​Tänkte tipsa om några av mina favoritkrukor/vaser såhär när det våras ute. Jag blir alltid så himla sugen på att köpa hem snittblommor och växter på våren medan jag resten av året inte vill ha en enda. Har lite svårt för grönt här hemma förstår ni, både jag och pojkvännen lider av en rad allergier så allt som blommar är big no no hemma hos oss. 1. Fin beige kruka med silverfat från IsaDeco 2. Enkel, stilren och budjetkap här ifrån  3. Gillar att blanda rena metaller och porslin med strukturella terrakotta krukor. Denna hittar du här 4. Försilvrad mässingskruka från Skultuna 5. Dröm från Matthias Kaiser 6. Fina krukan Cloudy av Hanna Wessman i ny fin färg 7. Svart zinktunna från Granit 8. Daggvas från Svenskt Tenn 9. Har en crush på vaserna från Lyngby Porcelain 10. Snygg aluminium här ifrån 11. Älskar dessa rustika vaser från Perspective Studio

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sakta med säkert tar vårt vardagsrum form och jag tänkte bara dela med mig av lite detaljer som jag gillar extra mycket. Hämtade hem en ny jättespegel igår från House Doctor som blev så himla fin över min kaklade bänk. Är lite extra kär i mina nya silvriga detaljer från bland annat Tingest och nu på förmiddagen (efter många ihopskrynklade pappersbitar i papperskorgen) håller jag på att färdigställa lite nya prints. Hoppas ni står ut med lite dåliga mobilbilder! Happy Sunday!

Likes

Comments

Strålande sol och ett gott humör resulterade i ett bildbombs-kollage med favoriter hos mig just nu. Jag tänkte först skriva vart allt kom ifrån men kände sedan att det gick lite överstyr så jag hänvisar istället till min Pinterest där det mesta finns att hitta. Så mycket fiiiiiint!!

Ha en bra dag!!

Likes

Comments

När vi var i Stockholm förra helgen så köpte jag med mig en superfin vas från Zara Home, dock så passade färgen inte alls in hemma hos mig. Med lite akrylfärg och en svamp så fick vasen en helt ny kostym och nu gör den sig superbra här hemma. Ett litet tips om du vill sätta din egen prägel på något du hittat på second hand eller så.

Länk till vasen -> www.zarahome.com/se

Likes

Comments

Jag har det senaste vart så jäkla såld på silver och krom tillsammans med mina favoritfärger beige, creme, vit och svart. För några dagar sedan släppte Göteborgs proffsigaste stylister dessa bilder i samband med nyheten att de nu skapat en egen stylistduo, SundlingKickén (tidigare en del av team Sarah Widman) OCH hur fina bilder? Jag känner mig i vart fall så himla inspirerad. Evalotta Sundling och Elin Kickén är enligt mig några utav de bästa i branschen och jag önskar dem all lycka till med sin nya satsning!


Pic:
SundlingKickén fotade av Osman Tahir

Likes

Comments