I'm back,back again. Vi får se hur länge jag stannar denna gång men det här ska nog hålla. Känner att jag har mer att skriva om nu så det blir mer intressant att läsa om. Dock kan ju inte jag bestämma vad folk tycker om och inte tycker om men det här ska nog bli bra oavsett. Så jag börjar blogga igen tack vare Lina som bad mig att prova igen.

Sitter just nu i skolan och väntar på ensemble lektionen. För er som inte vet så går jag musik/sång linje och går första året i gymnasiet. En seg sak med torsdagar är då att jag har 2 h håltimme själv efter min individuella sång. Nu så drog jag iväg och köpte frukost istället för att sitta ensam och vänta på mina kära vänner som börjar senare än mig på torsdagar. Är dock sjukt tagg på ensemble idag. Vi har kört svenska låtar nu ett tag och kör just nu "Slå mig hårt i ansiktet" . Sjukt härlig låt att sjunga!
Ska försöka få upp lite covers snart också så stay tuned😝

Har lite saker att fundera lite över angående insparkar och så också. Har biljetter till 2 denna helg men är osäker om jag ens orkar eller har lust att gå. Vi får se helt enkelt.

Ha det bra så länge‼️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments