​Tröjan är från bubbleroom men tror tyvärr dem slutat sälja den då jag inte hittade den på sidan! Och jeansen är ett par väldigt gamla från Nelly, så dem finns definitivt inte kvar. Bilderna är tagna av Emma från när vi fotade förra veckan. Norrtälje må vara en fin stad men jag skulle verkligen vilja ha vissa av ställena som Stockholm har för att fota i. Stockholm har verkligen så sjukt fina platser att ta bilder på, ska verkligen in och fota massor någon dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Bilder på Emma som jag hunnit redigera sedan vi var i Norrtälje och fotade. Tycker om vissa bilder mer än andra men så blir det ju alltid. Sen Kanske några utav bilderna ser lite konstiga ut men det kan vara för att jag har testat många olika redigeringar vilket gör så allt inte ser så jättebra ut, men saker måste testas för kan inte sitta och redigera bilder exakt likadant hela tiden! 

Likes

Comments

Före

Efter

​Ett inlägg jag inte lagt ut här förut men som jag själv tycker är kul att se på andra bloggar! Tyckte att det var tråkigt att i princip alla träd hade gula löv på träden då Emma har ljust hår och lätt smälte in i det. Men såg på Lisa Hööks blogg att hon tipsat om att ändra färg på löven. Var alldeles för lätt för att jag skulle kunna på det själv haha... Men tycker att det blev väldigt bra och Emma kom "fram" mer i bilden, riktigt nöjd!

Likes

Comments

Bjuder på några bilder från i måndags när jag och Linn var ute och fotade. Eller, jag fotade henne haha. 
Tycker det blev en lyckad fotografering men med tanke på att jag ville få dem väldigt höstiga så blev jag inte 100% nöjd. Tycker att vissa av bilderna blev väldigt bra men vet inte om jag känner så jättemycket höst över dem. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Börja med att koka upp pasta som vanligt. Just på denna pasta stod det "kan innehålla spår av ägg" men det är bara att välja någon annan som ni har hemma!

Häll av vattnet från kastrullen och ha sedan i en vegansk matlagningsgrädde, jag valde att ha i Plantis som jag tycket är supergod! Låt stå på ganska låg värme en stund och rör om väldigt ofta så det inte bränner fast i botten.

Ha till sist i så mycket pesto som du vill ha och rör om i kastrullen så är det klart!

​Sen är det klart! Måste vara världens enklaste rätt att göra om till vegansk.(Efter tacos.) Det enda man byter ut egentligen är ju matlagningsgrädden vilket inte gör någon skillnad i smak!

Likes

Comments

​Måste be om ursäkt för den usla thumbnailen, ser ut som att jag gjorde den när jag var 10 år ungefär. Men kom på när jag laddade upp klippet att jag inte gjort någon så gjorde en på snabbaste vis. 
Var längesedan jag lade upp en video nu så kände att det var dags nu. Har ju nämligen en ny kamera nu som jag faktiskt kan filma med, så kanske ska testa att börja filma lite mer nu!

Likes

Comments

Hösten är ju bara sååå fin att fota på. Alla färger med löven som faller ned överallt och som fortfarande sitter på träden. Synd bara att den tiden av hösten är så kort, sen har alla löven fallit ned till marken och dem som ligger på backen har blivit bruna och tråkiga. Sen ser det ut så tills första snön kommer. Så tråkigt att den färgglada hösten inte kan hålla i sig till snön istället. Men det är ju ingenting vi kan göra åt tyvärr haha, kanske köpa fejkade löv och lägga ute? 
Dessa bilder på Turbo som jag tog igår blev jag väldigt nöjd med iaf! Han är ju såå söt.

Likes

Comments

Några fler och bättre bilder på min jacka som jag fick hem för ett tag sedan. Tyckte att det skulle vara lite roligare att visa utomhusbilder än bilder tagna i spegeln bara. Var nämligen ute med Linn idag för att fota henne, så jag skulle egentligen bara vara fotograf. Men kände för att få lite andra bilder på jackan så detta var vad som blev helt enkelt! Har redigerat lite bilder på Linn som jag ska visa snart här! Många bilder är det, så det blir mycket jobb nu.

Likes

Comments

​Här är tre bilder till från igår när jag fotade Emma och hennes hund Milo! Igår blev det ingen text i inlägget eftersom jag fick bråttom iväg, men ville ändå visa några bilder hehe. Den första bilden, högst upp till vänster är nog min favoritbild, har även lagt upp den på min instagram! Så det blev en lyckad fotografering helt enkelt med lyckade bilder! 

Likes

Comments