Gårdagen gick åt till fixa boende resten av veckan, samt till att virra omkring o leta billig parkering, vilket är väldigt dyrt här i S.F.

Mot eftermiddagen var allt löst och vi kunde pusta ut, hämta nya krafter, och kolla upp andra boenden framöver. Ständigt letande efter boenden, kolla upp saker att göra osv osv, ganska tröttsamt i längden! Men nu blir vi iaf här en vecka, skönt:)

Då den enda frukosten på de här hostlet är pannkakor och vi försöker snåla med pengarna så blev de pannkakor denna morgon, kommer väl rulla hem till Sverige haha men i morgon ska vi nog hyra cyklar över dagen så då får ja cykla som en j*vel ist!

Men en dag i taget👉 strax lite shopping!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 270 Readers

Likes

Comments

Nu är vi äntligen i San Fransisco!
Ganska enkel körväg från Bakersfield och hit, tack och lov. Staden verkar super mysig, och fräschaste hostlet hittills, yäyy!

Är dock typ fullt på alla hostel här, så har bara denna natt än så länge. Ska leta oss vidare imorgon i hopp om att kunna stanna på ett och samma i en vecka, vilket skulle vara gudavärt just nu. Men vi får helt enkelt se imorgon..

Påväg över bron till San Fransisco💨
Vårat mysiga rum💭


Jag körde bara fel tyyyp 2 gånger inne i stan!
Småstolt :)

  • 287 Readers

Likes

Comments

Dunder frukost med egengjorda våfflor på hostlet, kaffe och mjölk med flingor! Mums! Kunde inte börja dagen bättre :D nu ska vi bara tanka lite sen drar vi vidare. Ses i San Fransisco people ;)Fixat håret för en gångs skull, underbart! Saknar min wolymaster dock :(
Hassel som blivit kung på att tanka!

  • 276 Readers

Likes

Comments

Haha efter ett antal felkörningar på de stora motorvägarna här i Kalifornien så har vi nu stannat till i en liten by som heter Buttonwillow utanför Bakersfield, inför natten.

Kollade upp allt igår och ställde in gps:en så vi snabbt skulle komma iväg på morgonen. Märkte dock senare under resan att gps:en va inställd på den "vanligaste" vägen medans vi hade kollat upp den snabbaste. Vilket innebar att det tog ca 6,5h ist för ca 4,5h som vi ställt in oss på och flera felkörningar då vi inte kände igen vägen..

Tillslut kom två super inspringandes kissnödiga 20-åringar fram till ett lite öde men väldigt mysigt hostel för att checka in. Nu är de även mätta och belåtna efter super goda creps m sallad :D tagga inför San Fransisco imorgon 👍


  • 265 Readers

Likes

Comments

Försökte oss på att bila till Grand Canyon West imorse då alla dagsbussar gått för dagen, men körde fel och gav sen till slut upp haha

Återvände till hostlet, slängde med oss bikini och grejer för att leta upp ett poolområde istället. Efter även ett misslyckande på den fronten så gav vi upp helt.

Alldeles för trötta efter allt åkande i Hollywood, samt så har både känt av halsont, huvudvärk och även (jag) lite feber i detta 38 graders varma klimat.

Bestämde oss istället för att tvätta för första gången och förbereda inför morgon dagen då våran road trip fortsätter vidare mot San Fransisco. Men först blir det ett stop vid Bakersfield :D


  • 245 Readers

Likes

Comments

Hade först tänkt att tillägna dagen vid någon pool då de är nästan 40 grader här i Las Vegas. Men det slutade med en lång och skön sovmorgon och sen vidare med en buss in till Las Vegas Strip för att kolla in stadens centrum.

Och det fanns en del att se vill ja lova!
Dock ganska trött efter allt turistande i Hollywood, så blev mest att strosa omkring i affärerna, impas av alla häftiga byggnader och avnjuta en glass mot eftermiddagen.

Måste dock säga att ja är lite smått besviken av staden, elr så är det bara jag som haft lite fel tolkning av hur det skulle vara här. Alla människor är så extrema! Antingen sjukt rika och åker omkring i sina sjukt dyra bilar elr hemskt fattiga och ligger på gatan. Även enormt stora skillnader mellan gatorna, vill säga byggnader, "områdena" osv. Det finns liksom inget mellanting. Det finns verkligen super fina hotell på huvudgatan, men de blir på nått sätt för mkt. Klart alla vill leva rikt men de blir så tillgjort här.
Nej Las Vegas kanske inte är nått för mig riktigt, elr jo om man kommer hit för en lyx weekend, men ja är ändå glad att vi tog oss hit och fick uppleva staden. Vi har ju i och för sig en dag kvar, så vem vet, ja kanske hinner ändra uppfattning...

bild1)  • 261 Readers

Likes

Comments

Lagat mat för första gången på över två veckor. Försöka hålla i pengarna lite nu framöver.

Strax ska vi bege oss mot centrum i Las Vegas. Ska försöka att inte svimma av av värmeslag längst vägen bara🔥
35 Grader just nu och det ska tydligen bli varmare. Ja skojar inte när ja säger att ja sitter helt still i skuggan ute och ändå svettas... Haha


  • 265 Readers

Likes

Comments

Idag åkte vi från Hollywood till Los Angeles downtown för att hämta bilen inför våran 18 dagars långa road trip i Kalifornien.

Va sjuuuuukt nervös och fick typ ett sammanbrott när vi skulle köra iväg och skriva in adressen på gps:en, vilket INTE gick! Men efter en timmes krånglande kom vi iväg och de gick faktiskt bättre än förväntan att köra.

Galet varmt i Las Vegas! Och vi har ingen pool....men vi ska nog uthärda dessa tre nätter (har vi nått val😅!?).
Våran "lilla" bil🚗💨4,5h av öken L.A. 👉 Las Vegas

Vårat lyxiga enkel rum med stenhårda sängar!


  • 260 Readers

Likes

Comments

Andra halvan av dagen tillbringades i Santa Monica efter vi vart lite i Beverly Hills. Som jag nämnde tidigare så köpte vi i måndags två dagars åk pass på hopp On/ hopp off bussarna som är väldigt vanliga här ikring Los Angeles/Hollywood.

Väldigt smidigt måste jag säga då man hinner se allt från bra utsikt och slipper få ont i fötterna. Vi stannade som sagt mest på de stora kända ställena, som hade bra shopping för vi ville kolla i affärer, men den stannade så klart på många många fler ställen med museum, kända byggnader osv.

Hann tyvärr inte ta nå bra kort på gatorna i Santa Monica, men verkligen ett jätte mysigt ställe med en enorm strand och nöjesfält precis vid vattnet. Rekomenderas att besöka!

Väldigt bra shopping och god mat! Blev bl.a. en grå fotlång cardigan från Forever21 och en supen fin svart topp från Guess, som jag älskar! Har dock packat ner allt nu då vi ska hämta ut vår bil imorgon bitti i Los Angeles och påbörja vår Road trip i Kalifornien. Wiii det ska bli såååååå spännande, men usch så nervös jag är inför att köra!
Håll tummarna för oss nu!
Natti natti
  • 277 Readers

Likes

Comments

Träffade på lite kändisar igår hähä
..tyvärr inte i verkligheten dock :( ! Utan det blev ett besök på Madame Tussauds. Fick gå in gratis då vi bokat runt tur bussar, hopp On/ hopp of. Va väl inge jätte hit måste jag säga, redan vart på det i London, men ligger bara över gatan där vi bor så passade på :)  • 254 Readers

Likes

Comments