Header

Oj, har helt och hållet glömt att blogga, så ber hemskt mycket om ursäkt! Egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om ändå, då jag inte gjort så mycket idag. Filip kom annars hit ut till skogen och sommarhuset idag, så var och hämtade honom vid tappen i förmiddags. Och sedan dess har vi inte gjort någonting förutom att ha spenderat några timmar vid vår lilla strand.

Så i väntan på att maten ska bli klar så ska vi ta en promenad, eller med andra ord så ska vi ut på Pokémon jakt. Förhoppningsvis så hittar vi lite mer sällsynta Pokémons här ute i skogen... hehe

När vi badade förut

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har nu bestämt mig för att sälja mina i stort sett oanvända Isabel Marant sneakers A-kopior. Dem är i väldigt fint skick för att vara kopior samt väldigt sköna att gå i.

Storlek 37
Pris: 300kr
Ni når mig på enklas på facebook eller mejl: 
Facebook @ Matilda Gyllenhammar
Mejl: matilda.gyllenhammar@hotmail.com


Likes

Comments

Kom nyligen hem ifrån den dagliga övningskörnings turen, denna gång blev det en sväng till Stenungsunds torg, vi gick runt lite på torget och i butikerna som fanns där. Köpte bara några trosor, men ingenting jag kommer visa här. I vilket fall så har jag nu kommit fram till att jag ska försöka övningsköra lite varje dag, måste ju vara så effektiv som möjligt om jag nu vill ha de så snabbt som möjligt. Ska iallafall nu sätta mig lite musik och körkortsteori i väntan på att maten ska bli klar. Sedan ikväll får jag väl se vad jag hittar på, eventuellt kanske gå ut på en promenad. Beror lite på hur vädret är också. Vi hörs senare!

Snart så, snart...

Likes

Comments

Något jag länge funderat över är varför tjej/killar blir mer intresserad av en person som redan har ett förhållande? Det är också nog den svåraste frågan man kan besvara, eftersom att alla människor tänker olika.

Men min åsikt och mitt svar på detta är nog att jag själv tror att man gillar den utmaningen som finns, att det är något förbjudet och man hellre vill ha uppmärksamhet från någon som redan är upptagen än från någon som är singel. Det spelar ingen roll om man är tjej eller kille, här tycker jag själv att det är ganska jämställt om det är killar eller tjejer som gör detta. Jag har hört uttrycket att man blir mer attraherad utav en person som har ett förhållande, men jag själv tycker inte det stämmer.

Jag själv är en person som visar ganska mycket respekt för andra eftersom att jag själv vill ha respekt från andra, men om folk inte visar mig respekt så visar jag ju inte respekt för dem så simpelt är det.

Jag har faktiskt vart med om att detta att en tjej har försökt och flörtat med min pojkvän, och jag är inte personen som brukar bry mig i första hand men när de går överstyr och försöker med "vi borde ses" ect då blir jag ganska arg och irriterad. Jag tycker det är så respektlöst, speciellt tjej tjej emellan. Tror aldrig en annan tjej hade tyckt om jag hade flörtat med hennes pojkvän, så tycker man borde tänka i omvända roller också om de hade vart tvärtom.

Jag är även inte rädd att säga något till den andra personen, varken i verkligheten eller skriva ett meddelande, jag tycker det är mer än rätt att visa vad som är mitt. Sedan beror det väl till vilken situation man är i, men är det en sådan situation som man märker att en person försöker förstöra så har jag inga problem med att säga något till den personen.

Vad tycker ni om denna situation om en annan hade skrivit och flörtat med er partner?

Likes

Comments

One Teaspoon (en liknande kjol från OT)


Vet inte hur länge jag kollat på en jeanskjol ifrån One Teaspoon, men äntligen så köpte jag mig en! Valet av färg var också lätt. Har länge letat efter en snygg svart jeanskjol men aldrig hittat någon som suttit bra, eftersom att jag tycker att nästan alla jeanskjolar är så korta och visar halva rumpa vilket inte alls är snyggt. Men denna kjol är helt perfekt, bra längd fram och sedan lite längre bak så man inte visar halva rumpan. Den är iallafall köpt för 995kr. Denna kommer användas flitigt!

Likes

Comments

Efter två dagar hemma i Göteborg så är jag tillbaka på Tjörn, dock så är jag i sommarhuset denna gång. Har på dem senaste åren inte spenderat många dagar här, förra sommaren var jag bara här någon natt men i år så ska jag ändra på det. Dock behöver jag ändå vara hemma lite då och då i Göteborg för körlektioner samt träffa vänner och så. Men tanken är att jag ska spendera så mycket tid här som möjligt, sedan att det är betydligt närmare till Filip härifrån också vilket är en positiv sak med att bo här.

Idag har jag bara haft körlektion, hade en så kallad "krav 8a" idag vilket är som en mini uppkörning. Jag körde självständigt och fick bara direktiv så som nästa korsning vänster, ta 3 avfarten osv. I vilket fall så klarade jag denna krav 8a och är ungefär halvvägs till körkortet, har avklarat den jobbigaste delen eller den delen som tar mest tid. Så nu ska de nog förhoppningsvis gå fortare, men allt beror ju på hur mycket jag kör hemma med.

Just nu så gör jag inte så mycket, utan spenderar väl kvällen med brorsan bara. Så vi ligger just nu i vårt lilla hus som vi sover i och lyssnar på musik och snackar. Vi har inte setts nu på typ två veckor eftersom att han var på innebandy läger och direkt när han kom hem så åkta jag till Tjörn så vi har inte setts sen han åkte på lägret.

​Jag och brorsan.

Likes

Comments

Snart är det äntligen min tur att fylla 18, faktiskt så är det bara några dagar kvar. Många ser fram emot att fylla 18, men själv har jag typ lite ångest över att fylla 18. För när jag hör 18 så tänker jag på att jag blir myndig, behöver ta mer ansvar i mitt liv så som jobb, ska ha koll på min ekonomi alldeles själv så som välja bank vart jag vill ha mina sparkonton osv. Just nu har jag verkligen noll koll på livet och känner bara ångest utav det, eller så är det så att jag tänker för mycket helt enkelt..

Det enda jag isåfall ser fram emot med att fylla 18 är nog att kunna ta körkort, att ha den möjligheten att kunna ta bilen istället för att behöva anpassa mig till bussar och tåg. Sedan att det går fortare i vissa situationer att ta bilen än att åka kollektivt. Sedan är väl nackdelen med att köra bil själva bensinkostnaderna, vilket är ett stort minus eftersom jag inte ens har något jobb. Som tur är har jag just nu möjligheten och tillgång till en bil iallafall, eftersom att min familj äger två bilar varav en nästan alltid står hemma. Dock så vill jag också ha möjligheten att kunna betala bensin själv om jag ska köra, för vill inte leva på mina föräldrar hela tiden.

Förutom att ta körkort som är stort när man blir 18 så är möjligheten att gå ut på krogen ganska stort också, för mig kan det väl kvitta lite om jag kan gå ut eller inte. Just nu så är jag inte så mycket för festa och dricka, dock kan det väl vara gott ibland att ta ett glas med en vän. Så på så sett är det väl skönt att kunna få den möjligheten att kunna gå ut på stan och ta ett glas en fin sommarkväll. Dock så blir det väldigt dyrt om man ska gå ut ofta, det är ju väldigt dyrt att dricka ute på krogar och restauranger tyvärr.. tråkigt faktiskt, eftersom att det är väldigt trevligt att göra det.

Men förhoppningsvis så förändras inte livet alldeles för mycket bara för att man blir 18 och myndig!

Likes

Comments

​Dagens höjdpunkt, morgonkaffet


​Godmorgon, idag är det den 27 Juli. ​Vaknade runt 10 tiden och har precis druckit mitt morgonkaffe, verkligen höjdpunkten på dagen kan inte bli goare än att dricka kaffe på morgonen. Annars så har jag väl en del planer för denna dag, ska runt 2 tiden till vårdcentralen för att jag fått så mycket utslag från värmen så ska se om jag kan få något som motverkar det. Så hoppas på det bästa där! Efter det så ska jag nog en sväng till stan/Frölunda Torg, ska kolla in ett par klackar samt ett par örhängen. 

Likes

Comments

Titta vad som äntligen trillade ner i min brevlåda, beställde ett par nya solglasögon ifrån Le Specs förra veckan. Har länge kollat på deras solglasögon men aldrig blivit av att jag köpt ett par. Men nu köpte jag äntligen ett par, är verkligen extremt nöjd och kommer användas flitigt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw