View tracker

Här har ni ännu en höstig och fin outfit som passa både till vardagen och till fest. Det här är nog en av mina favoriter och jag rekommenderar verkligen denna. Speciellt nu i höst. Som jag skrivit i tidigare inlägg. Tycker ni om dessa tips på härliga outfits? Ska det vara en gång i veckan eller bara en gång i månaden? Jag ska också försöka blogga lite mer nu men det kräver ju såklart att man har tid att ägna tid till det. Men som sagt, ska försöka bli bättre på att planera min tid så jag hinner.

Hur mår ni egentligen? Jag frågar nästan aldrig hur ni mår och vad ni gör. Hoppas i alla fall att ni mår bra och att ni har ett härligt höstlov. Själv så måste jag plugga en hel del då jag har tre ganska så stora prov nästa vecka sen har jag också en viktig inlämning på söndag nästa vecka. För mig är detta alltså inget lov.

Får se om det kommer något inlägg denna vecka. Om inte, kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er fina ni! Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev något på bloggen. Orsaken till det är att jag har haft mycket med skolan som har tagit all tid. Jag känner att bloggen har blivit bort puttad av pluggandet och att jag inte har skrivit något om fritiden. Känner också att det kanske är tråkigt för er att läsa om skolan och plugg så därför har det inte blivit något inlägg på ett tag. Nu vet ni iallafall vad som händer och lovar att det kommer bli mer bloggande när skolan har lugnat ner sig. Kram

  • Livet
  • 83 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu var det ett tag sen jag skrev något på bloggen! Jag har haft det svårt att komma på nåt kul att skriva om och dagens väder har knappast hjälp. Jag skulle verkligen uppskatta om ni skriver en kommentar där ni skriver vad ni vill läsa om. Det skulle vara perfekt för mig så jag kan uppfylla era önskningar för bloggen. Kram på er så hörs vi kanske imorgon.

  • Fritid
  • 116 readers

Likes

Comments

Hoppas ni följer mig på instagram. Om inte så gör gärna det. Där lägger jag upp intressanta bilder och modebilder. Jag lägger också upp inspirationsbilder och bilder på saker som jag bara älskar. Men jag lägger också upp bilder på saker som gör mig glad så som familj, vänner och saker som jag vill ha. Hoppas nu att ni vill följa mig och se vad jag gör på dagarna. Kram på er och godnatt!! <3

IG: matildaaflink

Likes

Comments

​Hej på er fina ni! Här har ni ytterligare en höstfavorit som jag tycker att ni ska testa. Tröjan är nog den jag skulle välja och ha till allt eftersom det på senare tid blivit så mycket kallare ute och jag ÄLSKAR tröjor som håller mig varm. Vem gör inte det? Är detta något ni gillar? Ska jag fortsätta att göra lite outfit tips en gång i veckan eller en i månaden? Skriv gärna en kommentar så jag vet. 

Nu blir det lite pluggande innan det blir en ansiktsmask och te! Kram på er!

Likes

Comments

Vi så gärna tillbaka till Kreta. Hela vägen till värmen för just nu fryser jag så mycket och ligger i sängen inlindad i två täcken. Ha. Smart blir det ansiktsmask och te för att bli lite varmare.

Likes

Comments

Varför är det så kallt? Jag vet att det officiellt är höst nu men det behöver inte vara kallt. Fryser ju så mycket. Nu är jag snart i skolan och det blir en lång dag idag och jag inte ett dugg taggad. Hoppas ni har det bra idag så hörs vi

Likes

Comments

Likes

Comments

Vit tröja från Gina Tricot
Svara jeans från BikBok

Då var det måndag igen. Tycker inte ni att tiden går fort nu för tiden? Det känns som om det fortfarande är sommar och de känns konstigt att det om tre månader är 2017. Men va??

Om en stund ska jag börja röra mig till skolan men det är super kallt ute och jag har ingen bra jacka. Panik!!

Likes

Comments