Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Idag fikade jag och Emelie uppe på långberget som har en otrolig utsikt över Strängnäs. Vi drack te, åt kakor och godis.


Vi pratade bla om att man borde göra en bucket list. För jag har på senaste tiden kommit på flera saker jag skulle vilja göra innan jag dör. Men jag har svårt att börja nånstans. Så skriver man en lista på saker man ska uppnå, har man kommit en bit på väg.

Likes

Comments

Hellu!

I helgen åkte jag ner till Ebba i Alvesta och hälsade på! Har saknat henne såå mycket<3
Var framme vid 15 tiden på fredagen. Hon och två andra, Julia och Emelie hämta upp mig på tågstationen och så åkte vi vidare till systemet och mataffären för att köpa tacos till kvällen. Sedan åkte vi hem till Emelie som bor i Alvesta för att laga mat och fixa oss för kvällens utgång i Växjö.

På lördagen åkte vi ut till deras skola i Grimslöv, en bit utanför Alvesta. Jag och Ebba gick till närmaste mataffär som låg 5 km bort (!!). Vi pratade ikapp allt som har hänt sen senast vi sågs, välbehövlig!
Senare på kvällen spelade vi lite badminton i skolans gympahall haha. Planen va sen att vi skulle bastat och dricka cider. Men vi fick aldrig igång bastun!

Vi sov länge på söndagen, tror vi gick upp elva. Så skönt. Vi åt frukost, duschade och tog en promenad. Sen åkte vi allihop in till Växjö för en fika innan jag skulle ta tåget hem!

Tog bara bilder på fredagen när vi gick ut haha:/

Likes

Comments

Idag var jag, farmor & farfar och Emelie till Eskilstuna för att boka resan till London. Vi kommer åka på söndag, vid 09:10 går flyget från Arlanda sen åker vi hem runt klockan 13 på torsdag. Vi kommer bo på ett hotell nära Oxford street och Madame Tussauds, som vi även bokade biljetter till. Jag har aldrig varit i London så jag är super taggad verkligen. Och ett plus i kanten är att flygresan är så kort, bara nån timme ungefär, väldigt skönt för mig som är jätterädd för att flyga.

Nu sitter jag och mamma o väntar på att åka till pizzerian för att hämta upp våra pizzor. Sen blir det bara en kväll framför tv:n!

Likes

Comments