Header


Är kär i syrrans nya jeansjacka hon fynda på en secondhand affär i Lund. Annars? Livet? En aning nedstämd och kluven. Har ägglossning och det är min värsta period. Jag är överallt och ingenstans, men har försökt att vara stabil. Träffade Emmy förut för att komma på andra tankar, begav mig senare till gymmet där jag körde ett pissisvettigt cario-pass på 1h. Fick ur mig lite negativ energi, skönt. Det är lördag och jag sitter här med min kopp kaffe i handen i brist på energi, så får den inte fortsätta?! Jag funkar inte så bra med mig själv när jag mår såhär haha.. Det ska det bli ändring på. Hoppas er lördag blir mysig, glädjefylld, kärleksfylld, galen osv. Ciao

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Godmorgon fellaz.. 

Mitt inprogrammerade alarm väckte mig halv åtta i morse... En aning segt med tanke på att jag hamnade i sängen väldigt sent. Det var mat och bubbel med min Jennie som stod på schemat. Men trots få sömntimmar fick jag ett sug för en PW, dra sig ut för att rasta benen och andas frisk luft för att vakna till liv ordentligt! Nu med en smoothie i magen, fått stretcha kroppen är jag redo för dagen. Kommer förmodligen bli en sväng till Skövde. Har två jäntor som är sugna på lite piercingar här och var. Vi får väl se om jag själv slår till med något spontant. Typ ögonbrynet eller något:)

Likes

Comments

En helg i Göteborg, med min Emelie. Mmmh precis vad som behövdes.

Likes

Comments

Skålade in helgen med underbara Tessan. Över 6 månader sen vi senast sågs?! Fast då med våra bakar i Sydney - bondi. Nu hemma i Lill-staden för snack och dittan och dattan.

Likes

Comments


Säger bara YUM. Hur mycket hallon som helst, havredryck och soygurt coconut.. Det gör magen gott efter dagens 2 träningspass. Har haft orimligt mycket energi idag så varför inte förbruka det? Körde cardiopass efter jobbet, sprang 40 och sen gick jag 20 i raskt tempo. Får hoppas att mina benhinner är snälla mot mig i morgon. Dom har alltid ett behov av att fucka mig när jag väl vill börja springa regelbundet... Träffade sedan Amy för ett träningspass nummer 2. Vi körde rygg och lite mage, som för övrigt gick galant. Så SKÖNT! Ska börja ta kort från träningspassen, kan va kul att se? Ska krypa ner i sängen nu, kvälla mig lite, läsa något. Nattis...

Likes

Comments

Ja det är vi det, dom tre musketörerna. Vi fick äntligen hänga tillsammans i lördags. Först pinchos, sen vidare till bakgårn för lite mer häng. Sen hem till min lägenhet för ännu mer häng, hihihiiiii. Där blev det godis och en fruktansvärt dålig skräckfilm. Tur att sällskapet fanns.

Likes

Comments

En fin bild på ett mysigt område i Örebro.
Och två mer eller mindre smickrande bilder på tjejligan i familjen. Pappa syns ju iallafall på bild 3, han är med. Han är viktig. Du är delaktig pappsen.

Wow Örebro vilken mysig stad. Påminner om Helsingborg?! Och jag gillar Helsingborg. Tror syrran kommer stortrivas i staden, dock är det bara lägenhet som måste hittas.. Hon kollar på både hyr och bostadsrätt, men helst hyresrätt!!! Så om det är ngn som känner ngn som känner ngn som känner ngn, hör av er!!! All hjälp är bra hjälp.

Likes

Comments

Slappa klänningar till sommaren, ett måste. Fann dessa på rean för endast 189 spänn. Så värt! Vitt och rött som passar så otroligt bra på sommaren när man fått färg. Kommer bo i dom.

Likes

Comments

Morgonpigga.. Idag bär det av mot Örebro för lite kik av staden och Hannas universitet. Var över 10 år sen jag var där, så på tiden att man drar dit och uppdaterar sitt minne. Vem vet, kanske blir min framtida pluggstad också? Ha! jag och syrran sitter ihop..

Likes

Comments

Hasselnötssmör, så in i bomben gott. Syrran gjorde detta igår..

Hasselnötter, vaniljstång/pulver, mörk choklad, honung, salt och olja. Everything you need to get to heaven... googla bara hasselnötssmör och voilà, bara välja och vraka.

Likes

Comments