Dålig kvalitet på mina mobilbilder får ni ursäkta..! Igår var det XoY som gällde och vilken galen kväll det blev! Roligaste på länge.

Likes

Comments

Min vardag

Åh! Jag älskar pälsbollar... Denna fina necessären har @jolinajoel lagt upp en bild på på instagram och jag blir helt förälskad. Ett plus är att den kommer från Day birger et Mikkelsen, de har så fina saker! Men nu är jag inte i behov av en till necessär så jag får helt enkelt drömma om att ha den här i min ägo.

Likes

Comments

Idag är det fredag, woho! Jag kände mig bakfull när jag vaknade imorse, trots att jag inte druckit en droppe igår kväll. Men jag har en stark misstanke om att det beror på att jag fick jobba dubbla pass igår. Jag började 6:45 och stämplade ut 21:30 från hjärtintensiven. Däckade ganska snabbt hemma sen... Skönt!

Trots segheten tog jag mig till gymmet och körde mitt 4:e pass denna veckan. Känns så bra att ha en veckorutin med träning och allt annat i vardagen.


Ha en fin fredag, det tänker jag ha!

Likes

Comments

Min vardag

Tänkte visa min nya polaroidkamera, det heter väl så? Haha, den är så söt och rosa! Man tar ett kort och direkt efter skrivs ett vitt foto ut som efter några minuter visar resultatet. Ett jättebra köp då jag tycker det är kul att förvara kort någon annanstans än bara på mobilen. Hittade ett gulligt fotoalbum i Stockholm till korten också!

Likes

Comments

Min vardag

Tog en promenad i det fina vädret igår efter att ha suttit inne hela förmiddagen. Det var perfekt ljus och alldeles superfint!! Dock halkade jag till säkert hundra gånger, gick sakta sakta ner för backen och byggarbetarna skrattade åt mig för att jag var så försiktig... Aja, bättre än att skada sig i alla fall!

Likes

Comments

Resor/utflykter

Hade en jättetrevlig helg med min syster och Sandra i Stockholm. Så himla välbehövligt att komma iväg ibland men uppskattade verkligen att komma hem igen, jag är verkligen ingen storstadstjej...

Likes

Comments

... På grund av mycket annat som hänt i höst. Terminen rivstartade med 3 veckors praktik på vårdcentral i Kinna och sen var det dags för hemsjukvård i lika många veckor. Nu börjar jag väl landa lite och känner att det finns tid för annat än bara skolan. Sjukt härligt att snart vara färdig, 7 månader kvar!!

Likes

Comments

Vardagstankar, Resor/utflykter

Idag bär det hemåt och jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från vår resa till Kroatien. Vi bodde på Sensimar Adriatic Beach Hotel som låg i byn Igrane.

De har en helt underbar utsikt över havet om man väljer att sitta ute, vilket vi ofta valde att göra! På tal om maten så har jag inget att klaga på. Vi hade all inclusive för första gången och förväntningarna var inte så höga från min sida... Men! Det var varierat och väldigt gott, tröttnade inte en enda gång.

Vattnet var så klarblått och friskt men rätt så kallt trots att vi åkte rätt sent på säsongen. Men när det är runt 30 grader så är det väldigt uppfriskande.

En dag promenerade vi till grannbyn som heter Podgora, det var rätt tidigt på förmiddagen men vi blev väldigt varma ändå .

Vi tog oss också ut på utflykt till staden Dubrovnik. Det är en medeltida stad med massa fina byggnader och sevärdheter även om dess historia är rätt tragisk. Jättefint och mysigt var det där. 

Likes

Comments

Vardagstankar

Vikten av att gå i bra skor har jag verkligen lärt mig denna sommaren. Spanade in dessa godingar på nätet och har även hört mycket bra saker om märket så jag gav det en chans och är inte missnöjd kan jag lova.

Likes

Comments

Här har ni bilder från en trevlig midsommar! Vi fick härligt väder och kunde spendera största delen av dagen ute till min stora glädje! 

Likes

Comments