Header

Ååååå, alltså hur gott ser inte detta ut???? Hur mycket gott som helst!! I morse var jag alltså på brunch hos Tova för att fira hennes födelse dag, så grattis till dig några månader senare ;) Vi hade jätte mysigt, synd att inte kunde komma dock! Tack så mycket för den mysiga förmiddagen och all god mat, 10/10, sån här frukost vill jag vakna till varje morgon!!!! Pussar.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tröja- Monki // Byxor- One Teaspooon // Svarta vans

Detta är en outfit jag hade på mig förra veckan. Gillar den faktiskt väldigt mycket. Tröjan är ny också, 120 kronor på Moki, hur bra som helst :) Pussar 

Likes

Comments

​Hej på er. Nu var det jätte länge sedan jag bloggade, ska försöka bättra mig!!! Igår fick jag sommarlov, jag var bara så himla glad hela dagen. Ett långt sommarlov behövs verkligen nu. Igår på dagen var vi i Slottsskogen med alla 8.or och gick tipspromenad, spelade brännboll osv. mysig dag. På kvällen sen hade vi skolavslutning, folk som sjungde och niorna som fick diplom osv. som vanligt. Vi åkte därefter till maxi och köpte grejer till myskväll. Vi åkte sedan och satte oss och grillade lite marshmallows och sånt och sedan kom några andra och joinade oss så spelade vi lite fotboll och sånt. Jätte bra början på ett förhoppnings viss jävligt bra lov. Pussar  

Likes

Comments

​Hej på er! Nu sitter jag på kontoret där vi pratar och bloggar lite (och äter godis, hihi). Vi har under dessa två veckor praoat och hjälpt till på pappas jobb. Han jobbat på ett kontor med event, reklam osv. så vi har mest gjort lite power points och lite sånt. Men vi har fått bära lite saker och packa lastbilar för event osv. (vilket vi typ gör på bilderna, haha). Imorgon är det sista dagen på praon sen är det back too school again.. inte pepp på det. Pussar. 

Likes

Comments

Kappa- H&M// Skor-Vans// Grå topp-BikBok// Bootcut jeans-American Eagle// Väska-MichelKors

Detta är dagens outfit, idag ska jag iväg på prao med Nattis.Pussar.


& cred till mamma som fota<3

Likes

Comments

Hej på er. Long time, no see eller vad säger man. Veckan har bara varit som vanligt typ, jobbigt att vara tillbaka efter påsklovet men vi började sent i måndags och var lediga i tisdags så de gick ganska bra ändå. I onsdags gjorde jag mitt moppe prov och klarade de, jag trodde faktiskt inte det så jag blev svin glad. Jag har tagit moppen till skolan och dansen osv. vilket är så skönt. Helgen har jag bara slappat men imorgon ska jag vi ha dansuppvisning och sen extra träning eftersom de är uppvisning nästa helg också, så de blir kul. Pussar.

Likes

Comments

Pontan leker doktor// Fin himmel// Dansuppvisnings kjolarna, haha

Gotti// Allergitester// Tova leker doktor

Nya One Teasoon jeans// Extra pris på godis yass// Selfie ;)

Lite bilder från min snap och så från senaste tiden ;)

Glad Påsk får man väl säga också eftersom det är påskafton idag. Super skönt att ha påsklov nu, de behövs!! Pussar. 


Likes

Comments

Fick denna ​ansiktsmask av mina kompisar i födelsedags present. Jag har använt denna 5-6 gånger och hittills tycker jag den är jätte bra. Man känner sig väldigt fräsch och uppfriskad när man använt den. Den hjälper bra mot min acne. Tycker denna är värd att köpa om man vill ha en bra andiktsmask!!! Pussar.

Likes

Comments

Hej på er. Hittade den här trailern till filmen "The Longest Ride" och tycker den verkar hur bra som helst. Jag fattar det som att den inte har kommit ut än, kan i alla fall inte hitta den men när jag gör det vill jag verkligen se den. Om man gillar kärleks filmer kommer man nog älska denna. Den är baserad på en bok Nicholas Spraks skrivit, han har också skrivit tex. "The Lucky One", "The Last Song", "Dear John" och "The Notebook" så hur kan denna inte  vara bra?!! Pussar.

Likes

Comments