Träning, hälsa,

Hejsan!
Ännu en dag med superfint väder, det gillar jag man blir så glad😍. Idag slutade jag skolan tidigt så hade god tid på mig att åka hem och springa på eftermiddagen. Det är sån skillnad på att springa på våren och vintern, så nice att springa på våren! Gillar ju att springa på vintern med men det är såå kul när det blir såhär fint väder!
Det blev iallafall ca 15 km löpning i detta väder, skönt!! Det enda tråkiga var att jag kände lite i ett knä, men tror inte det är nån fara. Sprang tre dagar på rad i helgen efter att inte ha sprungit jättemycket veckan innan så kanske blev lite mycket senaste dagarna. Ska vila imorgon och hoppas att det blir bättre, det var iallafall ett skönt löppass!🌅🌅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hello!
Idag känns som en sådan där dag som jag faktiskt hinner med ganska mycket saker! Hade jättekort skoldag idag och normalt sätt blir jag mer produktiv när jag är stressad och har mycket att göra haha, eftersom att jag har svårt att slappna av då. Idag har jag dock hunnit städa en del, tränat och tagit hand lite om mig själv med en inpackning och ansiktsmask💁🏼. Det behövs ibland!
Dagens träning blev en kort stund på crosstrainern på gymmet och sedan lite styrka, mest mage och rygg. Var perfekt springväder egentligen men kände mig inte pigg i "springmusklerna" idag så tog ett pass det de fick vila lite. Men jag hoppas på lika bra väder eller bättre imorgon för då blir det nog att springa en sväng!🌅
Förresten så har jag blivit sjukt sugen på att köpa en kappa! Inte en stor, lång och bylsig utan en tunnare som inte är superlång, med ett band i midjan. Tror jag har hittat en passande på bilden över, som dessutom går för under 500 kr🙌🏼. Jackor är ju så satans dyrt annars, men tyvärr finns det lite för många fina jackor och en snygg jacka kan lyfta en hel outfit tycker jag! Nu låter jag som nån modebloggare och det är jag absolut inte så jag ska sluta. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Detta blev en söndag med lite av varje. Vaknade tiiidigt eftersom att min hjärna alltid är inställd på att gå upp samma tid som jag går upp när jag ska till skolan😞. Det led dock till att jag fick tid för lite plugg på morgonen innan jag skulle till jobbet! Var galet fint väder idag så var tråkigt att vara inne större delen av dagen, men så blir det ibland. Det kommer fler sånna dagar! Man blir lite extra glad när det är fint väder efter en mörk vinter bara😍.
Jag jobbade sedan mellan 11:30-16:00, jag kan säga att det inte var supermycket folk på gymmet en söndagsförmiddag med fint väder. Konstigt💁🏼. Passade på att träna lite efter att mitt jobbpass var slut, skönt att ha träning och jobb på samma ställe om man inte har tid att åka runt halva stan! Idag blev det 40 minuter på cykeln med lite improviserade fartökningar. Det kändes bra och var skönt att cykla ur benen lite efter tre dagar löpning, samtidigt som jag blev trött💁🏼💪🏻.
Imorgon vankas skola igen och en lång, ledig eftermiddag där jag hoppas på fint väder😍.

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Åh vad skönt med en helt ledig och lugn lördag idag känner jag. Så välbehövligt!
Jag började dagen på ett bra sätt med ett löppass som blev ungefär 19 km. Det var inte de piggaste benen jag någonsin skådat direkt, men så har det ju varit ett par veckor och kommer kanske vara så ett tag till. Känns bra att jag kunde springa lite längre idag iallafall, då är det på rätt väg! Nu är jag dock skapligt trött, men också skapligt nöjd eftersom att jag var tung i benen redan innan och tänkte att jag inte skulle kunna springa så långt. Blev lite powerwalk i uppförsbackar som jag brukar springa uppför men annars så gick det bra haha. Perfekt start på en lördag enligt mig!🙌🏼

Nu ska jag snart ta tag i mitt liv och skriva klart en religionsuppsats om hur religion formar en individs identitet. Annars blir det nog en ganska lugn dag!🌅

Ursäkta zombie-looken i mitt ansikte på bilderna, men som sagt så blev jag lite trött😉

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Äntligen fredag och det fina vårvädret håller i sig! Denna fredagen menar jag verkligen äntligen fredag eftersom att jag har haft en hel det småsaker att göra denna vecka, som nog stressat mig utan att jag riktigt förstått det. Ska bli skönt med en lugn kväll hemma ikväll och en lugn dag imorgon! På söndag blir det lite jobb😄.

Idag har jag hunnit med två fysiklektioner där jag fick lära mig (eller försöka förstå) nånting om hur man räknar ut jordens temperatur med hjälp av solen. Sedan har jag gått en fin promenad med min kära hund och tränat lite. Idag blev det ett kortare löppass med lite löpstegsövningar. Man kan ju göra det för att bli snabbare men jag tycker att det är viktigt för att inte bli skadad om man vill springa ganska mycket. Jag är en sådan som inte alls haft bra löpsteg naturligt och har fått öva mycket för att få ett dugligt löpsteg. Detta har gjort att jag till exempel nästan aldrig har ont i knäna längre, som jag vippade inåt mycket mer med förut. Så det lönar sig! Jag sprang även lite lugnare obanat i skogen. Sedan körde jag lite styrkeövningar hemma, det är faktiskt ganska underskattat🙌🏼. Man behöver inte alltid gå till ett gym om man inte har tänkt bli värsta biffen😜.

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Nu börjar det äntligen bli lite vårkänsla i luften, så himla skönt!! Man blir glad, och det bästa av allt är att det är så himla kul att springa i detta väder. Idag tänkte jag att jag skulle springa en runda från min lägenhet i stan och ut mot landsbygden åt ett håll jag inte brukar springa åt. Har haft någon slags föreställning om att man bara kan springa i fålehagen i Motala (ett kuperat motionsspår med 5,3,2 km banor) men jag är ganska trött på det stället nu!😂 Så jag trotsade min asfaltsfobi och sprang lite på asfalt tills jag kom till en grusväg som jag följde en bit och vände. Det var så härligt väder och ganska fint att springa där man inte brukar. Blev 16 km allt som allt, jag känner mig fortfarande inte riktigt som vanligt i kroppen vilket är tråkigt men det får ta sin lilla tid. Kan ju iallafall springa lite längre så då är det ju inte helt kaos, men det är själva känslan som saknas! Har tyvärr inte känt mig lätt i benen när jag springer sedan innan öppet spår och sjukdom😕. Gör ju inget i något slags prestationssammanhang men jag gillar att känna mig 🔛🔝😜.

Nu ska jag äta lite mat och kanske städa lite. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Vardag, Tankar

Idag har vi varit på Uppsala universitet med skolan, och vid sådana tillfällen kommer ju alltid tankar om framtiden upp! Ibland är det störande, men idag kände jag mest att jag absolut inte vill plugga i Uppsala tyvärr!🙈 Studenterna som pratade med oss var väldigt tillbakadragna och verkade oengagerade så jag fick ingen bra känsla för stället. Det är nästan värre när man kommer till ett universitet med bra känsla och "säljande" studenter när man redan bestämt sig för något annat dock!
Just nu har jag ett antal tankar om framtiden. Detta är några saker jag vet:
• Jag vill jobba med något där jag får vara social och träffa människor, helst inte sitta still för mycket!
• Psykologi är det ämne som intresserar mig överlägset mest av allt jag läst i skolan och något jag inte riktigt kan komma ifrån när jag tänker på framtiden. Vill antagligen jobba med det på något sätt!
• Jag vill ta hänsyn till min kära skidåkande pojkvän. Egentligen bär det mig emot att planera min framtid efter någon annan eftersom att jag är sjukt beroende av att känna mig självständig. Men just nu känns det rätt och inte för hastigt att vi planerar tillsammans. Vi har ju trots allt varit tillsammans ett tag och är trötta på distansförhållande!
• Jag vill bo och studera någonstans där jag har nära till bra träningsmöjligheter, det är något av det viktigaste för att jag ska må bra! Jag vill inte sitta i en lägenhet i Stockholm där det tar en timme till närmsta dugliga ställe att springa, får jag en impuls att springa måste jag få göra det inom en kvart annars vet man inte vad som händer😉😂.

Jag och Macke har kommit fram till en "plan" som passar båda bra och som faktiskt känns rätt, magkänslan säger liksom att det är rätt! Jag vill inte skriva exakt vad för man vet ju aldrig vad som händer, men jag har en liten plan och det känns väldigt bra! För detta är stressande, det är stressande att man har så många bra möjligheter att välja mellan, även om det egentligen är en bra sak. Man vill välja rätt direkt, iallafall jag. Jag är nästan rädd för att slösa bort ett endaste år på att göra något som jag inte tycker om eller som inte gynnar mig. Troligtvis för att jag för några år sedan tänkte för lite på vad jag ville och nu bara måste jag göra allt jag vill!😂
Det är nog viktigt för en själv iallafall att ha en liten plan, tror jag. Sedan behöver man inte veta exakt hur det ska bli😘.

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Den här dagen har varit lite hattig! Först skola lite kort och sen ganska lång tid hemma innan jobb kl 18. Humöret gick upp och ner idag på grund av diverse saker och kände att jag inte riktigt orkade med att göra så mycket haha. Sedan bestämde jag mig ändå för att dra och träna och det var som vanligt ett bra val! Körde 4-minutersintervaller på löpbandet och jag mådde mycket bättre efter det!! Behövde bli lite trött och glad. Kände mig också mycket piggare i kroppen än igår vilket känns positivt!! Jobbigt bara att det känns som man ska ramla av bandet och man vågar inte bli hur trött som helst😂

Nu ska jag jobba mellan 18-20, och imorgon blir det att vara i Uppsala hela dagen med skolan😄.

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Idag har det blivit en väldigt kort dag i skolan med en lektion och ett prov. Är sjukt trött idag, kanske beror på att jag körde bil så länge igår men jag vet inte. Jag brukar bli lite trött av det tror jag! Är bara sjukt segt att inte riktigt känna sig som sitt bästa jag, körde ju öppet spår och blev sjuk och sedan dess har jag inte riktigt känt mig så pigg som jag brukar än. Men det får väl ta den tid det tar, kroppen har väl blivit lite överkörd!

Idag fick det bli ett lättare styrkepass på gymmet, har mått lite illa och varit trött idag men kände att det skulle vara skönt att träna. Det är vad som har hänt idag iallafall! 17:30 blir det jobb i tre timmar och fram tills dess ska jag ta det ganska lugnt🙌🏼.

Likes

Comments

Träning, hälsa,

Hejsan!
Idag tog jag bilen hem från Torsby mitt på dagen ungefär, så känns som att jag wastade största delen av det fina vädret på att köra bil. Men men, det gick bra iallafall! Lite jobbigt bara att sitta och köra så länge, men jag börjar trots mitt dåliga lokalsinne kunna vägen bättre och bättre haha. Åker ju med gps men ändå skönt att ha ett hum om vart man är nånstans!😜
När jag kom hem blev det en springtur, nu på kvällen. Min cp-träningsvärk är äntligen borta och det blev en trevlig runda på ca 12 km. Skönt efter att ha suttit i bilen några timmar!

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments