Header
View tracker

undefined

Trevlig 2:a advent! Jag älskar julen! Verkligen ÄLSKAR! Nått år ska det vara rött och nått år blandat och ibland vitt! Men i år på övervåningen så har vi med det röda! Undervåningen med huvudvardagsrummet får nog bara vitt! Om jag sak få bestämma!

I veckan har jag fullspäckat schema med roliga saker på g! Jag lovar att blogga det! Kanske en vlogg! Vi får se!

Här får ni 3 bilder på detaljer i mitt rum hos pappa... vitt, vitt och lite mer vitt...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

undefined

Hej hörni!
I fredags så var det julfest med jobbet! Så mysigt! Har sånna trevliga kollegor! Bättre kan man inte önska efter! Vi började med lite för mingel på företaget och sedan så åkte vi mot Kalles i stan och käkade! Riktigt trevligt och riktigt gott lär jag säga!

Eftersom man är en bra arbetare och skulle jobba dagen efter så drack jag inte allt för mycket och jag åkte hem innan 12. Så är det när man ska jobba. Dock somnade jag nog inte föns 2 ?? Det finns ingen förklaring på det!

Lär ju också passa på att säga att det är så ironiskt att Kalles och Matildas ligger bredvid varandra... då jag heter Matilda och min yngsta bror Kalle..haha!

Likes

Comments

View tracker

undefined

Hej hörni!

Nu var det ett tag sen! Och jag ber om ursäkt! Men det har varit midterm=massa tentor och nya kurser som startat så det har varit helt crazy bananas! Men nu är jag hyfsat på fötterna igen hoppas jag!

Jag har fått hem hur mycket högskolekataloger som helst! Sitter och bläddrar igenom massa och hittar super intressanta kurser! Ska bli riktigt spännande! Jag kan inte minnas heller om jag har nämnt att jag vill åka som au pair? Men det var ju planen efter gymnasiet! Men jag har ändrat de planerna lite! Jag tror jag blir hemma ett år och reser och kanske fortsätter jobba. Sen får vi se om jag kommer iväg! Annars får det bli studera igen! Men jag har iallafall valt att ta ett år off efter studenten!

Fick hem mina kursböcker för nästa termin och började gråta...inte för att det var mycket. Utan att det faktiskt är slutet av 12 år av skola. Jag kan inte fatta det! Helt sjukt! Det gör mig såklart ännu mer motiverad tills studenten. Apropå studenten! Fick hem min studentmössa här om dagen! Så fin! Men stenen var väl sådär. Men vad tusan den används kanske bara 2 gånger, mösspåtagning och studenten.

Kan inte heller fatta att det är första december idag! Är redan klar med julklapparna och dekorationen så nu blir det mest att njuta av julkalendern och all julmusik!

Hoppas ni får en trevlig dag! Xx

Likes

Comments

undefined

Jacka - Vero Moda Skor- skohuset tights- primark

Hej alla fina!
Förlåt för att ingen Storytime kom upp denna torsdag! Men mitt liv är lite kaos just nu med skolan! Jag återinför Storytime, inte nästa torsdag men nästa ändå! Har massa onödigt jobbiga tentor just nu! Lovar att jag bjuder på nått saftigt då!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Tack för all respons på alla storytimes' tänker jag kör en Storytime varje torsdag tills jag har brist på något att berätta!

Hoppas allt är bra med er iallafall !Jag tänkte att jag idag skulle visa hur innehållet i min väska ser ut!


- deo & parfym (så viktigt) alltid bra att ha!
- snodd! Bra att ha!
- hår olja! Super bra!
- smink!
- nycklar
- Plånbok
- kamera!
- hörlurar
- munspary istället för tuggummi (eftersom tuggummi inte gör min mage bra)
- och tillslut solbrillor!
Haha kan vi ta en tyst minut och bara älska min assistent för denna bild :

Likes

Comments

Hej finisar.

Idag kommer Storytime nr.3! Tack för den fina responsen från de tidigare inläggen'

1992 - träffades två unga personer på ett dansgolv i Hofors. Min mamma "råkade" nypa pappa på rumpan. Som självklart fick hans uppmärksamhet! Tänk att jag finns här idag för ett nyp på rumpan. Otroligt.

1997 - mina föräldrar fick reda på att de väntade barn

1998 - 13:e april kom lilla jag till världen! Jag vägde bara 2105 gram och var 46cm lång. Jag var smal som en pinne, såg faktiskt ut som en råtta om ni frågar min mamma & pappa. Inte vackert. Stackars föräldrar. Sitt första barn såg hemsk ut! (Berodde på att jag var undernärd och förtidigt född)

2001 - Mina föräldrar skulle bli 2 barns föräldrar! Och jag skulle bli storasyster till en lillebror!!!!

2002 - 20:e april exakt 1 vecka efter min 4:e födelsedag föddes min lilla lillebror Eric.

2004 - Mina föräldrar separerar. Jag var 6 år och Eric 2 år. Jag kommer ihåg varenda ord de sa och hur de sa det och vart jag satt och hur jag reagerade. Det känns nästan som det var igår. Jag var 6år och jag förstod vad det innebar. Mina föräldrar var de första som skildes av mina kompisar. Så det var jättekonstigt! Jag fick även 2 rum, 2 garderober med kläder & 2 tandborstar. Jag fick dubbelt av det mesta.

Jag och min bror bodde för det mesta hos vår mor då bor far jobbade ganska mycket och reste med jobbet. Så varje resa kom han hem med en present. Mina vänner var avundsjuka. Men jag var avundsjuka på dem att deras föräldrar bodde under samma tak.

Mina föräldrars separation tog inte hårt på mig förrän jag blev tonåring. Jag var arg och jag var ledsen och frustrerad. Hur kunde de lämna varandra när de hade en 2 åring och en 6åring tillsammans? Jag fattade inte det.

Jag har idag fått en halvbror. Kalle! Vi har då samma pappa! Han blir 6år i februari! Samma ålder jag var när mina gick ifrån varandra. Och jag kan inte förstå att jag kommer ihåg så mycket från den dagen.

Jag fick som sagt växa upp fortare än vad jag skulle. Fick agera mini mamma till Eric och ta mer ansvar. Det var jobbigt. Än idag är jag mini mamma åt han. Det är ju så det varit i 12 år? Så varför ska det ändras? Men nu har jag börjat släppa taget lite...

Min lillebror kommer ju inte ihåg att hans föräldrar har varit tillsammans. Och jag kan inte sätta mig in i hans sits och förstå hur det känns. Han har fått växa upp med separata familjer. Som för mig har varit svårt men för Eric "normalt"

Idag är nog 99% av mina vänners föräldrar skilda. Så nu känns det inte lika "ensamt"

Men just det här med varannan vecka och allt sånt skit. Jag hoppas att jag i framtiden om jag skaffar barn håller ihop med pappan till barnen.

Idag så kan jag se det som att det är ganska skönt att dem är skillda. Men visst hade livet varit enklare om de var tillsammans!

Likes

Comments

undefined

Hej alla fina!

Kolla dessa bilder jag drog fram! Tycker jag ser annorlunda ut på varenda bild.... hahah! Lite roligt att dra fram gamla bilder!! Dessa bilder är tagna nångång från 2014 tills nu! Men snacka om att jag har haft hårfärger... herregud!

Likes

Comments