View tracker

Såklart stallet måste få sig en släng av julen iår. Vi pyntade igår och det vart så mysigt. Men i Waphines box pyntade vi med hopp om att det skulle så vara kvar, men självklart hade hon ätit upp mossan tills idag. Men resen av stallet blev mysigt iallafall ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första sovmorgonen på länge. Idag ska båda pållarna ridas, antingen i paddocken eller i ridhus har inte bestämt än. Men ska fortsätta på dom båda med lösgjordheten. Ett ganska tacksamt arbete faktiskt så det blir kul. Men innan dess ska jag faktiskt plugga lite, har saker som måste in som inte är gjorda en. Men ska väl försöka bli klart med det så fort som möjligt så man inte kommer ut till stallet så sent. Godmorgon

Photo: Johanna Bilxo (klicka på namnet för att komma till hennes hemsida)

Likes

Comments

View tracker

Ni har väl inte glömt Johanna Blixbos julerbjudande? Bokar ni en fotografering innan julafton får ni hela 300 kronor rabatt. Vilket motsvarar ca 35%!!! Det är en perfekt julklapp till någon du tycker om eller dig själv. Ett perfekt sätt att skapa och spara minnen på. När man skapar sig minnen och bilder kan man se till att göra det på bästa sätt, att få det fotat av en proffsfotograf! Jag kan lova er ett grymt resultat, jag är som sagt supernöjd med Johanna och tycker att ni ska ta chansen att bli lika nöjda. Klicka HÄR  för att komma till hennes hemsida och boka er en fotosession!

Likes

Comments

Som vanligt levererade SIHS. Har sett så mycket bra ridning under helgen och verkligen blivit inspirerad. Höjdpunkten var absolut top stars och Isabell Werth. Kan fortfarande inte förstå att jag sett henne live, det är lite sjukt faktiskt och en sån stor inspiration på samma gång, och efter att sett henne rida kunde man inte tänka på annat än att man vill hem och rida själv. Trots att det var sjukt många fina ekipage kvar haha. Men nivån på hela klassen var galen, det var sån hög standard så man var lite bortskämd att se den klassen faktiskt! Stort cred till Patrik Kittel som ordnat denna uppskattade tävlingen, inte bara från ryttare även av publiken. Som sagt så var det galet kul att se om man kunde inte kolla på ett ända ekipage utan att få rysningar, och då är det bra!

Jag är super nöjd verkligen med hela helgen och självklart var det andra höjdpunkter som ponnyküren där Clara och extrem gjorde sin sista ritt tillsammans, så sorgligt var det att se, men även sjukt inspirerande. Allt det ekipaget har gjort för svensk ponnydressyr genom åren är värt att hyllas. Och tråkigt var det att det var deras sista dans men dom fick sluta på topp iallafall med en vinst. Tvåan i klassen är också ett ekipage som inspirerar mig, Linnea och Justin. Har följt dom ett bra tag nu och Justin är en ponny helt i min stil. Så fina var dom och helt klart värt deras 74%

Helgen har varit på topp verkligen, någon gång får man hoppas att man själv rider där inne. Skulle vara en stor dröm!

Clara och extrem på första bilderna och isabell werth på den sista. Bilder lånade från Google

Sen något man inte får glömma att nämna är mässan. Detta år slog jag till på 2 schabrak från ES. Så fina i passform och färg. Detta på bilden köpte jag men även ett vitt till tävlingar.

Likes

Comments

Idag fick jag wow känsla på båda efter passen. Med Waphine jobbade jag mest med övergångar och lite lätt jogg för att få henne mjuk. Vilket gick super, jag red dock ute i paddocken så det var lite knöligt men hon var väldigt försiktig och vi gjorde inget hastigt så det gick bra! Bullen var lite vildare men det gick bra det med. Han har på senare tid varit lite stelare på vänster sida så vi jobbade på det. Det vandrar ju på alla hästar fram och tillbaka vilka sidor som är dom bra och dåliga. Nu är det den vänstra som vi jobbar extra med och han vart sjukt fin tillslut. Kylan gör ju så att dom blir lite piggare och lite svårare att jobba igenom men tillslut vart han fin så jag är ändå sjukt nöjd, han är dessutom helt tillbaka på banan igen. Tror jag inte sagt det till er men allt med hans ben är bra nu och vi rider på som vanligt. Nöjd med dagens pass på dom båda!

Likes

Comments

Höjdpunkten på året, tiden är äntligen här. Andas världselit, och fyllas med inspiration, gissa vem som taggad, hehe. Iår ska jag gå alla dagar. Har inte något år varit där alla dagar så ska bli kul att få se lite av allt iår. Kommer gå med mamma på torsdag, en kompis och jag har dressyrpaketet, alltså alla dressyrshower under helgen. och sen med skolan på fredag kväll. Kommer bli grymt tror jag. Har längtat så himla mycket för jag vet känslan man får varenda år man kommer in där. Man blir så himla taggad själv på att rida och förbättras, jag älskar att vara där.

Är nog mest av allt taggad till dressyrens top stars. Det är en tävling Patrik kittel och några till anordnar för världseliten inom dressyr. Bara dom bästa få delta, som han själv, Carl Hester, Cathrine Dufour, Isabell Werth, osv. Ni förstår ju nivån på denna klass. Helt galet!

Jag har alltid sagt sen jag började rida att jag ska bli bäst! Och menat varenda ord, vilket jag gör fortfarande. Och ni kan ju förstå vilken hysteri och hur taggad jag kommer vara efter denna helg. Men detta är inget jag säger för att det ska låta bra utan jag menar det verkligen! Detta är det jag brinner för, detta är det jag satsar på till 210% och jag kommer inte ge mig. Jag har inte bäst förutsättningar, eller finast hästar, jag åker verkligen inte på räkmacka. Jag vet vad jag vill och jag kommer kämpa. Det kommer inte bli lätt, det kommer inte gå på över en natt, men jag ska dit, jag ska bli bäst!

Nu är sihs 2016 mer än välkommen!

Likes

Comments

Måndag: Jogging
Tisdag:
Jogging
Onsdag:
Uteritt
Torsdag:
Jogging
Fredag:
Vila/promenad
Lördag:
Uteritt
Söndag:
Jogging

Som ni märker är veckan väldigt lugn. Det är för att vi inte varit på återbesök för bakknäna än och då vill jag inte riskera nåt. Jag får rida som vanligt men jag tar det säkra före det osäkra nu när hon ändå ska ha vinter vila.

Foto: Johanna Blixbo

Likes

Comments

Inte mycket goda nyheter idag faktiskt. Anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är för vi har haft fullt upp i stallet och jag har däckat på soffan så fort man kommit hem.

Vi har faktiskt två sjuka hästar nu, eller asså så hemskt är det inte, jag rider Waphine nu och skrittar Bullen. Men bullen som ni kanske inte vet får penicillin just nu för några hemska sår han har på benen. Dom har blivit infekterade och vi behövde ta ut en veterinär. Han är förövrigt pigg och mår inte dåligt så men det är aldrig kul att se sin häst ha ont, även om det kanske "bara" är ett sår. Men men, hoppas på förbättring inom några dagar.

Men utöver detta så mår vi bra, Waphine är piggare än någonsin och tycker inte riktigt om joggperioden, eller så är det de hon gör, haha pigg och halvgalen är hon iallafall.

Denna vecka som kommer har jag sjukt mycket plugg, försöker timea det så bra med stallet som det går men det är lite kämpigt. Det kommer komma upp en veckoplanering här imorgon för Waphine. Bullens veckoplanering är redan klar, det blir bra skritt ;) men kan vara skönt för honom med en lite lugnare period också. Men vi hörs I morgon

Hur grym är inte 

Johanna Blixbo

Klicka på namnet för att komma till hennes hemsida! 

Likes

Comments

Inte varje dag man gör något ohästrelaterat, men idag så. Faktiskt var det ett stopp på våran shopping runda till hästarna haha men ändå. Det var mysigt!

Likes

Comments

Täcke: Anky
Sadel: Equipe
Schabrak: schockemöhle
Träns: Gold medal
Lindor: GP Horse

Likes

Comments