Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tja tja!
Nu är jag i Finland,vi kom fram klockan 10:30 imorse.Färjan vi sov på var riktigt lyxig haha.Det fanns massa affärer typ större än maxinge.Jag somna ca 02:00 och vakna 08:00.Så är riktigt trött nu så ska bli skönt att få sova lite.När jag kom fram till Borgå åt vi lunch sen åkte vi och hälsa på Carina.Det var riktigt trevligt att träffa henne igen efter 4 år.Imorgon kommer hela släkten hit och fikar det ska bli så kul att få träffa alla igen.
Men vi ses!

Likes

Comments

Tja tja!
Ikväll far jag till Finland till min släkt ska bli sjukt kul att träffa dom och se hur dom mår.Jag ska vara där tills på fredag sen flyger jag hem själv till Åland.Idag har jag haft fullt upp, på morgonen städa jag rummet.Sen klockan ett var jag till stan och shoppa lite eftersom det var mellandagsrea idag. Jag köpte en dusch kräm och en lotion från Emma S.Dom luktar super gott<3 Sen när jag kom hem börja jag packa direkt och nu sitter jag på mitt golv och lyssnar på musik och packar det sista, hoppas jag inte glömmer något bara haha!!

Likes

Comments

Hoppas alla har haft en super jul♡
Här kommer några bilder från min jul!

Likes

Comments

Tja tja!
Idag hade jag geografi prov och jag hade inte hunnit plugga så mycket, men det var inte lika svårt som jag trodde det skulle vara så det är ju bra iallafall haha :)
Imorgon har vi profildag i skolan, jag går ju i idrotts profilen så vi ska ha cross,straffet och skytte.
Ska faktiskt bli riktigt kul :)
Jag var ute på en liten jogging tur ikväll samt så gjorde jag några övningar :)
Men nu ska jag sova vi ses, ha det!

Likes

Comments

Tja tja!
Har inte bloggat alls p.g.a att jag haft fullt upp på den senaste tiden men men nu ska jag försöka igen ;)
Idag blev jag konfirmerad! Det är så skönt att det är avklarat, eftersom vi haft så mycket med kyrkoläger & kyrkodagar osv.Vi hade konfirmation i en timme i kyrkan, sen åkte vi hem och åt med släkt och vänner.Jag fick galet fina presenter men min favorit är nog Tommy Hilfiger klockan!! Imorgon har jag finska prov och har inte riktigt plugga på det men men.
Vi ses, ha det :)

Likes

Comments


Tja tjaaa!
Denna helg har varit riktigt perfa!
På fredag kväll var jag med några vänner till Solbacka,eftersom det var sista gången och det är synd för det är så roligt att vara dör och hänga me folk!
På lördagen var det ju Valborg så jag och några andra vänner var hos Dana och grilla och hade det mysigt.Det var en superkul kväll med mycket skratt och galenskaper.På söndagen var jag riktigt trött men jag tvinga iväg mig till stallet eftersom att jag inte har hunnit att vara där i veckan, för det har varit så mycket med skolan.Men här har ni lite bilder från helgen, vi ses :)
Ha det!

Likes

Comments