Header
View tracker

​Hej!! Gårdagskvällen bestod av mys med Sanna som kom upp till Boden för att se hur jag har det, vi åt en riktigt äcklig middag som ni ser och surrade tills vi somnade. Riktigt härligt så mitt i veckan! Imorgon är det fredag och jag säger HALLELUJAH!! Denna helg kommer bestå av jobb, träning och lagfest. Låter bra i mina öron ändå. 

Nu ska jag slå på Wahlgrens värld innan jag säger godnatt till denna torsdag, ha det bra osv osv. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndagskänslan.

Hej, som ni ser så är det väldigt sent och jag ska upp och träna innan jobbet imorgon. Så Matilda Eman, lycka till att hålla dig pigg på jobbet från kl 8:30-17:00.
Insåg precis att jag spenderat drygt 3h i soffan där jag tittat vloggar på youtube, vem håller jag på att bli??? Save me. Tisdag imorgon, en dag närmare helg. Thank God.

Likes

Comments

View tracker


Min helg har innehållit god mat (se bild ovan), träning, och flera timmar surrandes med Olivia. Blir ofta så när jag och Olivia träffas, vi lagar mat och blir sittandes vid bordet i timmar pratandes om allt möjligt. Det är så mysigt <3

En väldigt lugn helg helt enkelt som jag avslutar hemma hos mamma och pappa med ännu mer god mat hehe och sedan träning med mamma.

Likes

Comments

Frukosten ligger i magen, ljusen är tända och nyhetsmorgon visas på tv. Cozymozy. Än så länge har dom inte hört av sig om något jobb så får se om jag blir inringd på jobb i eftermiddag. Hoppas ni får en trevlig fredag! Kram

Likes

Comments

ÄLSKAR Adidas sneakers, helt seriöst GE MIG ALLT! De vinröda som är högst upp är slutsålda på deras hemsida och jag förstår varför, alltså dra mig baklänges och slå mig i ansiktet - vad fina!! Skulle i princip kunna lägga alla mina pengar på skor men det vore nog ingen bra idé. För faktum är att vintern är inom räckhåll och jag bor i norrbotten, så jag kommer tvingas lägga pengar på tråkiga saker såsom en tjock vinterjacka och kanske även ett par ordentligare skor. Men till våren kompisar, ohmyyyy, då är det sneaker-season för mig!!


Likes

Comments

Från Göteborg förra vintern.

Hej kompisar. Ligger med datorn i knät och tittar på Jon Olssons senaste vlogg. Jag är HELT beroende av hans vloggar, älskar hur proffsiga dom är, hur underbara han och hans nära är och sen är det väldigt roligt att följa deras vardag med en enorm mängd resor. Kan STARKT rekommendera er att kika in på hans sida. Haha låter som att jag får pengar för att nämna han, sponsored by Jon <3 Om det ändå vore så väl.

Måndag. Älskar måndagar. Inte. Tisdag imorrn. Älskar Tisdagar. Inte. Men att man slutar klockan 1 imorgon gör ju livet värt att leva, tror jag ska smyga förbi Mio då och kika på lite inredning. Det är nått man inte kan få för mycket av.

Tills vidare: AU REVOIR! (Hoppas man stavade rätt nu, french is not my thaaaang.)


Likes

Comments

Just nu har jag längtan efter uteserveringar, jordgubbar, bad i havet och att bara ha den känslan i kroppen som man har under sommaren. Älskar vintern också såklart men just nu, ikväll, hade det inte skadat med lite värme och glada människor.

Likes

Comments

En mysig dag. Idag fanns det inget jobb till mig så jag har fått vara ledig, härligt. Utvilad traskade jag för en stund sedan till Bodens lilla sushi-restaurang och köpte lunch. Nu sitter jag och käkar sushi och tittar på tv4 där dom sänder ifrån USA. Det känns helt overkligt att Trump tog hem det, att HAN av alla ska vara president, såå sjukt.

Hoppas ni alla får en bra dag, även fast det känns som att iallafall hela Sverige är väldigt besvikna och upprörda över valet. Kram <3

Likes

Comments