​Kisses

Likes

Comments

Asså hur ofta är de man går ut ifrån ett prov och känner yes de här gick riktigt bra!! Typ aldrig... men idag gjorde de faktiskt de. Kände bara yes de här kan jag när jag läste frågorna och gick ut och kände yes de här kommer jag kunna få A på! Så jävla skönt eftersom jag varit så nervös inför de och har känt mig så stressad över allt plugg på sista tiden, att man får tillbaka för de.
Sen fick vi sluta så ska bara käka lite och sen iväg och rida i de fina väder ÄLSKAR DE!! Trevlig helg på er!!

​Kisses

Likes

Comments

Lucia var verkligen så mysigt!! Är så glad att jag fick chansen att vara lucia. De var så fint och jag är så glad att jag klarade av mitt lilla solo på julen är här❤️

​Kisses

Likes

Comments

Idag är en av dom bästa dagarna på året lucia!! Älskar verkligen lucia!! De är så fint och i år ska jag vara lucia. Blev så glad att jag nästan började gråta mär jag fick reda på de❤️

Angelica och jag var uppe tidigt i morse och hon hjälpte mig att göra mig iordning Sötisen❤️

​Kisses

Likes

Comments

Hej på er! Började inte förrän kl 12 idag så hann gå in och shoppa lite på NewYorker på morgon. Dom öppnade idag i Karlstad. De har vart min favorit butik länge, dock tycker jag de är lite tråkigt att dom kommer hit för då kommer så många ha deras kläder.

​Kisses

Likes

Comments

Halvt nyvaken och med halv torkat hår säger jag godmorgon och hoppas ni får en underbar dag

​Kisses

Likes

Comments

Asså hur svårt är det inte att köpa present till sin kille!? Jag känner att jag skulle typ bli glad vad han än köpte till mig, inredning, kläder, hårprodukter osv. Annars är de ju överlag svårt ibland och ibland blir man tyvärr besviken. Så Felix och jag har kommit på att vi ska köpa en resa till varandra i julklapp. Helt underbart ska de bli! Vi ska till Göteborg och bo på Gohtia över nyår! Mysa på fina restauranger och massa shopping! Hoppas även att det kommer vara stor rea då!

​Kisses

Likes

Comments

Det ända som är gött på måndagar är att vi har sovmorgon. Annars så hatar jag måndagar. Men snart är det jul och jullov. Det ända som är synd med det är att det är mitt sista jullov vilket som känns jätte tråkigt. Tror jag är den ända i skolan som inte vill ta studenten. Trivs bra i skolan korta dagar, långa raster och lov. Vilket som försvinner sen när man börjar jobba.

​Kisses

Likes

Comments

Ärligt hur mysigt ser inte det här ut! Till och med full månne hade vi! Matte var med och fick var hästlärare idag. Han trivdes bra i sin roll att stå och titta på dom andra hästarna och visa övningarna;)

​Kisses

Likes

Comments