View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alla bilder är från pinterest. Ni hittar mig här: https://www.pinterest.se/Matildadavidsso/

Jag går sitta året på gymnasiet och planerar på att flytta hemifrån någon gång efter studenten(!!!). Jag ser fram emot att få bestämma allt själv, vilken soffa, färg på gardinerna, vilket matbord osv osv.

Pinterest är väldigt bra för att hitta inspiration, det finns väldigt många olika stilar. Jag personligen vill ha mycket vitt, grått med inslag av olika färger. Det är så stilrent med ljusa färger. Vill även ha stora växter, fina tavlor och mjuka gosiga mattor.

Bilderna speglar lite utav det jag vill att mina lägenhet ska innehålla.


Likes

Comments

View tracker

Beställde hem dessa grejer från Nelly.com för ungefär en vecka sedan. Hämtade ut paketet idag och är väldigt nöjd med allt. Fransarna ser väldigt snygga ut, tänkte testa dem på lördag då jag ska fira en utav mina absolut bästa vänner.

Mössan är lite beige/vit aktiv och i ett väldigt skönt, mjukt material. Precis som halsduken.

Lösögonfransar 69:-

Mössan 99:-

Halsduken 159,59 :-

Likes

Comments

Likes

Comments

Shoppa eller fika? Shoppa, alla dagar i veckan.

Julafton eller födelsedag? Julafton, så mysigt.

Hav eller pool? Pool, avskyr fiskar.

Vinter eller sommar? Vet inte riktigt, det lutar kanske lite mer åt vinter.

Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad..

Hemmakväll eller utekväll? Tycker om båda lika mycket.

Sova naken eller i pyjamas? Naken.

Smsa eller ringa? Sms, tycker det är jobbigt att babbla i telefon.

Nyttig eller onyttig? Nyttig, men äter nog 50/50.

Gossip girl eller sex and the city? Sex and the city, är inne på sista säsongen:(

Chips eller popcorn? Chips.

Klänning eller kjol? Klänning till fest men kjol till vardags.

Pizza eller hamburgare? Pizza.

Kaffe eller te? Te, Peach mango.

Drinkar eller shots? Drinkar.

Likes

Comments

Go kväll!

Och så var veckan slut och det var helg igen. Extremt skönt, igår skickade jag in en tuff skoluppgift och det kändes oerhört skönt då jag blivit stressad och inte kunnat koppla av då jag vetat att jag egentligen borde skrivit på den om jag gjorde något annat. Kvällen spenderade jag med mina bästa vänner, vi köpte mat på Spice and rice, bakade en kladdkaka, spelade kort och pratade i timmar. Alltid lika härligt att umgås med dem!

Idag tog jag bilen och åkte till Tuna Park för att byta ett par vinterskor som var i fel storlek. Gick även in en sväng på H&M och Gina Tricot. Hittade två välbehövliga tjocktröjor samt ett halsband.

På vägen hem skedde det en olycka på motorvägen, precis framför mig. Bilen tappade fästet och åkte in i sidoräcket och hamnade upp o ner. Allt hände så snabbt och redan efter tio minuter var ambulans, räddningstjänst och brandbilar där. Otroligt läskigt hur lite kontroll man har över bilen när det är så pass halt. Jag som tog mitt kökort i somras har knappt kört bil på vintern så förstår jag nu hur illa det kan gå och blir väldigt nojig att det kommer hända mig så kommer ta det väldigt lugnt i framtiden.

Likes

Comments

God morgon! Idag är jag hemma från skolan då jag åkt på en förkylning och vi hade endast en lektion. Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik(hehe) och försöker plugga lite historia. Hur mysigt är det inte att vintern redan är här?! Jag älskar det iallafall, det är alldeles lagom med snö här just nu, det får gärna fortsätta vara såhär hela julen också. Har mer julkänsla nu i början av November än vad jag hade förra året på julafton haha...

Likes

Comments