Header

undefined

Jag vet inte vart jag ska börja. Det har varit 2 långa jobbiga veckor med skolan. Så mycket, 2 tentor, 3 nya kurser. Det blev liksom bara för mycket. Hjärnan säger stop. Jag satt idag och skulle skriva på min engelska inlämning, men jag bara satt och stirrade in i skärmen. Fick inte ut nått ur skallen. Det var helt blankt!

Men i allt detta jobbiga, för kanske 1 vecka sen så hände det något! USA valet hände dagen innan. En dag jag alltid kommer minnas!
19 januari! Jag hade samtal med värdfamiljen i USA som jag fått prata med och lära känna. Dom var min första familj och jag var deras första "au pair" som det kollade på för denna gång. Vi kom så bra överens!

Jag hade som sagt ett samtal med mamman i familjen och den äldsta sonen (som jag inte kommer ta hand om, då han är lika gammal som mig nästan) då hon frågar mig om jag vill komma och bo hos dem. I Kalifornien, San Francisco.

Jag sa ju självklart JA! Så nu är det papper som ska skrivas på och visum som ska sökas. För jag åker redan i juni. Min plan var att åka i slutet på augusti/början på september för att få den svenska sommaren. Men jag åker redan den 19 juni. 11 dagar efter min student. Knappt 2 veckor hinner jag vara hemma och packa och ta farväl samt bara sova och njuta av den lediga tiden jag har!

Eftersom det blir så hektiskt i slutet med studentresa/bal /student/avskedsfest & packning så vill jag ha det klart så fort som möjligt.

Allt gick så fort. Bara en månad har gått sen jag parades ihop med familjen. Nu början resan på riktigt.
Jag kommer självklart skriva mycket om det här i bloggen. Så från och med nu, blir det mest au pair grejer. Kan komma lite andra inlägg också men eftersom jag tänker att jag ska göra en kategori på detta så kommer jag nog skriva en hel del om det! Så ni vet.

Bildkälla : tumblr

Likes

Comments

undefined

Kan sitta och kolla på hus/lägenhets inspiration hela dagarna lång! Finns så mycket fint och inspirerande, det enda jag vet när jag ska inreda och fixa mitt första hem är att jag kommer göra det så att jag känner att jag är nöjd med varje rum och bekväm i det när jag är i de. Det ska kännas mysigt men ändå fräscht och stilrent!

Det blir farligt för mig att flytta till USA..... massa billig inredning som man kanske egentligen inte behöver. Men men!

Bildkälla: Pinterest

Likes

Comments

undefined

Nu har jag jobbat på mitt jobb i 9 månader... Jag trivs som fisken i vattnet! Har sånna underbara och roliga kolleger. Att jag i sommar inte kommer jobba kvar på furnitureplace... det är så tråkigt!

Men jag beger mig till andra sidan Atlanten för nya möjligheter och nytt jobb som väntar. Jag har tänkt börja blogga om min resa dit eftersom den redan har startat! Så framöver så kommer ni få massa spännande inlägg om processen! Ni får självklart höra av er om frågor osv.

Denna termin blir tuff! Planera resa innan jag flyttar, planera studenten, fixa med alla papper som ska skrivas på, skolarbete, bal, avskedsfest, och mycket mer! Men jag känner att 2017 är mitt år. Så det kommer gå super bra!

Likes

Comments

undefined

Summering av 2016

• Jag åkte äntligen till London och åker nog tillbaka i maj igen

• Jag åkte till Mallorca 2 veckor med min pappa och de andra i den familjen såklart!

• Jag blev bättre ifrån "sjukdomen"

• Jag blev laglig och vuxen

• Jag började jobba på 2 jobb

• Jag gick på Justin Bieber (stod själv hela konserten då jag tappade bort mina vänner tillslut) haha!

• Jag tog körkort

• Jag studerade klart 1 år på distans (superkul)


Men jag är riktigt glad att 2016 är över för det har ändå varit ett av de sämsta åren hittills.

Vad händer 2017?

• Åker till New York i sommar

• Flyttar till USA i sommar

• kommer börja jobba i USA

• kommer börja college i USA

• åka utomlands innan jag flyttar till USA

• Fylla 19 år

• Ta studenten!!! 🎉

• tatuera mig mer.....

Sedan finns det självklart mer saker som kommer hända. Men dessa är de jag vet nu.

Bildkälla: we heart it

Likes

Comments

undefined

Hej hörni! Måndag nu igen..

Men... nu är det bara 5 dagar kvar till julafton!! Kan inte förstår det! Tiden går sååå fort!

Idag har jag tenta i Psykologi 2 och efter det tar jag jullov! Dock jobbar jag idag och imorgon så får lov på riktigt på onsdag!

Satt och bläddrade igenom weheartit och blev så inspirerad! Julen är min favorit högtid helt klart! Vänta tills jag flyttar hemifrån.... Jesus.... haha!

Ha en fin dag hörni!

(Bilden i högra hörnet med adventsljusstaken finns på furnitureplace i Gävle)

Bildkälla: bilderna är tagna från we heart it förutom det i högra hörnet på första bilden.

Likes

Comments

undefined

Hej hörni!

Idag är det torsdag! Det innebär möten, lektioner och plugg. Men det ska nog gå bra! En vanlig torsdag helt enkelt!

Imorgon är det jobb på schemat och sedan en myskväll hemma bara! Jag jobbar inte i helgen så det är en jobbfri helg! Även fast jag älskar att jobba och jag älskar mitt jobb så är det skönt att vara lite ledig på helgerna då ens vänner är lediga!

Jag sa i mitt senaste inlägg att jag hade lite roliga planer denna vecka! Haha ja hörni! Det gick lite sådär! Det kommer hända nästa vecka! Jag hann med en sak denna vecka iallafall! Bakning!!

Jag och mamma bakade pepparkakor och myste med lite julmusik. Det är verkligen vid julen som jag är som gladast! Alltså jag är ett christmas freak! Älskar julen så mycket! Men jag måste nog chilla lite annars kommer julen ta över mitt liv! Helt ärligt! Är beroende av julen!

Men som sagt det roliga kommer nästa vecka! Xx

Likes

Comments