Hemma från jobbet & precis fått i mig lite mat, man blir lite hungrig när man jobbar utan lunchrast :-) ikväll blir det inte mycket aktivitet för mig, kanske nån film eller två!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har precis fått i mig lite frukost och just nu sitter jag framför tvn med en kopp kaffe & en ansiktsmask. Man får passa på att sova ut när man får chansen!

Strax efter kl 13 börjar jag jobba och innan dess är det inte mycket som står på schemat, eller ja förutom att slänga ner den förbannade tavlan jag gjorde igårkväll i förrådet, ganska tydligt att jag inte blev nöjd haha.. :-)

Likes

Comments

Lördagsjobb från öppning tills nu på Carlings, sen åkte jag och köpte skohorn(bara ett halvår för sent haha..) och en canvas! Lite småsugen på att dricka lite vin & måla ikväll när jag ändå börjar sent imorgon.

Nu har jag precis lagt mig i soffan och gud vad skönt det var! Helt klart efterlängtat.

Likes

Comments

Verkligen helt förlorad i denna, lyssnat på den sedan den kom ut. Så förbannat bra duo?! Dom bästa.

Likes

Comments

Under tiden jag lagade mat passade jag på att köra ett träningspass, mer än välbehövligt! Vart lite småförkyld så har inte vågat träna. Min kropp är så oerhört lätt att både träna upp & "ner". Ett par dagar med eller utan träning och kroppen ser helt annorlunda ut. Men nu är det gasen rakt in i kaklet! Ingen mer förkylning tack :-)

Likes

Comments