Så nu har jag inte samma panik längre, eller såklart jag har panik men jag är lite lugnare. Så Nu kan jag berätta om den underbara tacokvällen som jag var med på i onsdags. Här i England är det inte alls lika poppis med tacos som det är i Sverige. Hemma kan man få tacos en gång i veckan men min värdfamilj gör aldrig tacos! Så vi hade en liten klassdag där vi åt tacos och chillade i solen!
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppdateringen här suger och den kommer inte bli bättre just nu. Jag har sån stress och ångest över skolan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tårar rinner och känslan av att man känner sig hatad av alla och att allt vänder sig imot en. Jag trodde jag skulle få en lugn helg men klart som fan så ska jag ha både np tal och engelska prov på tisdag. Inte fucking nog med att jag hade tre jävla prov idag utan nu ska jag ha fler prov på samma dag igen. Vill bara hoppa av skolan, har sån ångest. Mina betyg är sämst så vad fan gör jag ändå i skolan lärarna verkar ju ändå hata mig.
 
Just nu behöver jag bara någon som kan prata med mig eller bara låtsas att den bryr sig just nu. Jag orkar inte låtsas vara glad längre, jag orkar inte låtsas som att jag inte har panik, jag orkar inte spela en person för att andra ska må bra.
 
blir inget fucking see you later, alligator för de suger vet inte ens varför jag skriver det

Likes

Comments

Så de senaste dagarna har jag varit ganska upptagen med promenader, besök, spendera tid med mamma och försök till att designa bloggen. Dock har jag inte lyckats med någon som helst design än då jag letar efter ett bra tema att ha som bas här på blogg.se men alla teman är så förbaskat jobbiga att jobba med så jag orkar inte riktigt!
 
Så de senaste promenaderna har bestått av mig, min mamma, Matz, Sally och solen. Det har alltid varit underbart väder där solen ligger på och det blåser lite lätt. Sen när vi kommer hem så avslutas promenaden med frukost som innehåller en smoothie. Jag älskar smoothies och önskar jag kunde leva på dem, och det går ifall man inte bor hos en värdfamilj haha!
 
 
 
 
Sally, våran hund som fyller 9 år detta år har blivit pigg som en liten valp och springer runt som en galning. Idag så fick hon för sig att jaga ett par kanadagäss och det såg så komiskt ut när en smått överviktig liten svart hund försökte jaga de flygande gässen. Men hon fick springa lite i alla fall!
 
Resterande tid av dagen ska jag försöka plugga lite och bara ta det lugnt. Nästa vecka ska jag göra ett litet experiment som jag kommer spela in och lägga upp. Vad det är säger jag inte ;)
 
See you later, alligator!

Likes

Comments

Jo så jag berättade ju att jag skulle göra något spännande på tisdag. Det jag gjorde var att jag klippte av håret! Tror det blev runt 15 cm som försvann. Att klippa "kort" är något av de bästa jag gjort. Mitt hår är lockigare, lättare och bara allmänt fab. 
 
 
See you later, alligator

Likes

Comments

Idén med att ställa fram klockan en timma var ingen höjdare. Sure jag är glad över att det börjar bli sommar, men när hjärnan redan är inställd på en timma efter den svenska tiden så blir det jobbigt när den helt plötsligt är inställd två timmar efter tiden! Haha jag har sånna i-landsproblem.
 
Idag så har jag filmat in till mitt gyarb. Jag hoppas filmen blir godkänd så jag kan lägga allt bakom mig. När jag väl filmade så märkte jag att jag hade ett helt okej fotoljus så tog ett (eller flera) foton på mig själv haha!
Så kul kan man ha det när man filmar sig själv!
 
Sen så har jag pluggat matte. Det är ju nationella efter lovet och jag vill vara redo. I år ska jag få bra på nationella vare sig nationella vill eller inte. Matte är ett ämne jag tycker är kul men som jag inte är så otroligt bra på. Men eftersom jag kan vara envis som en åsna så ger jag inte upp! Imorgon smäller det folks, har ni någon aning om vad som händer imorgon? ;-)
 

See you later, alligator

Likes

Comments

Igår morgon så var jag ute och gick med Sally då min mamma och hennes sambo Matz åkte iväg till gymmet och eftersom jag inte har ett gymkort här hemma i Sverige just nu så jag fick ta en liten promenad. Det var skönt att vara tillbaka och kunna ta en promenad och tänka på annat. Naturen kanske inte är så vacker just nu då det är den här perioden mellan vinter och vår och allt är bara grått och dött. Men Sally var jätteglad och skutta runt vilket gjorde mig otroligt glad!
Nu på senare tid har jag insett hur mycket lilla Sally betyder för mig och det är så skönt att få lite egentid med henne nu när jag är tillbaka i för ett par veckor!
 
Grått, dött och brunt vatten är adjektiv man kan använda för att beskriva min promenad i lördags.
 
Något som inte var dött och grått var pankakorna som jag åt på flygplatsen. Dessa pankakor är SÅ goda och är du någonsin i terminal 2 på Heathrow och ska äta någonstans så rekommenderar jag resturangen Wondertree. Otroligt goda pankakor och smoothies men ganska dyrt, men ibland måste man väl få gotta sig?
 
Idag så har jag varit på bio med mina kusiner och nu sitter jag och skriver manus till min gyarb film som jag ska filma in imorgon. Har redan filmat in lite men tyckte det blev dåligt så ska spela in på ett sätt som är mer naturligt för mig imorgon. Sen så händet något kul på tisdag men jag säger inte något! Hehehe ;)
 
See you later, alligator

Likes

Comments

 
Men nu ska jag prata lite om Paris! Paris är en underbar stad (om man bortser från alla äckliga män som försöker prata med en). Många frågar vad jag tyckte om Paris och jag kan bara säga att det är en fin stad och jag skulle vilja åka dit igen eller till en annan del av Frankrike men jag skulle inte välja att bo i Paris frivilligt. Paris var inte en stad som tilltalade mig på det sättet men bara för att jag ser på Paris på det sättet så menar jag ju självfallet inte att jag hatar Paris!
 
Här kommer lite random bilder från resan. Eftersom detta var en studieresa med skolan så gjorde vi så mycket på sån kort tid! Vi såg Triumfbågen, Svenska skolan i Paris, Nya Triumfbågen, Elysées La Défense, Eiffeltornet, Louvren, en man som stod och sjöng på en trappa, vy över Paris, små gator, stora gator you name it SÅ MYCKET PÅ BARA TRE DAGAR! 
Mannen som sjöng på trappan (Svenska elever står bakom honom och sjunger då han sjöng en låt för vår franskalärare Camilla i denna bild)
 
Cheesecake som min kompis åt. Den såg otroligt god ut så jag var tvungen att ta en bild!
Nu kommer en massa fula selfies på mig och min kompis vid Eiffeltornet men vi ville bryta alla "Åh va fina bilder vi tar vid tornet" normer.
Vacker gata som Camilla hade hittat precis innan resan.
 
Ja en massa hände i Paris och det var kul att åka iväg med vänner och även få nya vänner under resan. Nu ska jag göra mig redo för mitt nästa äventyr, Sverige. Längtar så efter att få komma hem igen! 
 
See you later, alligator

Likes

Comments

Så... Imorgon åker jag till Paris med skolan och idag ska jag träffa min mamma vilket kommer resultera till att det eventuellt inte kommer bli så mycket mer uppdateringar denna vecka. Jag kanske hinner med något ikväll men annars så blir det ett stort inlägg efter Pariiiiis! Wiiie!
See you later, alligator

Likes

Comments

Att börja 8.00 på morgonen är inte roligt någonstans! Idag när jag vaknade ville jag inget hellre än att ligga kvar i sängen och sova i några timmar till. Jag brukar vanligtvis vakna tidigt men jag antar att kroppen är trött. Om ett par dagar åker jag till Paris med min franskaklass och jag är jättetaggad! Sedan ska jag träffa min mamma imorgon och vi har en hel eftermiddag tillsammans vilket är en dröm när man är utbytesstudent och har hemlängtan.
 
Nu sitter jag och diskuterar universitet med min kompis. Det är så svårt att välja och det finns utbildningar jag vill gå men måste då studera 6 år och frågan är om man orkar plugga så länge... Men men allt löser sig nog till sist. Nu ska jag fortsätta att kolla på universitet.
 
See you later, aligator!

Likes

Comments

Hallåj där bloggen! Nu sitter jag på mitt rum igen och försöker skriva på mitt älskade gymnasiearbete. Den här idén om att studenter ska forska om någonting inom dens inriktning på gymnasiet för att få ta studenten är en ganska dum idé om ni frågar mig. Själv så anser jag att det är en väldig komplex uppgift och det ger mer tårar än gladje och om det är något som detta arbete ger så är det stress på hög nivå.
 
Men eftersom alla studenter på gymnasiet måste göra denna uppgift så måste även jag göra detta. Jag, lilla ganska långa Matilda som går individuelltanpassat program då jag gick media på min förra skola och sam nu fick nöjet att studera om hur kvinnor framställs i videospel. Från början ville jag forska om kvinnor i reklam eller kvinnor i film men i slutändan blev det kvinnor i videospel. Lyckligt lottad som jag är som faktiskt gick på media mina två första år får göra en film som halva mitt gymnasiearbete. Så medans resterande studenter i min klass ska skriva 20-25 sidor så ska jag skriva 10-15 sidor. Ibland är det bra att vara estetisk. Dock så måste jag ju komma fram med en film som går så dåligt att jag inte ens vill tänka på det...
 
Den här bilden beskriver lite hur jag känner inför mitt gymnasiearbete.
 
Men Matilda, varför pratar din rubrik om en bortdomnad rumpa???? Jo för min rumpa har typ domnat och jag tänkte att det kan väl vara spännande att dela med de stackare som hittat sig in på min blogg... Nu blire lite PM istället för gyarb. Gud va kul det ska bli................. (Känner ni sarakasmen? Bra.)
 

Likes

Comments