View tracker
View tracker

Hörrni, jag vet, mitt hår, det är blått haha. När jag duschade håret i måndags så hade jag i silverschampot som Emma hade gett mig och jag kom på den briljanta idén att ha i det i typ 10+ min. Jag sköljer håret tills det slutar komma lila vatten från schampot och när jag ä klar med allt så är mitt hår blått... Berättade för Emma som sade att det bara hade räckt med ca 2-3 min. Hahah lite kul hur det ser ut nu men det är ju iaf inte lika gult längre! Får se vad som blir av med detta hår, men gillar detta kalla som kommit fram nu istället för det andra som blev.

Så tips till er med torrt nyblekt hår, ha inte i silverschampot i över 10 min. Då blir det såhär!

Likes

Comments

View tracker

1. När folk har för stora strumpor på sig. Tänkte på det idag och det är ju bara sååå fult?? Nästan lite äckligt?

2. Taskiga människor som "hyllas" i tv. Ett exempel är Paradise där dem som ca alla gillar i princip mobbar och är så sjukt taskiga mot Bettina? Inte okej.

3. Detta hände mig för någon dag sedan: När man har bråttom någonstans och tror att man har glömt en viktig sak inne så man springer tillbaka in men man hade saken på sig hela tiden.

4. När man råkar dra åt fel håll på snapchat så man kommer in på chatten istället och den personen får upp att jag skriver något.

Likes

Comments

Andra advent och våran julgran är redan uppe, pyntad och klar! Vissa tycker att det är för tidigt men jag älskar det. Det är väldigt dåligt ljus i vår lägenhet så därför blev bilderna lite halvt dåliga då jag envisades med att försöka fota för hand med lång slutartid och låg iso. Det blev som det blev helt enkelt men jag älskar att vi har allt julpynt uppe nu!
Har ni också börjat eller väntar ni lite längre innan allt sätts upp?

Likes

Comments

Denna serie hörrni, har ni hört talas om den? Skam är en norsk serie som väldigt många pratar om just nu och jag var lite emot att kolla då det just var norska och tänkte att jag ändå inte skulle förstå någonting. Men SVT lade ju för bara någon dag sedan ut säsong 1 med svensk text och jag gav det en chans. Och jag behöver ju inte säga mer än att jag nu har sett allt som ligger ute, även fast de andra 2 säsongerna är utan svensk text. Inget problem, nästan så jag känner att jag vill flytta till Norge och börja prata norska haha!

Så har ni tid så tycker jag verkligen att ni ska ge denna serie en chans, jag kollade klart på alla tre säsonger (säsong tre håller på just nu) på 2 och en halv dag, jag blev helt enkelt fast efter första säsongen.

Likes

Comments

1. Favorit julfilm?
Polar expressen!

2. Favorit julfärg?
Röd.

3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Inget av det, jag har "vanliga" kläder!

4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?
Ett nytt objektiv till kameran eller en ny dator tror jag.

5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
Både och!

6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?
Ja nästan varje år!

7. Vad ska du göra på jullovet?
Bara sova och umgås med kompisar tror jag, haha!

8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådana fall hur?
Precis som jag brukar göra tror jag.

9. Vad önskar du dig mest i jul?
Ingenting speciellt i år faktiskt.

10. Favorit julnagellack?
Rött, standard.

11. Favorit juldoft?
Pepparkakor eller lussekatter.

12. Vad måste finnas på julbordet?
JULOST!

Likes

Comments

Här har ni det som jag skrivit om tidigare! Förändringen som jag gjorde är väl rätt självklart med tanke på bilderna haha. Har nämligen gått från väldigt mörkt hår till blond ombre! Det är väldigt ovant att kolla sig i spegeln med detta då jag är så van vid svart eller mörkbrunt hår. Men det är kul med en liten förändring nu! Så får vi se om det blir svart igen eller inte, men det kommer iaf inte att hända på ett bra tag!
Vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Likes

Comments

Rubriken som lyser över alla bloggar idag och jag gör inget undantag. Redan första advent, helt sjukt! Och snart inne i december. Sjukt fort detta året har gått, precis som man säger alla år vid den här tiden haha.
Och vet ni vad, jag har en sjukt rolig grej på gång just nu! Inte något som kommer förändra bloggen eller så, det är en "personlig" grej som jag kommer visa er om någon dag bara, sjukt kul!

Sen en sjukt rolig grej är att vi ska till Summerburst nästa år! Såååå roligt då Justin ska dit! Sen är det även samma datum som vi tar studenten så direkt när vi är klara med det så åker vi in till Stockholm och firar där, sjukt kul! Så det är jag, Emma, Fredrik och Fredriks kompis som kommer vara där under dem två dagarna, längtar!!

Likes

Comments

Hörrni, vet ni om svan-föräldrar kan överge sina ungar? Och jag vet att det inte är några svanar på bilderna här uppe haha. För när jag var ute häromdan så såg jag en ung svan (fortfarande grå så antar att dem inte var fullt vuxen?) Och här där vi bor så har det simmat runt 2 svanfamiljer med 2-3 svanungar efter sig hela sommaren. Men alla har försvunnit nu, jag antar att dem har fluget iväg till varmare ställen, för visst gör svanar så?

Men så såg jag ju som sagt den här unga svanen, kan det vara så att dem blivit lämnad? För vad det såg ut som så kunde den inte riktigt flyga heller så den blev rädd för en båt som kom men lyckades inte ta sig från vattenytan? Väldigt mycket frågor, men tänkte om det är någon här som vet, om det kan vara så att dem blivit lämnad här?

Likes

Comments