Header
View tracker

Usch vill bara skriva av mej lite. Skiter totalt ifall många tycker detta är privat och inte bör hamna på nätet men ah nu hamnar det här och jag kunde inte bry mej mindre.

Att ge ens hjärta till en person och verkligen satsa allt på denna personen som sedan visar sej vara den största idioten världen skådat. Hur fan tar man sej ifrån det? Hur kommer man ifrån det? Hur börjar man lita på människor igen????
Jag förstår dem som inte har tillit för folk för efter det jag varit med om så är det en självklarhet att jag inte litar på människor. Att det finns så många som inte förstår vad deras handlingar leder till.. alltså snälla människor nu får ni fan skärpa er. Jag är trött på att bli sårad av dessa idioterna.

Försvinn från mitt liv så gör ni iallafall något rätt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår kväll rullade vi in mot Kent med förhoppningarna att det skulle vara helt magiskt och jag kan bara säga att Kent överträffade mina tankar!! Helvete va bra dem va och Gud va jag ångrar att jag inte kollat på dem tidigare.

Likes

Comments

View tracker

Jo men bloggen rullar på? Hahaha
I fredags blev det förkrök hos Jessica innan kvällen fortsatte på annat hål. KUL VA DE IALLAFALL!! Kände att jag igår inte hade tid att blogga då det hände så galet mycket mer igår som ni kommer få reda på i nästa inlägg men Vafan fredags kvällen är värt ett inlägg!!

Skrattade så jag grät och sjöng till luften tog slut, det beskriver väl inget annat än en jävligt lyckad kväll!!

Kram

Likes

Comments

Hello people
Klar hos tandläkaren, blev även ett besök hos gammelmormor. Mys som fan! Tråd i käften fick man oxå så ah vet ifan alltså hur ont man kommer ha ikväll men men det tror jag Jessica löser :)

Nu ska jag snart välja lite kläder innan det blir att dra sej till henne :)

Tagga

Likes

Comments

Hej vänner
Nu har jag slutat och sitter i bilen Påväg till Tandis innan denna fredagen kan starta. Känner att jag spenderar mina helger på samma sätta.. händer liksom aldrig något nytt utan samma sak bara med olika människa och att det brukar slutar rätt olika samt att minnena blir annorlunda oxå :)))
Men ah kommer bli en super mysig kväll ifall jag känner mej själv rätt ;) får se vad jag hamnar inatt ;)

Kram

Likes

Comments

​Oj att du råkade hamna precis framför mej när allt kokade över, förlåt för det eller något men helt ärligt förtjänade du det.

Ingen orkar med en person som dej och idag har minst 10 stycken till förstått varför just du fick smällen av mej, alla har även förståelse och är på min sida!

Du kan komma och försöka trycka ner mej men jag har fan mer skinn på näsan än du har på hela kroppen. Du är en trasig själ och jag ska vara helt ärlig och säga att jag tycker galet synd om dej som behöver få bekräftelse på det sättet du gör. Att du ska behöva gå på folk som är svaga för att lyfta upp dej själv, hahah patetiskt! Du kan ju få tro att jag är svag men i själva verket så är jag så mycket starkare än du är då jag inte behöver göra så som du gör!

för övrigt så har du en gång sagt att allt du säger är för att du mår psykiskt dåligt och jag tillåter dej må dåligt & tänker inte förminska dej pga det men jag tänker inte acceptera att du är en stor skitstövel!!

Så lilla vän, ta ditt gäng och gö vad du vill.. du kommer inte långt på dina lögner och skitsnack!


så åter igen... jag tänker inte be om ursäkt att du fick mitt knä där du fick de. DU FÖRTJÄNADE DET!


KRAM

Likes

Comments

Funderar helt ärligt på att skriva ut Victor å mitt förhållande men vet ifan ifall ni vill veta elr inte..
Så ni får bestämma, vill ni veta får ni skriva det så löser jag det :)

Kram

Likes

Comments

Hej bloggen
Sämsta uppdateringen men har inte mått såhär dåligt på länge alltså...
Hela natten har varit en mardröm och jag har sovit min sämsta natt på 17 år!!!

Fattar inte vad felet är, jag brukar bli sjuk men att spy är något som nära på aldrig händer!! Inatt har jag nog spytt mer än jag har sovit.... usch fy fan.
Kan inte resa mej upp utan att spy... försöker äta men bara tanken på en liten brödbit får mej att skaka av rädsla för att ifall jag åt att jag hade spytt upp den igen.
Tårarna bara rinner och hela kroppen skakar. Mitt enda mål är att vara frisk till lördag då jag ska se Kent men för tillfället känns det mörkt...

Kram

Likes

Comments

Hej, blev ingen lång dag i skolan idag heller. Alltså kämpade som ett djur med att få in en uppgift igår men ah blev inget tal idag ändå så vet ej vad jag ska säga... blev en runda på Grand med famo & fafa :) kollade runt efter lite saker som behövs samt blev det lite käk.
Nu kom papp och hämtade mej, får se när nästa gång han hämtar mej här blir.

Nu ska jag faktiskt till Tjureda för att få lite saker fixade, förhoppningsvis blir allt 100ggr bättre nu.
Ska försöka få lite idrott klart oxå så ;)

Kram

Likes

Comments