​HEJ alla fina, idag så är de fredag äntligen och lång helg!! IDAG ska ja t Halmstad för o träffa min älskling<33 Bara mysa lite tills de är dags o fylla på mina fransar(ÄNTLIGEN), ska bli skönt o bli fräsch igen!! 

Mer händer nog inte, kanske träffa några polare i gbg medans jag gör mina fransar. Tycker det är hemskt och ligga o blunda för att nån ska limma på några fransar haha! Men det är värt de för det blir ett sjukt snyggt resultat. 

KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Idag är det morsdag som typ alla redan vet men jag ville bara visa vad jag köpte till min mammi!! Så himla fina blommor och en ros<3 Det är hon värd, ta hand om alla mammor där ute. Va försiktiga. PUSS

Likes

Comments

Tja fan som de redan står i rubriken!! Haha nej men tänkte bara visa ännu en låt som ja hitta faktiskt igår haha! Alla kanske inte tycker den e bra men om man gillar norska så diggar ni nog denna. Som sagt, den e la lite snuskig om man väl fattar va dem säger😂😂

Likes

Comments

Tja fan! Idag har det vart helt onödigt o gå till skolan för vi inte gjorde någonting. Jag går på kryckor för min tå e paj(hehe). Så det var sjukt jobbigt att komma hem, men de löste sig!
Det finns inget så mycket mer o säga om dagen, hände inget speciellt kul än att min outfit va cool

Likes

Comments

​Tänkte dela med mig av en väldigt passande låt som är sjukt bra! Den passar nu även när det är så underbart väder ute och verkligen soligt. 

Passar även perfekt under din semester och om du bara ville sola och har det skönt. Denna remixen är även bättre än den vanliga. ha en bra kväll

Likes

Comments

Som ni antagligen har märkt så va det ett bra tagsen jag bloggat. Som sagt så har jag verkligen egentligen inte tid för att blogga varje dag eftersom att det känns som ingen läser den och då är det inte roligt att försöka lägga ner tid på att det ska bli så bra som möjligt. 

Enligt mig så ska ett bra inlägg liksom vara roligt o läsa eller se underbara bilder man tar men det blir ju inte lika roligt om det är nästan samma ganska ofta. Visst det kanske inte sker så mycket roligt på vardagarna för mig, men allas dagar behöver inte vara perfekta. Som dom största o bästa bloggarna som alltid har nått bra o skriva om och alla vill bara läsa läsa.

Jag hittar inte den kameran jag började fota med så därför har det inte kommit så bra bilder nu det senaste, det är lite tråkigt för att jag älskar att fota. Men som jag sagt, det är inte kul o fota när ingen väl tycker det är roligt att se vad jag gör.  Känner att ni som väl läser borde veta att det är såhär jag känner. 

Det är hur kul som helst att blogga men inte när sånt här händer. 

Likes

Comments

Hejsan alla , har inte alls hunnit blogga... Har så mycket med nationella nu emot slutet. Det är sjukt mycket och göra och som ska bli klart o så. Har bar inte hunnit och har inte känt att jag velat blogga.

Som ni och alla andra i Sverige har det ju kommit sommar-värme, äntligen!! Himla härligt när det är varmt och bara så himla underbart. Dagens going 👇


Likes

Comments

GODMORGON på er!! Kl e nu runt 07.53 och jag sitter och väntar att kl ska bli kvart i 9... för då åker ja t skolan o gör de där tråkiga nationella...
Jaja, de måste göras liksom. Jag blogga inte igår då jag hade fullt upp och inget direkt att blogga om, kameran som ja fota med är död så måste ladda den för snygga bilder!
De händer massa roliga grejer i helgen, hoppas ni gillar det iaf.
E rätt trött idag för att de regnar:( vill att de ska va sol!
De vaskas inget idag men imorrn så! Kram ❤️

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har gjort nationella på morgonen och bara vart hemma sen och sovit typ (hehe).
Nationella SVENSKA... gick faktiskt helt okej! Kändes så iaf haha.
Hoppas ni har haft en bra ons!! Kram❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan på er, jag kom o tänka på vad som egentligen är bäst o äta när man tränar så himla mycket! Egentligen föredrar jag både bar och puddingen... men det är ganska mycke olika sockerarter i baren som ja läst på.
Men båda är så sjukt goa men puddingen är lika go(goast kall)... haha min hade stått lite i klassrummet o såklart då blivit varm..
Men jaja, vad föredrar ni???
Pudding eller bar

Likes

Comments