View tracker

Tja tja!
Idag hade jag geografi prov och jag hade inte hunnit plugga så mycket, men det var inte lika svårt som jag trodde det skulle vara så det är ju bra iallafall haha :)
Imorgon har vi profildag i skolan, jag går ju i idrotts profilen så vi ska ha cross,straffet och skytte.
Ska faktiskt bli riktigt kul :)
Jag var ute på en liten jogging tur ikväll samt så gjorde jag några övningar :)
Men nu ska jag sova vi ses, ha det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tja tja!
Har inte bloggat alls p.g.a att jag haft fullt upp på den senaste tiden men men nu ska jag försöka igen ;)
Idag blev jag konfirmerad! Det är så skönt att det är avklarat, eftersom vi haft så mycket med kyrkoläger & kyrkodagar osv.Vi hade konfirmation i en timme i kyrkan, sen åkte vi hem och åt med släkt och vänner.Jag fick galet fina presenter men min favorit är nog Tommy Hilfiger klockan!! Imorgon har jag finska prov och har inte riktigt plugga på det men men.
Vi ses, ha det :)

Likes

Comments

View tracker


Tja tjaaa!
Denna helg har varit riktigt perfa!
På fredag kväll var jag med några vänner till Solbacka,eftersom det var sista gången och det är synd för det är så roligt att vara dör och hänga me folk!
På lördagen var det ju Valborg så jag och några andra vänner var hos Dana och grilla och hade det mysigt.Det var en superkul kväll med mycket skratt och galenskaper.På söndagen var jag riktigt trött men jag tvinga iväg mig till stallet eftersom att jag inte har hunnit att vara där i veckan, för det har varit så mycket med skolan.Men här har ni lite bilder från helgen, vi ses :)
Ha det!

Likes

Comments