Sitter just nu hemma hos Henke och kollar på medan han tatuerar sig själv... Vill också tatuera mig!!!😣

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag skulle vilja säga att de är bra nu, att jag älskar mig själv och jag skulle vilja säga att de är över. Det är inte över. Det kommer inte vara över på väldigt länge.
Jag hatar mig själv mer än någonsin men samtidigt älskar jag mig själv mer än någonsin. Det här går inte ihop men de gör inte jag häller. Egentligen ska jag inte klaga, jag har underbara människor runt mig och en helt speciell människa som lyfter mig så himla mycket och han får mig att äta tillochmed. Han är helt enkelt lite för bra.

Jag antar att en sån här resa tar längre tid..  Jag försöker i alla fall, innan sommaren har jag som mål att vara helt okej glad med mig själv och jag tror att jag kommer att lyckas.

Likes

Comments

mitt nyårslöfte gick åt skogen typ andra veckan, riktigt åt skogen den här gången.... Känns som om jag svek en hel del människor inte bara mig själv utan många andra. Jag vill säga att jag är besviken på mig själv men jag valde ju själv att inte äta och förstöra för mig själv men jag trodde verkligen att jag hade fått grepp om mig själv och kontroll. tydligen inte. Och idag åt jag alldeles fel och ångesten är stor men de kändes bra då. Fan.

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter eller vad säger man? Idag har jag faktisk inte gjort så himla mycket, åkte till skolan satt av några timmar utan att göra nå speciellt! (ovanligt hehe). Nu ligger jag ny duschad i sängen och har massa ljus tända och lyssnar på musik som får mig att må bra.

just de! Jag klippte mig själv idag!! Blev ju kanske inte så jättebra och hade en riktig frisör sett hur jag gjorde så skulle nog hen gråta!. I alla fall så är jag inte så jätte missnöjd, de var ju första gången typ jag klipper mig själv.

Likes

Comments

Gårdagen började med att jag städade och möblerade om i mitt rum, blev väl sådär.. Sen efter de så var jag i stallet typ hela dagen och så hjälpte jag till att bära in ved. På kvällen så drog jag till Veronica och Hugo, kom inte hem förens 6 på morgonen😅.. I alla fall så hade jag sjukt trevligt och fick många skratt.

Likes

Comments

Nu är hotellet bokat, den 17 Juni åker mamma och jag till Åre för att vandra! vi hade tänkt gå upp för dom tre topparna. Jag ser så mycket fram emot det, så skönt att åka iväg med mamma och göra någonting som både hon och jag tycker är kul. Skulle vilja ha Juni nu för det kommer hända så mycket kul då!  

Likes

Comments

som det känns just nu så skulle jag behöva försvinna och inte behöva komma tillbaka på extremt länge. Varför? jo för allt går åt helvete när man tror att de håller på att vända. Vet ni varför? För att jag är en sån extremt jobbig människa som tänker alldeles för mycket och gör alldeles för lite åt sånt jag tänker på...  Min början på 2016 är ju bra.. suck...

Likes

Comments

Söndagar är nog tvätt och städ dag... Har bara tvättat en massa kläder och städat extremt roligt.. Nu på kvällen så har jag försökt tvingat en kompis komma med pizza men nej då de vill han inte så jag ligger här å äter kvart och choklad, bra kvällsmat!

Likes

Comments

låt oss ta en minut för mitt humör dom senaste dagarna... Jag har varit på topp och nu slickar jag botten... Så himla drygt att vakna helt okej glad sen känna hur allt sakta sjunker och blir sämre. Jag har knappt orkat gjort något det beror säkert på vädret och allt mörker.. Just nu ligger jag i alla fall i mitt rum med massa ljus tända och lyssnar på musik och försöker lugna ner mig är uppe i varv..

Likes

Comments

Ligger i sängen och tänker över framtiden och just nu känns det som om den kommer endast bestå av kaos, dålig kaos...

Likes

Comments