Header
View tracker

Go'kväll! Nu har jag pluggat klart för idag, finito, i'm done! Har faktiskt hunnit gå igenom massa svenska retoriska modeller, skrivit näst intill ett helt tal och bestämt ämne inför morgondagens skrivning. Är riktigt jävla trött på att plugga nu men tyvärr har jag prov på måndag också,haha. Det är alltid såhär veckorna innan jul, förstår inte varför lärarna inte samspelar lite mer... Jaja sånt är livet. Nu sitter jag och dricker lite te och kollar på tv och ska snart göra mig redo för sängen. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Feeling right now

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och har precis haft mitt religionsprov och mår rent ut sagt skit. Sen ungefär söndags har jag varit så jävla sjuk, jag hostar och har ont i lungorna och snorar haha. Fy, så nu ska jag ha media klart sen blir det matte sen drar jag faktiskt hem. Har ju prov och grejer imorgon också så måste ändå dit hela dagen så får passa att vila ikväll. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag har vi haft julmarknad i skolan med alla UF-företag på Värmdö. Vi ställde dock inte upp för att sälja utan bara för att visa att vi finns. Vi har en beställning på 24 flaskor, bilden ovan, som skulle iväg idag så vi prioriterade det. Som ni kanske ser säljer vi smaksatt olivolja som vi själva gjort! Så efter skolan fixade vi det i tyresö, så även fast jag slutade skolan runt 12.30 så kom jag hem efter 17.

Nu ligger jag i sängen, jag har precis ätit, kollat skam och tänt lite ljus. Det jag har kvar på agendan idag är att plugga religion, woho, duscha och lite sånt. Har ju religionsprov på buddhism och hinduism första lektionen imorgon så måste iaf kolla igenom papperna lite, även fast jag bara vill sova rn. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Hej! Förlåt för hemsk kvalitet på bilderna men jaja, så får det vara. Har precis kommit hem från skolan, på vägen hämtade jag mitt paket(inlägget under), och nu ligger jag här i sängen och kollar SKAM och väntar på mamma. Vi ska till Stockholm Stadsmission för att donera lite kläder och sen ska vi äta något mysigt någonstans. Imorgon blir det en kort dag i skolan med lite julmarknad och sen blir det UFfix efter skolan. Efter vi har fixat allting så måste jag plugga till religionsprovet, woop woop! Nu måste jag fortsätta med SKAM.

Kram

Likes

Comments

Hej! För några dagar sen beställde jag hem lite nödvändigheter från Apotea.se och nu har det kommit. Väldigt bra sida för att köpa "vardagsgrejer" som man behöver ha, för ett bättre pris än i butik. Så jag beställde en cleanser för min var slut, en deo, en pincett(hittar inte min?!!?) och Silicia Beauty. Jag är mest taggad på att prova vitamintabletterna eftersom jag vill se om något händer med håret. Senast jag åt liknande tabletter blev mitt hår lite tjockare typ, friskare om man säger så. Det negativa är att det tar så lång tid att ser resultat, men det är det värt. Hoppas ni har en fin dag!


Kram

Likes

Comments

Den här veckan är som ni ser full av plugg, vilket är lite tråkigt men så är det veckorna innan jullovet, always is. Har två prov i religion om Buddismen och Hinduismen som jag måste plugga till och sen har jag en svenska analys som ska göras på fredag om kvinnor i offentligheten. Dessutom ska jag denna vecka lämna in ett tal som jag inte börjat med, och hålla det nästa vecka och aa, det är rätt mycket. Samtidigt går jag runt med världens oljigaste hy och måste hitta en nya primer eftersom jag har provat hundra som inte funkar and my makeup is not on fleek RN. Utöver det är det mest jobb, träffa hanna och julshopping kvar på agendan. Har försökt att inte planera in för mycket eftersom jag har så pass mycket plugg, buhu. Hoppas ni har en fin vecka!


Kram

Likes

Comments

Hej! Har precis kommit hem från skolan och har tagit mig lite mellanmål. Idag har jag varit i skolan och efter det hade vi lite UF-grejer vi var tvungna att fixa. Har varit jättetrött idag och som jag nämnde i inlägget innan så har jag gått och blivit sjuk. Har någon blandning mellan torrhosta och slemhosta, I don't even know. Men går i alla fall runt och hostar konstant och ba känner mig blä. Jag ska ta lite av min hostmedicin från Grekland för att bli frisk. Har 3 prov denna vecka så har inte tid att vara sjuk, haha.

Nu ska jag plugga lite, dricka lite te och planera min vecka. Måste ha någon uppfattning om vad jag ska göra när och hur när det är så mycket som händer. Egentligen vill jag bara ha sommaren tillbaka, sitta på ett fik och glassa i solen. Det är det jag behöver just nu men man får inte alltid som man vill, som tur var det inte superkallt idag iaf. Hoppas ni har en fin dag!


Kram

Likes

Comments

Hej! Senaste dagarna har verkligen varit som en mental bergodalbana. Jag har blivit sjuk, jag har varit otroligt stressad och bara allmänt mått dåligt. Ibland får man sånna dagar där man bara mår dåligt, men jag har försökt hitta på saker och underhålla mig själv men när natten kommer så kommer hjärnspökena. Men vad kan man göra? Årstiden gör det ju bara sämre när det är så mörkt och dystert ute. Nu får jag bara bita ihop, plugga och gå och lägga mig.

Kram

Likes

Comments

Här kommer lite härliga låtar jag lyssnat på under dagen för att få energi i denna mörka vardag. Få lite energi, bli lite glad och överleva dagen!

Likes

Comments