Header

Godkväll! Sitter just nu i soffan med en kopp te och njuter av kvällen. Idag har jag varit i skolan i vanlig ordning och efter det åkte jag till gymmet och körde 1,5 h på löpbandet och avslutade med lite stretch. Efter det åkte jag hem(ramlade på vägen) och åt lite mat. Resten av dagen ska spenderas här, njuta av kvällen och kolla in lite träningskläder som jag ska köpa när jag får lön, kämpa i nio dagar, haha. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Denna helg har faktiskt varit väldigt mysigt trots jobb. Fredagen började med lite yoga och sen åkte jag och jobbade. Lördag morgon var så klart jobb och sen kom William dit och vi fikade lite. Efter fikan åkte vi hem, jag fixade mig och sen var det dags för lite party. Jag började kvällen på Brillo med Elin och Emma för att sen dra vidare till Ida. Efter det åkte vi till the Office och avslutade kvällen på Pure.
Igår jobbade jag hela kvällen och sen kom jag hem, åt pizza och gick och la mig. Det var min helg och nu är jag redo för en ny vecka. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Hej! Efter gårdagens bravader är jag tillbaka på jobbet. Ska jobba ytligare några timmar tills vi stänger och sen blir det hem och mysa. Köpte även ett par nya skor som jag ska visa senare, älskar dom! Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Kan dela med mig av min struggle här på jobbet. När man försöker vara lite hurtig och äta nyttigt så är det inte det bästa att gå till ett jobb med massor av godsaker. Godis, froyo, och mycket annat omringar mig men jag nöjer mig med sockerfri yoghurt med nötter, jordgubbar, blåbär och lite honung. I would kill for some suger RN, men men. Hoppas nu har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Hej! Just nu är jag på väg till jobbet efter en produktiv morgon. Vaknade runt åtta och gick upp och åt lite frukost och drack en kopp kaffe. Efter det åkte jag till Hornstull för att gå på yoga en timme. När jag ändå var på gymmet passade jag på att köra en halvtimmes kondition och sen åkte jag hem. Där lagade jag lite lunch, duschade och fixade mig för jobbet. Ikväll jobbar jag till stängning och kommer därför hem väldigt sent. Hoppas nu har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Hej! Efter en lång dag i skolan är det äntligen dags för mig att gå och lägga mig. Imorgon är jag i princip ledig från skolan så jag faktiskt börja dagen med ett yogapass. Efter yogan kommer jag förmodligen åka hem, äta och sen åka och jobba. Uppdaterar mer imorgon så vi hörs då. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Trench Coat - 199:- (rea)

Likes

Comments