Igår var minst sagt en händelserik dag! Några timmars jobb, två möten, ett besök på djursjukhuset för Sixtens astma, jag fick min tv-bänk såld, plockade hem Sixten till mig och senare på kvällen fick vi besök av ytterligare en favorit :-)

Idag är det mest mental förberedelse inför morgondagen, haha.. Jag kommer jobba 12h i sträck och därefter blir det AW. Har en känsla av att jag kommer vara jäkligt sliten på lördag! Men så får det bli.

Nu ska jag mysa med Sixten i några timmar innan jag ska iväg och jobba. KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nej, skämt åsido, den är inte vidare spontan. Har funderat på den väldigt länge men aldrig tagit tummen ur, så igår tänkte jag boka en tid lite längre fram i tiden men så fanns det plats redan idag. Så tjingtjing! Här sitter jag och lider lite smått :-) ska bli kul att visa upp resultatet när den är läkt & fin! KRAM

Likes

Comments

Äntligen fick jag lite tid över till att fixa nya naglar igår! Jag hade slagit i mina gamla så jäkla mycket så dom hade lite lim-lösningar som inte var så tjusiga haha.. så det var dags med andra ord!

Likes

Comments

Ni vet när man känner att nu jävlar får det vara nog? Lite så kände jag med min gamla tv-bänk, den tog helt enkelt upp lite för mycket utrymme på mina ynka 21 kvadratmeter. Så igår köpte jag dels en ny tv-bänk & lite annat gott på Ikea! Såå mycket luftigare här hemma nu. Jag är nöjd!

Helst hade man ju velat lyssna på lite arg musik och slängt ut den gamla bänken genom fönstret, men det klarar inte riktigt mitt hjärta av då den faktiskt inte har en enda skråma. Så om någon behöver en ny och fräsch tv-bänk så ligger min uppe på blocket HÄR

Likes

Comments