Header

Everyday , Skönhet

Idag var jag och fixade mitt hår som sagt! Hade beställt nytt tejp löshår för ca 2 veckor sen och idag vart jag en helt ny människa haha .. Typ ;)
Så nu är det 50 cm längre och jag kan styla de hur jag vill, älskar att testa nya grejer med håret och därför vill jag gärna ha längre hår så jag kan pröva nya saker!
Fint till sommaren också!

Likes

Comments

Everyday

Idag vid klockan 11 gick jag hem till Emma, min frisör och satt i mitt nya löshår det är väldigt långt men jag älskar det!
Nu har jag sen dess legat och kollat på Grey's Anatomy och ätit sombreros, så sjukt gott!! Ska nog ligga här hela dagen och mysa

Likes

Comments

Everyday

Hej på er!!
Idag är det en helt vanlig onsdag men trotts det så känns det så mycket bättre och jag är så mycket gladare på grund av vädret!! De är en sån obeskrivlig känsla. Det har vart varmt och man har bränt sig i solen och kunnat gått lång promenader på kvällen vilket jag gjort nu i 4 dagar varje kväll när tiden funnits. Har gått ca 3 km då och därefter kört lite hemma träning. Tycker det är så tråkigt på ett gym när solen gassar utanför och man lika gärna kan utföra träning utanför gymmet!
Bortsett från det är vi närmare helgen och imorgon ska jag sätta i hår igen och få långt hår, äntligen!! Ska bli så skönt och snyggt nu till sommaren!
Vad har ni gjort de senaste dagarna? Gillar ni vädret?

Likes

Comments

Everyday

Efter en lång pw och bränna lite i solen är jag nu hemma och har tagit en lång dusch! Super skönt verkligen, har nu lagt mig i skuggan för att se några avsnitt av Grey's ett tag. Blir så himla seg av värmen.
Imorgon är det back ti business så de blir skola och jobb ska förmodligen också till frissan och sätta om mitt hår igen så det blir långt och fint men vi får se hur de blir!!
Snart blir det tacos nomnom!!

Likes

Comments

Everyday

Hej på er!!
Hörni, det är SOMMAR VÄDER. Skulle inte påstå att de är sommar då sommar då man än inte kan doppa tårna i vattnet haha. Funderade idag och shit vad jag är trött på Sverige haha, så tråkigt land efter man bott här i 17 år .. Men men det är bara att acceptera. Vi har Varit lediga från skolan nu sen i onsdags och har iprincip jobbat hela veckan ut idag är min lediga dag typ. På kvällarna har det blivit lite fest, dricka i solen, träning, en mysig kvällsbrasa med massa vänner och igår var det grillkväll, SÅ mysigt när vädret är på topp!
Därför har jag heller inte uppdaterat för jag inte hunnit lagt mycket tanke på bloggen men så fort tiden finns till ska jag blogga mer!
Idag är det söndag och det är 23 grader ute och solen skiner jag började morgonen med ett par avsnitt av Grey's Anatomy sedan frukost ute där jag nu ligger och solar! Ska strax iväg och träffa Ella en snabbis på kallfors där hon jobbar sen ska jag träffa mandis. En mys dag helt enkelt! Vad gör ni denna soliga dag?

Lite bilder ovan på mina senaste dagar!

Likes

Comments