Stockholm vad jag älskar dig! Kom precis hem efter en cykeltur och har lagt mig pladask på sängen, ska äta någonting och sen ut i vädret igen. Sorry för torkan som föregått här. Ska bättra mig. Hoppas ni har en bra dag/kväll i solen fina ni!

Likes

Comments

Hej fina ni!
Jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret och det var tvärbra väder idag igen! Yessss tänkte jag hoppade upp från sängen, gjorde frukost, sen träffade jag min käre far. Gled runt i hans bil och lyssnade på Rolling Stones & Bob Dylan.... Pappa låter aldrig mig välja musiken. Han vill visa mig hela tiden. Inte för att jag inte diggar Rolling Stones osv men Skulle väl va sjukt för en gubbe att höra kanske dubstep men nej nej.

Ikväll ska jag ta ett glas vin med en vän, han vill tydligen ta med mig till ett ställe som heter eken? Jag har aldrig vart där så det ska bli trevligt :) Han vet att jag har velat dra till något nytt ställe jättelänge så han föreslog det och jag är alltid öppen för förslag. Måste däremot hem relativt tidigt då jag jobbar imorgon!
Vi ska förresten flytta den 2 maj med jobbet! Så jävla kul verkligen. Kommer sitta i samma byggnad som Aftonbladet och SvD blandannat. Riktigt roligt, men hejdå till after works på jobbet vilket inte är lika roligt, men lokalerna vi kommer sitta i är 2diefor! Utsikt över hela Stockholm!

Likes

Comments

Ni vet när man inte träffat någon på sådär sjukt länge men det är alltid samma sak när man ses för man har bara den där självklara viben som aldrig kommer att försvinna? Älskar det.
Vänskap handlar inte om hur mycket man umgås, det handlar om att kunna vara nära varandra även fast man är långt ifrån varandra eller att man bara inte har setts på länge.

Blablabla hursomhelst! Efter en bra dag på jobbet ska jag äntligen få dricka prosecco och träffa Vera dåra. Nä men fan har tvär saknat henne kan knappt bärga mig. Världens glädjespridare.

Vi ska ut på krogen sen, vart kvällen nu bär oss. Kanske ses i dimman!

Likes

Comments

Hej på er! Så nice, Fått hem brallerna nu! Och vädret säger ja idag med!
Är på jobbet nu, har rast och sitter och dricker kaffe. Idag är det fredag, efter jobbet ska jag träffa Vera och hannah, blir väl någon uteservering i solen med ett glas rödtjut. Får se vad kvällen har att erbjuda! Ha en tvär bra dag!

Likes

Comments

Jag vet, visst känns det fortfarande. varje gång den där låten går på, varje gång på bussen när någon han liknar går på. du vill inte erkänna det för du skäms men han snublar över dina tankebanor jämt.

jag vet, det är pinsamt. men det är inte konstigt. har man haft ett längre förhållande är det någonting som ter sig naturligt. det är ju trots allt inte bara en pojkvän, det är ju ens livskamrat, en person du sover med varje kväll och ser som din bästaste vän. jag vet. det är inte konstigt så.

hursomhelst, ställ dig frågan själv. vad hände sen ? varför lyssnar du inte på den där låten med honom nu ?

oavsett om du kommer från ett bra eller ett destruktivt förhållande så är oddsen väldigt höga att någon utav er inte var kära, eller så fungerade det bara inte. men varför inte det? om det inte fungerar,  om man prövat med "allt" och det ändå inte fungerar. och varför vara i en relation där det inte fungerar ? någonting är det.. tråkigt nog, som gör att det bara inte går. och varför är det inte värt att få det att fungera? för, det är inte värt det, antaglien. 

men ärligt, kärlek är värt det. då vet du att det är kärlek. kärlek ska inte va svårt, det handlar om att gå igenom eld tillsammans. att driva varandra, va ett team. livskamrater. någonting riktigt värdefullt, att klara allt tillsammans. någonting värt att anpassa sig för. 

kärlek är dessvärre enligt mig personligen väldigt sällsynt i vår generation. finare såg det ut förut då någonting va trasigt så lagade dom det. men jag personligen blir dum av kärlek och jag själv väntar på det över, och någon som inte får mig att bli dum. någon som får mig att istället bli en ännu bättre version av mig själv. någon med samma ambitioner och drömmar

påminner ofta mig själv att kärleken till än själv ska gå före allt. exakt, va den tryggheten han inte kunde vara. får någon dig att underskatta dig själv på något sätt. släng det. ger han dig inte drömmar och ambitioner? släng det. fungerar det inte ? dont waste your time. släng de ba. och relax. låt den rätta komma, han kommer kämpa. det kommer va värt det. kommer han inte ? lyssna inte på alla ideal som säger att vi inte ska vara ensamma. ensam är stark. starkast. om du har dig själv är du aldrig ensam, och har du mål i livet, då är det bara att vänta på mr right one som kan hjälpa dig nå dom. eller skit i honom, gör det själv! va självständig, det är tvär porr.

lycka till du är säkert redan på g

Likes

Comments

2016

näää jag vet, man kan ju knappt bärga sig. har inte ens några planer för sommaren än, kanske att jag ska till berlin eller london och så funderar jag egentligen på att åka med pappa till spanien någon vecka. 

gäller att man planerar i tid så att saker blir av. är tyvärr  inte direkt det jag är bäst på. hursomhelst, godnatt på er! ska drömma om sommaren tjeee

Likes

Comments

kaaan knappt bärga mig för att få hem dessa! kunde inte hitta några bättre kunde inte heller välja så beställde givetvis båda, i olika storlekar så jag kommer nog därmed att skicka hem ett par. ni kan hitta dom på nakd.com

Likes

Comments

yessss, ibland har man tur. eller man kan ju varjefall välja att se det så, då har man väldans tur. Att tänk allt från den ljusa sidan. att du lär dig och växer via upplevelser och såklart, iaktagelser.

att du lär dig från den mörka sidan att lysa starkare. shit deep as the ocean hint

egentligen, varje människa, varje moment- lär dig.

åh slänger föresten med denna bilden en throwback från när jag var i indien och mådde tväär bra

vet ni vad som också får mig att må tvär bra ? att lära mig saker.  vissa upplevelser och vissa människor. what goes around comes back around 

Likes

Comments

vad har ni gjort idag ? jag har faktiskt inte gjort någonting roligare än att jobbat, sen åkte jag givetvis hem snabbt och tog av mig bhn. satt på balkongen en stund och sippade in vårsolen, kände tillochmed att solen tog lite.. givetvis satt jag inte där helt topless utan tog på mig en tröja innan.

vet ni vad som är läskigt med sociala medier, jo, att ni har egentlgen ingen aning. nu har ni tur som läser min kära dagbok här, som är 100% utifrån det jag verkligen känner. backa bak lite. Det ÄNDA roliga jag gjort idag är att vara på jobbet. allt annat har varit rent ut sagt, förjävligt. ibland undrar jag hur benen mina orkar hålla. faschoinerande drivkraft man har.
Likes

Comments

ända från att vi var små fick vi lära oss igen och igen att man inte ska tänka för mycket på sig själv.

jag tänker skriva om detta, hade skrivit väldigt mycket  oklart igår, det är det som kan bli fel när jag skriver, då jag egentligen villar bort lite från det jag egentligen ville komma till. men att leta i sig själv.. fel att man söker svar hos någon annan då man egentligen borde letat i sig själv- man borde istället jobba på sin egen relation. 
givetvis kan man hjälpa andra.  man växer då. men om man inte är så stark, kanske man inte klarar det. ellr oavsett, så kanske man bär upp fel person på axlarna.  och om man lär känna sig själv, tror ivarjefall jag, att det är lättare att se vilken som är den rätta vägen, vilken väg som kommer få en att växa mest.
oavsett negativt eller positivt så komemr det oavsett lära en något, om man väljer att se det så. 

så allt bidrar till någonting, lär en någonting. inte bara en själv. för man formas utav situationer, människor och upplevelser både på gott och ont. 
det är egentligen bara det som formar en. det är därför det är så viktigt, att man älskar sig själv, först. ser sig själv med respekt och sätter fina spår och tankar runt omkring sig. 
kärleken för dig själv, den kan du skicka vidare, i små omgångar till andra människor. men,​
du kan inte ge någon någonting som du inte har tillgång till. gäller både trygghet vishet och kärlek. du kan lära dig själv och folk, men det är då man lär ut fel saker. typ som att kärlek suger- nej, kärlek suger inte. om det suger, då är det itne kärlek. men lär ut den kärleken du vet, den du förtjänar.  sprid den, släng den som glitter runtomkring dig!

för att lära sig så ska man inte leta efter kärlek eller trygghet hos andra, man ska leta efter det i sig själv. när man hittat den, då har man hittat peace, och enstund efter, då faller allt på platsen sin. 

Likes

Comments