Julen är ju över för denna gången och själv så hade jag en presentfri jul. Hade jag dock fått önska mig något hade detta vart på min önskelista!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu känner jag mig så oerhört inspirerad! Älskar allt som är lite rått.. Råa betongväggar, olackerad metall, patinerad mässing och slitna trägolv mmm ja...

Dessutom så håller jag på att starta eget, Ja ni hörde rätt! Kan även ha med det att göra att inspirationen flödar för tillfället.. Jag ska jobba frilans som inredningsstylist - äntligen! Det ska bli så kul och jag är riktigt taggad. Mer om det får ni se framöver. Kanske får en anledning att blogga på riktigt. Kommer även en hemsida inom kort. Kul!!

Likes

Comments

Ja man kan nästan tro att jag har gått på sommarlov för gott för nu var det väldigt längesedan vi hördes, bloggen och jag. Delvis så har jag väl det också, med lite välbehövlig semester på fyra veckor men det har även vart lite inspirationstorka också. Jag är snart på banan igen! så tills dess, här får ni ett litet moodboard med sånt jag inspireras av just nu. Olika material och att få skapa själv.

Likes

Comments

Min favoritblomma, alla kategorier är pioner. Johanna Bradford lägger alltid upp så himla många fina buketter på sin blogg så därför kände jag mig tvungen att göra en riktigt blaffig bukett förra helgen. En fluffig hortensia fick även följa med. Luktar helt underbart i hela lägenheten vill jag lova. Det är väl konstigt hur blommor kan få en att bli helt pirrig i magen, även fast man inte har fått dom (hehe pik Kim Ganevik).

Likes

Comments