Header

Jag har nu flyttat till en egen lägenhet, det känns väldigt skönt att ha en egen lägenhet där man kan göra vad man vill men ändå så tycker jag inte riktigt om det. Man är så ensam, ibland kan det vara skönt med oftast så vill jag ha sällskap haha. Tur att jag ha mina små kattungar, Morris och Hubbe. Det kommer lite bilder på mitt vardagsrum här, jag är välidigt nöjd med det, jag fick det ganska hemtrevligt direkt, det enda som ska in nu är en bokhylla med, men det får vänta ett litet tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen hade vi tävling i Tranås, det gick riktigt bra. I mixed åkte Kjell och jag ut i kvartfinalen men vi är riktigt nöjda med matcheb så det gör inget. I singel så vann jag dock hela tävlingen och på hela hösten har jag spela tre seriespel och fyra tävlingar och bara förlorat en singel match så min singelform känns riktigt bra just nu. Nu har jag så pass mycket poäng att jag inte får köra A längre utan bara Elit (den högst seniorklassen)

Jag vann damsingel A och Dennis på bilden vann herrsingel A. 👆

Likes

Comments

Igår fick jag hem mina nya löpartights som jag köpte på rean, jag är så nöjd med dom. Nu har jag två likadana fast olika färger, älskar båda 😁

Mina nya 👆

Mina gamla 👆

Likes

Comments

Igår hade vi det tredje och sista seriespelet för detta år. Det gick superbra även denna gång och vi vann igen, vi spelade 7-1 mot Spånga och 5-3 mot Södertälje. Detta leder till att vi nu leder serien med 12 poäng och 2an har 7 poäng så vi leder ganska stort.

Jag spelade två dubblar med Linnea som vi vann relativt enkelt och sedan spelade jag två singlar, den första singeln vann jag med ganska lite marginal medan den andra med lite större.

Likes

Comments

Nu har jag fått lägenheten som jag var ocy kollade på i onsdags och jag får flytta in redan nästa fredag, innan flytten så blir det mycket shoppande på Ikea, bland annat en dubbelsäng, köksbord och stolar, tv-bänk och soffbord 😁

Likes

Comments

Idag ska jag åka in till Tannefors för att kolla på en lägenhet, jag är väldigt glad men samtidigt blev jag lite nervös, har ju aldrig bott själv förut.
Men det ska bli kul att inreda 😍

Likes

Comments

Idag har vi varit hos mina kusiner och hälsat på de små katterna och hundarna 😍

Likes

Comments

Jag längtar på tok för mycket till December, jag tycker den månaden är så himla mysig, att få julpynta, sätta upp julgardinderna, baka julgodis och köpa massa julklappar, så härligt.

Nu har jag ju dock fått reda på att min lägenhet inte kommer bli klar detta år så det blir inget julpynt i den men jag får julpynta hemma hos zebbe i stället haha.

i alla fall så hade Olivia och jah tänkt att åka upp till Stockholm för att jul shoppa lite, det blir som lite firande för att vi bara har ett halvår kvar på utbildningen 😁

Likes

Comments

Råkade komma in på bröllops bilder på pinterest, det får mig att längta till dagen då jag gifter mig. Kolla så mycket fint det finns.

Likes

Comments