Header

Hej hörni! Nu har jag snart varit i USA i en månad... känns så sjukt! Tiden går så fort och jag har träffat massa nya vänner för livet! I lördags var jag in till city med Jonas och Anna! Båda är från Tyskland. Anna har ni sett tidigare i bloggen då hon är den jag hänger mest med här i sf och vi träffades i New York och klickade på en gång!

Det var väldigt mysigt inne i city och varmt! Det var som en värmebölja i helgen i San Francisco! Sjukt varmt! Eftersom jag bor i Lafayette så är det varmare hos mig än i city pågrund av dimman som kommer in!

Jag har verkligen gjort ett rätt val att komma hit. Även fast vissa saker är jobbigt med att släppa familjen och killen man gillar. Men jag kommer ju tillbaka. Även om kärleken kanske inte är kvar så är familjen kvar samt Gävle.

Nu så ska jag sova och ni i Sverige har nyss vaknat. Tidskillnaderna. Tips till alla som kommer hit till USA och äter p-piller, det kan bli fel med att ta pillret just med tidsskillnaden, så räkna ut vilken tid du brukar äta och vad det är i USA tid... jag har gjort det misstaget så min period har humörsvängningar som tusan. Bara ett litet tips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan, igår var det 4th of July här i USA. Vi hade det super mysigt! Jag stannade hemma med familjen och träffade några familje vänner som var jätte trevliga. Vi åt god mat och självklart en svensk jordgubbstårta som jag och Z bakade. Tog lite bilder under gårdagen så tänkte att jag flikar in dem här.

Likes

Comments

Hej,nu är jag äntligen på plats i Kalifornien och kommit igång, jag trivs jättebra och familjen är fantastisk. Kunde inte önskat om bättre. Jag har redan hunnit träffat 3 st vänner här i Cali, så det är jättekul! Jag mötte även många nya vänner på training school i New York förra veckan! Verkligen vänner för livet. Så underbara!

Training school var bättre än vad jag förvänta mig, maten var god och lokalerna var helt okej, rummen var också bra. Jag hade en väldigt bra upplevelse av training school i Tarrytown....

Likes

Comments

undefined

Heej!

Igår var en jobbig dag... jag sa hejdå till min lillebror kalle (minstingen) som åker till USA idag. Det som kommer förändras när jag kommer hem om ett år är han! Att vara i den åldern jag är i och följa hans utveckling har varit sååå kul!

Jag började dagen igår med att åka och handla massa gotta. Det vill säga : jordgubbar, vattenmelon, bulla, choklad...you name it! Sedan hämtade jag Kalle på dagis! Det var hans sista dag så vi kramade om fröknarna och sa hejdå. Han börjar faktiskt 6års till hösten 😱.
Sedan åkte vi hem och fixade ordning lite innan mina 2 bästa tjejkompisar kom över och firade lite mini-midsommar då jag inte är hemma på midsommar. Vi hade det jätte mysigt och verkligen vädret på våran sida! Sen var det dags att säga hejdå till Kalle.... usch det kommer inte bli lätt på måndag... men jag försöker samla mig!

Vi tog några sista bilder på syskonen nu i helgen! Hur fina? Mina små bröder...

Likes

Comments

undefined

Halloj!

Nu har jag varit hemma från Grekland nästan en vecka! Så tänkte bjuda på lite bilder där ifrån.

Likes

Comments

undefined

Hej alla fina!

I helgen som var så gick jag på Vasaskolans studentbal! Superkul och många fina klänningar. Så här kommer en liten bildström på bilder från balen. xoxo

Likes

Comments