Du blundar och allt du ser är svart. Du öppnar dina ögon och allt är svart. Du ligger helt stilla i din säng och känner dej allt mer & mer iakttagen. Du försöker blunda för att somna men du känner hur det tar emot när du stänger dina ögonlock. Du tittar runt i rummet, du vet att ingen är där. Du är ensam! Känslan av att någon är i rummet försvinner svagt men känslan av att vara iakttagen är kvar. Du blundar, försöker tänka på annat. Du har bara inbillat dej!
Du tänker på annat och tankarna flyger iväg. Allt är lugnt och still...
Det hörs en duns, en dov duns men du reagerar på den. Du tänker ficklampan på din telefon, kollar runt i rummet för att lokalisera varifrån ljudet kom. Du inser att det bara var en tomflaska som ramlat ner. Du tänker inte mer på det utan du blundar till igen. Iakttagelsen känns mer aggressiv nu. Du ligger tyst och blundar. Du hör hur något metalliskt låter men du kan inte förstå vad det är som låter. Du ligger och tänker på olika objekt som kan låta så.. du tänder ficklampan igen men hittar inget som passar. Tills du.... riktar ljuset mot dörren. Handtaget till din dör är av metal. Handtaget. Du hinner inse vad det är som låter precis innan handtaget flyger ner i golvet med en smäll. Du är inlåst. Du är iakttagen. Du är inte ensam längre!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

I samarbete med Nelly.com

Hej, antar ingen har missat att det är black friday idag och LÖNING! Bästa sättet att spendera lönen på är ju kläder och här är 3 plagg som bara måste finnas i min garderob och det bästa av allt är att det är 20% off på dessa! *Klick* ner i varukorgen!

Tänk den röda på julafton, den svarte på nyår och sedan pälsen till båda?! hur lovly? En varm och snygg jacka är precis vad som behövs i detta avlånga land. OCH enbart för er har jag varit så snäll och länkat produkterna så du också kan rocka detta i vinter.

Klicka bara på bilderna så kommer du direkt till nellys hemsida där det finns ännu mera erbjudande!

(slänger in lite extra nice erbjudande som en överraskning här på sidan. OBS! innehåller adlinks)

Likes

Comments

Torsdag den 23de november 2017

Skolan rullade på och fick en massa saker gjorda! Både skoluppgift och saker behövdes göra. Slutade runt klockan ett så trillade till sandsbro och varit här sen dess. Ska se ifall Jakob och jag ska åka & handla mer saker till lägenheten :)
Vi ska kolla lampor och jag är super sugen på att köpa tröjor som man kan gosa ner sej i nu när det är kallt!


Kram

Likes

Comments

Ah känner att det händer så extremt mycket i mitt liv just nu så min fråga till er är ifall ni vill ha en frågestund där ni kan ställa era frågor! Kan tänka mej att svara i en video om det skulle vara aktuellt för er!


Frågan är också ifall ni vill har flyttvloggar?! Flyttar ju snart!!


Kram

Likes

Comments

Godmorgon
Dagen idag orkar jag inte ens prata om, okej? Vi kan prata om igår och imorgon!
Igår var jag i skolan, på banken och sedan träffade jag Jakob. Hände en sak på banken vilket gjorde att jag inte klarar av skolan idag, ah vi tar de en annan gång. Jag och Jakob diskuterade så mycket om lägenheten igår <3 var så mysigt att få bolla lite idéer mellan varandra

Imorgon har jag utvecklingssamtal och Fyfan vad jag inte ser framemot det. Usch. Men ska även försöka fixa anledning till att jag är hemma idag imorgon. Känner att det är dax.

Men vi hörs senare idag tänker jag


Kram

Likes

Comments

Hello
Blev en relativt kort dag i skolan då min första lektion var inställd :)
Hann med ett matteprov som jag inte tror gick speciellt bra alltså... men men....
Nu sitter jag på banken och väntar på att få mitt företagskonto så jag kan få in mina vinstpengar från uf


Kram

Likes

Comments

Ah som sagt igår blev det Ikea ca hela dagen, vi fick med oss typ allt till köket men även lite smått som verkligen kommer behövas i lägenheten. Vi planerar redan in ett besök till men det får bli när man bott in sej lite och vet vad man saknar osv.
Vi ska förhoppningsvis kolla soffan imorgon!! Eller i Hope att vi ska beställa den men vi båda bor hemma just nu så oklart vart vi ska ha allt :/ men det bruka lösa sej!

En säng behöver vi verkligen då min sängen inte kommer lämna detta hus för den är Lovly men jobbig att flytta samt Jakobs är alldeles för LITEN!! Nu ska vi skaffa en stor mysig soffa som vi kan äta frukost i :) haha allt jag tänker på är mat.

När vi kom hem igår så slocknade både han och jag :/ haha så trött i kroppen å huvudet. Sen drog han hem senare på kvällen och jag ställde mej för att fixa en sak! Ni får se det senare idag

Ah men det var ungefär det typ :)
Denna veckan känns som ett helvete men men det kommer säkert att gå! Har en heldel prov, redovisningar & inlämningar. Usch!! Är så skoltrött och har ett halvår kvar ://////

Men en annan rolig sak!! MIN BALKLÄNNING ÄR PÅVÄG! Eller ah har faktiskt beställt två då jag fick beslutångest! Men alltid bra med en extra ifall det skulle skita sej med första eller att man ångrar sej eller ja Vafan vad som helst kan ju hända!


Nu ska jag iallafall rulla in mot stan och skolan så vi hörs senare


Kram

Likes

Comments

Hej
Söndag och jag borde egentligen ligga i sängen & plugga men istället är jag och Jakob på vägen :)
Vi var igår och kollade bil, rätt säkra på vilken modell det blir men mer tvivel på färgen. Jag vill ha silver & Jakob vit :/ vi får se vad det blir helt enkelt.
Idag är det Ikea på schemat för att införskaffa oss lite små plock till lägenheten :)

Uppdaterar er mer senare

Kram

Likes

Comments

Bomben är släppt.
Ah vi tackade alltså JA till lägenheten vi kollade på och nu ska bara ett papper skrivas på sen är det bara att vänta på inflyttningsdagen som kommer ske nästa år!! Taaaaggggaa

Vi firade detta iallafall med en kväll på grilleriett med god mat men ah hände väl en del saker som gjorde att stämningen sänktes. Var ett par snubbar som kände att min urringning var något att sitta och prata samt kolla på under 90% av tiden jag och Jakob var där. Alltså störde mej på dem ett bra tag alltså, det var två rediga slisks som bara satt & drack sprit hela tiden.

Men ah min fredag kommer nu bestå av film & godis :)

Imon ska jag kolla på bil samt hockey vilket kommer bli lovly!
Söndag kommer antagligen bestå av Ikea :))))


Kram nu ska jag mysa ner mej hos Jakob

Likes

Comments