Header

Med ett nytt jobb kommer nya möjligheter, men trots det tillkommer frestelser. Jag har jobbat för Hunkemöller i snart en månad och jag vill ha allt. Det är så lätt att bara köpa köpa köpa, vilket är härligt men det svider lite i plånboken som den student jag är. Senast i lördags köpte jag 7 trosor till mig själv samt en liten present till Emma, haha. Men man måste ju unna sig själv, eller vad säger ni?

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Efter en trött dag med en halv lektion åkte jag och mötte upp William för en liten fika innan jobbet. Hade typ 3 timmar att fördriva och orkade inte åka hem så vi vandrade runt i Gamla Stan och sen satte oss på ett café och tog en latte. Efter det åkte jag till Farsta och nu ska jag straxt börja jobba. Imorgon är jag ledig från skolan så jag ska passa på att plugga lite inför prov i veckan. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har varit en lång dag, det har hela veckan varit och jag ber om ursäkt för mitt katastrofala bloggande. Men att öppna en helt ny butik, ha ett nytt jobb och ha långa pass blir ganska stressigt. Jag hinner inte blogga men det ska förbättras. En sak jag har tänkt mycket på idag är att jag verkligen trivs med att "klä upp mig" till jobbet. Jag känner att det är roligt att få upp och fixa mig inför jobbet och jag tycker det är kul att tänka ut outfits kvällen innan. Det blir något helt annat än vad jag är van vid. På ett sätt kan det såklart vara jobbigt men för stunden tycker jag det är kul och jag ser fram emot dagarna. Nu ska jag sova, ladda om för att jobba imorgon. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Hallå! Jag kom nyss hem, mina fötter värker och jag är helt död. Imorgon öppnar butiken och jag är sjukt taggad. Kommer bli så kul och det är verkligen en upplevelse trots att fötterna gör ont. Nu ska jag som och tagga för imorgon. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Igår var en väldigt känslomässig dag både på gott och ont. Jag jobbade mitt sista pass på mitt jobb jag har haft i över ett år. Ett jobb som jag har älskat, speciellt på grund av mina härliga kollegor och den mysiga stämningen. Fick till och med blommor, choklad och massor av kramar. Men ibland är det dags att gå vidare, att prova något nytt och utvecklas.

Jag sitter nu på väg till Kista där mitt nya jobb väntar mig. Idag blir starten på något nytt och jag är så otroligt taggad. Ni hittar mig på Hunkemöller i Kista i framtiden, kom gärna förbi på premiäröppningen på tisdag, de kommer bli sjukt kul. Hoppas nu har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Före - 3 veckors utväxt
Efter

Igår gjorde jag mina naglar hos fina Elin igen så att jag har snygga klor inför helgen. Förra gången gjorde jag en faded french och denna gång fick det bli beige/bruna naturliga, lite kortare naglar. Om någon undrar tror jag att färgen heter "Coffee Break" om jag inte minns helt fel. Jag valde att korta ner mina naglar denna gång eftersom jag ska jobba mycket med leveranser den här helgen och då blir det lite jobbigt om man har världens längsta naglar. Dessutom kommer jag bara göra illa mig och stöta i dem om jag har så långa som jag brukar ha. Allt som allt är jag jättenöjd och jag tycker färgen är skitcool. Om ni också är sugna på nya klor heter hon @elinsofiesnaglar på instagram. Hoppas ni har en fin dag!

Kram

Likes

Comments

Att våga vara stolt

Jag kan känna många gånger att det är lite fult att vara stolt i det svenska samhället. Vi ska vara framgångsrika och ha bra betalt men vi får inte prata om det för då uppfattas vi som självupptagna och skrytiga. Jag anser att man måste våga vara stolt över det men har åstadkommit eller är på väg att åstadkomma. Jag vill hylla mina nära för vad de gör i livet och för hur deras liv går bra, så varför kan jag inte hylla mig själv när jag lyckas? Sverige behöver tona ner sin dos av jantelagen och hylla de som lyckas. För då kan man våga vara stolt över sig själv, för jag vet att andra är stolta över mig. Jag vill att du funderar över vad du har åstadkommit och känn dig stolt över det, hylla dig själv, ta ett glas vin och njut för du förtjänar det. Sen vill jag även att du tar en titt på dina kompisar, var stolt över dem och visa det för dem.

Vi alla har något att vara stolt över och det är inget vi behöver dölja. Hylla dina nära och kära och viktigast av allt, hylla dig själv för det finns inte många andra känslor som är bättre än att vara stolt över sig själv.

Kram

Likes

Comments