Allmänt, OUTFIT

Idag fick jag äntligen mina kläder från Dickies! Ett nytt märke vi haft i butiken sedan ett par månader tillbaka. Alltid lika kul med nytt!

Nu har jag precis checkat av både en fartfylld dag på jobbet OCH ett träningspass. Vi har 25% rabatt på hela sortimentet denna helgen och jisses vad trött man är i skallen nu.. Strax bjuder päronen in till middag och sedan vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på, vin ska drickas i alla fall! KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, OUTFIT

Det här med nya kläder, hehe.. såg denna på H&Ms hemsida för nån vecka sedan och kände bara att jag måste ha den! Puffärmar och vida armslut, hur gott?

Nu har jag precis gått av mitt jobbpass för idag så nu är det bara en dag kvar och sedan får jag äntligen vara ledig 1 dag.. tänker absolut inte jobba 3 veckor i sträck fler gånger! Ikväll ska jag träna och käka middag hos päronen, helt perfekt. KRAM

Likes

Comments

Allmänt, OUTFIT

Igår kunde jag verkligen inte hålla fingrarna i styr när jag satt och kikade på Zaras hemsida. Och vips, så var fem nya toppar påväg hem till mig! Har varit så arg över min tråkiga garderob och tyckte verkligen det var dags för lite nytt. Nu har jag däremot köpstopp, inte lika kul :-)

Likes

Comments