Header

  • Fredagen kom med otroligt fint väder och till min fördel var jag ledig
  • Det var även party-dags på fredagen hos min fina vän med ett härligt gäng
  • Trots att jag jobbade under lördagen fick jag en skön sovmorgon
  • Söndagen var fylld av spänning då det var dags för show med barnen
  • Allt gick superbra på föreställningen och mina elever var suuuuperduktiga


Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Är det bara jag som känner en sån härlig fast jobbig stress inför studenten? Jag är exalterad men ändå vill jag att allt ska bli perfekt. Nu har jag bokat; hår, naglar och spraytan. Allt detta mellan 6 och 7/6.. Alltså 2 dagar innan min student. Vi kollar även på lokaler, mat och allt som kommer med. Vi får ju inte glömma klänningar.. JAG HAR TVÅ!! För att jag inte kunde bestämma mig.. Har fortfarande inte bestämt mig... Puuh nu är det bara skor kvar, och smycken, och champagne, och smink, och fransar och... STRESS
Hoppas ni har en mer fungerande plan!

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag hoppas ni har en härlig lördag och att ni inte är allt för bakis. Igår hade jag en riktigt rolig kväll med mina kompisar. Vi började med middag och lite drinkar och fortsatte med lite party och mycket dans. Jag gick tyvärr hem tidigare då jag har jobb idag och ville inte må dåligt där, haha.

Just nu sitter jag på tunnelbanan och är på väg till jobbet. Idag blir det ett lite längre pass då jag ska stänga, vilket inte var planen först. Efter jobbet ska jag åka hem och vila upp mig till morgondagens shower, så taggad!

Kram

Likes

Comments

Har precis införskaffat mig dessa underbara underkläder. De är så klart från mitt härliga jobb, alltså från Hunkemöller! Detta set har alla fallit för och jag kände att jag bara var tvungen att köpa det. Så förälskad!!!

Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu framför TV:n efter att ha ätit en härlig frukost. Idag är det nästan bara härliga saker på kartan eftersom jag inte har någon skola. Jag ska alldeles strax åka och fixa naglarna hos bästa Elin, nu säger jag hejdå till mina rosa klor och välkomnar ljusa fräscha naglar. Kommer så klart visa mina nya naglar senare idag. När klorna är färdiga ska jag åka hem och sätta mig och plugga lite, skriva klart ett svenska tal bland annat. Till sist kommer det bästa, eftersom mamma fyllde år igår ska jag ta ut henne på en liten födelsedagsmiddag med massor av vin. Så härlig dag framför mig!! Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Ibland är detta precis vad man behöver. Att ta sitt pick-pack och dra till vackra Österlen en sväng. Att ta sig ut till havet, andas in den friska luften, inte ha några förväntningar på sig och bara vara. Fri från allt skit Stockholm bär med sig, fri från allt. Misstro mig inte, jag älskar Stockholm men ibland översvämmar du mig med tankar och ideal, ibland behöver man en pause från det. Umgås med familj, ta farväl till fina minnen och bara andas. Österlen, tack för att du fanns där för att tillfredsställa mitt sinne.

Likes

Comments

Att få ihop livet är fan inte lätt. Allt ska vara perfekt, du ska hinna med alla middagar och happenings, du ska prestera på jobbet och gärna vara där fler timmar än alla dina vänner, du ska hålla humöret uppe samtidigt som betygen ska vara briljanta. Du ska synas överallt, inte missa en fest men inte fööör mycket för då är du oansvarig och en eventuell alkoholist. Med framtiden? Den får vi inte glömma, du måste ha ett mål i livet, nu när skolan snart är över. Det är väll självklart att du vet vad du ska göra efter juni, eller hur? Vart ska du gå för utbildning sen, eller ska du jobba, med vad, hur mycket?

Jag vet inte hur vi klarar av det här, att hålla uppe denna falska & perfekta yta som vi måste ha för att "vara någon". Jag tror jag aldrig fått så många frågor om min framtid eller mitt jobb under en så kort tidsperiod som jag har nu. Alla vill veta vad jag ska göra, hur jag ska göra det och vad min plan för framtiden är. Jag ger ett osäkert men ändå någorlunda klart svar för att kunna besvara frågan men innerst inne snurrar huvudet av tankar. Hur fan ska jag veta exakt hur min framtid ser ut, helt ärligt har jag ingen aning, vi får väl se antar jag. För att försöka förstå mina egna tankar vänder jag mig till mina vänner och frågar dem samma sak, vilket gör att jag för över denna förvirring till dem. Så klart inte med mening men vad ska jag göra, jag måste veta om jag är ensam & förvirrad. Ensam, det som skrämmer mig mest av allt. Trots att jag ser positivt på studenten och allt vad det innebär är jag så rädd över vad som kommer hända efter. Kommer mina tjejer fortsätta att vara just mina tjejer. Kommer mina nära vänner flytta, plugga i en annan stad.. Kommer jag flytta? Allt detta får mitt huvud att snurra och jag känner bara för att lägga mig under täcket och pausa mitt liv.

Förlåt alla vuxna och jämngamla men jag kan inte vara den perfekta, välutbildade, hårt arbetande, sociala, snygga och ambitiösa lilla flicka ni kräver av mig. För ibland, ibland är jag just det, en liten flicka som är ensam & förvirrad i denna stora värld. Förlåt

Likes

Comments

Hello darlings! Idag har varit ett härlig dag med fint väder och ett relativt bra humör(stress=alltid dåligt humör). Hade prov i psykologi idag, skrev sju sidor.. Får hoppas jag kom fram till något vettigt! Efter skolan åkte jag hem till William och vi har bara chillar och pluggat till svenska NP imorgon. Nu ska vi snart gå och lägga oss så jag får hoppas att ni har en fin kväll!

Kram

Likes

Comments