han är i dressyren tävlad upp till LB-LA alltså även en duktig dressyrhäst.
Perfect Day är 176cm i mankhöjd (en väldigt stor häst).

Jag kommer att klä honom i mörk rosa eftersom jag tycker sett är fint när en vallack har rosa och särkilt i hans färg på sin päls. Jag kommer även att ha hans tillbehör i rosa dvs, hinkar, borstar, ryktlådor, grimmor, grimskaft osv.. ❤️

Linnéas häst:
Tänkte ta lite snabbt om Linnéas häst också. Det är ett sto född 2002. Pheobe är 172cm i mankhöjd och är även hon av rasen Svenskt Halvblod. Hon är också en riktigt gosig men framåt och glad häst.
Hon är också tävlad i hoppningen upp till 120cm och har även hon kapacitet för högre. I dressyren är hon tävlad till LB.

Jag vet att Linnéa kommer klä Pheobe i blått/turkost vilket on passar jättebra i och detta kommer hon ha på samma saker som jag.

Sådär! Mer info om hästarna kommer längre fram men jag hoppas ni kommer tycka detta är lika kul som jag! Jag kan iallafall lova att det kommer komma så himla många bilder i sommar på min underbara häst❤️❤️

Likes

Comments

HÄR ÄR HAN!!😍😍

Min blivande sommarhäst!!
Är så fucking glad just nu alltså, denna fantastiska hästen med en enorm kapacitet blir min denna sommaren och förhoppningsvis fler efter det.

FAKTA:

Han heter Perfect day och jag kommer kalla honom något annat lite kortare. Har ni några förslag på smeknamn så snälla skriv dem till mig, behöver all hjälp jag kan få men jag tänker typ Perfect, Peffe, men som sagt så behöver jag er hjälp😬

Han är 176 i mankhöjd (väldigt stor häst)

En skitsnäll häst och gillar att mysa i stallet.

Tävlad i LB i hoppning upp till 120cm

Perfect day är Svenskt halvblod

Han är född 2006, alltså en ung häst med en enorm kapacitet och mycket energi!

Kommer inom snart få reda på mer info om honom, så uppdate kommer

Denna sommaren kommer äga ❤️❤️❤️Likes

Comments

Igår var jag i Kalmar med min syster☀️ Vlogg ute på youtube på Matilda Klintefors

  • 242 readers

Likes

Comments

Hade en hopplektion igår som gick bra får jag väll säga ändå. Tilka var bara så pigg så att jag var tvungen att hålla igen henne riktigt mycket innan varje hinder vilket inte jag brukar behöva göra med henne💪🏼Men det gick ändå bra tycker jag❤️

Likes

Comments