Allmänt

Oj, vad jag försvinner härifrån på helgerna. Får försöka bättra mig, men det är ju så svårt när man har fullt upp med annat! Det har varit både jobb, födelsedagskalas & utgång så det har varit fullt ös hela helgen.

Hur som helst, dom senaste dagarna har det varit superfint väder. Jag som tidigare inte alls gillat cykelvägen ner till jobbet tycker nu att det är bland det mysigaste som finns. Så himla fint när träden blir gröna & blommorna kommer fram! Förutom att cykla till jobbet har träning & häng med mitt hjärta varit prio ett de senaste dagarna, det börjar dra ihop sig för flytt och det är ju inte superkul tycker jag, haha..
Men imorgon har jag tagit ledigt för ett möte i Kalmar, DET är kul tycker jag! Så det blir en liten utflykt till den stad jag antagligen kommer spendera mina lediga dagar i framöver.

Nu är min lilla lunchrast slut. KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Vilken ledig jäkla dag! Har varit hos Jessica sedan i förmiddags och solat, druckit & ätit gott. Efter en stund anslöt sig även Roxana, sen så var vi vår oslagbara trio :-)

Nu har jag precis landat i soffan och är helt slut! Tar på krafterna att ligga i en solstol hela dagen, haha.. ikväll ska jag bara laga mat och sova tidigt. En dag helt i min smak! KRAM

Likes

Comments

Allmänt

När jag ändå var och hämtade ut väskan tidigare idag passade jag på att köpa med mig ett nytt matt läppstift hem! Riktigt mörkt & maffigt. Från kicks i färgen Dark Spirit!

Likes

Comments