idag bär det av till ullared tillsammans med mami, min syster & babe! Vi har skrivit en lista på saker vi är ute efter till lägenheten och jag har en ganska så klar bild av vad jag vill göra med balkongen ! Dock ligger vi back lite då vi rättså spontant gick och kasta vår säng förra veckan , haha . . Så kan det gå ibland!

Ska försöka fota så mycket jag kan,  något speciellt som ni vill se eller veta priset på? :) Ser fram emot en shopping dag - I totally deserve it!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt hjärta överraskade mig med detta fina staffli för nån vecka sen! Har tjatat om ett länge och han rotade fram ett från sin mammas källare som han själv använde som barn! Blev så glad och nu har den fått en egen hörna i vardagsrummet. Provade måla en tavla ståendes för första gången och det var lite klurigt men absolut lättare att få till det jämnt. Min första halvfärdiga tavla på staffli - vad tycks?  :)

(känner jag mig själv rätt så kommer denna målningen se heelt galen ut när jag är klar med den. vi snackar regnbågar ur hennes Kim K - ass)

Likes

Comments

Min lilla tjej Missy har blivit mycket mysigare den senaste tiden .. Sen hon kom in i vår lilla familj så har hon varit rättså försiktig och håller sig undan från människor. Tyvärr märket man att hon inte fått ett särskilt bra första intryck av oss ..

Det är roligt att se henne utvecklas och för varje dag vågar hon ta mer och mer plats och börjar äntligen kännas mer som "en i gänget " , hahah !

Men nu pratar hon mycket mer och kommer självmant upp och lägger sig nära en, gärna under täcket tätt intill .. Att bära henne är fortfarande inte särskilt populärt men det där - det är petitesser!

Likes

Comments

Senaste veckorna har vi spelat bingolotto om kvällarna,  hur mysigt som helst!  Några av er kanske missa när jag fyndade denna stora bok om stenar och kristaller. Typ stenarnas bibel! Mycket intressant läsning samt att man kan lära sig mycket om varje enskild sten. Min samling är fortfarande liten, men betyder ändå så mycket! 

Likes

Comments

välkomna till min nya blogg får jag väl säga! har kikat runt ett tag på lite olika bloggportaler eftersom att min gamla blogg strulade så mycket .. När jag hittade nouw + deras app så fastnade jag helt och bestämde mig för att göra en flytt. So here we are! Tänkte höra mig för här om man kanske kan flytta över sina gamla inlägg på nå'vis? Funkar det inte så får jag helt enkelt börja om på ny kula och med tanke på vad som annars pågår i livet känns det inte helt opassande just nu . .

Ser iallafall fram emot att börja blogga här istället. Kanske får jag upp suget för att börja blogga ordenligt igen -  eller har man helt enkelt blivit för gammal för detta? Återstår väl att se.

Likes

Comments