Har tänkt beställa framkallade bilder i kanske två månader nu, men det blir aldrig av. Allt är alltid ett så stort projekt för mig. Ska jag beställa bilder värdiga ett fotoalbum ska bilderna vara väl valda och fint redigerade! Ska försöka ta mig tid att redigera ett gäng och beställa för en gångs skull. Så mysigt med fotoalbum ju.

Tänker jämt på inredning. JÄMT. Och då bor jag inte ens hemifrån än. Är så himla tråkigt att jag förmodligen inte kommer flytta förrän om ett år. Jag vill ha mitt sovrum med mörkblå väggar nu.

Har den senaste veckan haft riktig craving efter att gymma. Synd är väl det att jag sagt upp medlemskapet för inte så länge sedan. Är så tråkigt att en kan tappa suget och motivationen så fort, bara förra hösten tränade jag 6 gånger i veckan och tyckte att det var det bästa som fanns. Det var verkligen mitt happy place. Sen kom Erik in i bilden och förstörde allt (haha det är sant)

Något annat jag på senaste tiden har börjat sukta efter är riktigt mysigt friluftsliv. Eller hur en nu ska kalla det. Vill åka båt, fiska, tälta, åka på husvagnssemester och så vidare. Tyvärr har jag inte möjlighet till en enda av de nämnda punkterna, har inte ens ett fjuttigt litet tält.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har i ärlighetens namn inte gjort mycket den här helgen. Mest myst och kollade självklart mello igår kväll. Besvikelsen över vinnaren var total. I morse vaknade jag tidigt och medan Erik sov vidare kollade jag klart en film jag tidigare börjat på. Det var en RIKTIG söndagsdag idag, med pizza och pommes i sängen och inte mycket mer. Höjdpunkten för dagen var en ispromenad med familjen, som vi perfekt tajmade in med solnedgången. Hoppas för allt i världen att det är lite sol imorgon då jag är ledig, innan jag jobbar större delen av veckan. Ska man tro väderappen lutar det mot moln, attans. Jag som precis börjat gilla det här med att vara ute. Hallå, vill ju ha mina fräknar tillbaka.

Likes

Comments

Sådan tur att ha en ledig dag när det är så pass fint väder! Planen var först att vi skulle gå på isen idag men det blev istället så att vi promenerade upp till ormberget och mötte mamma och Mira som redan var vid pulkabacken. Det blev några åk samt lite solande, för nu är det ju faktiskt vår. Väldigt mysig dag alltså, och ännu bättre att dagen toppades med sushi till middag. Me like.

  • Allmänt

Likes

Comments

Min absoluta favorittröja just nu. Den är dessutom så lång att jag funderar på att ha den som klänning i sommar. Hur fint till bruna ben och vita sneakers?!

Likes

Comments

... Lyssnar jag på Sanningens mammor. Varvar det med Therese Lindgrens gamla videor. Känner mig egentligen kreativ och har stor lust att sätta mig och rita eller något, men fan. Jag borde ju faktiskt sova... Var tog min dygnsrytm vägen är något jag frågar mig själv dagligen.

Godnatt

Likes

Comments

Peppig och lättläst. Tips till er som gillar Therese! Detta var en av tre böcker jag fick i julklapp, och har idag äntligen tagit mig tid att läsa klart den. Så fin och inspirerande hon är vår Therese, verkligen den bästa på Youtube.

Ett steg närmre att uppnå ett av mina mål för 2017, endast 11 böcker kvar att läsa (minst). Nästa jag ger mig på är nog The perks of being a wallflower eller Alex Schulmans nya bok Glöm mig.

Likes

Comments

Promenerat. Upptäckt att det är omöjligt för mig att måla fint med vattenfärger, men att det är rätt rogivande. Lunchat för mycket sushi. Sett skräckfilmer. Blivit fäst vid Gossip Girl igen. Kollat youtube i vanlig ordning.

Likes

Comments

Inspiration

Minns ni Tumblr?! Jag var besatt för bara något år sedan och har alltid innerst inne alltid velat vare en "tumblr-ig" människa, men aldrig riktigt lyckats. Jag och en kompis till och med använde ordet "tumblr" eller "tumblr-ig" åt saker som vi tyckte var just på det sättet, för nog måste ni väl hålla med om att det finns en speciell känsla runt Tumblr. Faktiskt så tycker jag att tumblr är väldigt underskattat nowadays, jag menar, kolla bara vilka fina och inspirerande bilder som cirkulerar runt där. Dessa är alla från min sida som jag använde ordentligt förut, ser ni något tema? Skrollar jag igenom den ser jag tydliga perioder av olika färger och motiv. Konstant källa av inspiration som jag ibland kollar igenom om jag inte har en aning om vad jag vill rita eller ännu oftare behöver en fin bakgrundsbild till telefonen.

Min tumblr går under namnet eyyegasm och går att hitta här: http://eyyegasm.tumblr.com/. Historien bakom namnet är ganska kort och tråkig, och det har tyvärr blivit så att jag fått rätt så många udda följare med inte helt ok syfte. (haha undra varför).

Likes

Comments