Header
View tracker

Hej på er!

Jag har verkligen inte känt för att blogga och har bara ingen lust just nu.. Men kanske ändras imorgon. Taggar iaf morgondagens planer riktigt mycket. Men vi hörs & ha de bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​bilden passar ej till ämnet, i know.

​​​Nu ska jag gå och möta sanna för att ta en promenad. Så måste gå HÖRS SENARE!

Likes

Comments

View trackerBilder från we<3it

Morgondagens planer är att efter skolan gå till gymmet med nora. Tyvärr slutar vi sent som vanligt nu.. Men skönt att denna veckan snart är över. P
uss

Likes

Comments

Hej godingar.

Känner mig faktiskt väldigt lycklig och ibland känns allt bara bra, som att allt liksom faller på sin plats. Man inser verkligen med tiden vilka som står bakom dig i allt och vilka som inte gör de. Och de som alltid finns att prata med, kvittar om man är glad, arg eller ledsen. Kan ju kännas tråkigt att förlora någon men någonstans känns de som att de var meningen. Att de faktiskt hände för en orsak. Och i slutändan blir man ju glad av att se vilka riktiga människor man faktiskt har runt om sig. Kärlek till dom.

Idag opererades min fina tiger.. & jag är så glad att allt gick bra. Pga av de som jag skrev i mitt förra inlägg var han tvungen att operera bort sin tand. Min älskling!

Likes

Comments

​Min andra halva.. Han fått en djup spricka i en tand så han mådde jätte dåligt i Tisdags kväll. Dagen efter åkte han till djurkliniken då han var svullen i halva ansiktet och kunde inte kolla på de ögat. Men självklart hjälpte de honom och nu mår han bättre. Är så glad för är de någon som inte förtjänar den smärtan han fick genomlida så är de han. 

Igår gick jag och nora till gymmet vilket var väldigt skönt efteråt. Efter skolan åkte jag och sebbe till Lidköping och kollade lite på stan, fikade och köpte även hans födelsedags present!! Efter de hämtade hans pappa oss och så åkte vi hem till honom. Där vi kollade på film och han spelade NHL med sina bröder. Nu är jag hemma och får se vad denna dagen har att erbjuda. 

Likes

Comments

En ny favorit!

Fick denna så fina tröja av min älskling i julklapp. Den är jätte skön och fin också såklart. Är verkligen så nöjd. TACK baby


Likes

Comments

Torsdag kväll var jag och Sanna ute och åt på en restaurang. Vi har inte träffats så mycket över jul och ny år så de va kul att hitta på något. Vi bytte även julklappar och jag blev så glad!! 

Igår var jag och Sebbe på bio och kollade pingvinerna från Madagaskar haha. Efter de åkte vi hem och myste. För en stund sen lagade vi tacos och satte på en film. Hörs senare!

Likes

Comments

Vissa bilder tagna från yasmins blogg. Henne hittar ni HÄR.

Min nyårskväll spenderades med tjejerna. Vi hade roligt och klockan 12 gick vi till stan där jag träffade Sebbe och fick faktiskt min nyårs kyss. Sov hos nora och dagen där på började med donken. De nya året började väldigt bra!!

Likes

Comments

Shit imorgon är de nyårsafton och 2k15 börjar!! Är faktiskt väldigt taggad på nyår. Inte bara liksom själva kvällen imorgon utan att börja ett nytt år. De känns bara bra. 2k14 har gett mycket och jag tror att nästa år kommer ge mycket mer.

Denna dagen har varit som vilken annan typ.. Gick upp och åkte med mamma till gammelmormor och sedan handlade vi. Inget speciellt liksom. Har inte så mycket mer att säga, vi hörs kanske senare.


​Mysigaste katten. Gick en sväng till Sanna igår kväll vilket behövdes. Bästa.

Likes

Comments