View tracker

5 saker du alltid har i ditt kylskåp?
Sojamjölk, floras veganska smör, ketchup, vatten och Fredriks matlådor.

Fyra saker du inte kan vara utan?
Min mobil, musik, Fredrik och bilen.

Tre saker som du inte kan äta?
Kött och stora bitar i mat, kan verkligen inte tugga på sånt (t.ex lökbitar/tomatbitar) och dem flesta sopporna och grytorna.

Två saker som gör mig glad?
Solen som kommer nu, äälskar det! Har ju skrivit det förut att solen gör en så glad. Och att bo tillsammans med Fredrik.

En sak du gör flera gånger i veckan?
Försöker att komma på fotoidéer och blir frustrerad när jag inte kommer på något haha...

Den här listan hittade jag hos Gabriella Joss!

Likes

Comments

Fyy vad dåligt jag har uppdaterat här. Jag har ju börjat skolan nu "på riktigt" egentligen. Har inte riktigt haft någon skola mkt alls på 6 månader så var väl inte beredd på hur hårt det skulle slå min kropp med trötthet att börja gå upp tidigt.
Har ju liksom gått upp vid 11-12 i en hel termin nu pga detta. Var en ganska omställning att vakna 06.45 nu. Så då blev det helt enkelt att jag var i skolan, kom hem sent och sen somnade i princip på en gång. Men måste uppdatera här igen nu, fy jag skäms ju nästan. Så nu får jag börja planera med bloggen lite bättre, tidsinställda när jag vet att jag inte kommer hinna osv. Trevligt att vara här igen, med skämskudden haha.

Likes

Comments

Instagram: matildajjansson

Om ni bara visste mina mentala breakdowns jag haft gällande mitt instagram feed de senaste dagarna asså. Jag har inte alls varit nöjd och ingenting har jag varit nöjd med när jag har testat olika saker i VSCO. MEN jag googlade runt på olika feed och redigeringar man kan göra i vsco, testade flera, hittade en och gjorde om den lite och blev äntligen nöjd! Så nu tror jag att det ska kunna flyta på igen. Det är ju ändå bara dem två senaste bilderna som jag har fixat.
Brukar ni också tänka lite för mycket på hur erat feed ser ut så att ni nästan får panik, haha?

Likes

Comments

Idag kom äntligen solen till oss efter allt skitväder som varit. Om det inte hade varit slask och snö ute så hade jag nästan vågat sagt att det var lite vårväder idag! Så fort jag såg allt ljus som kom in i lägenheten så blev jag typ så motiverad? Jag blir nästan alltid det när det varit dåligt väder så kommer solen. Typ allting blir bra då liksom. Alla låtar man lyssnar på blir lite bättre och jag blir lite extra sugen på att ta fram kameran och fota typ. Är det så för er också?

Likes

Comments

Min sista julklapp från min pojkvän var dessa kläder från Fashion Nova som kom förra veckan! Två klänningar, en bh, ett par shorts och en topp som man knyter både i nacken och nere på ryggen! Allting var jättefint och han vet om att jag har velat haft kläder därifrån men var lite osäker p.g.a tull här i Sverige och så. Men det slapp jag oroa mig för nu när det var han som beställde, haha! Älskar allting och nu vill jag bara ha ännu mer kläder från dem!

Rekommenderar verkligen den bruna toppen då den är såå skön att ha på sig! Dock behöver den strykas som ni kanske ser, men ville verkligen visa er allting och vi har ingen strykbänk. Men har ni utan någon anledning inte kollat in deras kläder förut så gör det! Så sjukt fint i princip allting dem har!

Likes

Comments

View tracker

Fy vad segt hörrni, nu när det riktiga vintervädret kom med kyla och perfekta snön så blev jag sjuk. Riktigt irriterande då det är halsont och feber så jag kan knappt prata. Så mina dagar nu består mest utav att ligga i sängen, dricka te och vara tyst haha. Hoppas att ni har det bättre!

Likes

Comments

Några bilder som jag tog i morse när vi var ute och gick med Turbo. 17 minusgrader var det när vi var ute så Turbo kunde inte ens stå stilla, stackarn haha. När vi kom in så ville jag lyssna på Ed Sheerans nya låtar som han släppte idag och jag gillar verkligen låter Shape of you! Har ni inte hört den så borde ni lyssna nu!

Likes

Comments

Gjorde du något 2016 som du aldrig har gjort förut?
Jaa jag tog körkort så jag började köra bil helt själv utan någon för första gången! Förlovade mig, flyttade med min pojkvän till våran helt egna lägenhet och blev vegetarian.

Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?
Göra mer saker, kanske åka utomlands.

Vilket datum från 2016 kommer du alltid att minnas?
6 juli, inte bara för att jag fyllde 18 utan för att jag tog körkort på samma dag! Så kortets årsdag kommer alltid vara på min födelsedag! Och 9 juli för då förlovade vi oss.

Vad spenderade du mest pengar på?
Typ kläder och smink. Köpte ju massor av nytt i början av året för att ha något att blogga om, haha!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2016?
Typ alla låtar med Justin som han släppte, t.ex Sorry och Let me love you.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Med tanka på allt som hände så var jag gladare!

Den maträtt du åt oftast 2016?
Tacos, haha!

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Tog körkort

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag hade haft lite mer pengar så jag kunde gjort fler saker och köpt gymkort så jag kunde börja träna igen.

Högsta önskan just nu?
Att bara få sluta skolan, ta studenten, gå på summerburst och sedan försöka hitta något jobb som jag verkligen vill jobba på!

Likes

Comments

Glasen har ni ju redan sett, dem fick ju ett eget inlägg! Men nu ska jag berätta om resten av julklapparna. Det var ett mys-set, mysis shorts och dem tre stora bokstäverna som jag tog bild på. Resten tänkte jag bara skriva om då det hade blivit så mkt bilder. Bland annat så var det presentkort, massor utav ljus och temuggar och påslakanset. Det var ju mycket utav samma kategori som t.ex. ljusen och så. Därför tyckte jag inte att det var så nödvändigt att fota det! Men mycket saker blev det och jag är supernöjd med allt.
Det har varit en bra jul och ett bra nyår och det hoppas jag att ni också har haft!

Likes

Comments

Januari

I januari så startade jag denna bloggen, den 4e januari för att ett nyårslöfte var att börja blogga lite mer seriöst. Så bytte portal till Nouw och har inte ångrat mig! Hade bestämt mig för att ha en sminkblogg som har eskalerat lite nu till lite mer.

Februari

Började lägga in lite mer träning i bloggen, det var väldigt mycket snö och jag fick hem barnskor istället för dem skorna som jag hade beställt.

Mars

Visade upp ca allt som jag köpte hela tiden, gav tips på massor av mat och andra saker.

April

Fick mitt första pressutsick, köpte en väska som jag aldrig har använt och köpte en fake-septum.

Maj - i maj gjorde jag en månadslista!

Juni

Hittade ett ställe att börja fota outfits på så gick all in haha, sen fick jag mitt andra pressutskick!

Juli

Fyllde 18, tog körkort samma dag, förlovade mig med Fredrik och vi flyttade till våran första egna lägenhet.

Augusti

Började skolan igen, slutade på mitt sommarjobb och började testa mer veganska alternativ.

September

Började tipsa om mer vegansk mat till er, Emma fyllde 18 och jag började fota hemma mer.

Oktober

Fotade mer porträttbilder ute och hade många fotostunder med Emma! Köpte även en ny kamera utav Linn.

November

Vädret ändrade sig mycket, först fotade jag Emma ute utan jacka och sedan Turbo i massor av snö. Färgade även håret blont från mörkbrunt!

December

Börjar med julpyntet, julen är kommen och idag är det självaste nyår!
Hoppas ni har haft ett bra år! Jag har haft en super år där jag slutat kontakta folk som inte är värd det och kommit närmare andra som är 100% värda det. (Typ Emma, hint.)
Ångrar som sagt inte att jag började blogga på Nouw så nu startar vi ett nytt år tsm, gott nytt åt!

Likes

Comments