Hej! Jag ville bara påminna om att man kan köpa mina prints hos fina Kvart och även visa er hur tjusiga dom kan se ut i olika sammanhang.
Bilder: 1. Kvart Interiör 2. Vid min säng 3. Mimmi Staaf 4. Joakim Johansson styling Mimmi Staaf

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!!
Nyligen så byggde Josefin Hååg ett eget soffbord som blev jäkligt snyggt. Jag har länge velat ha ett större och lägre soffbord och har sedan tidigare några misslyckade försök i bagaget. Igår tog jag med min kära far till ett byggvaruhus och fick hjälp att såga ut delar i mdf. Bordet blev 100x100 cm och målades svart. Jag har ju ganska länge haft dille på butiksinredningar och valde att göra en stor kub/podium och resultatet blev rätt trevligt tycker jag!

Likes

Comments

Bilder som har varit återkommande inspirerande för mig är dessa från keramikern Anne Blacks hem. Ett facit på vad det är med inredning ska vara - personligt. Fotograferade av Christoffer Regild för Bo Bedre Norge.

Likes

Comments

Av Erna Aaltonen. jag. är. besatt.

Likes

Comments

Någon som är kul är att Joanna på Kvart Deco (tidigare Kvart interiör) kontaktade mig innan sommaren och ville sälja några av mina prints i sin fina butik i Majorna. Sjukt kul! Så vill man vara söt får man gärna klicka sig in och ta sig en titt. Gärna köpa på sig ett gäng också. På kvart interör då alltså! Kram på er.

Likes

Comments

Likes

Comments

En liten tjuvtitt på ett inredningsförslag jag jobbar med i skolan. Senapsgult, burgundy, militärgrönt och greige 

Likes

Comments

Ett litet produktkollage såhär en trött söndagskväll. Ge mig allt och lite till.

Likes

Comments

Världens bästa förgskala, enligt mig. Älskar det. Bilderna har jag snappat upp lite här och var. Det kan vara lite utav den största problematiken i mitt liv - är den från pinterest eller är det en printscreen på mobilen, så får man leta i evigheher. Ni som vet, ni vet hur det är. Mitt liv är en enda stor bildbank. Bilden längst ner i mitten får ni snart se mer utav, väldigt stolt och glad över det. 


1. Artilleriet 2. Pinterest 3. Pinterest 4. Elle limited edition september issue 5. Sonja Maria Rettensteiner 6. I-d Magazine 7. Lotta Agaton för Note Design Studios 8. Mitt print 9. Pinterest

Likes

Comments

1. Finaste skålen från Svärtan 2. Trevligt ljus i sovrummet tidigare idag 3. En smygisbild från mitt nya jobb <3

Likes

Comments