INKÖP

I fredags kom mitt halsband, love tag, från Jane Koeing som jag beställde tidigare i veckan. Jag har kikat in det ett tag och velat haft ett under en längre tid, tycker det är så himla stilrent och snyggt. För er som undrar kostade halsbandet 685 kr, ink. frakt och kedjan är 42 cm. EN BRA GE BORT-PRESENT TILL NÅGON MAN TYCKER OM!

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn? Matilda Sofia Fredriksson

2. Ålder? 20 år.

3. Var bor du? Jag bor i Borlänge, Kvarnsveden, tillsammans med min sambo - och fästman Jonas sedan lite mer än ett år tillbaka.

4. Berätta om din familj? Jag har en mor - och far, samt fyra syskon: storasyster, storebror, lillasyster och lillebror, men min äldsta bror gick bort i en bilolycka hösten 2012. miss u!

5. Beskriv ditt utseende? En blåögd brunett med axellångt hår som är runt 170 cm.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Egentligen inte, men Jonas är faktiskt den första killen som någonsin sov över hos mig och som jag blev DÖDSKÄR i direkt - och nu, cirka åtta år senare, förbereder vi oss inför framtiden tillsammans. Ganska sjukt ändå!?

7. En dröm? Att bygga mitt drömhus. Det ska vara ett svart funkishus med en stor träaltan, där en del är inglasad, modern inredning och ett garage. Villan ska ha minst två våningar, öppen planlösning och enorma fönster som släpper in dagsljuset. Det ska dessutom ligga i ett lugnt - och barnvänligt område, gärna där det finns liknade hus. Som ni kanske märker är min lista oändlig, men jag älskar verkligen sånt här.

8. Vad gör du om dagarna? För det mesta jobbar jag, har två jobb. Annars tillbringar jag tiden till att underhålla lägenheten, umgås med människor jag tycker om och försöker träna så mycket jag kan.

9. Hur beskriver man dig som person? Jag tror att dom flesta upplever mig som en glad människa som, trots allt, ser positivt på livet och tar tillvara på det minsta lilla i vardagen. Även en spontan kvinna som också är ganska sjuk i huvudet - och en dålig förlorare!

10. Vad vill du med din framtid? Jobba med människor, i någon form, skaffa barn och gifta mig. Men framförallt bli älskad och inte se fler människor försvinna ur mitt liv.

Likes

Comments