View tracker

Jag har ju som jag skrivit tidigare, väldigt svårt att bestämma mig när det gäller färg.. Detta är då alltså tredje gången jag målar om vårt soffbord och den här gången fick det bli en "nude" kulör. Jag gillade det gråa men den kulören var lite för kall och blå för min smak. Det är väldigt svårt att fånga den nya färgen på bild då den ser väldigt rosa ut.. it's not. Beställde lackfärg från Norden Paint och betalade runt 100-lappen för 0,75 liter i valfri kulör. Jag rekomenderar verkligen detta! Känner mig väldigt nöjd än så länge men vi får väl se hur länge det varar!

Likes

Comments

Uppdateringen från min sida har ju varit under all kritik nu ett tag och det beror mest på att Inspirationen har varit helt obefintlig. Stressad, trött och har inte alls vetat vad jag ska skriva eller visa er. Den första veckan av det nya året har ju precis passerat och jag har i princip inte gjort någonting. Knappt jobbat, inte pluggat, utan bara legat i sängen och inte orkat eller velat göra någonting. Drömstart på det nya året? Svar nej. Jag tillhör ju dock dem som inte är speciellt sugen på att lista det tidigare årets bästa och sämsta stunder och sedan tro att man börjar om på ny kula första januari. Det är som när man fyller år och folk frågar hur det känns att vara ett år äldre, det känns ingenting? Haha.. But still, lite energi hade ju inte skadat någon? I vilket fall så har jag de senaste dagarna snöat in mig på ett hyllsystem till vårt vardagsrum. Ganska lätt när man flera gånger i veckan planerar String-kombinationer med förvaringsbehövande kunder. Jag har dock snöat in mig på något annat.

606 Universal Shelving System.
Designat av Dieter Rams 1960 och tillverkas av Vitsœ.

Det här låga konstellationen som jag har hittat via Hanna Wessmans blogg för länge sedan (vart den är ifrån har jag inte lyckats hitta) tycker jag verkligen om. Eftersom jag mest har tidningar osv kan det vara fint att visa upp såhär. Jag tänker att man kan göra något liknande med Elfas hyllsystem.

Elfa har även en kollektion som visades på Furniture Fair förra året som heter Sparring plus som är snarlikt 606 och även String men verkar inte som att det finns att köpa? Har mailat men inte fått svar än så vi får se, väldigt oklart än så länge iallafall...

Bilder

Flat15,
Hanna Wessmans blogg, ​Elfa

Likes

Comments

View tracker

God morgon!

Läste en utav mina favoritbloggar igår och kände mig väldigt inspirerad. Elins senaste inlägg om nya lägenheten samt Kelly Wearstlers nya kollektion för Groundworks hamnade direkt som skärmdumpar i bildgalleriet. Älskarrrrr ju beige, creme med svarta grafiska inslag alltså... Har haft en ordentlig idétorka men blev inspirerad att både sätta mig med penseln i hand och även gå lös på några möbler här hemma. Ser framemot att se mer ifrån Elins nya hem, tror det kommer bli riktigt riktigt fint.


1. Elin Kickéns blogg 2. Elin Kickéns blogg 3. Pinterest 4. Elin Kickéns blogg 5. Pinterest - Thomas Fougeirol 6. Robert_x_sherill på instagram 7. Pinterest 8. Pinterest 9. Pinterest

Likes

Comments

Hejhej!

Tänkte bara visa er några bilder på mitt soffbord som numera är ljusgrått istället för svart. Jag blir tydligen lite mörkrädd för svarta möbler hehe, ljust är bättre. Använde en roller första gången jag målade och därmed blev ytan på bordet matt, inte så bra. Denna gången använde jag istället pensel, mer praktisk med en yta som går att torka av. Nu vet ni det. Trevlig kväll!

Likes

Comments