Godkväll från kalla Kalmar!

Ännu en hektisk vecka har nått sitt slut och jag har verkligen inte hunnit in här och uppdatera. Men igår fyllde jag 22 år och blev firad med restaurangbesök och fina vänner.

Nu inväntar jag min familj som ska vara här i helgen och mysa hos oss. Längtar!!

Ha en fin fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så va det fredag igen, veckorna bara flyger iväg. Denna veckan har vi haft dramavecka med skolan, så det har blivit långa dagar och inte mycket mer energi över för annat. Men nu är det helg och imorgon vankas det födelsedagsfirande för mig med mina tjejer. Ska bli så roligt! Ikväll blir det dock mycket lugnt, god middag och idol, som ni kan se 👇🏻
Trevlig kväll!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag har varit en väldigt bra dag, en väldigt bra start på veckan helt enkelt. Vi bestämde att det fick vara färdigpluggad vid 13.00 och begav oss hem till Annie och fikade en massa gott. När vi sedan insåg att det kanske blev lite väl mycket godsaker beslöt vi oss för att gå en PW. Kvällen avslutades med pulled pork i bröd tillsammans med Fredrik och Annie.
Vad jag skulle gjort utan dessa tre tjejerna i mitt liv vet jag inte. Finaste Annie, Johanna (med mig bakom kameran tyvärr) och Malin.

Hoppas er start på veckan varit lika bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det såhär att jag länge tänkt skapa en blogg, men det har aldrig blivit att jag kommit till skott. Nu har jag i två månader tänkt ”när jag får byta till en ny mobil ska jag se till att fixa en blogg för då har jag en funderande kamera”...och dagen är här. Så detta resulterade i att jag gick med här, främst för att min kära familj ska kunna följa mig och se till att mitt liv i Kalmar är fantastiskt! För så ser det ut för mig just nu, jag är en student i Kalmar som ursprungligen är från Skåne. Här ska jag studera och leva livet i fyra år och förutom det ligger mode, inredning och matlagning mig varmt om hjärtat. Så det kanske kan bli bra det här!
Välkomna!

Likes

Comments