Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Mat
  • 18 Readers

Likes

Comments

Myslunch med en mysig tjej som vanligt. Känns som att det enda jag gör är att äta och umgås med denna härliga tjej.

Likes

Comments

Nu var det alldeles för längesen!

Denna gång har jag en bra anledning, skolan har tagit över mitt liv. Det är alldeles för mycket plugg men jag försöker ändå hitta något roligt i det. Men bloggen har inte hittat någon plats i min vardag men nu när jag har ny mobil med bra kamera så kan jag nog hitta intresset i att blogga igen.

Vad vill ni att jag ska skriva om? Behöver verkligen er hjälp<3333

Som ni ser på bilden så blev det en god middag med en god sallad och en saftig köttbit. Vad har ni ätit idag?

Likes

Comments

Hur kan jag redan vara helt slut? Jag har gått i skolan i en vecka och jag är redan trött på det. Har ni några bra tips på skolpepp? Behöver verkligen er hjälp för har ingen motivation till att plugga eller att vara inspirerad i skolan.

Vad brukar ni göra när ni ska bli inspirerade? Lämna gärna en kommentar, kramisar<333

Likes

Comments

Har nog inte varit så här lycklig på länge. Nu har jag äntligen fått hem denna snygga jacka som nästan alla, i alla fall alla jag känner, har. Är den inte snygg? Asså döööööör! Är så nöjd <33333

Likes

Comments

Asså gillar verkligen inte denna dagen. Jag har haft en lektion idag då alla andra, inklusive mentorstid även var inställda. Nu när jag nästan är hemma så får jag ett meddelande av min mentor att vi har mentorstiden som planerat. Asså kan det bli värre är redan trött så det räcker.

Någon annan som också blir irriterad och trött snabbt?

Likes

Comments

Då var det tisdag igen. Jag har aldrig gillat tisdagar men idag så känns det bra. Började morgonen med lite frulle och en härlig sovmorgon. Sen kommer pappa in i mitt rum och säger att han kan skjutsa mig till skolan, vilket ökade humöret lite till. Nu sitter vi och väntar i kafeterian med smoothie och härliga samtalsämnen.

Lite senare idag ska jag nog träna lite, får se hur det blir med det. Sen bär det av mot Rådmansgatan för att göra fransförlängning och en mysig middag med mysigaste Emelie.

Hur ser er tisdag ut?

Likes

Comments

Såhär efter första skoldagen på olika skolor så träffades jag och underbara Emelie på en kaffe och bara snackade lite skit, vilket behövdes.

Efter 1 timmes snackande så blev det lite till medan vi tog en mysig promenad runt om i centrum. Alltid tråkigt att behöva lämna varandra men sånt är livet. Nu är man snart hemma och ska påbörja matlagning.

Likes

Comments

Nu är det officiellt slut på denna underbara sommar. Sitter nu och väntar på bussen som ska ta mig till min efterlängtade skola. Kan man redan vara skoltrött? För det känns som att jag är det och jag har inte ens satt foten i skolan.

Har ni några bra tips på pepp inför skolstarten?

Likes

Comments

Som ni kanske förstår med hjälp av detta collage så är det en seg och tråkig dag idag. För att kort sammanfatta vad jag har gjort än så länge idag så började jag dagen med att vakna runt 8- tiden vilket är väldigt tidigt för att vara jag. Så jag bestämde mig för att gå upp och göra lite frukost, och den bestod av lite grövre mackor med avokado och tomat på. Sen tillbringades ungefär 3 timmar i sängen av serietittande och tedrickande. Men efter ett tag började man bli lite hungrig av sig och då tog jag mig upp till köket och jag valde då att lyxa till det lite med banankakor, och det var så länge sen jag åt det och det är det godaste som finns (i alla fall mitt egna recept)

Nu har det gått lite mer än 4 timmar och gissa vad jag har gjort. Jo, jag har legat i sängen och har fortsatt att kolla på både film och serie. Men själv så tycker jag inte att det är farligt då det idag är sista dagen på detta älskade sommarlov och då lät jag mig själv njuta till fullo.

Likes

Comments