Header
View tracker

Hej vänner
Redan hamnat hemma nu och jag skall nu försöka sova. Gick jävligt bra med att övningsköra och jag är så glad över att jag lyckats få kläm på detta med att köra :))

Hände en sak idag som gör att jag kommer bli tvungen att kontakta polisen, jävligt sjukt att det skall behöva gå så här långt, men jag måste tänka på själv ibland.

Kram

Likes

Comments

Hej
Bloggen får som vanligt ta stryk när saker i mitt liv inte blir som planerat. Fan oxå.
Men igår så va jag hemma hela dag och bara sova, på kvällen drog jag hem till huset för första gången i år åt vi där. Bjöd hem Jessica med familj för liiite pizza!! Va super mysigt och jag behövde verkligen umgås med henne med tanke på allt som snurrar i mitt huvud just nu.
Idag har jag varit inne i stan med Jessica och det blev en del shopping som jag tror ni kommer få se mycket utav i framtiden, super nöjd med det mesta!! Hoppas bara på bra väger imorgon så jag kan få rocka en outfit!!!

Men nu skall jag snart iväg och övningsköra en sväng innan det blir sängen för mej :)

Kram & hoppas att era liv går bättre än mitt.

Likes

Comments

Hello
Varit vaken ett bra tag men idag skall jag inte göra ett skit. Skall kanske iväg en sväng ikväll då jag behöver röra på mej. Får se vart jag hamnar men ska iallafall äta pizza med pappa ikväll innan vi ser vart jag hamnar.

Kram

Likes

Comments

Hej, måste bara uppdatera lite snabbt. Mår galet mycket bättre och känner att morgondagen kommer bli bra trots allt som hänt.

Kram

Likes

Comments

Hello
Godmorgon eller något, är hemma idag oxå pga sjukdom. Så jävla tråkigt är det att må dåligt!!
Idag är det en bra dag trots allt skit som hänt så känns de bra idag!!

Så vill ni vara sociala så får ni gärna snapchatta med mej!

ska nog åka med pappa hem ikväll för att få mysa med mina syskon.

Kram

Likes

Comments

View tracker

Vad ska vi prata om ikväll? Jag har inte längre några psykopater på mej, jag har slängt ut människor som får mej att må dåligt & jag har börjat vara med nya människor som gör att jag mår bra.
Men ändå mår jag inte bra...

Jag är så jävla less på att vara ledsen så jag skall sluta med det nu! Fan jag är ledsen över sånna sjuka saker så förstår inte ens de själv. Hade någon av mina vänner mått dåligt över detta så hade jag inte tolererat det men när det kommer till mej själv blir det väldigt mycket värre och svårare.

Så ah, dax å get my shit together and move on! No more tears pga killar som inte är värda mej, no more tears pga vänner som inte vet vad vänskap betyder & no more tears pga att det inte går som jag vill första gången jag gör det.

Likes

Comments

Don't put your blame on me.

Hej vänner, ligger hemma idag pga att jag inte mår speciellt bra. Ah fy fan vad jag inte mår bra om jag ska vara helt ärlig.
Igår så va allt väldigt bra men idag är det bara kaos, allt bara svartnar för ögonen. Jag hatar verkligen att må dåligt för er som missat detta.

Men ah jag förstår även varför jag mår så här, jag förtjäna att må såhär. Jag inser själv vad jag gjort men jag kan inte förstå hur jag kunnat göra såhär mot mej själv och speciellt så förstår jag inte hur jag kunde göra så mot dig! Men gjort är gjort och nu är det som det är. Jag kan inte göra något som kommer ändra situationen, allt kommer förbli kaos tills du inser att jag inte menade det på det sättet som du uppfattade det.
Allt är mitt fel, förlåt.
Jag är inte bra, förlåt.
Jag är ledsen att det blev såhär, förlåt.
Jag önskar att jag kunde göra allt bra, förlåt.
Förlåt.... förlåt... förlåt...

Ett ord som antagligen inte räcker men det är det enda jag kan göra. Jag kan inte göra mer än att be om ursäkt för allt som hänt. Förlåt.

Likes

Comments

Hej
Äntligen hemma!!! Lämnade hemmet 06:32 och nu är jag bara så glad över att jag är hemma.
Idag har jag iallafall gått i skolan hela dagen och försökt få ihop något men ah går inte så bra längre, blev även lunch med Kalle idag. Bästa. Sedan efter skolan hade jag min första körlektion på körskola och med tanke på att jag bara kört 2ggr tidigare med en manuell växellåda så var jag väldigt nervös men det gick över förväntan och jag ser framemot nästa!!!
Sedan nästan direkt efter körningen började teorin och det var bara att köra på! Så ah nu är jag som sagt hemma. Ska gosa ner mej i soffan med godis och sällskap för att avsluta den dagen på bästa sätt. En dusch står på schemat oxå, ÅÅÅ VA SKÖNT MED EN AV DUCSH!!


Kram

Likes

Comments

Att jag är upp idag oxå är ett mirakel, fast jag sitter enbart i bilen pga att jag ska in till stan för att sova. Hahah så jävla stabilt men jag sov hemma på landet för att jag tränade på mitt körande igår. Idag ska jag gå i skolan sen har jag min första körskolekörning idag, så nervös men tror det kommer gå bra!!

Kram & godnatt

Likes

Comments

Måste bara få säga ett par ord innan jag väljer att sova. Jag har insett varför jag var så pass trött igår som jag var och jag tror det beror på att x antal killar har försökt psyka mej denna helgen samt under måndagen. Killar som skriver så mycket skit som dem sedan inte kan stå för utan ska leka snälla osv, förstår mej inte på er. Fattar ni inte att ni redan har gjort skada när ni första gången sa något olämpligt, att ett förlåt bara är ett ord och att handlingarna betyder mer.
Jag har insett med hjälp av två vänner att jag måste ändra på mej, ändra mej genom att sluta låta människor (främst män) komma in i mitt liv när dem inte förtjänar det.
Jag vet hur jag ska göra så.. alla ni som jag slutat svara, jag vill inte ha er längre. Jag känner att ni gör mer skada än nytta.

Man orkar inte ta hur mycket som helst och speciellt inte i detta jävla samhälle vi lever i då vi kvinnor redan är förtryckta pga er män och er manlighet som ni prioriterar sååå jävla högt. Usch.

Godnatt

Likes

Comments