Min absoluta favorittröja just nu. Den är dessutom så lång att jag funderar på att ha den som klänning i sommar. Hur fint till bruna ben och vita sneakers?!

Likes

Comments

... Lyssnar jag på Sanningens mammor. Varvar det med Therese Lindgrens gamla videor. Känner mig egentligen kreativ och har stor lust att sätta mig och rita eller något, men fan. Jag borde ju faktiskt sova... Var tog min dygnsrytm vägen är något jag frågar mig själv dagligen.

Godnatt

Likes

Comments

Peppig och lättläst. Tips till er som gillar Therese! Detta var en av tre böcker jag fick i julklapp, och har idag äntligen tagit mig tid att läsa klart den. Så fin och inspirerande hon är vår Therese, verkligen den bästa på Youtube.

Ett steg närmre att uppnå ett av mina mål för 2017, endast 11 böcker kvar att läsa (minst). Nästa jag ger mig på är nog The perks of being a wallflower eller Alex Schulmans nya bok Glöm mig.

Likes

Comments

Promenerat. Upptäckt att det är omöjligt för mig att måla fint med vattenfärger, men att det är rätt rogivande. Lunchat för mycket sushi. Sett skräckfilmer. Blivit fäst vid Gossip Girl igen. Kollat youtube i vanlig ordning.

Likes

Comments

Inspiration

Minns ni Tumblr?! Jag var besatt för bara något år sedan och har alltid innerst inne alltid velat vare en "tumblr-ig" människa, men aldrig riktigt lyckats. Jag och en kompis till och med använde ordet "tumblr" eller "tumblr-ig" åt saker som vi tyckte var just på det sättet, för nog måste ni väl hålla med om att det finns en speciell känsla runt Tumblr. Faktiskt så tycker jag att tumblr är väldigt underskattat nowadays, jag menar, kolla bara vilka fina och inspirerande bilder som cirkulerar runt där. Dessa är alla från min sida som jag använde ordentligt förut, ser ni något tema? Skrollar jag igenom den ser jag tydliga perioder av olika färger och motiv. Konstant källa av inspiration som jag ibland kollar igenom om jag inte har en aning om vad jag vill rita eller ännu oftare behöver en fin bakgrundsbild till telefonen.

Min tumblr går under namnet eyyegasm och går att hitta här: http://eyyegasm.tumblr.com/. Historien bakom namnet är ganska kort och tråkig, och det har tyvärr blivit så att jag fått rätt så många udda följare med inte helt ok syfte. (haha undra varför).

Likes

Comments

En januarimorgon

Vilken fin morgon jag vaknade upp till, hade det inte varit 28 minusgrader hade jag gett mig ut på direkten. Istället blev det en innedag med amerikanska pannkakor till brunch. Nu ikväll var jag och fikade med Mathilda och Anna-Kajsa, vilket vi inte gjort på länge. Vi har i stort sett träffats i princip varje dag i tre år när vi gick i samma klass, en stor skillnad mot för hur det är nu när vi knapps ses en gång i månaden. Ett väldigt stort minus med att sluta skolan. Hur som helst är det alltid sjukt kul att träffas sådär, catcha up. Det som mestadels stod som samtalsämne ikväll var alla vår längtan efter att flytta hemifrån. Väldigt mysig kväll helt enkelt, saknar ju Knorr.

Likes

Comments

-22 grader

Startade min morgon med att snooza i över en timme, inte riktigt det som var planen men skönt var det. Efter frukosten gick jag på en promenad samtidigt som jag lyssnade på Alex och Sigges podd, en av tre favoriter (Fredagspodden och Sanningens mammor). Fredagspodden är bara så otroligt mysig att lyssna på, och Sanningens mammor med Zara Larsson och Olivia Gateau är så rolig med massor av girlpower. Är dessutom inne i en period där jag gärna lyssnar på mysiga poddar så därför lyssnar jag väldigt gärna på de senare nämnda poddarna.

Hur som helst, idag har jag tänkt att jag för en gångs skull ska ta tag i mitt rum och städa till det. Inte för att det är jättestökigt men ni vet, en har ju den klassiska stolen med ett berg av kläder. Är inte heller den bästa på att dammsuga och dylikt, så detta måste göras idag! Tänkte även testa på att möblera om mitt rum. Älskar förändringar gällande inredning, men det är bara så himla svårt att möblera mitt rum då mina möbler inte riktigt passar på alla sätt. Får se hur det blir med detta. Nu ska jag fortsätta kolla vänner en liiten stund till innan jag faktiskt sätter igång med städningen.

Likes

Comments

Mål att uppfylla 2017


- Bli pescovegetarian (ej äta kött eller kyckling) eller demivegetarian (ej äta kött)

- Läsa minst 12 böcker

- Spara pengar så mycket som möjligt

- Försöka mitt allra bästa i situationer där jag känner att jag inte kan eller inte ens vill försöka

- Skriva en novell

- Jobba på mitt självförtroende och självkänsla

- Testa en ny sak varje månad (ex maträtt, aktivitet)

Detta är några småsaker som jag tänkte kan vara en inspiration inför detta år, och som jag förhoppningsvis kommer försöka jobba på. Än har jag endast kommit på några stycken, vissa enkla och andra som kräver lite mer ansträngning och som mer handlar om att jobba på mig själv. Om jag känner mig själv kommer ovanstående punkter vara bortglömda inom en vecka, men det är väl tanken som räknas.

Likes

Comments

Det är mitt i natten, vilket betyder att det är den andra januari 2017. Vad passar inte bättre nu än att göra en litet inlägg om året som gått.

2016 var ett händelserikt år. Kan verkligen säga att det har varit en berg och dalbana, som turligt nog till största delen haft uppförsbackar. Jag kan nog med säkerhet säga att jag varit lyckligast hittills just detta år som gått. Är så tacksam att jag nu när jag tänker tillbaka faktiskt känner att de stunder jag mått bra väger tyngre än de där allt varit sämst. Jag har både förlorat människor i mitt liv men också funnit nya, fina. Jag har nog lärt mig väldigt mycket om mig själv och på många sätt funnit vem jag är. Låter klyschigt men är 100% sant. Kunde inte vara mer taggad på ännu ett år.

Detta är vad jag sysslade med 2016:

I början av året gjorde jag det de flesta gör vid denna tidpunkt på året, fikade och försökte undvika kylan så mycket som möjligt.

Jag åt en massa gott, gärna sushi.

Det blev vår och jag fotade (kanske överdrivet) mycket småsaker. Picknickade och lite sånt.

Tog studenten och gick på bal. Tog även en hel massa selfies.

Badade mer än jag brukar, besökte Stockholm och åt lite mer. Bodde dessutom i mina mjukisshorts.

Mer selfies åt folket...

Det blev höst och slutligen vinter. En tid för vänner (speciellt bästa människan på jorden) och familj. Avslutade detta år på bästa sätt med någon jag tycker om. Heja 2016!

Likes

Comments