Ni vet den där känslan man kan ha när man är magsjuk och tanken på mat gör dig spyfärdig? Den är förfärlig!
Nu börjar dock matlusten komma tillbaka och jag hade inte tackat nej till att äta detta igen...

Kram!

Likes

Comments

Efter att ha haft min syster och mamma på frukostbesök igår började jag känna mig frusen och dålig. Det visade sig också senare bli till magsjuka.. Så idag missade jag ett seminarium i skolan som får tas igen senare, vilket känns mindre kul! Men, men. Nu tänker jag i alla fall ta tag i plugget till sluttentan - men först lite läsning.

Likes

Comments

Finns det något jag älskar i matväg? Ja, då skulle svaret bli smoothies! Det går att variera i oändlighet och är SÅ gott. Nu har jag fastnat för trenden att göra bowls av smoothien och det är inte helt fel det heller. Idag har det tränats på morgonen och nu väntar plugg i några timmar framöver.

Pussss!

Likes

Comments

Idag åkte vi till Nääs fabriker och kikade i lite butiker och sedan förflyttade vi oss till deras hotellrestaurang där det serverades brunch. Det är verkligen något jag kan rekommendera, det finns mycket att välja mellan och deras efterrätter är helt underbara!

Likes

Comments

Här är några ögonblick från sommaren som jag saknar just nu! Det var en väldigt bra sommar trots
mycket jobb och regniga dagar emellanåt.

Likes

Comments

Förra veckan fyllde Erica år och det firade vi med att åka på dagspa vilket var välbehövligt för oss alla!

Likes

Comments

Dålig kvalitet på mina mobilbilder får ni ursäkta..! Igår var det XoY som gällde och vilken galen kväll det blev! Roligaste på länge.

Likes

Comments

Min vardag

Åh! Jag älskar pälsbollar... Denna fina necessären har @jolinajoel lagt upp en bild på på instagram och jag blir helt förälskad. Ett plus är att den kommer från Day birger et Mikkelsen, de har så fina saker! Men nu är jag inte i behov av en till necessär så jag får helt enkelt drömma om att ha den här i min ägo.

Likes

Comments

Idag är det fredag, woho! Jag kände mig bakfull när jag vaknade imorse, trots att jag inte druckit en droppe igår kväll. Men jag har en stark misstanke om att det beror på att jag fick jobba dubbla pass igår. Jag började 6:45 och stämplade ut 21:30 från hjärtintensiven. Däckade ganska snabbt hemma sen... Skönt!

Trots segheten tog jag mig till gymmet och körde mitt 4:e pass denna veckan. Känns så bra att ha en veckorutin med träning och allt annat i vardagen.


Ha en fin fredag, det tänker jag ha!

Likes

Comments