​Hej. Som ni kanske märkt har inte jag bloggat under hela veckan, jag har även inte varit extremt aktiv på sociala medier, jag har verkligen inte orkat. Ibland blir livet för mycket. Du ska ha massa prov, du ska jobba, du ska på möten och du dränker dig i arbetsuppgifter. Skolan är ett stort stressmoment som kommer i perioder, när du tror att allt är lugnt har du flertal prov och uppgifter runt hörnet. Det kan vara svårt att balansera när du dessutom jobbar 4 gånger i veckan, när du har ett socialt liv att upprätthålla, när du måste ha tid för dina vänner, för din pojkvän, för allt. Samtidigt som du är i stor smärta 90% av tiden och äter smärtstillande för att orka med vardagen. Det tär på en, det tär på mig.

Jag räcker inte alltid till. Även fast det är det jag vill, att räcka till. Att klara av allt, att vara bäst. Ibland behöver man bryta ihop för att inse att man inte alltid kan vara bäst. Att ja, även fast jag inte är perfekt, är jävligt grym ändå. För jag behöver inte alltid räcka till, jag behöver inte vara perfekt. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Till hösten har jag valt att köpa alla mina ytterkläder/accessoarer i svart och guld. Så nu har jag köpt ett par stövlar, en clutch, en större väska och en bomberjacka i svart, med gulddetaljer. Även fast det tog typ ett år att hitta ett par stövlar som mina gigantiska vader får plats i så är jag relativt nöjd, ville egentligen ha ett par från Vagabond men de är 36 cm i skaftvidd och jag behöver 41 cm, hahaha. Stövlarna jag köpte är från Ellos och är 39 cm runt så jag klämde på dem. Min clutch har ni sett tidigare men om ni har missat det är den från River Island, örhängena är från Lily&Rose och min nya bomberjacka är från Zara. Hoppas ni har en fin dag! 

​Kram

Likes

Comments

Jag tycker att alla ska ta sin tid att kolla på dessa videos, åtminstone den första. Sofia är otroligt modig som delar sin historia, sina erfarenheter, åskådningar och uppfattningar om hur det är att vara kvinna idag för flera tusen människor, som vågar säga exakt vad hon tycker, även fast hon vet att hon kanske kommer få hat. För er som inte förstår er på feminism, take a look, för Sofia förklarar för er så att ni förstår, 100 anledningar till varför Sofia är feminist. 

​Kram

Likes

Comments

4 snabba innan mina lektioner igår

​Godmorgon! Bloggade ingenting igår eftersom jag hade en sån jävla stressig dag! Började dagen med att gå till skolan, ha lite lektioner och avsluta skoldagen med ett prov i bokföring, gah, Sen åkte jag till jobbet och hade mina två klasser och direkt efter det åkte jag till Williams match. Efter allt springandes fram och tillbaka var klockan typ tio-elva så då var det bara dags att gå och lägga sig. 

Tur för mig så är jag ledig idag! Ska dock plugga massor av matte inför provet på torsdag... Förlåt för att det enda jag skriver om är att jobba och plugga men just nu ser mina vardagar mest ut så, tråkigt nog. Men snart blir det bättre när jag fått alla dessa prov överstökade. Hoppas ni har en fin dag!

​Kram

Likes

Comments

Bilder från gårdagen på Ljunggren

Likes

Comments

Godmorgon! Imorse vaknade jag vid sju och började fixa mig framför youtube. Klockan 8 var det dags att gå(springa) till bussen och nu sitter jag på tåget påväg till jobbet. Ska jobba fram till 15 och sen ska jag hem och plugga bokföring, IGEN! Hoppas ni har en fin dag, uppdaterar senare!

Kram

Likes

Comments

Godkväll! Denna dag har bestått mestadels av pluggande och sovande, därför har jag inte lagt ut något "vardagsinlägg" för än nu. Började dagen med att åka till skolan och ha religion, jag hade redovisning tillsammans med min grupp och det gick bra. Sedan gick jag och Elin till Sushi Yama, åt lite lunch och åkte in mot stan. I stan köpte jag min väska som ni kan se 2 inlägg ner och efter det åkte jag helt enkelt hem. När jag väl kom hem somnade jag och vaknade upp klockan fem, en riktig jävla eftermiddags-nap blev det. Resten av dagen har spenderats med min bokföringslärobok, yay.. Har prov i bokföring på måndag och eftersom jag jobbar lördag-söndag har jag inte supermycket tid att plugga, men får kämpa på ändå. Hoppas ni har en fin kväll!

​Kram

Likes

Comments

​Hej, igår bokade jag och William en resa till Nice, WOHO! Vi åker under helgen vi har vår "1-års-dag" så 24 november till 28 november är vi borta. Har aldrig varit i Nice, aldrig varit i Frankrike för den delen så ska bli spännande att se vad staden har att erbjuda. Det ska bli så otroligt mysigt, komma bort från minusgraderna, gå längs vattnet, äta gott, dricka gott och att bara vara. Är så sjukt taggad, dock är den 1,5 månad kvar, men men , tiden går snabbt! Hoppas ni har en fin dag! 

​Kram

Likes

Comments