Hej på er! Hopps ni njuter av sen sommaren och att eran dag varit bra! Är på väg och ska träffa Felix nu. Vart i skolan och nästan bara druckit kaffe hela dag.. har börjat bli ett måste för att hålla sig pigg ;)
Fick redan på idag att vi kommer åka med klassen till Stockholm vilket kommer bli kul. Hoppas bara att vi kommer få lite tid till att shoppa! Var något år sen jag var i huvudstaden nu. Burkar mest åka till Göteborg för jag har släkt där osv. Sen ska jag snart åka till Tyskland igen. Kommer åka med en vän som ska kolla på häst! Hoppas kunna ta mer bilder och så då än vad jag gjorde sist. Man tror alltid att man ska hinna med så mycket mer än vad man gör.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon bloggen!! Är på riktigt bra humör idag! Vaknade rätt pigg, tog en dusch och såg att det var riktig fint vänder. Blir alltid mycket gladare då och det känns som inget kan gå fel. Och om det gör det så är det i alla fall fint väder ;)
Vi går kort dag idag i skolan och ska få träffa några nya lärare vi ska ha. Hoppas det blir bra och önskar er en trevlig dag! Kom ihåg just du är speciell❤️

Likes

Comments

Var en lugn skoldag idag med! Vi åkte båtbuss och stoppade vid Mariebergsskogen. Där tog vi en fika och gick runt lite med klassen. Efter skolan mötte jag upp Felix och var med honom. Senare på kvällen gick Felix och jag och också tog en fika. Så ännu mer fika haha..

Älskar kafé men kan ändå inte dricka svart🙈

Likes

Comments

Slutade redan vi lunch idag vilket var väldigt skönt. Då hinner man göra massa annat! Var på stan en sväng och fixa lite. Sen mötte jag upp min bror och han hjälpte mig med lite grejer för UF företaget. Kommer driva ett själv i år. Kommer lägga alla min ridlektioner under det och annat. Tycker det ska bli skit kul! Älskar att driva saker och få fria händer så jag kan få göra på mitt sätt!

Har börjat älska att ha allt i en stor mugg! Super praktiskt då man kan ha den i knät i soffan eller något🎀

Nu blir det iväg och jobba!

Likes

Comments

Då var det måndag... börjar komma in i rutin nu och allt börjar komma igång. Idag börjar även westernridskolan dra igång. Vilket ska bli väldigt kul! Mer lektioner och nya utmaningar! Kommer även några nya i år. Vilket som alltid är kul. Nya ansikten och nya personligheter.

Likes

Comments

Äntligen helg!! Två skoldagar avklarade. Skönt med en liten lugn start. Det känns verkligen som hösten har kommit nu. Det är kalt (iallafall jag tycker det efter ha varit i södra Tyskland) och regnigt. Men jag ser ändå fram emot det. Jag har mycket nytt som händer under hösten och mycket idéer. Kommer berätta mer längre fram.

Ha en trevlig helg!!

Likes

Comments

Ibland kan man få drömma sig bort lite. Det här är mina favoriter från chanels fall-winter pre-collection

Likes

Comments

Frukost mys med Ankis!✨

Likes

Comments

Vu kom hem rätt sent igår och idag har jag mest bara legat och sovit. Mycket att sova igen.. haha. Vi har haft underbar dagar och jag är så glad över att fått möjligheten att göra den här resan.

Likes

Comments