Alla dessa 4 skor vill jag bära i höst. Passar praktiskt taget till allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En konstig känsla hade jag i kroppen igår. En grov söndagsångest rättare sagt med nervositet och fjärilar i magen. Under kvällens dag kom jag på varför jag kände som jag gjorde. Jo, idag var dagen alla började skolan. I 13 år har mitt sommarlov slutat och jag har gått till skolan. Känslan i kroppen var helt tom när jag vaknade, jag skulle inte till skolan utan jag skulle till min första arbetsdag på mitt nya jobb. En del av mig var glad att jag inte till skolan längre men en annan del av mig vill tillbaka till skolan. Tillbringa dagarna tillsammans med mina fantastiska vänner och bara leva livet i skolan, men den resan är tyvärr över och det är dags att gå vidare.

  • 286 readers

Likes

Comments

Jag och mina fantastiska vänner hade kräftskiva igår vilket även var min första. Ens dag blir alltid lyckad när man är med människor man älskar. På kvällen drog vi in till Malmö för att kolla på John de Sohn vilket också var väldigt kul! Ser framemot en gosig söndag

  • 296 readers

Likes

Comments

Jag och min saknade bästis drog till Lomma för att äta lunch och bada lite. Älskar sommardagar som dessa.

Likes

Comments

Funderar på att färga håret i höst och har blivit helt obsessed över vad jag har läst kommer bli höstens hårfärg, Ecaille hair. Jag älskar att vara blond, speciellt på sommaren. Nackdelen är att man lätt får en ful utväxt vilket gör att man ganska ofta får slinga eller färga håret vilket sliter mycket på håret. I grund och botten så tror jag att jag har en liknande färg som bilderna visar här ovan. Jag började slinga mitt hår blondare när jag gick i 8:an och sedan dess har jag slingat om det varje år. I höst känner jag att jag vill testa något nytt och färga det mörkare men ändå ha kvar lite blonda toner i det.

Likes

Comments

Ett av mina bästa köp denna sommar har utan tvekan varit min jeanskjol. Kjolen på bilden är från Ginatricot och kostar 349 kr. Just den kjolen jag har köpt kommer inte från Gina utan Bershka men är nästan en kopia av kjolen på bilderna. Kommer använda den flitigt resten av sommaren och även i höst då man kan ha en mörkare tröja, tänker mig en miltärgrön eller en vanlig svart färg som jag tror kommer passa utmärkt till den fina blåa jeansfärgen. Shoppa loss mina vänner

(Klicka på den översta bilden för att komma direkt till deras hemsida)

Likes

Comments

Min helg spenderades i Sveriges goaste, vackraste och bästa stad. Göteborg. Jag och mina bästa tjejkompisar åkte ner utan några direkta planer, Liseberg var dock ett måste. Efter mycket skratt så gick vi med hungriga magar till en mysig uteservering i centrala Göteborg där vi åt helt otroligt goda hamburgare. Därefter blev det en god drink och sedan begav sig jag och min ena kompis till Lerum där vi fick en sovplats hos hennes kusiner. Två av mina andra kompisar gav sig på Göteborgs uteliv vilket verkar vara väldigt roligt, måste testa på det nästa gång jag åker till Göteborg!

Någon gång i mitt liv vill jag verkligen flytta till Göteborg. Det behöver inte vara under hela mitt liv men jag skulle helt klart tänka mig att flytta dit under 1-3 år möjligtvis. Drömmen skulle vara att dela en lägenhet i centrala Göteborg med antingen sin bästa kompis eller sin pojkvän och börja plugga där. Detta är verkligen en dröm som jag hoppas kommer till verklighet.

  • 350 readers

Likes

Comments