Dagens planer

Nej fy vad jag mår dåligt idag... Kände att jag lika gärna kunde vara hemma och ta det lugnt istället för att åka till skolan för att sedan åka hem igen. Så dagen kommer tillbringas i sängen framför datorn med lite plugg, vilket kanske blir av annars blir det film som står på schemat.

Nu fixas det också lite inför veckan som kommer och planering för sommaren. Ha det bra idag fina ni!

Likes

Comments

Äntligen lite sommarkänsla i vackra Stockholm! Idag har var jag och min fina vän Sofie i Riddarholmen och solade vid vattnet. Som ni ser så köpte vi mörk choklad och jordgubbar och toppade allt med favodrickan, nocco!

Hoppas ni har haft det varmt och fint väder idag och att ni har det bra! Kramisar

  • 36 readers

Likes

Comments

Livsstil

Hur svårt ska det vara för mig att skriva på bloggen? Jag vet verkligen inte hur många gånger jag har sagt att jag har haft mycket att göra och att jag inte har haft tid till att skriva på bloggen. På senaste tiden har jag inte haft några bra ideér på vad jag ska skriva och vad jag ska skriva om.

Det skulle verkligen hjälpa om ni kom med förslag om vad ni vill se på bloggen. Behöver verkligen er hjälp med att komma igång igen. Puss på er och ha en mysig helg med era nära och kära. Kram

Likes

Comments

Dagens planer, Vardag

Då var man påväg till Linköping och till kusinerna för att fira påsk. Sen blir det "lite" mat och massor av skratt med familjen.

Imorgon bär det av till Kolmården för att fortsätta firandet. Vad brukar ni göra under påsken?

Kram på er <33

Likes

Comments

Livsstil

Idag samlade jag ihop lite mod och åkte in till Sergels torg för att titta på hur det ser ut på Drottninggatan. Jag kommer aldrig kunna förstå vad som hände vilket nog ingen kommer att göra.

Bestämde mig för att köpa blommor och la vid Sergels torg och det var otroligt fint där. När något sådant här händer, står alla tillsammans och det gör oss starkare.

Ta hand om varandra, kram

Likes

Comments

Trodde aldrig att Sverige skulle behöva vara med om det som hände i Stockholm under förmiddagen idag. Om ni inte hört så var det en lastbil som körde i ungefär 80km/h på Drottninggatan och dödade minst 3 personer och 8 blev skadade.

Många av mina vänner var i närheten och har varit orolig under hela eftermiddagen. Som tur var så mår dem bra.

Men en sak jag inte kan förstå. Hur kan man lägga upp bilder på alla sociala medier på offren? Har man verkligen ingen respekt för de anhöriga? Skulle DU kunna sätta dig in i deras situation och få reda på via medier att en anhörig har gått bort?

Jag skulle aldrig kunna förstå och detta ska inte behöva hända för att världen ska få stopp på alla attacker som sker.

Hoppas iallafall att alla som bor i Stockholms området mår bra och att ni är hemma❤

  • 113 readers

Likes

Comments

Finally friyay. Snart är det helg och åh vad jag ska njuta till fullo. Tack och lov så är det inte så lång dag i skolan och senare ska jag träna lite.

Kanske blir ansiktsmask och mys ikväll.

  • 125 readers

Likes

Comments

Instagram@matildaaflink