Matilda Hjelm
View tracker
View tracker

LIVET

Denna vecka har vi varit hälften på personer i klassrummet då alla varit sjuka, så nu var det min tur att bli sjuk dåå. Eller okej jag är inte dödligt sjuk, men jag har typiskt förkylning, ont i huvudet (och öronen??) halsen och är OTROLIGT trött och seg, ugh. PLUS att det är SÅ FINT VÄDER UTE och här sitter jag och tycker synd om mig själv
Spenderar dagen i soffan med te och jakt efter dator fodral!


Likes

Comments

View tracker

LIVET

(I brist på bilder så en AS FIN bild på himmeln jag tog för några dagar sen. dör lite.)

Hellå!
Dagar som dessa älskar jag och borde inte ha tagit för givet förra året hehe. Börjar idag 11.55 vilket var något vanligt förra terminen i skolan då jag gick halvdagar. Men nu när dom tagit bort dom så FÅR MAN UPPSKATTA NÄR DAGAR SOM DESSA HÄNDER!
Men men, just nu sitter jag och äter frukost och kollar på youtubeee. Har även pratat med Siri som för tillfället befinner sig i USA på sitt utbytesår, shitmajgad säger jag bara till stället hon nu ska flytta till och bo?

Planer för dagen, ja skolan (duh?) sen åka till min kusin som nyss flyttat in i sin första lägenhet!!! Blir så avundsjuk eftersom hon är lika galen i inredning som jag. Vi va på Ikea förut och vart exalterade över att hon skulle köpa vispar och stekspadar... ja.
Och sen ska jag försöka att inte bli sjuk då jag nu börjar känna lite små sumptoner på detta, fuuuck.

Ha en fin dag!


Likes

Comments

LIVET

Bildkälla: Weheartit.com

Då var min första riktiga skolvecka startad. Ja, jag började i Onsdags men att kalla det skola är en överdrift, haha. Nejmen idag började vi med lektionerna och det var väll sådär.. Har inte varit så taggad inför skolan alls så därför jag har inte så mycket positivt att säga om den heller. Något som jag därimot är väldigt exalerad över är att jag införskaffat mig en Macbook pro. Ja, jag är nu en i mängden haha. Dock har min ångest över ur mycket pengar jag lade ner på den inte lagt sig, helt jävla sinnessjukt att en BÄRBAR dator kan kost så mycket!??
Men förhoppningsvis håller den länge och väl, då jag kommer skydda den med mitt liv när jag tar med den någonstans. Vart kan man köpa skottsäkra dator skal/väskor?

Men nu är det dags för min dagliga dos av Gossip girl!
xoxo Matilda (haha)


Likes

Comments

LIVET

Då har halva delen av sommarlovet redan gått då... Och att säga att jag har ångest över hur snabbt tiden går är en klapp på axeln för så rätt har du. FY vad jag inte är klar med sommarlovet än!

Bloggen då? Ja, den har jag hamnat lite bakom hehe. Men jag tänker att det får bli så nu i sommar med lite små "Life" updates och sedan så kör jag igång igen när skolan börjar! amazeballss!

SÅ, Life update!
Sommaren har varit rätt lugn och inte allt för händelserik måste jag säga. Jag har åkt till Tyskland som ni vet, äntligen fått lite låtar som är värdiga att lyssna på i sommar, (hallå vart är all BRA sommarmusik!?). Min dator har även gått i graven och håller mig just nu till en DELL dator som är för gammal och för seg, men bättre än ingenting. Jag har spenderat några dagar på Dalarö med Madeleine som var super mysigt. Mormor och morfar kom förbi och jag fick vara med om det varmaste dagarna på sommaren med min mormor som utan tvekan chatat ut meningen "Nej gu, nu får det räcka. Jag kommer kollapsa snart Matilda!".
Lyckats fått sommarens värsta bränna, (self note; Sola inte med badräckt Matilda.).
Det börjar även nu slå in för mig att världens bästa Siri åker till andra sidan jordklotet om sisådär 11 dagar och jag försöker att inte böla, haha. Usch kommer sakna henne så väldans mycket. Men förhoppningsvis så får jag en sista SISTA kram innan hon åker!! Pokemon go då? Ja, jag har spelat och ja jag har blivit lite halvt besatt. Var senast ute på nattjakt igår med Madeleine och ingen större fångst fick vi, men skönt och mysigt var det!

Där har vi i stora svängar min sommar. Hoppas ni har en lika bra sommar!

Likes

Comments

RESA

GOTEN TAG!
Igår anlände vi äntligen till Neubrandenburg i Tyskland efter två dagars färd. Vi åkte i Fredags, mellanlandade i Malmö och försatte via Danmark ner till Tyskland på Lördagen!

Vi bor i ett hus vi hyrt ute på landet med enorma åkrar och det är så fint!! Bästa stället för människor som mig, som älskar att ta fina bilder på typ himlen och landskap, haha.
Idag har vi inte gjort så mycket eftersom det är Söndag och allt är stängt, plus att det regnar. Men jag och Tova har just badat i sjön som finns några 200 meter ifrån oss och ikväll ska vi ut och äta så något ska vi göra av dagen!


Likes

Comments

LIVET

Istället för en lång detaljerad text om vad jag gjorde på midsommar får ni lite bilder att kolla på istället. Släkten, bästa vädret och mat = Midsommar på bästa sett. Enjoy!


Likes

Comments

LIVET

Hola!!
Tänkte göra en liten update på helgen och igår!
Helgen spenderade jag tillsammans med Tova då vi åkte till Mall of Scandinavia, vi lagade fruktsallad som var out of this world god och gjorde ett försök till anden i glaset då vi är övertygade om att det spökar hos henne!!?

Igår kom Sirisen hit och vi tog ut kanoten på sjön för att hitta något halv goals ställa att äta frukost och sola samt bada på, vilket vi lyckades med. Dagen spenderades med tappad vattenmelon, photo-shoot och prat vid en Ö, följt med mer prat i pool och taket. Sommardagar som bäst!
Nu ska jag laga mat till min syster (wow wish me luck) och duscha, hareee!


Likes

Comments