Header

LIVET

hej hörri!

Sitter just nu och försöker mig på att plugga matte, men kom på att blogga är mycket roligare så here i am. usch, har sån stor sultan efter lov nu, så otroligt klar med skolan och allt vad det innebär. Matteprovet på Onsdag hjälper inte denna känsla heller. Imorrn ska jag till Romme btw! Vet inte om jag sagt det, men är SÅ taggad på att åka en sista gång innan snön försvinner!! Hoppas på inte allt för många skador.

IN OTHER NEWS, Min nagel gick även av idag också, skit fint blev det :-) så nu är alla lika långa förutom en :-).

P&K!

Likes

Comments

LIVET

(ja, jag kan ha haft en photosession med migsjälv och photo booth i min bil. vadådå?)

Goten morgen folket!

Ok, klockan är typ 12 och jag har varit uppe ett tag.. men äter frukost satt aa de e väll morgon typ..?
Gud, vaknade runt tio och bara kände mig bra haha. Var taggad för dagen tills jag insåg att jag måste plugga matte typisk hela helgen. UGH fyfaaan. Asså varför kan jag inte vara en dom personerna som klarar av matten svin bra? Är iaf inte lika taggad längre haha.

Men på tisdag ska jag till Romme och sista skolveckan innan lovet börjar ju så jag är enrå inte alls för ledsen.

Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

LIVET

Hej!!

Sitter nu i bilen och väntar på att gå till tåget, men hörni jag har varit på min första jobbintervju!!!? Och jag tror det gick ganska bra kanske?

Gud nu känner jag mig vuxen af hahaha. Hoppas på att jag får jobbet till sommaren!


Tänkte bara skriva av mig de haha. Ska nu vidare mot resterande del av skoldagen som är kvar!

P&K

Likes

Comments

INSPIRATION, LIVET

Ja,
Även om det inte är mycket så sminkar jag mig oftast varje dag. Och eftersom jag själv tycker att det är kul på vad andra sminkar sig med osv så tänkte jag slänga upp ett inlägg med mitt minimala varjedag smink!

PRODUKTER
- Mascara, The rocket volum av Maybelline.
Roller Lash av Benefit.

- Concealer, FIT me av Maybelline i färgen 10.

- Ögonbryn, Isadora perfect brow kit, duo compact powder i färgen 16.

The browgal av Tony Crooks. (clear gel)


Likes

Comments

LIVET

Några faves som jag hittat idag, hahah.

Glad alla hjärtans dag hörni!
Har ni haft en bra dag? Min har inte varit annat än bra haha. Nejmen single as a pringle (wtf) som man är så är denna dag inte så spännande för mig. Igår var jag däremot på bio igen! GISSA VAD JAG SÅG!? ja, jag såg fifty shades igen, LÅT MIG. Efter det påbörjade jag, Kicki och Sara en promenad, men jag insåg snabbt att jag glömt min dator i bio salongen... LUCKY ME så var den kvar när vi kom dit.

Tillbaka till idag då. Jag hade omprov i Svenska som jag tror gick svinbra! Åkte sedan vidare hemåt för att träna av mig lite, och nu sitter jag och försöker desperat att hitta jobb och skriva personliga brev så att folk vill ha mig :-)
P&KLikes

Comments

LIVET

Ännu en söndag jag pustar ut över efter helgen, haha. Roligt tho!

I fredags var jag på bio som sagt och såg fifty shades darker med Madeleine. SE FILMEN ÄR ALLT JAG KAN SÄGA! Åt även middag och fikade. Så gosigt!!

Igår bar det av till Kicki där hennes 18 år firades med nära och kära, så roligt var det! Fick även ge henne biljetten till HOV1 som vi nu ska o se snart, tagga!!
Kom hem idag runt halv fyra och har ute gjort mer än äta och slö kollat youtube, försöker tagga till att plugga lite, men aa fast näe.


Har ni haft en bra helg?
P&K


Cred till Kicki för bilderna

Likes

Comments