Precis kommit hem från lite födelsedagsfirande hemma hos päronen. Blev massa god fika & en hel del skratt! Världens bästa familj.

Nu ska jag ge mig själv lite fredagsfeeling eftersom jag är leeedig imon! Himla gott. Ska till vårdcentralen på morgonen & sen kika på en ny jacka. Nu - cider & soffläge :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hola! Jobb 9-17.30 och nyss ramlade jag innanför dörren och är SÅ hungrig, idag igen haha.. Ska få i mig lite käk & sen ska jag iväg och köpa en ny korg till halsdukar och liknande. Ikväll blir det fika & fira min lilla mamma. Kramis


Bild från häromkvällen inne på en liten toalett på PM :-)

Likes

Comments

Mina nya bralls! Ett par kolsvarta 710 från Levi's, himla svårslaget om jag ska vara ärlig. Köpte ett par mörkblå för ett par veckor sedan & jag.älskar.dom. Låg midja & schysst stretch! Går loss på 999kr, TIPS

Likes

Comments

Lillelördag & jag ligger totalt utslagen i sängen efter lite käk i magen! Trodde nästan jag skulle dö av hunger en liten stund där, men det ordnade upp sig till slut. Jobbade öppning-stängning på Telia, sen åkte jag iväg och köpte en present till min mammas födelsedag och nya jeans på Carlings att ha på Telia! Fullt ös.

Resten av kvällen ska jag ta det lilla lugna. Hade tänkt köra en pw men det är riktigt busväder ute så blir att hålla sig inomhus.

Likes

Comments

Haha, tokig i matta läppar eller vad? Igår fick jag hem det här fina ifrån Cocopanda, dom hade lite superrea så jag passade på. Färgen heter "Snob" och att döma av färgen tror jag den kommer sitta som en smäck! Ikväll är alla återförsäljare bjudna till ett event & middag av Sony på PM. Matta läppstift är ju lite risky om dom flagnar eller ej, så får se om jag inviger det ikväll :-)

Likes

Comments