den 20/10 hade vi en utav dom bästa skoldagarna i mitt liv. vi hade under 2 veckors tid haft en projekt vecka (eller 2) och då hade vi lite typ som en avslutning den 20/10. under projekt veckan hade vi lärt oss om miljö och lite mer i det hållet så det var väldigt rolig. men under själva avslutningen så hade vi som olika stationer vi fick vara på, det var typ 4-5 olika stationer som vi fick vara på och det stod någon från våran klass där hela tiden. några utav dom här stationerna var att man kunde få fairtrade fika gratis, man kunde bli stylad av några från typ frisörlinjen och så kunde man göra något test där man kollade hur många jordar man skulle behöva för att överleva typ mm. så det var en väldigt rolig dag för det var inte bara en vanlig tråkig skoldag.

<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

såhär såg våran korridor ut igår!!
en massa löv överallt bara + det luktade typ instängd skog (usch!!)
men hela den dagen var ganska roliga (förutom matte provet vi hade första lektionen (wiho!!! eller inte) men hela den dagen gick typ ut på att man skulle lösa en massa frågor (eller typ 3 frågor) vi var inte så smarta som vi trodde att vi var men det gick ändå hyfsat bra, vi vann dock inte men vi tar det nästa år istället så det är lugnt (om vi är tillräckligt smarta då!
under dagen försökte jag och min kompis ta en inspo bild men dom blev typ verkligen inte bra och sen var det en massa människor som bara gick förbi hela tiden så det va lite pinsamt då, men denna var typ den bästa på oss så

<3

Likes

Comments

idag så ville våran matte lärare att vi skulle börja en kvart tidigare så att hela våran längsta dag blev en kvart längre, bara för att vi skulle få längre tid på ett prov, sen att vi typ hade ett likadant prov för typ 3 veckor sedan skiter hon helt i, men jag sak inte klaga vårat schema är ganska chill. men alltså våran mattelärare är inte den bästa hon tycker att vi ska hinna göra typ 20 tal på en lektion som är i 1 h + att hennes genomgång är i typ 20 min, sen om man behöver hjälp så förklarar hon men om man inte förstår det hon förklarar så berättar hon det igen fast långsammare.
men vi slutar iallafall kl kvart över 2 så vi tar väl en buss som går hem vid 14.25 eller 14.55 beror på om vi vill skynda oss till bussen eller inte.
sen när jag kommer hem ska jag ta det lugnt och kanske träna beror lite på mitt knä har väldigt ont i det så kan typ inte springa och vi springer typ bara på våra träningar, men det är lite roligt ibland också så det är lugnt.

<3

Likes

Comments

det här är några bilder från i somras från Gotland när jag var där med min familj och min kompis Evelina. jag och Evelina kom dit en vecka efter min familj och vi stannade där i 2 veckor vilket var både roligt och tröttsamt för det var inte så jätte bra väder och vi hade inget internet, men jag och Evelina åkte in till Visby och satte oss på McDonalds och gick runt i Visby och kollade i hamnen och på alla husen, så det blev mysigt ändå.
​jag och min familj har varit på Gotland typ hela mitt liv, för min farmor var uppvuxen där och sen har pappa fått ärva huset så det har alltid varit att vi har åkt till Gotland på somrarna.

Likes

Comments

vi gjorde nyligen om mitt rum och det har ståt oklart ett bra tag men nu börjar jag få in den känslan jag vill ha i rummet. förut tyckte jag att det var för rosa och lite för tjejigt men nu är det mysigt och passar mig perfekt det är stilrent med några få kontraster, vilket ger den myskänslan jag gillar.

är nu i skolan och vill bara hem till min säng och sova innan jag måste iväg på min träningen senare idag

Likes

Comments

Jag heter Matilda Hejdström är 16 år gammal och bor i Tibro, en liten stad i Västra Götaland. jag går första året på handelsprogrammet på gymnasiet. På fritiden tränar jag friidrott och är med kompisar (som dom flesta tonåringar).
Mitt liv är som dom flesta tonåringars, en massa skola och inte så mycket fritid, men jag klagar inte det finns dom som har det värre och jag har det rätt bra
Nu ska nu få följa med mig i mitt liv så välkomna<3

Likes

Comments