Hallå! Här är några bilder från gårdagen när jag och Filip var i Ystad för att kolla på Anabelle 2. Kan börja med att berätta att filmen var superbra! Alla filmer i den filmserien är bra så hade inte förväntat mig något annat. Sedan vill jag också berätta att jag älskar mig nya kjol från H&M! Den är verkligen i min smak, ljusrosa och fin. Älskar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är bilder från idag när vi var i Tomelilla för att kolla på bio. Vi kollade på Emoji movie och den var faktiskt ganska rolig. Jag hade hört att det var YouTubes som skulle vara rösterna till emojisarna, men det var tydligen bara till emojis som knappast var med. Det var lite synd, var taggad på att höra dem i filmen. Nu ska jag och min pojkvän Filip kolla på någon rolig film och äta naturgodis, mysigt!

Likes

Comments

Godkväll! Idag har jag varit på stranden med men familj. Även fast vädret var sådär så var det verkligen välbehövt. Jag har inte umgåtts med familjen alls ofta i sommar då jag nästan alltid har jobbat när dem gör saker ihop. Dem dagar det har varit fint väder så har jag självklart jobbat också... Imorgon är jag dock ledig så då blir det stranden igen 😁

Likes

Comments

Idag åkte jag till Malmö med två av mina morbröder och två av mina kusiner. Vi var besökte två museer och det är något jag velat göra länge. Tycker sånt är superintressant! Det ända negativa med dagen är att jag fick ett sms från Tui då det stod att vår resa till Marocko blev inställd... Så tråkigt! Såg så mycket fram emot denna resa. Detta hotellet verkade vara värsta drömmen! Men nu måste vi hitta ett nytt hotell. Jag har sån fruktansvärd beslutsångest så för mig är det väldigt svårt. Jag har kollat runt hela dagen och tillslut hittad jag ett som jag gillade i Egypten. Ska kolla lite noggrannare imorgon och antagligen boka det då. Jag tror nog att det blir lika bra som att åka till Marocko. Bara vi får komma iväg till ett varmare land är jag glad.

Likes

Comments

Här är några bilder från igår när vi på kvällen gick en runda till stranden. Det var lite kallt, men väldigt mysigt.

Likes

Comments

Idag har jag varit och firar min kusin, Nora, som har fyllt 18 år. Vi fick supergod mat, gick till stranden och lekte med hundarna. Alla som var där har väldigt liknande hundar så där var fyra stycken små pälstussar som sprang runt. Älskar det! Och det var så mysigt att träffa Nora och hennes familj igen. Dem bor i Stockholm så vi träffar inte dem allt för ofta.

Likes

Comments

Idag har jag och min familj varit på Kreativum i Karlshamn tillsammans med min kusin Alfred, min morbror Roger och hans fru Suzie. Det var supermysigt! Vi gjorde lite olika experiment och kollade på en fysikshow.

Nu ska jag och min familj kolla på någon film som vi hyrde idag. (Ja, vi hyr fortfarande filmer. Jobbar i en kiosk där vi hyr ut filmer. Perfekt ju) Mys!

Likes

Comments

Instagram@matildaessie