Header

Asså dessa män i dagens samhälle, misstolka mej rätt nu men fy fan vad skönt det är när ni håller käften ibland!! Men alla män är inte likadana, du kan faktiskt inte dra alla över en kant :-**
Haha precis det jag kan 🤗 min blogg och mina värderingar och mina ord!

Jag älskar verkligen när ni män kommenterat urringningen på min tröja.
Jag älskar verkligen när ni män busvissla på stan när jag går förbi i min kjol.
Jag älskar verkligen när ni män kör sakta upp bredvid mej när jag går ensam på trottoaren.
Jag älskar verkligen när ni män sitter och bedömer mej & andra kvinnor genom hur våra kroppar ser ut.
Jag älskar verkligen när ni män väljer att se mej som ett lätt byte att få i sängen.
Jag älskar verkligen när ni män ibland kan hålla käften och respektera mej.

Så jävla less på den objektiva synen ni "män" har på oss kvinnor, att ni inte fattar att det ni håller på med är skadligt för samhället.
Att jag ska behöva tänka en extra gång vad jag har på mej innan jag går ut. Att jag ska göra allt för att tillfredsställa er och att jag ska passa mej så jag inte blir ett offer för er män å era sexistiska tankar !
Så ni som kallar er män, snälla håll käften

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello people
Nu är jag klar med denna dagen och allt som återstå att åka hem. Blir att sova i sandsbro i natt vilket känns helt okej då det kommer vara mitt hem dem kommande månaderna :-)
Gått i skolan hela dagen och kämpat mej igenom HELA dagen med en jävla massa plugg. Blir ännu mer plugg när jag kommer hem så.. taggad på livet.

Kram

Likes

Comments

Hello, Matilda taggad på livet? Njaaa, lite taggad är jag då det är söndag och ny vecka imorgon!! :)
Som sagt har helgen varit bra men hänt en liten skit sak som jag har svårt att släppa...
Ni vet när man verkligen lägger ner hela sin själ i något och sedan inte får ett skit tillbaka, vad gör man då? Jag är en sån personen som har svårt att släppa taget men har börjat inse att det är något jag verkligen behöver göra... jag behöver släppa taget och gå vidare i livet. MEN VAFAN JAG VILL HA DET PÅ MITT SÄTT jag vill inte släppa taget och gå vidare. Jag brukar få som jag vill och blir galet irriterad när jag inte får de på mitt sätt..

Likes

Comments

Hello people
Sitter just nu på jobbet på en liten rast innan jag verkligen måste jobba igen, idag är det väldigt stressigt!!!
Igår hamnade jag iallafall på lite kalas med Jessica och det var hur trevligt som helst! Kärlek till den bruden alltså :-**
Hamnade rätt tidigt i soffan och idag blir det att ta sina saker från tjureda till sandsbro då vattnet försvinner och utan vatten överlever jag inte.. haha
Så ah min kväll igår var super och jag är jätte nöjd med denna helgen oxå :-) ska som sagt jobba och flytta idag så känns lite mindre kul men det måste göras...

Kram

Likes

Comments

Hello amigos, som sagt skulle ett inlägg komma ang gårdagen :-) hamnade hemma hos en vän där vi badade jazzutzi och bara hade det super mysigt med fredagsmys å allt vad de innebär :-)
Kvällen slutade relativt tidigt och jag hamnade i soffan hemma med pappa.
Det var dock så jävla skönt att bada och bara kunna sitta med sina tankar. Behövligt å behövs även göras om!

Kram

Likes

Comments

Hej och godmorgon
Gårkvällen var lyckad och ett inlägg om det kommer sen :-)
Sov på soffan inatt då min säng inte är kvar hemma. Så nu har jag lagom ont i nacken. Ska även in till sjukhuset om ett liter tag för att hälsa på en, FUCK att de ska gå så fort från piggast på jorden till sjukaste... usch!!
Men ah vi får höras senare idag
Kram

Likes

Comments

Hello!!
Klar med denna skolveckan och nu återstår bara lite plugg inför nästa veckas prov!!
Ikväll vet jag inte ännu vad som kommer hända men något trevligt blir de säkert.
Fick träffa Ebba idag vilket va ett bra tag sen nu, trevligt som fan!

Kram

Likes

Comments

En smäll åter igen rakt på käften, ett stort kliv tillbaka till ruta ett. Att jag aldrig lär mej att det aldrig blir bättre när man lever i samma mönster. Jag förstår inte hur alla andra orkar men förstår inte heller hur jag klarar det heller.
Att jag tror så gott om människor som jag vet inte är bra för mej.. men vad ska jag göra? Jag kan inte bli en ny människa bara sådär eller kan jag?

Vad ska man göra när ens hjärta blöder..??

Likes

Comments

​Hola amigos

Sitter just nu på dagens sista lektion och jag är lagom trött just nu. klarat mej igenom hela dagen ifall och det är ett stort plus. Imon är det fredag vilket innebär HELG som är galet behövligt. Ska dock bli en väldigt lugn helg med jobb och lite till firande för min bror. Fredag ska jag iallafall inte göra ett skiiit bara ligga i en säng hos farmor eller mormor beroende på lite saker. Ska dock bli skönt att bara kunna koppla av en sväng istället för att vara ute till sent och härja med vänner. 

Får se ifall bloggen blir mer uppdaterad idag då vädret inte gör att man har humöret på topp, usch detta jävla deprimerande gråa vädret får mej  verkligen att vilja gå i ide!!


KRAM

Likes

Comments

Hej, sitter på jobbet har en PANIKpaus då det händer alldeles för många saker här som jag inte kan förklara!! Jag får verkligen panik!! Vill bara sluta men behöver fan lönen så det är inget allternativ för mej just nu.
Saker ramlar i golvet, det låter från alla jag hörn & kanter samt att saker int# är sär jag la dem 30sekunder tidigare!! Snälla någon som kan rädda mej eller iallafall göra mitt arbete lite lättare!??
Kanske ska nämna att jag för övrigt jobbar ensam...

Help.

Likes

Comments