Tog en tidigare middag förut på Pitcher's med Alex förut och nu är jag på väg till stallet. Ska rida Calle idag och sen får jag se om jag hinner med någon mer❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det vet väldigt skönt att ha en dag hemma efter clinicsen innan skolan imorgon. Hann packa upp och fixa lite grejer idag. Myst massa med Calle och skritta lite på honom. Var riktigt fint höstväder idag 😍hade brunch med Felix på morgonen❤️

En nyvaken Calle på clinicsen som värkar ha sovit gått i spånet

Från när vi var och käkade

Likes

Comments

Igår kväll kom vi fram till Charlottenberg kallt som bara den var det! Vi red lite i ridhuset och Calle var väldig pigg och glad.
Calle fick frukost på morgonen och jag satt och plugga och kolla på dom andra. Är super nöjd med Calle och har fått med mig massa bra tips. Tycker det är så mysigt att vara iväg på clinics. Det är lite som att åka på semester med den man är tillsammans med man kommer varandra mycket närmare än när man är hemma. Man spenderar ju mer tid med varandra på ett annat sätt. Tränar ihop och reser ihop. Så mysigt är det<3

Likes

Comments

Ja nu är hösten här. Var inte roligt i måndags när det regnade så. Allt blir blött och man känner sig bara allmänt depp. Verkar vara finare idag dock. Nu står Calle hemma så när skolan är slut så blir det att åka och trimma med honom. Ska bli så kul! Till helgen ska vi träna för George! Ska bli spände att se vad han säger eftersom han gick så bra i helgen.

Från helgen😍

Likes

Comments

Är jätte nöjd med tävlingen. Calle har skött sig hur bra som helst. Första klassen igår var en sms. Där gick det inte så bra. Calle skötte sig jättebra men jag var jättenervös och gjorde inte så bra ifrån mig. Men det brukar alltid vara så för mig första klassen. Jag är väldigt nervös då och sen släpper det. Som tur va var det den klassen vi var själva i så det gjorde inte så mycket.

I hunt seat allbread glömde jag traven på ett ställe så då kom vi sist. Annars var jag väldigt nöjd med mönstret. I aqha youthklassen vann vi för alla domarna!

Sen i hunterklasserna kom vi tvåa i både aqha green och allbread. 

Youth hunter vann vi för alla domarna!!

Idag är det bara WP för oss. Den är lite senare så Calle och jag har varit ute och gått och bara myst❤️

Calle verkar ha sovit väldigt gått inatt 😍😂

Likes

Comments

Det blev ridning mitt i natten igår. Men var gör väl det när Calle är världens sötast. Tycker faktisk om att rida sent på kvällen galen som jag är. Då är det alltid tyst och lugnt och man får vara helt själv. Bara jag och hästen.
Var så glad när jag fick hämta upp Calle. Han har stått hos sin ägare ett tag Petra Holm. Men nu ska jag tävla han och vi ska åka på några träningar och sen ska han få åka hem igen. Så det blev massa pussar och gos. Var svårt att slita sig igår och gå och lägga sig.
Idag är han väldigt lugn och snäll. Som alltid ;)
Vi står och väntar på sms nu❤️
Tagga tagga!!

Likes

Comments

Sitter i bilen nu på väg ner till Grevagården. Hade en kort skoldag idag med mössprovning! Sista året och studenten börjar närma sig. Så taggad samtidigt som jag kommer sakna skolan med. Det är ju när man tar studenten som vuxenlivet börjar på riktigt. Kul men även skrämmande med allt vad det innebär.
Felix och jag hann gå lite på stan innan jag åkte. Köpte ett par nya byxor. Behövs alltid sliter ut byxor hela tiden. Vi käkade lunch tillsammans och hade det allmänt mysigt innan jag åkte medan jag väntade på att pappa skulle sluta.

Likes

Comments

Lite bilder från igår mellan allt plugg. Börjar känns nu att allt dragit igen nu. Men det är ändå rätt skönt att ha kommit in i rutiner.

Felix fick prova sushi för första gången. Dock var det inte så jätte populärt.

Likes

Comments

Fick brev från AQHA idag. Det är alltid roligt. Calle och jag har fått Youth all aronund runner up från bråvesta tävlingen. Blev riktigt glad och blev extra tagg inför paint champinatet som är nästa vecka. Går bra och väntar på att mönsterna ska komma ut!

Bästa Calle❤️❤️

Likes

Comments