View tracker

HEJ LÖRDAG! Jobbat på Carlings hela dagen, shit vilket ös! Älskar när det är mycket kunder. Nu har jag precis kört totalt slut på mina armar så nu ligger jag i sängen och ska strax åka till päronen för middag. Underbart att slippa laga kvällsmat på helger!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

GUD vad gott med lite sol på en fredag, hej energi!
Igår var en riktigt go, ledig dag. Jag och Jessica åkte och köpte nya gardiner och lite annat gott så nu är det så fint så här hemma! Senare på kvällen fick jag lite besök och tittade på film, mysigt.

Idag är jag lika vimsigt som vanligt när jag börjar min jobbvecka med fredag. Tappar tidsuppfattningen helt? Haha! I alla fall kom jag precis hem från old sailor i stan med en ny piercing så nu känner jag mig nöjd & go. Nu ska jag käka sen är det jobb resten av dagen som gäller :-)

Likes

Comments

Efter att ha lyssnat på The Fray hemma hos Roxana igår så är jag totalt insnöad på dom igen. Goa flashbacks till yngre år då jag totalt levde på deras musik, haha.. slänger in två av deras bästa låtar!

Likes

Comments

Nu säger jag vänligt, men bestämt fuck you till denna dagen. Underbemannade något så gud förbannat på jobbet hela förmiddagen, ett träningspass som efter x antal tappra försök till att få kontakt med nederkroppen bara gick käpprätt åt helskottan och resulterade i ett mini-breakdown. Behöver jag säga mer eller är det förståeligt att denna dagen behöver ta slut?

Åkte förbi Roxana innan jag skulle handla och myste till det med te & allmänt snack. Gott, det gjorde humöret lite bättre! Nu ska jag mysa med glögg och pepparkakor till jul med Ernst. Behövs.

Likes

Comments