Header

~ Ginger Bread Latte ~

Idag är det alltså Lucia men kanske lite viktigare för mig är det min kollegas sista dag på jobbet! Vi har bara jobbat 2 veckor tillsammans men jag vet inte vad det är. Man blir alltid så tight så snabbt med sina kollegor! Det blir ett ”special bond”. Hon har alltid velat prova Ginger Bread Latte så jag köpte såklart med mig två för att fira av hennes sista dag, och åhh va goda de va! Det var som att dricka jul haha! Nu måste jag koncentrera mig på mitt jobb så att jag inte blir sparkad. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var det fest och vi firade vi min äldsta barndomsvän Bella som fyllde år! Vi har varit vänner ända sedan 6-års så det är en väldigt betydelsefull person i mitt liv! Och vi har gått igenom vääldigt mycket tillsammans. Så det var väldigt kul att träffa henne och att fira hennes födelsedag. Eftersom vi är barndomsvänner har ju även våra mammor blivit bästa vänner och våra småsystrar också. Så fick vara med och fira henne på söndagen också på hennes släktkalas :) Vi borde verkligen åka iväg på en liten mini trip snart, alla tre generationer haha, man måste ta till vara på det här, kan inte vara vanligt!

Jag hade på mig denna top (HÄR) fast i rött. älskar den för att den visar ens former på ett fint sätt :)

Jag har även varit på dop för den här lilla söta killen Hugo! Det är min kusins son och vi är väldigt glad för honom då hans syster tragiskt dog förra året.

Han hade denna jättesöta dopklänningen som har gått i vår släkt sen 1800-talet. Alltså att vi alla har döpts i den, våra namn och våra dopdatum är alla broderade på den :)

Jag har även varit och käkat på restaurangen Rigoletto för första gången. Känns som att det bara är jag som inte har varit där en. Det är i alla fall en biograf som sen byggde till en restaurang och bar del för kanske 5 år sedan. Jag kan verkligen rekommendera deras Västerbotten paj, den var urgod! Det var väldigt god smak på köttet där men den var dock väldigt seg.. så kan tyvärr inte rekommendera det. Oh my god, jag kan dock rekommendera CHOCKLAD FONDANTEN till efterätt! Den var riktigt drömmig!

Sist men inte mint så var jag även på Premiären av Solsidan. Alltså åh man måste gå och se den filmen den är helt underbar, så mycket skratt men också så många stela stunder.. Riktigt rolig är den i alla fall. Eftersom det var permiären var det lite speciellt, så den började med Live reklam istället för vanlig bioreklam. Det var från Postkod lotteriet och de lottade ut 30 stycken gratis biobiljetter till alla i salen. Dock så vann jag inte .. men men.

Tisdag morgon och still holding strong. Jag har verkligen börjat komma in i jobb tempot nu och i mina arbetsrutiner. Där jag jobbar kommer jag bli näst intill själv på arbetsplatsen så jag kommer få ta väldigt mycket eget ansvar framöver vilket är både nervöst och spännande. Men det kommer säkert gå bra :) Så sjukt att det redan gått så lång tid av december och att jag varit hemma så länge från USA! Om lit mindre än en vecka så kommer ju min pojkvän hit och hälsar på! Är så taggad! Kommer bli riktigt hektiskt dagen han landar för jag jobbar till klockan 1 och han landar klockan 2 på Arlanda, så då har jag en timme på mig att snabbt åka till Arlanda och hämt upp honom. Man vill ju inte ha en liten lost, vilsen amerikanare virra runt där ensam. Drömde faktiskt mardröm inatt om att jag skulle glömma att hämta upp honom haha men så kommer det inte bli. Nu måste jag skynda mig till jobbet så att jag inte blir sen.

puss på er

Likes

Comments

🍭 On Candy 🍭Flashback när man hade världens grymmaste candy shop runt hörnet! Älskade att gå till detta stället och bara prova massa nya snask i olika smaker. De hade allt från Australiensisk- till Nordkoreansk- till Cream Soda (en amerikansk specialitet..)

Man ångrar ju nu att man inte köpte med hem ngn av the posters i affären.. Men hade ändå aldrig fått plats med den i packningen hem.

Och ja som man kan se kunde man bli riktigt goofy av godiset

Likes

Comments

This wall though.. gissa vart man kan hitta den här backdropen?

För någon vecka sedan var jag på Vapiano och käkade med min kompis Misa. Vi käkade och pratade om gamla minnen. Om vår resa till Val Thorens, limmorides som nyblivna 18 åringar och saker som vi just nu fear/ ser fram emot.

Ifall man aldrig har varit på Vapiano kan jag verkligen rekommendera att gå hit. Det är ett av mina favoritställen att gå med kompisar för att det är en väldigt skön/ land back stämning och stora lokaler. Den Vapianon vi var på ligger på Sturegatan precis vid Humlan. Ett tips för sommaren är att köpa mat take-away på Vapiano och sen gå och sätta sig i Humlan och njuta av förhoppningsvis solen.

Val Thorens
2015

Det känns som 100 år sedan... Kan inte fatta att det bara har gått 3 år. Mer galet om den resan får jag skriva om i ett separat inlägg! Godnatt på er 🐱

Likes

Comments

Idag var jag ute och käkade på en restaurang mitt på
Östermalm. Men jag har alltså aldrig sett innan att den här restaurangen ens finns! Den ligger på Jungfrugatan 33 och heter ”Halv Grek Plus Turk”. Som ni kan gissa er till så är det grekisk och turkisk mat på menyn. Det var väldigt gott jag käkade Halloumi, kryddiga lammfärsbullar och Tzatsiki!

Men alltså kolla på den här bilden, man kan verkligen inte se att det är en mysig restaurang innanför! Verkligen ett stammis ställe

Blev kär i dom här små söta vinkarafferna!

Och slutligen en liten sneak peak på maten! Hoppas ni har haft en trevlig kväll!

Likes

Comments

@matildaericssons