Nu var det ett tag sen jag skrev något på bloggen! Jag har haft det svårt att komma på nåt kul att skriva om och dagens väder har knappast hjälp. Jag skulle verkligen uppskatta om ni skriver en kommentar där ni skriver vad ni vill läsa om. Det skulle vara perfekt för mig så jag kan uppfylla era önskningar för bloggen. Kram på er så hörs vi kanske imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Fritid
  • 36 readers

Likes

Comments

Hoppas ni följer mig på instagram. Om inte så gör gärna det. Där lägger jag upp intressanta bilder och modebilder. Jag lägger också upp inspirationsbilder och bilder på saker som jag bara älskar. Men jag lägger också upp bilder på saker som gör mig glad så som familj, vänner och saker som jag vill ha. Hoppas nu att ni vill följa mig och se vad jag gör på dagarna. Kram på er och godnatt!! <3

IG: matildaaflink

Likes

Comments

​Hej på er fina ni! Här har ni ytterligare en höstfavorit som jag tycker att ni ska testa. Tröjan är nog den jag skulle välja och ha till allt eftersom det på senare tid blivit så mycket kallare ute och jag ÄLSKAR tröjor som håller mig varm. Vem gör inte det? Är detta något ni gillar? Ska jag fortsätta att göra lite outfit tips en gång i veckan eller en i månaden? Skriv gärna en kommentar så jag vet. 

Nu blir det lite pluggande innan det blir en ansiktsmask och te! Kram på er!

Likes

Comments

Vi så gärna tillbaka till Kreta. Hela vägen till värmen för just nu fryser jag så mycket och ligger i sängen inlindad i två täcken. Ha. Smart blir det ansiktsmask och te för att bli lite varmare.

Likes

Comments

Varför är det så kallt? Jag vet att det officiellt är höst nu men det behöver inte vara kallt. Fryser ju så mycket. Nu är jag snart i skolan och det blir en lång dag idag och jag inte ett dugg taggad. Hoppas ni har det bra idag så hörs vi

Likes

Comments

Likes

Comments

Vit tröja från Gina Tricot
Svara jeans från BikBok

Då var det måndag igen. Tycker inte ni att tiden går fort nu för tiden? Det känns som om det fortfarande är sommar och de känns konstigt att det om tre månader är 2017. Men va??

Om en stund ska jag börja röra mig till skolan men det är super kallt ute och jag har ingen bra jacka. Panik!!

Likes

Comments

Godmorgon på er eller ska man säga goddag. Så här på en fredag så är det inte så fel att börja 11.30 och de bästa med den här dagen är att jag och Sofie ska till Idol. Det kommer bli så kul och jag har aldrig suttit i publiken på ett direktsänt program. Då kanske de blir ett inlägg eller om ni ser mig på tv:)

Hoppas ni har en bra dag, kram

Likes

Comments

1.Här // 2. Här // 3. Här // 4. Här // 5. Här // 6. Här // 7. Här//

Här har ni några superfina kappor som passar utmärkt nu till hösten när det börjar bli lite kallare ute. Min favorit utav dessa är definitivt nr 4. 

Vilken gillar ni bäst?

Likes

Comments