View tracker

God morgon!

Läste en utav mina favoritbloggar igår och kände mig väldigt inspirerad. Elins senaste inlägg om nya lägenheten samt Kelly Wearstlers nya kollektion för Groundworks hamnade direkt som skärmdumpar i bildgalleriet. Älskarrrrr ju beige, creme med svarta grafiska inslag alltså... Har haft en ordentlig idétorka men blev inspirerad att både sätta mig med penseln i hand och även gå lös på några möbler här hemma. Ser framemot att se mer ifrån Elins nya hem, tror det kommer bli riktigt riktigt fint.


1. Elin Kickéns blogg 2. Elin Kickéns blogg 3. Pinterest 4. Elin Kickéns blogg 5. Pinterest - Thomas Fougeirol 6. Robert_x_sherill på instagram 7. Pinterest 8. Pinterest 9. Pinterest

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejhej!

Tänkte bara visa er några bilder på mitt soffbord som numera är ljusgrått istället för svart. Jag blir tydligen lite mörkrädd för svarta möbler hehe, ljust är bättre. Använde en roller första gången jag målade och därmed blev ytan på bordet matt, inte så bra. Denna gången använde jag istället pensel, mer praktisk med en yta som går att torka av. Nu vet ni det. Trevlig kväll!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Autumn colours and interesting shapes. Bilderna är från min Pinterest.

Likes

Comments

Hej! Jag ville bara påminna om att man kan köpa mina prints hos fina Kvart och även visa er hur tjusiga dom kan se ut i olika sammanhang.
Bilder: 1. Kvart Interiör 2. Vid min säng 3. Mimmi Staaf 4. Joakim Johansson styling Mimmi Staaf

Likes

Comments

Hej!!
Nyligen så byggde Josefin Hååg ett eget soffbord som blev jäkligt snyggt. Jag har länge velat ha ett större och lägre soffbord och har sedan tidigare några misslyckade försök i bagaget. Igår tog jag med min kära far till ett byggvaruhus och fick hjälp att såga ut delar i mdf. Bordet blev 100x100 cm och målades svart. Jag har ju ganska länge haft dille på butiksinredningar och valde att göra en stor kub/podium och resultatet blev rätt trevligt tycker jag!

Likes

Comments

Bilder som har varit återkommande inspirerande för mig är dessa från keramikern Anne Blacks hem. Ett facit på vad det är med inredning ska vara - personligt. Fotograferade av Christoffer Regild för Bo Bedre Norge.

Likes

Comments

Av Erna Aaltonen. jag. är. besatt.

Likes

Comments

Någon som är kul är att Joanna på Kvart Deco (tidigare Kvart interiör) kontaktade mig innan sommaren och ville sälja några av mina prints i sin fina butik i Majorna. Sjukt kul! Så vill man vara söt får man gärna klicka sig in och ta sig en titt. Gärna köpa på sig ett gäng också. På kvart interör då alltså! Kram på er.

Likes

Comments

Likes

Comments