Header

LIVET, Late Night Thoughts med Matilda

Klockan är 00.36 och ett avsnitt av Black mirror tog precis just nu slut.
Guuu, har bara sett ett avsnitt men jag älskar de?? Vi såg ett avsnitt i skolan också, så udda men SÅ bra serie. Väldig tankeställande serie vilket jag gillar väldans mycket.
Annars då?
Jo Nejmen veckan har varit VÄLDANS full av just bara skola skola skola. Dock väldigt roligt då de mesta av mina läxor bestod av foto och reklam. Älskar att man nu har en chans att leka modell till allt möjligt hahaha.

Möblerade även om i mitt rum idag, ÄLSKART. Jätte mysigt vart det!!
Har också lyssnat sönder Ed's nya album och Exempel 66 av HOV1. Älskar stadiet när man precis hittat låtar o man kan bara lyssna på dem om och om igen utan att tröttna <3

Nu ska jag sova för mina ögon skriker på mig att stänga bort allt ljus.
P&K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heiii!

Dag 1 av denna stressiga vecka är över! Bara 4 dagar tills helg nurå! Usch, har så mycket denna vecka i skolan som jag inte orkar med. Har suttit med italienskan idag efter skolan, kom hem väldans sent och pluggade vidare på matten. Men men dessa veckor finns också!

MEN!
Något som var kul idag var,
1. SÅ FINT OCH BRA VÄDER SOM JAG LEVER FÖR.
2. Fick dränka mig i glitter idag! I en fotouppgift fick jag och Emelie den briljanta idéen att foto oss dränkta i glitter till vår reklambild vi ska ta. Förstår nu hypen över highlight hahaha. Vill ju gå omkring sådär heja tiden?? Synd att det hamnar överallt bara.
Tips till dig som har väldigt tråkigt någon gång, haha.

P&K

Likes

Comments

LIVET

Helgen är här och jag är mer än glad över detta!
Inte mycket bloggande här har det varit, något jag är mer än missnöjd över. Men varför blogga om något som jag inte egentligen vill blogga om?

ANYWAY
Sitter nu i min säng och äter marabou polka och dricker iskali vatten <3. Har hela kvällen varit och fikat med Tova i stan. Ja, vi fikade då alltså i sisådär 5 timmar :-) som man gör lixom. Så mysigt tho, har inte träffat henne på länge så mycket prat behövdes!

Fick mig igår även en dos av resefiber då jag pratade med Sirisen som lyckligt för henne ska till mexico nästa helg. FYFAAAN VAD JAG ÄR AVUNDSJUK ASSÅ.

Nu ska jag sova för jag är så trött så att jag kommer falla ihop framför datorn snart.

P&K

Likes

Comments

INSPIRATION, LIVET

Ville bara önska alla mina fina, bästa, starka, otroliga och allmänt ÄLSKVÄRDA kvinnor där ute den finaste dagen, för den är vår!
Don't take shit from anyone och lev exakt som du VILL inte som du borde!!

LÄNGE LEVE VII!


alla bilder är tagna från google.com

Likes

Comments

Blev i Onsdags sminkad av min käraste Madeleine som är väldans bra på dethär med smink. Och eftersom jag inte alls är bra på det så passade de ju så bra att hon fick sminka mig såsom hon sminkar sig varje dag.
Väldigt ovant var de men jag gillar resultatet så mycket, även fast jag basically såg ut som en ny person. Here you GO haha.

Jag i "min smink rutin"


Jag efter Madeleine's smink rutin

Likes

Comments

Sportlovet börjar sorgligt nog lida mot sitt slut, men jag kan med glädje säga att jag avslutande det på bästa möjliga sätt.

Igår packade jag en väska med kläder och biljett och drog till Stockholm där jag träffade upp Kicki, tillsammans åkte vi vidare upp till Uppsala. Vi checkade in på hotellet som var jätte mysigt och väldigt bra måste jag säga! Efter det gjorde vi oss iordning och drog ut på stan för att äta och sedan vidare mot Uppsalas konsert och kongress där HOV1 väntade. SÅ JÄVLA GRYMMA DOM ÄR ASSÅÅ! Inte en enda gång vi stod stilla!

Nykära gick vi hem igen och pratade om livets liv tills klockan blev mycket haha.
Kom hem idag runt halv 2 och är väldigt glad över att skolan faktiskt inte börjar förns på måndag!
En väldigt glad och belåten Matilda är det som sitter här!

P&K!

Likes

Comments

INSPIRATION

Som ni kanske vet så var ju Oscars galan i söndags, vilket efteråt leder till att Vanity Fair håller någon slys efterfest i think? Hursom så älskar jag detta eftersom ALLA är där och ALLA är så otroligt fina.
Här är några av mina favoriter!

Likes

Comments

LIVET

HELLÅ!
Är tillbaka hemma nu efter helgens resa! Har ju varit hos min mormor och morfar i fyra dagar och aa bloggandet har lags lite åt sidan eftersom mina små kusiner kan vara lite krävande haha. Men tänkte bara lägga ut lite bilder och sedan äta något och kolla på film för jag är SLUT.

P&K


Likes

Comments

INSPIRATION, Late Night Thoughts med Matilda , LIVET

Tips till er som känner att inte mycket roligt händer just nu. Gör en lista på minst 5 saker som du ändå känner lite excitment över. Det spelar ingen roll om det är en resa, något du ska köpa eller bara så lite som lov eller helg. Man blir lite mer gladare då, i promise!
Här är min.

- Uppsala weekend
- Ed Sheeran + Shawn Mendes live
- Att fylla 18 år
- Jobba i sommar (få money flow)
- Siris hemkomst

Likes

Comments

LIVET


JAG HAR ÄNTLIGEN EFTER 7 VECKOR LOOOV!!

Dagen är äntligen här och jag kan pusta ut. Shitmajgad vad jag har suktat dethär lovet efter 7 veckors non-stop i skolan.
Håller just nu på att packa inför Sundsvall som vi ska till imorrn. Ska bli så kul att träffa mormor och morfar och alla de andra igen! Dock är jag jag, så därför går min packning inte jätte smooth som jag alltid hoppas att de ska ta, men men.
Har också fått hem Alex Shulmans bok "Glöm mig" som jag nu flitigt kommer att grotta mig ner i!

JUSTE! Har även bokat hotel inför nästa helg då jag och Kickan tänkte dra på konsert i uppsala. Lite halv oklart och väldans spontant, men det är de sakerna jag lever för så TAGGA!
Hoppas på att jag kommer få upp lite inlägg i helgen men vet ej haha.

P&K

Likes

Comments