Träning, hälsa, , Vardag

Hej hej!
Idag vaknade jag upp till en värld dränkt i kramsnö och en bil mer liknande en snöboll än en bil. Kämpade mig sedan till Universitetet på översnöade trottoarer i blåst, för lite grupparbete. Denna kurs går i princip ut på att man jobbar i grupp med att presentera två kapitel för alla andra och sedan tenta redan nästa fredag. Vet inte riktigt om jag gillar det upplägget, känns inte som att det har passat mig lika bra som seminarier rent inlärningsmässigt. Men jag får göra mitt bästa😇.
Efter grupparbetet pluggade jag och sov lite (😂) hemma innan jag gav mig ut och sprang en sväng. Jag kan säga att det var nog det långsammaste jag åstadkommit i hela mitt liv eftersom att 80% av där jag sprang var tänkt med massa kramsnö och de återstående 20% var det superhalt. Så en runda som brukar ta ca 1h 10-15 min tog typ 1h45 min😂😂. Och då kände jag mig inte tröttare än vanligt utan bara jäkligt mycket snö! Men det var roligt ändå, och så fint och mysigt med snö! Jobbigt att det ska vara isgata bara🙃.
Nu ska jag plugga lite mer tror jag och sedan bara ta det lugnt. Imorgon blir det fullt upp då Markus fyller år och eftersom att jag är världens roligaste och kreativaste flickvän och människa kommer vi ha massor att göra💁🏼‍♀️. Nej men jag hoppas att han blir nöjd med sin 20-års dag!
Hoppas ni haft en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Träning, hälsa,

Hej heej!
Redan onsdag och veckorna går snabbt som vanligt. Jag låter säkert som en gammal tant när jag säger det men jag tycker verkligen att det går snabbt. Men det betyder väl att jag har roligt antar jag!
Dagen har bestått av plugg hemma på förmiddagen och lite grupparbete på universitetet. Efter det hade jag ganska mycket huvudvärk men det berodde nog på överbelastade hjärnceller, för det försvann när jag sedan åkte och tränade! Ett intervallpass på löpbandet fick det bli och nu känner jag mig bättre till mods än innan⭐️. Det känns så lätt och bra att springa nu, vilket är kul! Inte för att det egentligen spelar någon större roll men det är ju alltid roligt när något känns bra🙌🏼. Något som just nu känns mindre bra är mitt huvud, det börjar märkas att dessa intensiva treveckors-kurser börjar lida mot sitt slut och att det har varit ganska påfrestande. Men för att vara november är jag faktiskt ganska pigg, brukar lätt bli trött på hösten!
Nu svamlade jag iväg lite och ska svamla iväg lite till. Jag är så sugen på att färga håret! Antingen vill jag färga det ännu mörkare än vad jag har nu tror jag, eller göra en ännu tydligare ombre, som på bilderna. Kanske är lite skevt att ta Megan Fox som hår-inspo eftersom att hon har största drömutseendet någonsin...men man kan ju alltid ha sina mål i livet liksom. Något jag ska fundera på!🌸

Likes

Comments

Träning, hälsa, , Vardag

Hejsan!
Idag har varit en sådan där lite halvjobbig dag där jag har haft mycket att göra och allt har varit på olika ställen. Dessutom har det varit 13-14 minusgrader vilket gjorde det väldigt kallt att gå emellan mina ärenden😂. Jag hade först en sak jag behövde göra på stan på morgonen, sedan behövde jag gå hem och äta och sedan vara på universitetet någon timme senare för grupparbete. Som tur var tog inte lunchen så mycket tid då jag fick med mig lite mat som blev över när jag åt ute igår, så jag fick en lite lyxig lunch!
Dagen avslutades med lite plugg hemma och sedan ett core-pass på gymmet. Alltså ett gruppträningspass, så ni inte tror att jag går runt och kallar mina egna träningspass saker på engelska för det hade känts lite töntigt. Det var iallafall bra, kul, jobbigt och kort, vilket var bra då jag känt mig lite tidspressad idag!
Nu är det bara en sväng till affären och lite mer plugg som står på schemat för denna dag. Egentligen har jag inte haft supermycket att göra, det har bara känts som att jag inte fått något vettigt gjort😂. Men så är det ibland och jag ser fram emot en något mindre hattig dag imorgon!
Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Träning, hälsa, , Vardag

Hejsan!
Denna vecka har gått väldigt snabbt och nu är det redan söndag. Jag brukar inte ha så kallad ”söndagsångest” annars, men den här helgen har varit väldigt skön och avslappnande fastän jag ändå gjort mycket saker, så jag vill inte riktigt att den ska ta slut! Dessutom ska vi hålla föredrag i grupparbetet imorgon inför hela klassen...är lite nervös för det faktiskt! Jag brukar inte tycka att det är så jobbigt att prata inför grupp men syftet med redovisningen är att verkligen lära ut det man läst om, så det blir ju jobbigt om ingen förstår vad jag menar😂 Men jag hoppas att det går bra!
Idag sa jag hejdå till familjen på morgonen, gick en kort promenad, kollade lite på skidor och pluggade samtidigt. Plugget gick sådär, men ibland får jag nog inse att man inte kan vara jätteproduktiv varje dag och sluta vara besviken på mig själv när jag gör lite mindre än jag tänkt🙄😂.
Nu på kvällen var jag på ett spinningpass på gymmet som var galet jobbigt!! De andra passen jag varit på är 45 minuter men detta är 30 minuter och väldigt intensivt hela tiden. Det var bra tycker jag, riktigt jobbigt och man hann knappt tänka, det var bara att köra på och så var det snabbt över!
Nu ska jag väl försöka få till lite mer plugg och ta det lugnt resten av kvällen⭐️⭐️.

Likes

Comments

Träning, hälsa, , Vardag

Hejsan!
Idag hade jag ställt klockan på halv nio trots att det var helg, för att hinna umgås och göra det jag ville med familjen. Jag, min mamma och min bror hade bestämt att vi skulle springa klockan 10 så jag släpade mig upp vid halv nio för att hinna. En timme senare, alltså vid halv tio, fick jag ett sms av mamma där det stod ”vi vaknade nu”...så vi kom ut lite senare men det blev bra ändå!
Mamma följde med en bit medan jag och Filip sprang ca 1 h 40 minuter. Riktigt fint väder idag men också ganska kallt, ca -8😵❄️. Men det var skönt väder och roligt sällskap! Filip var duktig och sprang det längsta han sprungit i hela sitt fjortonåriga liv🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️.
Nu har jag precis varit en sväng på stan med mamma och Filip, visat dem hur det ser ut där och på universitetet. De har aldrig varit här så det var kul att visa vart jag bor egentligen! Nu ska jag sätta mig med lite plugg en stund innan vi ska ut och äta på kvällen.
Hoppas ni haft en bra lördag🌞🌞🌞

Likes

Comments

Träning, hälsa, , Vardag

Hejsan!
Den här veckan har gått så sjukt snabbt! En del tid har gått åt till grupparbete i emotionskursen vilket även var fallet igår. Efter det pluggade jag lite på egen hand och var sedan ute och sprang. Har verkligen börjat tycka om att springa på kvällen, så mysigt! Eller ja, jag springer och kollar över axeln hela tiden så att jag inte är förföljd eller något men annars är det verkligen skönt att springa på kvällen🌚.
Idag vaknade jag ganska tidigt och har hunnit med ett kortare pass på gymmet innan jag ska dra till universitetet. Så det blir lite plugg där och hemma, och sedan kommer det familjebesök ikväll! Det ska bli kul att visa dem hur jag bor, eftersom de aldrig har varit här förut. Mysig dag helt enkelt!
⭐️⭐️⭐️

Likes

Comments

Träning, hälsa, , Vardag, Tankar

Hejsan!
Nu är jag tillbaka med lite lust att skriva igen ifall någon är intresserad. Under de senaste veckorna har det hänt lite allt möjligt. Jag har bland annat klarat av ännu en tenta och börjat på en ny kurs, överlevt själv i lägenheten en hel helg när Markus var på skidtävling och tappat min telefon i en toalett så att touchen om möjligt blev ännu sämre än vad den var innan. Annars har inte mycket avvikit från det vanliga!
Idag har jag just varit på gymmet och sprungit intervaller varpå jag svettades bort mitt ena ögonbryn (mina naturliga syns knappt) därav tog jag en finare bild från i helgen när jag skulle på fest i detta inlägg istället. Om man nu ska svettas bort ögonbrynen kan väl båda försvinna?! Inte så fint med typ 1,5 ögonbryn, men jag får väl skylla mig själv som sminkar mig när jag ska till gymmet. På tal om annat så har gymmet jag tränar på världens sämsta organiserade parkering, idag fick jag hjälp av en snäll tant för att ens ta mig ut därifrån! Tur det finns snälla tanter här i världen.
Annars ska jag till universitetet och ha grupparbete i emotion, en kurs som är intressant men väldigt oklar då ingen vet vad en emotion är. Sedan ska jag försöka luska ut vem av våra grannar som snodde Markus cykel under natten...vem tar ens en cykel??? Trodde bara 14-åriga småkillar höll på med sånt. Men det finns folk till allt!
Lite rörigt inlägg här men hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Tankar

Hejsan!
Nu har jag haft den här bloggen ganska länge ändå. Jag har känt att det har varit bra för mig, jag har kunnat skriva av mig om mycket tankar samtidigt som jag har kunnat använda det som en slags dagbok och hittat andra inspirerande bloggar. Just nu känner jag dock att jag inte får ut lika mycket av att skriva som jag fick förut och därför tänker jag ta en paus i skrivandet här. Så när jag känner att jag vill eller behöver skriva igen så kommer jag nog kanske tillbaka!

Det känns som att många tycker att bloggande är en så ytlig grej. Att man bara visar upp en förskönad bild av sitt liv eller att man skryter eller provocerar. Jag tycker dock att det är en väldigt bra möjlighet att kunna ha en blogg. För mig handlar det inte om att visa upp en fin bild för andra eller om att många ska läsa min blogg. Det handlar om att jag skriver om saker jag tycker är intressanta eller störande, eller att jag helt enkelt skriver av mig om vad som händer i livet. Om någon dessutom tycker att det är intressant är ju det ett plus.
Så ja, jag vet inte om jag kommer vilja skriva igen om en vecka eller om tre månader, men jag tror att jag kommer komma tillbaka till det iallafall!⭐️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag en ”ledig” dag om man nu kan kalla det så. Det betyder att jag inte har något obligatoriskt på universitetet men det blir såklart lite eget plugg! Snart ska jag möta upp några på ett café för lite genomgång inför morgondagens seminarium, mysigare att sitta där än i en föreläsningssal iallafall!
Gårdagen var inte så speciell, föreläsning, plugg och sedan en löptur på ca 1 h 40 min på kvällen. De flesta av mina dagar ser ut så nuförtiden så det känns som att jag aldrig skriver något intressant! Men sedan så är det ju för min egen skull främst, att jag gillar att skriva av mig varje dag som jag har bloggen ändå så det får väl vara lite ointressant ibland💁🏼.
Idag blir det som sagt lite pluggande på dagen och sedan blir det nog någon träning på kvällen, vad vet jag inte än! Är lite sugen på att testa någon slags yoga på gymmet som är ikväll, men jag får se hur det blir!
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Träning, hälsa, , Vardag

Hejsan!
Igår var jag iväg på en liten mysig vandring med psykologklassen. Vi åkte till Vålådalen och gick en liten slinga där och stannade och fikade och sådär. För min del hade vi gärna gått längre och stannat mindre haha, men det blev ändå en mysig dag i fin natur! På kvällen hann jag med lite plugg och inte så mycket mer🌲🌊👓.
Idag har dagen bestått av en föreläsning på universitetet och lite plugg på dagen. Sedan tog jag en liten tupplur haha, var så himla trött! När jag vaknat till gick jag på två pass på gymmet, spinning och core! Det var jobbigt, och kul, men spinningpasset var lite rörigt. Det kan ju bero på att jag inte har varit för den instruktören förut men ändå, inte helt klart vad man skulle göra! Det blev dock ett jobbigt och ganska roligt pass ändå. Corepasset var lite bättre med samma instruktör och samma pass som förra gången, min struktur-sida gillar att veta vad som händer😜.
Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments