Dagens planer, Livsstil

Nu var det alldeles för länge sedan jag uppdaterade bloggen så nu kände jag att det var dags igen.

Så vad har hänt sedan senaste inlägget? Jo, nu har jag äntligen börjat jobba på en restaurang i Borensberg (Göta Kanal) och det är så roligt då jag faktiskt jobbar med min kusin. Varje dag är rolig och allt blir roligare med härliga jobbarkompisar. Även fast jag bara har jobbat i några dagar och bara jobbat under en stressig kväll så tycker jag att det är superkul och det är trevligt att prata med gästerna under kvällens gång. Förväntningarna jag hade inför detta jobb är verkligen uppfyllda. Jag ska nu jobba på Göta Hotell i 1 månad och det kommer självklart vara tråkigt att behöva sluta men det kanske blir så att jag jobbar där på alla lov :D

Men vad ska ni göra i sommar? Har ni några roliga sommarplaner framför er? Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag var det dagen med stort D. Min allra bästa vän kom idag hem från att ha varit i USA i 10 månader. Jag och vår gemensamma vän Felicia bestämde oss för att följa med Emelies syster till flygplatsen för att möta henne och oj vad hon blev överraskad. Det är nog första gången jag sett henne så överraskad. Men det var bara första överraskningen. När vi väl kom hem till henne så upptäckte hon att hennes mamma hade gjort om hennes rum, vilket jag också fick se för första gången och det var superfint. Och när vi hade varit hemma en stund kanske 5 minuter så kom vår andra kompis Rano. Det har alltså varit en mycket känslosam och händelserik dag vilket jag aldrig kommer att glömma.

Likes

Comments

Dagens planer

Då var man påväg hem igen och bilresan är räddad med en nocco i handen. Vad brukar ni göra när ni åker bil? Om ni har några bra tips på vad man kan göra i bilen så får ni gärna skriva en kommentar.

Likes

Comments

Då var det min kusins tur att ta studenten. Det var en väldigt känslosam dag med spöregn och massa tårta och nu är man ju lite sugen själv på att ta studenten, men själv får man vänta ett år till. Snart drar vi hemåt för att fixa oss inför Celine Dion konserten ikväll. Wiiieee

  • 84 readers

Likes

Comments

Mode, Dagens planer

Idag tillbringade jag och min fina vän Sofie några timmar i stan och i MOS. Väl i MOS köpte jag ett par snygga klackar från Mango och en as snygg vattenflaska från aim´n. Sen åkte vi in till stan och käkade lite lunch. Vi tog en varsin ceasarsallad som var otroligt god. Nu blir det lite packande inför imorgon, då jag och familjen ska åka på ytterligare ett utspring som är nära Linköping, och kanske en härlig ansiktsmask på det.

Likes

Comments

Vardag, Träning

Då var man igång med träningen igen. Det var ett tag sedan men det var så härligt att få höja pulsen och få igång musklerna. Dagens pass blev 10min cykel och sen 1 1/2 timme på gymmet med träning för axlarna och bicepsen. Jag ska inte ljuga och säga att det var lätt för det var det inte.

Likes

Comments

Tips

PRISON BREAK

GOSSIP GIRL

VAMPIRE DIARIES

THIRTEEN REASONS WHY

För tillfället är dessa serier mitt liv. De senaste dagarna har jag streck kollat Prison Break och jag är kär igen. Det var ett tag sedan jag såg Prison Break och jag kände att det var dags igen då det kommit en ny säsong, då kan man ju inte vara efter. Sen har vi Gossip Girl och Vampire Diaries. Dessa serier har jag älskat i flera år och de kommer aldrig svika mig. Till sist har vi Thirteen Reasons Why och jag är mållös. Trodde inte att denna serie skulle vara så bra som den verkligen är. Om ni går på gymnasiet och har eller vet någon som har blivit utsatt för mobbning så rekommenderar jag verkligen att ni ser denna serie. Man får följa med i flera tonåringars liv och hur de påverkas av mobbning.

Vad tittar ni på för serier?

Likes

Comments

Mysmiddag med mysigaste och finaste vännen. Det blev en god burjare på TGI Fridays och lite god dricka. Vi pratade mycket och skrattade mycket vilket var väldigt behövligt. Hur har ni haft det ikväll? Har ni gjort något kul?

  • 96 readers

Likes

Comments

Vardag, Livsstil

Igår tog en av mina bästa vänner studenten och jag har nog aldrig varit så stolt över någon som jag är över henne. Hon har kämpat varje dag i tre års tid och äntligen fick hon springa ut med en vit mössa på huvudet och vara nöjd.

Likes

Comments

Vardag

Oftast blir jag glad när jag ser ett sådant meddelande från lärare men inte när det är första lektionen och man får reda på det precis innan man ska åka till skolan. Då har jag alltså gått upp tidigt för att sedan vänta. Hatar det!

  • Vardag
  • 108 readers

Likes

Comments

Instagram@matildaaflink