1. Ta en promenad i skogen och rensa tankarna. Lyssna på peppande musik eller kanske inte lyssna på något utan bara ta in naturens ljud. Man behöver inte gå långt, grejen är att man ska komma ut och få lite friskluft i kroppen.

2. Duscha länge. Sätta på nån schysst musik och sjunga högt. Det känns som att man sköljer av den negativa energin tillsammans med att man känner sig fräsch.

3. Växter, haha det låter lite konstigt. Men jag älskar att ha gröna växter i mitt rum, det får mig på bättre humör, och dem rensar luften också, allt man kan begära.

4. Ren omgivning, clear your space... clear your mind. När jag har stökigt på mitt rum blir mitt liv automatiskt en röra. Vi alla vet hur jobbigt det är att lägga tillbaka kläderna, man testat, i byrån men DO IT. Man behöver inte stor städa varje vecka. Jag brukar bara plocka undan, bädda sängen, tända mina ljusslingor eventuellt tända några ljus och öppna mitt fönster, i några minuter, för att få in ny luft. Så små saker, som gör så stor skillnad.

5. Anteckna, gör to-do listor och ha en kalender (inte på telefon). Det är så bra/skönt att kunna visuellt se på ett papper vad man tex har för planer för veckan, Att hålla allt sånt i mitt huvud, utan att glömma bort något, är omöjligt får mig. Vill man ha en produktiv dag lär man skriva listor på allt man måste göra. Det finns inget som är så satisfying som att bocka av grej för grej, och se hur listan minskar.

6. Dricka vatten, mycket varje dag. Man rensar skit kroppen håller fast vid och ens hy blir bättre, simple as that.

7. Pinterest för att läsa inspo texter och se härliga resbilder får mig att tänka på mina mål och komma tillbaka ner på jorden när tankarna snurrar runt. Det får mig också så motiverad och kreativ.

Tre bilder från min Pinterest

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va på studenkryssning med Tilda, Alice och Ebba.

Fyllde världens tråkigaste ålder, 19

Festat och haft många roliga utgångar.

Tagit massa fina bilder med mina bästa vänner.

Haft sista dansföreställningen med klassen:(

Varit på 100-dagars, med Hawaii tema

Varit med i en musikal som visades på Eskilstuna teatern.

Tatuerat mig

Haft spex med min klass dagarna innan studenten.

Tagit studenten.

Rest både till Madrid och London.

Klippt mitt hår jääättekort.

Ännu mer roliga utgångar på Zatine.

Firat jul.

Och nyår.

Likes

Comments

Nyårsafton!! Hade väldigt kul, blev väldigt full haha, som vanligt. Umgicks med mina fina underbara vänner hela kvällen<3

Emelie flyttade hemifrån några dagar efter nyår. En dag hjälpte jag henne och då blev det sushi och thaimat till lunch!

Den 2a Januari köpte jag en egen kattunge<333 Asså mitt hjärta!!! Hon e så gullig att jag dör. Väldigt bra start på året.

I helgen gick jag,Ebba,Sylwia & Emil ut och hade det kul. Ebba åkte tillbaka till Alvesta den 7e så vi vill ta ett sista farväl, tills vi ses i Mars igen<3 Saknar henne redan:*

Likes

Comments

​Idag efter den traditonella Lucia frukosten framför tv:n, med varmchoklad, lussebullar och pepparkakor, gick jag. mamma och Magnus ut på en långpromenad i snön. Vi gick upp till utsiktstornet på långberget, där ser man verkligen hela Strängnäs, extremt fint. 

Idag ska jag bara sitta och kolla på musikhjälpen. Årets tema är Barn är inte till salu. Varje minut säljs fyra barn till sexhandel! Helt sjukt

Likes

Comments