Header
View tracker

INSPIRATION, LIVET

Ja, här är dom hålen jag tagit i mina öron. TIPS till er som eventuellt kanske ska ta hål, ta inte flera hål på båda öronen på samma gång :-) och gör det inte hos någon halv skum smyckebutik där inte någon verkar vara helt säker på hur man gör :-)
Men men, älskar hur dem ser ut iallafall!

Likes

Comments

INREDNING, LIVET

Före och efterbilder

Idag var dagen då jag äntligen hade negerin till att ta tag i mitt rum, haha. Det har nog aldrig varit så stökigt som det har varit nu under någon vecka så det var dags för stor städning.

Idag startade även ätningen av semlor här hemma. Något jag inte alls är särskilt engagerad i då allt som har med denna bakelse är hemskheter. usch.
Hörde att det tydligen nu finns semlor inklädda i marsipan och jag- fy.fan.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

LIVET


Hellå!

Jag mår fortfarande inte bra, hurraY! Så är hemma idag igen.. Men tror att jag förhoppningsvis inte missar för mycket i skolan idag.
Igår hann jag iaf med allt viktigt jag behövde hinna med i skolan, as in presentationer och genomgång av ett nytt projekt vi ska börja med.
Vi pratade lite under lunchen om vad vi skulle vilja göra som gymnasiearbete, och jag och Emelie kom fram till att göra en Podcast hade ju varit everything!? Perks med att gå media program ;).

När jag kom hem somnade jag, lit af, och vaknade runt en timme senare. Pratade senare på kvällen med Sirisen som fortfarande är bosatt i USA. Känns så konstigt att hon nu har bott där nästan halva tiden och det känns som att hon åkte för en månad sedan?! Helt sjukt!

Nu ska jag fortsätta kolla på Jon olsson, dricka varm choklad och tycka synd om mig själv.

P&K.


Likes

Comments

View tracker

LIVET

Nu är klockan runt elva och jag har så ont i huvudet och magen så att jag vill dö. Men ett inlägg ska jag kunna få fram iaf!

Kom nyss hem ifrån en mys kväll i Stockholmo. Lyckades ta mig till skolan idag eftersom jag missat för mycket redan, yay. Överlevde skoldagen och åkte sedan med Kicki, Sara och Emelie på jakt efter en O'learys för att slå ihjäl några timmar innan vi skulle vidare på teater. Maten var primis och timmarna var inte svåra att få bort tack vare bra sällskap. Efter maten åker vi vidare mot Kulturhuset och såg teatern Romeo och Julia. Svin bra var den! Kolla in om ni inte har!!

Nu ska jag sova bort mina eventuella sjukdomar så jag orkar skolan imorgon. Love gymnasiet <3.

Likes

Comments

LIVET

Hejj!
Dagen har varit seg. Inte för att jag förväntat mig något mer eftersom jag då, som ni kanske förstår av rubriken, är sjuk. Mår dock mycket bättre idag vilket jag är väldigt glad över. Att vara sjuk är "skönt" under mornarna eftersom man har sovmorgon (oftast). Men resten av dagen är bara ugh.
Har spenderat dagen med mat, american horror story (!!!) och en massa Jon Olsson vloggar.


Anyway, imorgon ska jag till skolan igen och jag är taggad på att göra något av min dag, haha. Efter skolan ska jag ut och äta tror jag och sedan på teater! Vi ska se Romeo och Julia och jag är extremt taggad!! Hoppas på det bästa och att den är bra!
Likes

Comments

Halli hallå!
Klockan är 13.47 och jag sitter i sängen och kollar på någon rubbad film på Nerflix. Komiskt att jag alltid lyckas hitta dom mest vidriga filmer. Usch.

Men men, igår hade jag och familjen "family time". Vi åkte till Kista och åt samt såg den nya star wars filmen. Kan vara den sämsta filmen i serien dock. Men det var mysigt iallafall!
Mår dock inte så bra idag, vet inte om de är allmänt att det är nu alla är sjuka eller nått.
Hoppas ni har haft det en bra helg! ❤🙏🏼

Likes

Comments

Hej guys!
Har suttit nu i runt en timme och tagit reda på hur jag ska kunna få bort rynkor eller finnar på bilder i Photoshop. Har nu äntligen lyckats och känner att varför inte dela med mig här?!

Steg 1.
När du öppnat din photoshop borde det se ut såhär. (med då din egen bild)


Steg 2.
Skapa ett nytt lager genom att klicka på knappen nere i det högra hörnet. Detta är för att vi inte ska redigera i originalbilden utfall att någonting går fel.


Steg 3.
Till vänster i menyn finns det en knapp som heter "Healing brush tool" (ser ut som ett plåster). Håller man in den knappen kommer 5 olika alternativ upp. Klicka på den som heter "healing brush tool".


Steg 4.
När du trycker på "healing tool brush" kommer en meny upp, långt upp i fönstret. Tryck på knappen "sampled".
Bredvid denna knapp finns även valet "SAMPLE". Tryck där och byt till "All layers".


Steg 5.
Zooma in på stället du vill redigera med hjälp av tex förstoringsglaset i de vänstra menyn.
Håll sedan in knappen ALT för att kunna "måla bort" de du vill ha bort. Genom att sedan dra den vita cirkeln runt omkring "fläcken" kommer den ta delar från runt omkring området du vill ta bort och lägga över problemet.

Lite före och efter bilder!


Jag hoppas att ni förstod lite av min beskrivning, haha. Om ni inte skulle förstå någonting så kan ni gå in HÄR och läsa igen!


Ha det bäst!


Likes

Comments