Likes

Comments

Likes

Comments

Den här boken köpte jag till mig själv i julklapp. Man ska svara på en fråga varje dag i fem år, och det är samma fråga samma datum varje år. Så man ser lätt hur man utvecklas och förändras, sjukt intressant! En fråga kan vara ”What’s the best part about life right now?”. Ett annat exempel är ” What time did you go to bed last night?”. Frågorna varierar alltså väldigt mycket, vissa frågor måste man tänka mer på än andra. Hoppas verkligen att jag kommer fullfölja den här boken för att sedan läsa igenom om fem år för att se min utveckling!

Likes

Comments

Har gått på flera skogspromenader med min hund för att rensa tankarna och få spendera lite egentid.

Fikade med flera vänner.

Shoppade sönder på mellandagsrean med presentkort jag fått under julen.

Tog lite selfies med mina nyfixade naglar:)

Likes

Comments

Jag fyllde 18.

Jag var på bråvalla<3

Hängde mycket i våran sommarstuga med både familjen och vänner. Usch vad jag saknar sommaren när jag ser dem bilderna!!!!

Kollade på Beyonce i Stockholm, helt underbart!

Begravde min fina morfar<3

Jag hälsade även på min kusin Emelie som bor i Malta för tillfället.

Likes

Comments

Gjorde mina naglar för första gången idag. Gick till salongen Five Five Nails, i Eskilstuna. Är väldigt nöjd men känner mig lite otymplig nu i början men det går nog över efter nån dag eller så.

Likes

Comments

Finns inget mer jag vill just nu än att åka utomlands, till solen och havet. Är så trött på att vakna upp till en grå himmel och att känna mig likblek ca hela tiden är något jag inte uppskattar jättemycket.

Likes

Comments

2016 har varit mitt absolut värsta år. Ett år bestående av ångest, panikattacker, mina föräldrars skilsmässa och skolan som varit sjukt tuff för mig i höst, kommer säkert vara enda fram till studenten, är ÄNTLIGEN slut. Nu kommer säkert inget av sakerna förändras bara för almanackan nu står på 2017 men skönt att ha möjligheten till att göra det nya året till ett bra år!

Har inga nyårslöften direkt förutom att jobba med mig själv(ångest och självkänsla), ta hand om min kropp och fortsätta vara vegetarian eller kanske bli vegan, men vi får se vad som händer. Att gå tillbaka till kött är något som inte kommer hända iallafall, det är jag väldigt säker på!

Gott nytt år🎉

Likes

Comments

Älskar våran gran, med rött och silver!

Fina Bus och mamma som blev glad över nya tofflor

Min fina broder vid frukosten efter vi tvingat upp honom ur sängen till frukosten halv tio.

Likes

Comments