Header

Untitled #58


Hej finisar! Jag har haft sönder min laddare till min MacBook IGEN. Blir så otroligt less på att den går sönder absolut hela tiden, så detta är den stora anledning varför jag inte bloggat. Men ska be pappa åka och byta min laddare för hundraelftegången. Såå länge för ni nöja er med detta inspo inlägg sno stilen hemma hos. Hoppas allt är bra med er i alla fall, kramar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finisar! Hur mår ni? Just nu sitter jag och dricker te och kollar på Farmen. Dagen har varit jätte bra, har varit ledig från skolan, tränat, fikat på Wayens, övningskörde med pappa och nästan skrivit klart min krönika som jag kanske tänkte publicera i morgon. Hur har ni haft det i dag då? Jag hoppas att ni har haft en super bra dag, god natt på er! Kramisar.

Likes

Comments

Untitled #60


Hej, trodde jag hade gjort i ordning ett tidsinställt inlägg, men icke. Så uppdaterar nu i stället.. Sitter just nu och kollar på Gossip Girl och kan erkänna att jag har fått världens crush på Chuck Bass, mums säger jag bara. Förresten vad tycker ni om väskan? Har just nu inte pengarna för den, men funderar verkligen på köpa den när jag har råd. Hm, vad tycker ni? Men ska nu jag sova, god natt! Kramisar.

Likes

Comments

Oj, vad länge sedan jag bloggade och har sett att ni varit besvikna för att jag inte bloggat, men ärligt "livet" kom i vägen och jag valde att ta en stor paus från bloggen. Men nu är jag tillbaka i alla fall och har börjat på flera styckena nya krönikor/texter som ni ska få se. Är såå jäkla taggad nu på det här med bloggen, men ska nu sätta mig ner och fixa lite på bloggen! Hoppas allt är bra med er! Kramisar. 

Likes

Comments

​Jag saknar sommaren, jag saknar att bara kunna gå ut på gården och plocka lite rosor för att sedan ställa dom bredvid min säng, så när jag sedan går och lägger mig kan jag få känna lukten av dessa somriga blommor. Men nu är det höst och jag kan inte längre plocka min blommor, så jag har nu ersatt äkta blommorna till plast blommor, vilket gör mig lite ledsen och för första gången i hela mitt liv har jag börjat hatat hösten varav därför jag inte bloggat. Jag har inte haft någon ork eller lust att ens försöka ta tag i blogga, men har fått så många peppade mail av er fina läsare så jag ska försöka nu komma tillbaka till blogg livet och för att motivera mig lite mer till att verkligen börja blogga igen slänger jag in en bild från somras på min älskade blommor och innan jag avslutar detta inlägg, vill jag säga att ja, jag är tillbaka igen, jag har saknat er. 

Likes

Comments

​Som ni antagligen märkte, så hamnade jag  i en blogg torka förut vilket  var av därför jag inte bloggade på tre veckor. Jag har några idéer vad min blogg ska handla om, men inte tillräckligt! Så nu behöver jag eran hjälp! Vad vill ni se mer av i bloggen och vad vill se mindre av? Var absolut inte rädda för kommentera, bara kul med förslag! Kramisar.

Likes

Comments

sno stilen i från


​Hej finisar, jag har blivit totalt kär i dessa bruna gamla pallar som ni kan se på bilderna över, ni kanske tycker jag är tokig? Men jag tycker att det är så himla snyggt och blanda in något som verkligen bryter av i från allt det vita. Jag vet inte om jag håller på att bli knäpp, kanske eller kanske inte? Vad tycker ni om dessa pallar? Kramisar. 

Likes

Comments

​Hej fina ni, har jobbat med bloggen hela morgonen. Har svarat på en massa mail och gjort i ordning en massa inlägg som ska publiceras. Planerna för denna dag är och fortsätta jobba med bloggen och försöka gå ut och sätta mig i solen och läsa lite. Vill egentligen ut och springa i det vackra höstvädret, men måste lyssna på min kropp! Men ska fortsätta svara på era mail och kommentarer, hoppas allt är bra med er! Kramisar!

Likes

Comments

Hösten är här, vilket gör mig väldigt lycklig eftersom hösten är min favorit årstid. Så tog med mig kameran i dag för att dela med mig lite bilder från min promenad med Poppy, men det började regna och det var mycket mygg i skogen så det vart inte så mycket bilder. Men aja jag försökte i alla fall! Är just nu igenom förkyld och sitter just nu och jobbar med bloggen. Har ju äntligen köpt mig en laddare till min mac så vill verkligen fokusera på bloggen i dag när jag har tid och batteri, haha.  Men hoppas allt är bra med er! Kramisar.

Likes

Comments

Untitled #53


Har fått blivit totalt förälskad i färgerna beige och puder rosa på kläder och läppstift, tycker färgerna är så enkla men så himla snygga men ändå på något vis söta! I alla fall var inne på Nellys och MQ sida i går och kollade på lite kläder och hittade dessa tre fina blusar, tycker dom är såå fina med "rosetterna" och färgerna. Min favorit blus är den i från Filippa K, funderar på att seriöst köpa den, men har spanat in en super snygga väska (kommer mer om den sen) som jag vill köpa, så vi får se hur det blir! Kramar. 

Likes

Comments