Träning, hälsa,

Detta är en sån där dag för mig då jag har tänkt springa men helt enkelt får inse att jag får hoppa över. Känner mig helt enkelt trött i kroppen och då får jag väldigt lätt ont lite varstans när jag springer, vilket jag har haft senaste tiden. Så idag kände jag egentligen redan när jag gick en kort sväng med hundarna att jag hade lite ont och var lite sliten, men tänkte att jag skulle testa att springa ändå. Jag testade, och jag struntade i det eftersom att jag kände lite ont direkt! Jag är ändå glad över att jag kan känna efter på det sättet, för ett par år sedan så hade det inte varit tal om att inte springa om jag hade bestämt det vilket inte blir något bra i slutändan om man har ont. Ibland behöver man verkligen lyssna på kroppen! Det negativa för mig är ju dock att nivån på mitt humör sjunker avsevärt när jag inte tränar😅😁. Men hellre ha lite sämre humör en dag än att få ont i flera😜.
Istället för att springa fick det bli ett par promenader med hundarna och lite stretching, så får jag hoppas att det känns bättre imorgon! I eftermiddag blir det jobb på schemat🤗🙏🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Idag blev den en tidig uppgång vid 04:50 eftersom att jag skulle börja jobba kl 06:15. Var inte så trött när klockan ringde men under dagen har det gett sig till känna, blev ganska trött efter ett tag haha😴. Slutade jobbet lagom vid lunchtid och gick då upp till farmor för att få lite mat serverat, ibland är livet lyxigt😋.
Klockan halv sex hade jag ett spinningpass inbokat men jag lyckades somna på eftermiddagen och vaknade kl 4 lagom förvirrad. Lite den här känslan när man inte vet vem man är och vart man är och hur många dagar eller år man har sovit ungefär😂. Jag pallrade mig upp ur sängen lite förvirrad, hetsdrack en nocco på gymmet och blev fit for fight för spinning! Ett bra intervallpass där jag blev riktigt trött, en del av den tröttheten kan ha berott på att det var sjukt varmt🌞. Nu är jag iallafall nöjd och glad och klar med allt för denna dag!😁

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Ännu en ledig dag, och större delen av den har jag spenderat med sol och bad vid vattnet. Så skönt men jag jag varit såå seg hela dagen, som om jag inte vaknade på morgonen! Tror det var för att jag inte tränade eller gjorde något annat speciellt på morgonen, blir sjukt seg då! Men men, det kan vara lite mysigt det med🌞.
På kvällen blev det ett litet träningspass hemma med ca 30 minuter på spinningcykeln och lite styrka hemma, så då vaknade jag till iallafall! Nu ska jag snart åka till min lägenhet i stan och förbereda mig för jobb kl 06:15 imorgon😴
Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Igår blev det en mysig kväll på uteserveringen, dock ganska kallt😬. Kom väl hem ganska skapligt men blev ändå lite för lite sömn kanske på grund av att solen lyser in obarmhärtigt starkt i min lägenhet på morgonen...så är lite seg idag! Solen ska man dock inte klaga på för jag har haft det skönt i solen större delen av dagen!🌞
Det har också blivit en löptur nu på eftermiddagen när värmen hade minskat något...men det var fortfarande väldigt varmt att springa! Jag sprang väl i ca 1,5 h och det kändes lite konstigt...jag var pigg i kroppen men väldigt andfådd😕. Var väl antagligen för att jag drack lite igår men ändå, så fort jag blir onormalt andfådd så kopplar jag det till hur det kändes när jag hade blodbrist...inte så kul! Jag får väl helt enkelt hoppas att det inte är det som är anledningen😋.
Resten av kvällen blir lugn och imorgon är jag ledig, precis som idag😍.

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Idag var målet att gå upp samtidigt som min pojkvän som skulle till jobbet kl 04:45 ungefär...men det blev inte så! Kände att jag kunde unna mig en sovmorgon till 05:50 istället😴. Vid den tiden tvingade jag mig upp för att ha lite tid på mig innan mammas spinningpass som började kl åtta. Nu är det klart och jag sitter på golvet i min lägenhet och pustar ut samtidigt som jag dricker den nya smaken av Vitamin Well, supergod ju! Förutom att det var fruktansvärt varmt i spinningsalen idag så gick passet bra och det blev en bra start på dagen. Jag var fortfarande lite trött, men mycket piggare än igår så jag kunde köra på ganska bra...och nu är jag trött igen, cirkeln är sluten😂. Nej men, detta är ju trötthet på grund av träning så det gör ingenting. Igår var jag bara trött i allmänhet vilket är mycket jobbigare!
I eftermiddag väntar jobb och sedan ska jag fira en kompis lite som fyllt år💃🏼.
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!
Idag har jag varit galet trött😟. Det var väldigt skönt att sova utan några tidsbegränsningar imorse även om det bara blev till halv nio, så i huvudet är jag ganska utvilad. I kroppen känner jag mig dock lite överkörd, tror det beror på att jag jobbade nästan 10 h igår och satt ner max 15 minuter på den tiden, plus gick till och hem från jobbet🤣. Sedan sprang jag ju på morgonen såklart, men jag tror inte det är det jag är trött av utan att jag stod upp och gick så mycket. Det är nästan jobbigare att stå upp länge än att röra på sig!
Idag har det inte blivit någon träning heller, jag har helt enkelt varit för trött även om jag samtidigt är rastlös vilket är lite jobbigt. Istället så har jag först städat min lägenhet lite innan det skulle vara visning i den eftersom att jag flyttar snart (!!). Eftermiddagen har spenderats med mamma och en bra bok på stranden. Så lugn, skön och välbehövlig dag!!🐳

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Idag var klockan bara 07:50 när jag redan hade varit ute och sprungit. Så skönt att springa så tidigt ibland! Visst, jag känner mig ganska mycket segare än vanligt när jag springer på morgonen men det är ändå så himla mysigt, så lugnt och skönt på något sätt. Inte för att det brukar vara massa liv när man springer i skogen annars men när man är ute så tidigt så känns det som att allting sover ungefär🌞. Passet idag blev iallafall ett lugnt löppass på ca 12,5 km🏃🏽‍♀️😄.
Anledningen till min tidiga springtur var att jag jobbar mellan 11:30-21:15 idag, så det finns inte så mycket tid till träning efter och jag mår ju bäst när jag får med den! Sedan skulle min kära pojkvän gå upp 04:45 till sitt jobb så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp samma tid. Så nu sitter jag här och har gott om tid innan jobbet!
Igår jobbade jag också, var och fikade på övralid en sväng och tränade sedan hemma.😋
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Igår blev det en väldigt regnig men rolig dag på Liseberg. Det var faktiskt nästan roligare att åka allting i ösregn, vet inte varför. Kanske var det kombinationen av att man inte såg så mycket och att man inte orkade bry sig om sitt utseende och bara kunde njuta av åkturerna som gjorde att det var kul😂 Det var iallafall en bra dag!
Idag blev det jobb fram till halv fem och efter jobbet stannade jag kvar på actic för att träna. Väldigt smidigt att kunna göra så faktiskt! Idag blev det intervaller på löpbandet, skönt efter jobb!🏃🏽‍♀️
Förresten så har det kommit lite roliga besked på sistone! Förutom att ha kommit in på psykologlinjen så har jag och Macke också fått tag i en lägenhet i Östersund. En liten en, men ganska mysig tror jag. Så skönt att ha boende iallafall😍.
Nu blir det en lugn kväll!🌚🌙

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Denna mycket varma dag spenderades på ett mycket varmt jobb mellan 08:45 och 15:15. Eller ja, när jag stod still var det helt okej men så fort jag gick runt lite så blev jag sååå varm...då vill jag inte ens veta hur det kändes för de som tränade istället för att jobba😂. Men lite mer praktiskt att svetta ner träningskläderna än jobbkläderna kanske😜.
Efter jobbet blev det en 2 timmar lång löprunda med min framtida sambo, trevligt trevligt! Nu kände jag ingenting alls i benhinnorna så det känns väldigt skönt. Något som inte var så skönt var att jag hade någon slags mindre vätskebrist och det blev inte bättre, så nu efter att vi sprang så har jag nog druckit fem glas vatten på tre minuter ungefär😅. Men det var iallafall kul med lite sällskap, trots att vi är tillsammans och båda gillar att träna så tränar vi inte tillsammans så ofta. Men plötsligt händer det🙏🏻.
Nu blir det en lugn kväll och imorgon är det dags för en heldag på Liseberg!😋🎡🎢

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Idag började dagen riktigt tidigt, jag bestämde mig för att gå upp lika tidigt som min pojkvän när han skulle till jobbet. Vilket betydde 20 i fem...men jag låg kvar i sängen till fem😁. Jag hade nämligen bokat mig på mammas spinningpass klockan åtta på morgonen så det kändes onödigt att sova bara lite extra efter att han gått upp eftersom att jag var ganska pigg trots att jag vaknade så tidigt!
Det blev iallafall ett riktigt bra, varmt och jobbigt spinningpass på morgonen! Skönt att starta dagen så tycker jag😋. Blir alltid så trött på spinningen och det är lite nice att den är så tidigt på fredagar för annars skulle jag nog inte träna så tidigt självmant😂. Resten av dagen har spenderats i solen precis som gårdagens eftermiddag som spenderades i Medevi vid stranden. Därav bilden på mamma och mig på beachen😜👭.
Idag har jag varit ledig men imorgon blir det jobb. Hoppas ni haft en bra och solig dag!

Likes

Comments