Det är superfint väder ute och jag ska jobba hela dagen, började nu vid 10.00-16.00 hoppade bara att det kan komma lite folk så att det blir något att göra! Sedan ska jag åka iväg och städa och sedan hem å resan garderoben så jag kan fylla på med nytt, detta blir en jobbar dag. Kramisar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår gick jag på sommarlov.
Kan inte fatta att jag redan har gått ut första året på gymnasiet, känns väldigt bra och nu är det bara två år kvar.
Sommarlovet invigdes på bästa sätt, först lunch med mamma och senare på eftermiddagen blev det efterrätt som var jordgubbar å glass mums. Senare så drog jag ner till sanden med lite kompisar, å vi bara umgicks. En lugn och rolig kväll.
Nu så ska jag byta om till arbetskläder då Jag ska åka raka vägen till jobbet där jag idag ska arbeta i plocken från 16.00-22.30, så nu får jag skynda mig.

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag och väntar hos tandläkaren, ska in på en vanlig undersökning.

Börjar kl.10 och slutar 10.30 idag då jag bara har mitt muntliga NP i matte! Sista NP som görs nu, ska bli så skönt att äntligen bli klar! Har även skickat in alla mina uppgifter så har bara mitt stora tvåstadprojekt som ska vara klart den 9/6. Sedan tar jag sommarlov!!

Efter skolan idag har jag bara tänkt att sola då det kommer bli fint väder!! Äntligen kommer det!

Imorgon ska jag jobba på skräcklestugan kl.16-21, å där kommer jag även sommarjobba i sommar!

​En sommarbild, vill vara brun nuuuu! 

Likes

Comments

Kom hem för en stunds sen då jag hade tränat de små i gymnastik. Just nu så har jag ingen plugglust alls även fast jag alldeles snart ska sätta mig och plugga matte inför np i matte på onsdag. 

Långhelgen har bestått av kalas, träning, jobb och lite plugg(som borde ha varit betydligt mer) 

Imorgon börjar jag inte fören kl.12 då min teckenspråk var inställd så åker bara dit för att ha Svenska och sedan åker jag hem igen då vår Samhällskunskap ska vara inställd, Men det får antagligen bli en del plugg imorgon och tyvärr ingen träning. 

Likes

Comments

hej tänkte ge lite tips på hur du får bättre hår.

Första tipset: Ska du styla håret använd alltid värmeskydd, personligen tycker jag att man kan ha vilket värmeskydd som helst bara man använder nått. Och försök att inte platt/locka håret för ofta, då det sliter något enormt på håret. Sedan kan jag verkligen rekommendera ghd:s plattång då dem inte sliter lika mycket, har en bred och ångrar verkligen inte att jag köpte den.

Andra tipset: Försök att inte tvätta håret så ofta, försök att tvätta håret två gånger i veckan, då duschning av håret är en riktig bov. Jag duschar varje dag och det är bara att sätta upp håret i en bulle och gå in i duschen. Och känner man att håret är fett är det bara att spreja i torrschampo. Håret kommer vänja sig. Det kan ta några veckor.

Tredje tipset: Bra produkter är alltid viktigt!! jag använder mig av Lanzas produkter, där jag har 2st håroljor och även en inpackning och sedan en inpackning som man tar efter man har duschat håret. Schampo och balsam är också i serien lanza men rekommenderar den utan volym. använder mig även av tresemmes schampo å balsam som jag tycker funkar helt okej.

Bästa oljan används dagligen och efter duschen.

detta är en stylingolja, lite odryg men värt pengarna. Använder den efter duschen och på morgonen och så klart efter jag har stylat håret.

Inpackning som du kan använda i blött hår och även i torrt hår. (jag använder den direkt efter jag har kommit ur duschen)

den här inpackningen kan sitta i tills nästa gång du duschar.

inpackning som du måste skölja ur, den kan sitta i minst 20 min (brukar jag ha) eller så kan du skölja ur den dagen efter. försöker använda den varje gång jag duschar.

Fjärde tipset: Klipp håret oftare, jag klipper mitt hår var tredje/fjärde månad och det kanske låter ofta men det behövs. Folk säger att det inte hjälper men det gör det för håret växer mycket bättre och går inte av på samma sätt.

​Femte tipset: ​Sov på en fläta det gör så att håret inte slits lika mycket som om du sover med utsläppt hår. 

​i varje produkt finns det taggar ifall du är intresserad av att köpa nån.

Likes

Comments

Hej! uppdateringen har verkligen inte varit så bra de senaste månaderna. Bestämde mig för en bloggpaus då jag har haft för mycket i skolan och det sista har har varit jobbiga veckor då jag inte har mått så bra, och i stort sett bara gråtit varje dag och inte haft så mycket ork till nått.

Varit med på den årliga gymnastikuppvisningen och tagit hand om min grupp helt själv, är väldigt stolta över mina tjejer fick massor beröm från föräldrar att de var så duktiga. Och sedan var jag även med truppen och hade uppvisning själv, hur kul som helst!

Men har även hunnit med en del saker då jag har varit i Stockholm och kollat på Alesso med tre tjejer och hann även med och träffa min kusin Emelie.

Å Har fyllt 17 och fick världens finaste överrasknings fika av mina absoluta favoriter som jag tycker om så mycket, bästa tjejerna! där vi sedan drog iväg på andra roligheter.

Nu är det äntligen långhelg som kommer spenderas med jobb på Skräcklestugan och lite kalas, träffa vänner och även en del plugg som ligger över mig i mängder just nu. Det känns så otroligt skönt att snart så är alla nationella över(bara matte kvar 😁) som är på onsdag!!

här  nere kommer det blandade bilder från det senaste

Kramisar Matildisaaa

Likes

Comments

Hej! Slutade direkt efter teckenspråket 9.30 idag. Det har varit slappa veckor ett tag men nu ska det vara sista veckan med det.
Hela dagen har bestått av chill, och ska snart plugga lite tänkte jag och kl.19-21 ikväll ska jag köra gymnastikträning whiiii.
I helgen har jag även varit i Stockholm och träffat mina kusiner och min låsas bror och hans barn Olle.

Likes

Comments

Hej! Hade en väldigt bra dag då jag slutade 9.30. men var kvar och väntade på Ida till 11 då vi skulle fika. 

En mysig fika blev det och nu är jag hemma igen och ska läsa Engelska boken som ska vara klar om ett tag och jag har inte ens börjat...

Drar sedan på träning, till gymix har inte tränat själv där på 7 veckor så det ska bli kul.

Va även igår och tränade med Ida, vi drar nog till gymmet även imorgon. 😄😄

Likes

Comments

Jag har då ingen söndagsångest då jag faktiskt är ledig imorgon, så här behövs ingen väckarklocka ställas.
Ska plugga imorgon och bara chilla.
Helgen har varit jätte bra, med middag med tjejerna och sen lite roligheter på det. Lördag blev en dag att sova igen missad sömn, då jag somna efter 05.00 och gick upp vid 08.00. Fredag till lördagsnatten.
Idag har det blivit att kolla på cykel då min blev snodd när vi va och åkte skidor, sedan film och vilat. Men åkte även upp till spåret och sprang, dock bara 3km men har inte tränat på 6veckor så är väll ändå
Nöjd.
Nu ska jag strax hoppa in och duscha, så hörs vi
Likes

Comments

Hej, har varit i skolan som vanligt och bara pluggat och haft det kul med kompisarna. Va även tränare 1 timme för småbarnen på gymix och det gick helt okej.

Tänkte göra inlägg om mig själv nu då och då.

Tänkte nog göra ett ganska barnsligt inlägg nu. Tänkte helt ärligt prata om mitt hår, eh va? Jo men det är en bra historia faktiskt, haha Jaja iaf.
Mitt hår är faktiskt jag, jag skulle inte vara någon utan mitt hår, då skulle de osäkra synas ännu mer än vad det redan gör och det jag tycker är bäst är att jag kan gömma mig bakom det då jag är otroligt blyg och osäker.


Likes

Comments