JA! YES!!! ÄNTILGEN!

Hur mycket det kan betyda att veta att någon annan förstår, Att inte va ensam.

Jag vet att folk har sina olika meningar om allt som händer på facebook just nu. Jag vill bara säga en sak. INGEN vill känna sig ensam och ALLA vill att folk ska förstå en. Att det finns folk däremot som tycker det är fel att dela med sig av detta, ni är en del i problemet. Det här är någonting av det bästa som har hänt i vår historia. Det här ska bli historia. Det är dagsa för oss kvinnor att vakna och inse att vi måste resa på oss och använda våra energier rätt.

Nog om det.

Idag har jag jobbat. Ikväll kommer en vän hem till oss och vi ska laga middag tillsammans och dricka vin. Kanske tar lite bilder och postar sedan men just nu får ni nöja er med lite SELFIES från min balkong.


-ENJOY-

memememmememememememememememememememememememeeeeeeeeeeee <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen sholahopp shola hej. Här är min helg ur ett grafiskt perspektiv. Enjoy!I helgen så var jag faktiskt UTE :D så kul, vi drog till en helt flippad klubb i Berlin också. Jag försöker ju foka på att göra goda middagar, träna, pojkvän osv så jag har varit en tant på senaste. Men därför är detta så kul.

Enjoy!
- ENJOY IT -

Likes

Comments

Om ni har varit i Berlin så hoppas jag att ni inte har missat att gå på någon av dess magiska marknader. Nedan följer bilder på mig och min vän Odin från idag. Först var vi på en marknad som låg mitt inne i stan men det kändes som att den låg inne i skogen för det var så mycket natur. Strosade runt där och satte oss och tog en kaffe.  Dom bilderna med grafitti i, är marknaden vi åkte till sen vid Urban spree, hit måste ni verkligen gå om ni är i Berlin en söndag.
Fyndade INGET(?) dock. Odin köpte dock en bebisväxt. Folke fick den heta.

Nu är jag på gymmet, sen ska jag hem och laga mat till Siggie. Kan hända att jag lyckas så pass att jag uppdaterar igen här med lite pics.

Här är lite bilder från min söndag! Ni missade dock min frukost den här gången.
xxxx

Likes

Comments