Känns som senaste veckan bara gått i ett. Så mycket att göra så man blir helt galen... Tentan närmar sig i rasande fart och jag kan väl intr precis påstå att jag är så förberedd som jag borde vara men det ska nog ge sig. 

Nu är jag påväg till jobbet för en halvdag där innan det är dags att återgå till böckerna! Ska försöka ta mig en vända till Sephora också eftersom Kat von D's produkter kommer till Sverige idag och jag har spanat in hennes liquid lipsticks hur länge som helst!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna skiva har varit dagens soundtrack, ett helt fantastiskt album som alla borde ta sin tid att lyssna igenom från början till slut.

Josh Ramsay, sångaren i bandet, gör det omöjligt med sin enorma sångkapacitet i kombination med ett sinne för låtskrivande. Kan inget annat än hylla detta mästerverk. Det är sällan man stöter på album som håller måttet rakt igenom men jag måste säga att detta gör det med sin fantastiska uppbyggnad där varje låt tar vid där föregående slutar och därmed skapar en röd tråd genom hela albumet.

Gå och lyssna på det, ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Så var det dags igen för dagen vi all trycker i oss semlor utan dess like för att fira fettisdagen eller semeldagen som den idag ofta kallas. Man kan tro att det precis som våffeldagen och kanelbullens dag är ett påhitt bara för att få äta gottsaker men så enkelt är det inte. Fettisdagen är 47 dagar innan påsk och sista dagen innan fastan traditionellt började.

Precis som jag själv så gissar jag att majoriteten av svenska folket inte äter fastlagsbullar för att sen fasta men jag tycker ändå man bör känna till bakgrunden. Kanske kan man istället för att fasta ge upp något annat, för min del borde jag sluta äta mat ute på restaurang under jobbtid och istället alltid ta med matlådor. En alternativ typ av fastan som skulle vara bra både för välmående och ekonomi. Lite som ett kortare nyårslöfte..

Såklart blev det en semla för även mig idag tillsammans med min lillebror som.kom förbi på fikastubd. Jättemysigt men nu är den årliga dosen fylld och det blir inte mer förens 2017.

Likes

Comments

Idag packade jag upp allt som köptes på Ikea igår. Är så nöjd med hur det blev. Tidigare hade jag istället en vit soffklädsel, ingen soffpall samt ett större bord (som kan ses i hörnet eftersom jag inte fått bort det ännu) men detta blev mycket mer hemtrevligt.

Nu ska bara en tavlan upp vid soffans kortsida och gardinerna ska bytas ut till vita spetsgardiner. Sen är det bara den ständiga jakten på snygga mattor som återstår.. Men när det också är klart kommer här vara så fint! Älskar hur det börjar kännas riktigt som hemma här!

Likes

Comments

​Idag blev det en välbehövd tur till Ikea och även till matthuset. På jakt efter snygga mattor till lägenheten och nu känner jag att jag börjar hitta rätt. På Ikea hittades ny soffklädsel, soffbord och gardiner. Ska ta en bild när allt är uppackad och ommöblerat. Ser verkligen fram emot det! Det är alltid så kul när man känner att man hittar rätt i sin inredning. Just nu är det okej men känns inte 100 rätt så förhoppningsvis hjälper det med lite uppdatering. 

Kvällen bjuder på mat hemma hos mamma, pappa och Elias, mycket trevligt! Efter maten ska vi se the Runaways tillsammans. Kommer bli supermysigt. Har verkligen varit härligt att vara hemma lite denna helgen, skönt att snacka av sig lite, känner tyvärr att det är det som jag främst saknar i mitt liv just nu..

Likes

Comments

Det var länge sen jag kände att en helg var så välbehövd som denba. Det har verkligen varit fullt upp hela veckan och även om det är mycket kul i både skolan och på jobbet så behövs helgens återhämtning. Resulterade i en riktig slapp fredagskväll med glass och tv-tittande. 

Idag var det dags att göra nytta igen så städa lägenheten så nu är den superfin, tvättade dessutom så guldstjärna till mig! Avslutar nu dagen på bussen till mamma och pappa, blir myskväll med glass och game of thrones. Kommer bli toppen, älskar att umgås med mina föräldrar!!

Likes

Comments

Spenderade helgen i Göteborg där jag hälsade på en av mina närmsta vänner. Trots det gråa och kalla vädret bestämde vi oss för att trotsa kylan och ge oss ut på en liten utflykt till Marsstrandsön. Vi packade ner matsäck och begav oss vilket var så himla lyckat. Så glad att vi åkte. Det var i princip helt tomt på ön så vi kunde gå runt i lugn och ro och bara ta in upplevelsen. Trots det gråa vädret var allting jättevackert, ibland kan det nästan vara extra magiskt när det är lite mulet.

Vi hade med oss en kamera och tog en del bilder som blev väldigt lyckade.


Likes

Comments