Hola

Ännu en dag i paradiset. Stack till Blå Lagunen vid 9.30 för sol,bad & frukost vid strandkanten. Härligt väder idag också, en aning molnigt men det var nästan lite skönt. Jag tycker verkligen om Blå Lagunen! Försökte ta lite bra bilder, men med solen i ögonen var det inte så lätt hehe. Fick dock till en bild där man ser att vattnet är mycket klart.

Åkte hem vid 16.30 och tog en svalkande dusch, gjorde mig lite fin och är nu påväg in till Visby för middag & lite shopping kanske

Ha de bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken dag!

I måndags åkte jag med färjan ifrån Oskarshamn till Gotland för första gången. Efter bara 2 dagar är jag redan galet förtjust i denna ö! Härlig dialekt, fin natur och vädret har verkligen varit på topp. Känns som någon blåst bort varenda litet moln på himlen:)

Idag tog vi färjan över till den lilla ön Fårö. Över 1h stog vi i bilkö men det var värt det. Direkt när vi kom fram stack vi till Suderstrand, tog en glass och slog oss ner för sol & bad. Fram mot halv 7-tiden stack vi och åt på en liten resturang vid namn Albatross. Beställde en mycket god lax-bit med potatis samt grönsaker till det

Sitter nu i bilen påväg "hem" ifrån Fårö och längtar tills jag får duscha av mig all sand haha! Imorgon sticker vi till Blå Lagunen för mer sol & bad, var där igår och vattnet är mycket mycket fint. Kommer troligtvis bilder imorgon.

Ha det bra!

Likes

Comments