Idag var jag, farmor & farfar och Emelie till Eskilstuna för att boka resan till London. Vi kommer åka på söndag, vid 09:10 går flyget från Arlanda sen åker vi hem runt klockan 13 på torsdag. Vi kommer bo på ett hotell nära Oxford street och Madame Tussauds, som vi även bokade biljetter till. Jag har aldrig varit i London så jag är super taggad verkligen. Och ett plus i kanten är att flygresan är så kort, bara nån timme ungefär, väldigt skönt för mig som är jätterädd för att flyga.

Nu sitter jag och mamma o väntar på att åka till pizzerian för att hämta upp våra pizzor. Sen blir det bara en kväll framför tv:n!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!!

Jag ska åka till London woho! Med farmor & farfar och min kusin Emelie. Vi satsar på att åka om två veckor ungefär!! Så taggad. Jag har aldrig varit där förut men det känns som ett ställe man ska ha varit på innan man dör haha. Vi kommer nog åka från söndag till torsdag för att slippa så överdrivet med folk, eftersom de flesta åker över helgen. Så exited att komma bort hemifrån för att bara turista och shoppa en hel del :)L

O

N

D

O

N

Likes

Comments

Jag ser väldigt mycket framemot helgen! Imorgon ska jag äta ute med min tjejkompis Tilda, tror vi ska boka bord på Grappa. Deras pizzor är svin goda. Efter det ska jag åka hem till en annan kompis, Julia. Där ska jag sova fredag till lördag, och bara mysa och catch up.

Sen på lördagen ska jag, Julia och Vikkan åka på en liten dagsutflykt till Erikslund i Västerås för att gå på Ikea och shoppa. Jag har inte shoppat på så länge så känner att jag behöver det haha.

På söndag tror jag att jag kanske kommer jobba, lite oklart fortfarande. Men om det blir jobb så kommer det vara från 7:30 till 15:00. Annars kommer jag städa. Det är min söndagsaktivitet : )

Likes

Comments