Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inför flytten till Tannefors så måste jag köpa nya tallrikar och en ny säng, jag ska köpa Nattas 1,80 säng så det blir lite billigare än om jag skulle köpa en helt ny. Nästa vecka någon gång kommer jag antagligen hämta sängen för Natta har precis beställt en ny säng. Tänkte även ta en sväng in på Ikea och köpa dessa fina rosa tallrikar.

Likes

Comments

Tävlade ju i Norrköping i helgen, jag vann tävling där med så nu har jag vunnit två tävlingar i rad så jag känner mig verkligen i form just nu. Innan det så var det ju även seriespel som vi vann enkelt. Nästa helg är det seriespel igen, vi har tappat en av våra bästa spelare plus att vi möter två bättre lag än sist så detta kommer bli mycket svårare men jag tror vi kan vinna ändå.

Har tränat en hel del den sista tiden med så det känns bra, igår körde jag och Kjell ett pass och ikväll är det träning som vanligt och i morgon kommer nog jag hitta på något med. Det är så himla tråkigt nu när jag inte har något gymkort, och det är ju så jäkla dyrt att köpa ett nytt, men som tur är så är det julafton snart och då ska jag önska mig ett nytt.Likes

Comments

Äntligen är det helg igen, igår satt Olivia och jag och pluggade till halv 6 på kvällen så efter det var det extra skönt att ta helg.

Idag är det dags för tävling i Norrköping, har blivit lite mycket tävlande nu så jag är inte jätte taggad men hoppas på vinst i alla fall.

Ikväll blir det utgång med Kjell😁

Likes

Comments

Nu har mina kusiner fått nya kattungar igen så ungefär till julafton ska jag få två nya kattungar😍

Likes

Comments

I helgen var det tävling i Jönköping, jag funderade innan på att lämna wo pga sjukdom men bestämde mig i sista sekunden för att delta ändå. Är riktigt glad att jag gjorde det för jag lyckades vinna både singeln och dubbeln och idag känner jag mig till och med friskare än innan helgen börja, så det känns så bra 💪

Idag har jag varit hemma och pluggat och städat, klämde även in en lite löprund som kändes bra✌

Likes

Comments

Har haft flera lediga dagar denna vecka för på fredag så ska vi ha tenta i träningslära. Det känns som om det är så mycket att komma ihåg, är väldigt rädd att det inte kommer gå så bra haha.

I alla fall så har jag varit sjuk med feber och grejer sen igår så är inte jätte taggad på att plugga.

Träffade Maribell en snabbis i måndags med, vi tog en fika och bara pratade ifatt lite 👌

Likes

Comments

Hade en sjukt rolig kväll i lördags, vi var på fest hos min kompis lyn och gick sedan ut på kvällen, sjukt bra kväll👌

Likes

Comments

I måndags i skolan hade vi ett riktigt jobbigt träninspass, det var väldigt roligt och lärorikt.
Igår var jag ledig och det var meningen att jag skulle plugga träningslära, på eftermiddagen åket jag till Amelie och hade trevligt hemma hos henne.

På kvällen åkte jag och spelade badminton i två timmar.
Idag har jag pluggat en del och nu tar jag det lite lugnt och snart ska jag åka och gymma tänkte jag 👌💪

Likes

Comments

Göta hade en riktigt bra start på seriespelen, vi vann mot Södertälje med 7-1 och dom förlorade vi mot förra året så vi är riktigt nöjda. Vi vann oxå mot Norrköping med 8-0. Enkelt derby 💪
Jag och Linnea vann också alla våra matcher så serien kunde inte ha börjat starkare.

Likes

Comments