Februari går mot sitt slut och vi är snart inne i mars. Vilket betyder att vi går mot varmare dagar och mot våren. Det är nu folk börjar kolla på sina kroppar, för snart så ska vi ut i badkläder och låta folk se hur vi ser ut. Detta leder till kroppshetsen hos människor och jag vill att den ska ta slut. Därför tänkte jag lägga upp ett inlägg som jag publicerade förra året vid sommaren. För att få er att försöka tänka om!

"Vet ni vad, jag börjar faktiskt bli lite trött på alla äckliga människor som finns ute på sociala medier.

Som ni vet så har jag tjatat väldigt mycket om det fina sommarvädret som har kommit till oss nu. 20+ och sol, hur härligt är inte det? Men under tiden som de flesta utav oss tar av oss vinterkläderna med nöje och går runt lättklätt (som man brukar på sommaren.) Så har vi en stor andel människor som hellre stannar inne än att gå ut i den härliga värmen. Hellre än att gå till stranden och bada när det är stekhett. Vad är då största orsaken till detta? Jo, alla dessa sociala medier.

För senast idag så såg jag en artikel om en tjej på instagram som blev hånad för sin "bikinikropp". Hur sjukt är inte det? Vem är det som bestämmer om du har en acceptabel bikinikropp eller inte? Vad är ens en perfekt bikinikropp?

Vet du hur du får den perfekta bikinikroppen? Ta din kropp, och klä på dig en bikini. Klart! Där har du din perfekta bikinikropp. För vem är dem på stranden att döma om du är tillräcklig eller inte. Det finns ingen mall för hur vi ska se ut. Så skit i alla shit talkers. Skippa kroppshetsen i år och kör ditt egna race, det är vad du kommer längst på."

------------------------------
Med tillägg:
Om du såg din kropp från någon annans perspektiv, skulle du hata den då? Nej jag tror faktiskt inte det, och det vet du också. Så sluta se allt som du tycker är fult och fel på din kropp. Var glad över att du har den och att du kan röra på dig precis hur du vill.
Make your body the sexiest outfit you own.
------------------------------

Likes

Comments

En trend som ingen med instagram eller någon annan social media lär ha missat är dessa nätstrumpbyxor som i princip har exploderat till en av de största trenderna. Jag var riktigt osäker i början när jag såg det för första gången vad jag tyckte men nu är jag in love asså. Tycker att det är riktigt snyggt när det går upp över naveln och när man har jeans med hål i så nätet syns, det är snyggaste verkligen. Ska till 100% köpa för det är såå snyggt!
Om ni också är sugna på såna så säljer madlady såna, [HÄR] hittar ni dem!

Likes

Comments

Om du, som jag, har en ganska oren hy med pormaskar och andra orenheter i ansiktet så har jag ett tips till er för att rena ansiktet.
Koka upp vatten i en vattenkokare eller kastrull, häll upp i en ganska stor skål och sätt ansiktet över skålen med en handduk över så ångan stannar. Se till så att det inte blir för varm så du bränner ansiktet. Sitt så i minst 5 min.
Efteråt så brukar jag göra rent ansiktet på en gång då porer har öppnats utav ångan och du kan lätt rengöra.
Man kan även skrubba lite lätt med en mjuk, blöt handduk så man verkligen skrubbar bort allt. När man sedan har torkat ansiktet så applicera någon olja du har hemma så ansiktet blir mjukt och inte torrt efter. Man kan ta vad som helst, en ansiktsolja, kokosolja etc. Man känner sig verkligen ren och fräsch i ansiktet efter detta!

Likes

Comments

Dessa hörlurar har ju ni säkert hört talas om. Urbanears hörlurar som var väldigt hypeade för några år sedan och i princip alla hade såna. Jag har velat haft dessa sedan dem var sådär hype men skaffade aldrig några. Men igår så fick jag ett par, vita och jag blev superglad! Har velat länge mellan vita eller svarta men nu behövde jag inte välja själv så det var ju skönt, haha! Men har ni inte dessa så tipsar jag er verkligen, det är så bra ljud i dem och det känns nästan som att man tar på sig hörselkåpor när man har dem på sig, så nöjd!

Likes

Comments

Delar med mig utav 6 st låtar som går på repeat just nu på min spotify. Tycker att det är sjukt kul att gå igenom spotifys egna listor för att hitta ny musik. Kan sitta i flera timmar för att hitta minst 1 bra låt. Är ni likadana när det kommer till musik?

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er! I förhållande eller inte så hoppas jag att ni får en bra dag, precis som alla andra.

Likes

Comments

Riverdale är en ny serie som precis startat på netflix. Jag hittar inte någon bra text om handlingen tyvärr och jag spoilar bara allt när jag försöker förklara haha... Men om ni gillar typiska "ungdomsserier" så kommer ni verkligen att gilla denna!

Frequency är en såå spännande serie! Den handlar om Raimy Sullivan som i 2016 upptäcker att hon via en gammal radio kan prata med sin far Frank Sullivan i 1996. I och med detta så ska dem försöka att fixa saker som hänt under tiden mellan 96-16 via kommunikationen vid radion. Hela säsong 1 finns ute på netflix så för er som inte sett den kan ha ett litet maraton med Frequency utan att behöva vänta på nästa avsnitt.

The OA "The OA handlar om Prairie Johnson som under mystiska omständigheter dyker upp i sin hemstad efter att ha varit försvunnen i sju år. På ryggen har hon märkliga ärr och trots att hon har varit blind sedan tidig barndom kan hon plötsligt se."

Likes

Comments