Header

Vi började dagen med att sätta oss i bilen och köra iväg till In&Out för att köpa frukost! Det känns som att det var längesen vi åt där och det var riktigt gott! In&Out har en secret menu med saker som inte finns med på menyn. Idag köpte jag en ”protein style cheeseburger” från den. Vilket är en hamburgare inlindad i lettuce istället för hamburgarebröd. Lite nyttigare alltså!

(la till ett litet Halloween tema på bilderna hehe)

Ja, jag ser trött ut och mitt smink har nästan helt ramlat av på grund av en lång dag. Just nu är klockan två på natten här och jag måste gå och lägga mig. Men det här var i alla fall vad jag hade på mig idag. En av mina FAVORIT magtröjor ifrån Brandy Melville (finns fortfarande att köpa på hemsidan) samt mina FAVORIT jeans!

De kommer ifrån Wrangler och jag tycker att de är så snygga! Vet dock inte om de finns kvar i butik. Jag köpte dom (eller mamma köpte dom åt mig haha) på jeansaffären som ligger precis vid Stureplan i början av Kungsgatan, minns inte vad den heter just nu. Men när jag hittade dem var de på nedsatt pris redan..

⭐️ Godnatt på er! ⭐️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I veckan skickade jag in min ansökan till olika universitet i Sverige. Ska ju åka hem till Sverige nu om bara några veckor, 10 november går planet hem. Har väldigt blandade känslor inför att åka hem. Det ska bli jättekul att träffa mina vänner och familj när jag kommer hem och jag ser verkligen fram emot det. Men det är också jobbigt då jag känner mig så hemma här nu. Det är ju här jag bor, här jag spenderar alla mina dagar och nätter. Det är sjukt hur snabbt en plats kan börja kännas som ditt hem. Jag har bott i Stockholm i 19 år och ändå känns det fel att åka härifrån nu.

Jag minns förra året när jag gick på college i Santa Barbara. Ibland så "I freaked out" (jobbigt att blanda engelska och svenska tillsammans men det är så jag vill uttrycka mig haha). I alla fall, jag fick freak-outs för jag inte längre visste vart jag hörde hemma. Jag spenderade 10 månader i Isla Vista, hade alla mina nya vänner där och min pojkvän. Ändå så visste man deep down att fast man hängde med amerikanare 24/7 så var man fortfarande den där "international girl" som inte var som alla andra.

Som i denna bild mina tjejkompisar Maggie (Santa Cruz), Sophia (Wisconsin), Kaylin (LA), Camille (Davis), Tiffany (LA), Alyssa (LA), Rachel (LA), Jag (Stockholm) och Jessica (Texas). Man kände sig alltid lite annorlunda för att man inte kunde språket till 100% och man kom ifrån en annan kultur på andra sidan jorden. Det påverkar ens personlighet och sätt att se och tolka situationer mer än man inser.

Under alla högtider som Thanksgiving och Christmas så åkte alla hem till sina familjer runt om i USA och studentkorridoren jag bodde i låg helt tom och dödstyst. Jag minns verkligen den där tystnaden, mörkret och hur kusligt det var att gå runt i alla korridorer som annars alltid var fyllda med folk och skratt, matsalen som låg öde och poolen som ingen bada i. Jag minns att jag började träna mitt i mitten av gräsplanen, gjorde sit-ups och squats, ingen annan var ju ändå där så ingen kunde se mig. Så fast jag kände mig så hemma där, och det var mitt liv, så var det aldrig helt 100%. Man kände sig alltid lite annorlunda.

Och för att man inte varit hemma i Stockholm på så länge så kändes det som ett helt annat liv och värld som hade hänt för typ 100 år sedan. Mina föräldrar gav även bort mitt sovrum till min lillasyster, så jag hade inget sovrum hemma längre, vilket gjorde att jag inte ens kände mig som hemma där. Jag hade liksom inte ens mitt gamla rum att komma tillbaka till. Och alla mina saker låg nedpackade i lådor staplade i källaren. Ett nedpackat, undanstoppat liv. Vart på jorden hör jag hemma?

Det hela blir ju mycket mer komplicerat då jag har min pojkvän här i LA. Han är min andra halva och bästa vän och jag vill inget annat än att vara med honom. ...Samtidigt som att jag har resten av mitt liv i Stockholm. Känner mig tudelad och jag vet inte vart jag vill eller var jag hör hemma. Detta kanske inte låter så jobbigt men ibland blir jag så förvirrad över mig själv och vem jag är. Jag tror att många andra också känner såhär ibland.

Det bästa man kan göra är att lägga ner tid på att lära känna sig själv på djupet, alltså djupet. När man har gjort det kommer det inte spela någon roll vart man är. Ifall man är säker på sig själv inser man att vart man än är på jorden så har man bara sig själv och sig själv att finna lycka och ro i. Man ska inte basera sin lycka på någon annan- man måste hitta den inuti. Man måste lära sig själv att bli sin egen bästa vän, vilket är mycket lättare sagt en gjort. Jag håller fortfarande på att jobbar på det. Men jag inser att sätta mig själv i offerrollen kommer inte ta mig någonstans. Jag måste helt enkelt bara acceptera det jag inte är bekväm med, komma över känslorna och pusha mig själv till att göra det bästa med situationen.

Det så mycket skönare att skylla på annat, att det inte fanns tid, jag hade inte resurserna osv, men key är att inse att allt handlar om din egen prestation och vilja och göra bättre ifrån sig nästa gång.

Så jag har insett att jag måste komma över att tycka synd om mig själv över de jobbiga tudelade känslorna, göra det bästa av vart jag är och försöka hitta lycka no matter what. ⭐️

Likes

Comments

Var med och hjälpte till med ett avsnitt för Nellys TV-serie Filter. Kommer synas i TV-rutan i lite andra saker i höst också, men kan inte berätta en vad:) Här är avsnittet om ni inte sett serien, kolla på den! :-)

Det var så fint där vi spelade in i Vasastan. Skulle lätt ha velat bo där, det var en dröm<3 Och blev mycket mer positivt inställt till Nellys kläder. Puss!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har på mig en jättesöt jumpsuit jag hittade i en liten butik här. Känner mig som en brud när jag har på mig den! Är så glad att jag hittade den för det var sista exet kvar och som tur var den också i min storlek🙏🏼

Hur har er dag varit? Jag har haft en bra men lång dag. Jag startade dagen med en morning jogg+gym. Sedan har jag fikat ute i solen och så kom elsubbarna tillslut och fixade så att vi får tillbaka elen i huset och så att TVn fungerar. Riktigt skönt! Nu ska jag iväg och träffa min komps Vivi. Hoppas ni får en bra dag<3

Likes

Comments

Här är enligt mig vissa av de snyggaste kläderna ute nu. Som jag sagt innan har jag snöat in på en rosa period just nu och vem älskar inte grått? Länkat alla klädesplagg.

Likes

Comments

Idag hade jag ställt väckarklockan på 8 då jag hoppa ur sängen och pratade i telefon med mamma på väg till gymmet. Med tidsskillnaden kan man ju bara lyckas prata med varandra morgon/kväll, så man får alltid försöka klämma in ett samtal då. Efter gymmet gick jag till några butiker next door och kollade. Om ni vet vad Nordstom är, en amerikansk klädbutik med svensk ägare, det ligger i alla fall en Nordstrom precis brevid gymmet men som heter "Nordstrom Rack" där de säljer allt de inte sålt i affären fast för mycket billigare pris. Så man kan hitta jättemycket fynd där. Jag hittade några UrbanDecay produkter som jag länge velat testa för halva priset:) .

Oil control Setting spray, prep Vitamin Spay och puder.

Before and After, stället vi går till heter Paris Nails, lol.

Sedan var det koas hela resten av dagen då några teknik killar skulle klättra upp och ominstallera nätverket på massa pelare ute i bakgården. Och de behövde access till grannarna bakom oss elkonstruktion. Och de vägrade öppna dörren och hade skyltar på dörren att de stöttade en pro-gun grupp i USA och att de hade gevär hemma. Så killarna vågade inte gå in i deras bakgård utan tillåtelse för ifall man är på någon annans tomt/hem i USA har den personen rätten att skjuta dig. Vilket vi inte ville vara med om denna eftermiddagen. Efter lite om och men åkte jag och Elsa tillslut iväg för att fixa manikyrer och hon "threaded" hennes eyebrows. Till slut blev det drive-through middag, chickenburger och nuggets på Chick-filà.

Detta blev ett långt inlägg men hoppas ni inte blev uttråkade av all text! puss

Likes

Comments

Hej babes! Nu är det morgon här i Californien. Jag vakna upp och det är 32 grader ute ☀️ So hot! Jag kommer få en shellchock när jag åker tillbaka till Sverige i vinter😳. Anyways just nu sitter jag och väntar på Danny som står i duschen. Snart ska vi hoppa in i bilen och åka iväg till outletes. Can’t get enough of outlet shopping. Det är så kul att åka iväg dit och det känns som att allt man köper är ”fett värt”. Nu hör jag honom komma tillbaka gåendes till rummet. Hörs snart! Puss 💋

Likes

Comments

@matildaericssons