Vardag

Nu är det inte långt kvar till påsklovet!
Har nog aldrig längtat så mycket till ett lov som jag gör nu. På senaste tiden har det varit mycket pluggande och jag har allt mindre och mindre tid till att göra roliga saker.

Lovet får jätte gärna komma nu!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Vardag
  • 21 readers

Likes

Comments

Vardag

Då var denna måndag över. Det blev ändå en bra dag då jag och Sofie åkte till MOS och shoppade lite kläder. Det blev en off-shoulder topp från Gina Tricot och en grå kapp från Diabless. Sen käkade vi lite på Espresso House och då tog vi varsin bagel.

Hoppas eran måndag har varit bra och så ser vi till att denna vecka blir bra. Kram på er

  • Vardag
  • 21 readers

Likes

Comments

Tips

Använder ni Clique? Tycker ni att det är en bra säljapp? Om ni inte vet vad Clique är så är det en köp och säljapp där man kan hitta mycket fina kläder, smycken, skor och mycket mer!

Jag har massvis med kläder som jag tyvärr inte använder (eller inte längre kan ha) och jag vet inte vad jag ska göra med dem. Självklart kan man donera men mycket av de jag inte vill ha är nästan aldrig använt eller ganska nya.

Skulle ni rekommendera att använda denna app eller inte? Hoppas ni har en mysig söndag och att ni är taggade på en ny vecka :) Kramisar

Likes

Comments

Dagens planer

Dags för en härlig dag med mamma och bror min. Vi ska kolla på bio och äta lite god mat. Vad ska ni göra idag? Kram

Likes

Comments

Dagens planer

Då har man varit i Märsta då. Trot eller ej det är faktiskt första gången jag åkt dit och tack o lov så åkte jag inte själv. Det har snart tagit 3 timmar att åka fram och tillbaka och är både trött och hungrig.
Men ett äventyr har det varit och när jag kommer hem blir det middag och sen spakväll. Kramisar

Likes

Comments

Livsstil

Äntligen fri från söndagsångesten! Då lyxar jag till det lite med ansiktsmasker och filmmys och levande ljus. Imorgon är det första dagen på lovet och det ska bli så skönt att bara få vara borta från skolan och ta det lugnt.
Har ni haft lov eller har ni också lov nu? Kramisar

Likes

Comments

Q/A

1. Vad heter du? Matilda Flink

2. Hur gammal är du? 18år

3. Vart bor du? Stockholm

4. Singel eller upptagen? Singel

5. Vad har du för mobil? IPhone 6s rosé guld

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? En riktigt svår fråga att svara på men det första jag skulle göra är att resa med vänner och familj. Sen skulle jag nog donera lite pengar till någon organisation, kanske barncancerfonden och till sist skulle jag nog spara undan lite till framtiden.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Jag är en person som vill andra väl. Jag sätter oftast min familj och närmsta vänner före mig själv och det är det som betyder mest för mig. En till sak jag gillar med mig själv är att jag äntligen är nöjd med hur jag ser ut. Det jag gillar minst med mig själv är att jag aldrig kan lämna in skoluppgifter i tid.

8. Nämn tre personer du kan lita på! Jag har väldigt lätt till att lita på personer som jag kanske inte ska men de personer som står mig närmast litar jag på då de betyder mycket för mig <3

9. Vad är det värsta du vet? Personer som låtsas vara någon de inte är.

10. Drömmar i livet? Att vara lycklig, resa mycket, generellt må bra och ha ett jobb jag bara älskar.

11. Nämn tre favoriter i garderoben! Mina svarta bootcutbyxor, "mina" träningskläder och min gråa hollistertröja.

12. Beroende av något? Definitivt att träna och att kolla youtube.

13. Piercingar/tatueringar? Inte än, men kan nog hända att jag i framtiden har antingen en tatuering eller två.

14. Vad vill du ha just nu? Just nu vill jag ha någon och mysa med och titta på film med. Och naturgodis.

15. Tränar du? Ja, försöker iallafall att träna 3-4 gånger i veckan om inte mer.

16. När går du och lägger dig? Det beror på vilket humör jag har varit på under dagen eller hur stressad jag har varit. Oftast är det mellan 22.00 till 01.00.

17. Nämn tre saker/personer du saknar! Just nu saknar jag min bästavän som är i USA, som snart kommer hem<33, alla mina kompisar när jag inte är med dem och min farbror.

18. Roligaste kompisen? Alla mina kompisar är roliga, annars hade jag inte umgåtts med dom, haha.

19. Vad är du rädd för? Är extremt rädd för småkryp och hundar, vilket många tycker är konstigt. Jag är också rädd för höjder och djupt vatten.

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Nästa lov

Likes

Comments

Livsstil

Detta var en bra start på sportlovet! Först ett härligt benpass och sen en mysig eftermiddag på mos med min fina vän Sofie. Nu blir det en god middag med gott sällskap och filmmys. Kramisar

  • Livsstil
  • 104 readers

Likes

Comments

Att börja dagen med en 20min promenad till skolan i -4 grader var kanske inte det bästa beslutet men på något sätt var det ganska skönt. Jag går inte så jätte länge i dag och det är inte jobbiga lektioner, vilket alltid är skönt. Morgonkaffet är fixat och humöret är uppe. Hur mår ni idag? Hoppas ni mår bra och att ni längtar efter att ha lov, det gör iaf jag. Om ni redan har haft lov så hoppas jag att ni har det haft kul och gjort roliga saker. Kram fina ni

  • 108 readers

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

1. Topp HÄR / 2. Kappa HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Skor HÄR / 5. Väska HÄR

Är det bara jag som längtar till att våren ska komma så man kan använda dessa snygga vårkläder någon gång? Ni får jätte gärna tipsa mig om var man kan köpa fina vårkappor. Kramisar

Likes

Comments