Oj... det var ett tag sen! Har inte bloggat på länge pga av att jag har haft problem med min mobil som jag bloggade från och inte haft tid helt enkelt.
Under dessa månaderna har jag hunnit med en massa, åkte till Finland med med konfirmationen  (kommer ett inlägg om det). Har såklart ridit mycket och gjort stora framsteg!  Fick jullov förra veckan, vilket verkligen behövs. Har blivit väldigt trött på skolan på senaste tiden. Inte kämpat lika mycket som vanligt men ska ta tag i det igen efter lovet och kämpa så mycket jag kan.
Sen har ju julen varit, det har knappt känts som det... Har inte varit någon snö alls och ganska varmt. Är iallafall nöjd med min julafton, fick mycket fint och hade det väldigt kul. Firade hemma hos min farmor och farfar med familjen och några i släkten.
Blev dock sjuk på natten så har inte mått så bra de senaste dagarna, men mår bättre nu.
Igår så var jag i stallet, gjorde frihetsdressyr med Sunshine. Gick först med henne med grimskaftet i skritt sedan kopplade jag loss det. Hon backade när jag sa back och gick bakåt, stannar när jag sa det, följde efter i trav efter mig när jag sprang och galopperade iväg när jag bad om det och kom galopperande till mig när jag ropade.
Hon har gjort en sån stor utveckling sen när jag började med henne förra året. Då kunde jag knappast vara nära henne när hon var lös i paddocken. Hon kunde springa och hålla på mot en och slita sig och sånt. Det gjorde att jag inte litade på henne och hon litade inte fullt på mig. Nu har vi hittat varandra och litar på varandra på till 100%.  Nu vågar jag tillomed sitta i paddocken när hon kommer mot mig vilket jag aldrig kunde tro att jag skulle kunna.
Idag på morgonen var jag i kyrkan, senare kommer mina kusiner och hälsar på. Ska fira lite sen jul med dem eftersom vi inte träffades på julafton.
Ha det bra så hörs vi senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna dagen har mest bestått av att äta. Först baguette i skolan eftersom skolan mat inte var något vidare och sedan efter skolan pizza! Har pluggat lite till imorgon och ska strax sova. Hörs!

Likes

Comments

Hade lite "lektion" i fredags för en väldigt duktig tjej som ridit där innan! Hon fotade även lite så här är några av bilderna 👇

Likes

Comments

Senaste dagarna:
Tisdag: Red Sunshine, gick bra!
Ons: hoppade juvel
Tors: red Sunshine i skogen.

Imorgon på morgonen ska jag rida Sunshine och sedan ska jag bara ta det lungt, kanske städa lite 😊 hörs!

Likes

Comments

Skolan var seg och tråkig. Åkte till mc Donalds med mamma efter och åt! När vi kom hem så åkte vi till utegymmet i Svartbäcksmåla. Det är jättefin och riktigt bra. Nu gör jag läxa och kollar på tv, hörs!

Likes

Comments

Har varit på dop idag! Var fadder till min kusin. Det gick bra men blev tungt att hålla i kyrkan så länge så min arm domnade bort 😬 Åt smörgåstårta och jättefina tårtor! När jag kom hem så gjorde jag lite läxa och nu ska jag strax sova! Hörs

Likes

Comments

Var i stallet hela dagen igår. Hed möte och sedan red jag med en tjej från stallet. Red i skogen och dem var jätteduktiga! Sunshine drog ingenting i galoppen och lyssnade bra.
Svampade av dem och sedan rullade dem sig i hagen....
Plockade äpplen och gick upp till de andra hästarna i sommarhagen och gav dem. Det blev väldigt glada!
Hörs!

Städade i stallet och i min hylla. La över mina ryktsaker i en låda och la skydden i lådan jag haft dem i förut!

Likes

Comments

Var i Kalmar igår och skulle köpa kläder till dopet. Fick syn på snyggaste väskan och var bara tvungen att köpa den! Köpte också en grå kofta och ett par jeans.

Likes

Comments

Har inte bloggat pga senaste veckan har varit koas för mig. Har inte mått bra, varit snurrig och helt borta. Varit trött och inte haft lust att göra något! Nu känner jag mig bättre!
Har ridit och det har gått bra. Var med mamma i Kalmar igår för att handla till dopet imorgon. Ni får snart se vad jag köpte.
Var på stallmöte idag på morgonen och red sedan Sunshine med en tjej i stallet. Red mest i skogen och lite i paddocken. Sunshine var jättefin, drog inte alls i galoppen och lyssnade hela tiden! Städade boxarna också. Vi bestämde på mötet att hon ska stå i box! 👍
När jag kom hem åt jag mat och sedan gick jag o la mig o vila. Hörs!

Likes

Comments

​Har varit iväg med klassen så därför jag inte skrivit! I torsdags morgon så började vi gå. Skulle gå 2 mil med några stationer på vägen. Den första var att man skulle göra eld och bränna upp snöret över, min grupp vann på den 👏 På vägen skulle man också över en bäck som var några meter ner. Klarade det med! Var väldigt trött sista biten där det mest var uppförsbackar men lyckades hela vägen.

När vi kom fram till sjön där vi skulle övernatta så tog alla det lugnt. Reste tält, pratade och badade.

Framåt eftermiddagen/kvällen så satt nästan hela klassen inne i tältet och pratade, skrattade och sjöng! Riktigt mysigt. Sen körde alla klasser lekar bl.a dragkamp! Tjejerna från min klass vann 1 eller 2 gånger men vi kämpade på riktigt bra! Några gick spökrunda i skogen och sedan satt vi vid elden på stranden! La mig runt 1 och småpratade med Bella en stund innan vi somnade.

Kom hem vid 11 och gick och la mig i soffan och kollade på tv. Somnade och vaknade av att mamma kom hem. Minns inte så mycket mer än att jag gick och la mig i en annan säng och att mina småsyskon kom hem. Vaknade vid 7 idag på morgonen. Sov alltså från igår runt 3. Har inte ätit något annat än plättar och riskakor sen i onsdags haha! Nu ska jag snart gå upp. Hörs!

Likes

Comments