View tracker

Hejsan hoppsan! Okej det där var det töntigaste jag någonsin skrivit...
Jag kommer inte rabbla hela veckan men vi kan väl starta från onsdagen!
Så i onsdags var det inget speciellt i skolan förutom att en författare kom och hade föreläsning, vilket inte var så jättekul kanske men aja. På lunchen åkte jag hem och åt med mamma (jag äter med mamma varannan dag och pappa varannan) vilket jag har gjort nu varje dag i en vecka för att dem på SCÄ vill hålla koll på mig. Så i onsdags så åt vi tex Thai. Sedan på kvällen så åkte jag till SCÄ för den vanliga vecko kontrollen då jag väger mig och tar puls och blodsocker osv. Jag hade inte gått upp i vikt och därför sa dem att om jag inte kämpar nu så kommer dem att skicka mig vidare för en avdelning där man sover osv och man är där 24 timmar om dygnet! Jag fick mig iallafall en tankeställare och det känns som att det har gått någorlunda bra de här senaste dagarna efter mötet.
Tisdagen rullade på utan några speciella händelser. Idag är det fredag och det har inte hänt något speciellt idag heller förutom att jag har sovmorgon till 10 idag då jag inte för gå på friidrotts-profilen!
Det är lite tråkigt att jag inte får röra mig så mycket och är därför LITE begränsad när det gäller att springa runt med kompisar varje kväll efter skolan!
Men idag jag fick iallafall ett samtal av min kära morfar när jag kom hem, och har undrade om jag ville åka med honom att köpa ett "super modernt" armband som han tydligen sett alla ha på sig. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att morfar ska gå in i ungdoms modet men jaja jag får iallafall lite kvalitets tid med morfar! Jag har nämligen inte haft så bra kontakt med honom under de senaste åren. När jag var liten kom han till oss varje helg med presenter osv och vi åkte till landet med honom och utomlands, men sedan några år tillbaka har det hänt saker inom familjen som gjort att vi inte haft så bra kontakt! Det är ingenting som har med morfar att göra egentligen men han har liksom drabbats också och har därför inte kunnat träffa oss som han vill. Men i våras så gick min mormor bort och morfar flyttade då tillbaka till Östermalm närmare oss och nu har vi jättebra kontakt igen (:
Jag lyckas alltid komma in på andra saker när jag skriver men aja det finns väl en charm med det också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min helg har varit riktigt tråkig, haha okej bra å skriva ett inlägg om den då tänker ni säker!
I fredags så åkte iaf jag och min familj till ett av våra landställen i Stockholms skärgård, vi har ett landställe i Sverige och ett på Åland där min pappa är född (om någon är intresserad)! Iallafall så åkte vi till landet och hade en mysig kväll med mycket prat och mys helt enkelt.
På lördagen så gjorde vi inte så mycket förutom att kratta löv, lite lagom kul på en lördag, och sedan så julpyntade vi! På kvällen bastade vi, hah äkta Ålänningar. Sedan lagade vi oxrullader och hade ännu en mysig kväll. Förlåt men jag gillar att vara med familjen och så men de är mycket roligare o tillbringa kvällarna med kompisar men de får jag väl ta nästa helg då...de finns ju miljontals av helger kvar!!
Söndagen bestod av shopping, shopping och lite mer shopping. Jag började dagen med att åka hem från landet och på vägen hem stannade vi och shoppade lite. Shoppadet dock bara två plagg för min del men vi fick med oss lite annat krimskrams hem oxå, så som en liten julgran till mitt rum, massa lampor, köks prylar, bord, jul dekorationer och massa annat som är precis lika o intressant som de jag nämnde nyss! När jag kom hem kom en kompis till mig och sedan så drog vi in till stan för ännu mer shopping.
De var min tråkiga helg och imorgon är det redan måndag, dock det är till en liten tröst att det snart är juuul! Men det finns en sak som jag har lite panik över och det är vad jag ska önska mig i JULKLAPP!! Mamma tjatar och tjatar varje dag på att jag måste berätta vad jag vill ha men jag kan helt ärligt inte komma på något... haha ilands problem!
Jaja jag kommer nog på något sådär 1 vecka innan jul så att mamma får springa som en tok i alla butiker i sista sekund, men de göör inget (;
Det blir kanske ett jobbigt läge om hon inte hittar sakerna i butik och måste beställa på nätet, mitt i alla andra julbeställningar!
Ja ja ja sluta babbla nu...!
Hejdåå'

Likes

Comments

View tracker

Alltså herre Gud kan vi bara prata om mitt senaste inlägg och hur mycket fina meddelanden och hur mycket stöd jag har fått!! Jag var verkligen sååå rädd för hur jag skulle bli bemött, men jag beslöt mig för att trycka på publicera och herre Gud säker jag bara!! Folk kommer fram till mig och dem skickar meddelanden till mig om hur stark och modig jag är som vågar berätta om min sjukdom. Jag vill bara tacka alla som har stöttat mig<3

Jag ska även försöka börja blogga på riktigt denna gången! Vissa tycker säkert att det är jätte konstigt och bah äää vem bryr sig om ditt tråkiga liv men I Don't give a fuck ((:
Aja hoppas jag inte kommer bli allt för mobbad men va fan hahah alla kan ju inte gilla allt man gör, ellerhur!
Kraam! <<3

Likes

Comments

Såå skönt att de är onsdag imorgon! I mitt tidigare inlägg så skrev jag hur otroligt otagg jag var på ännu en Måndag men nu är det redan tisdag kväll!
Igår var ingen speciell dag direkt förutom att mina måndagar för tillfället endast består av tre lektioner + att jag går hem två timmar under dagen.
Saken är det att jag på morgonen har SO kl.8:00 men sedan ska vi ha Profil som det kallas, då man har valt ett ämne att ha extra två ggr i veckan. Jag har då valt Friidrotts-profilen men jag kan tyvärr inte medverka på varken profilen eller idrotts lektionerna.
Jag har enkelt förklarat en sjukdom som heter Ortorexi som innebär att jag rent ut sagt har svält mig själv och tränat varje dag non stop.
Det började i början av sommaren 2015 med att jag ville ha magrutor....jag tänkte sedan att om jag tränar hårt varje dag med kondition och styrka och drar ner på maten så kanske det går fortare. Detta eskalerade då till att jag nästan slutade äta och tränade som en dåre. Mina föräldrar märkte ju att jag började gå ner i vikt och ja de ringde runt (utan att jag visste det) till olika doktorer osv och de flesta doktorer sa att det kan vara en ätstörning, vilket det var. Jag tänker inte gå in på detalj om varför jag än idag inte är frisk eller hur och varför jag har gjort vissa val.
Jag visste egentligen att jag hade en ätstörning ganska tidigt men sa det "självklart" inte till någon, då jag ville fortsätta att leva som jag gjorde.
Idag mår jag ändå lite bättre men jag har fortfarande svårt med maten ibland. Jag tar mediciner osv och har tränings förbud, varav de är anledningen till att jag måste avstå alla sorters fysiska aktiviteter hemma och i skolan.
Jag älskar att träna och mitt mål för 2017 är dels att bli "frisk och fri" och kunna leva ett normalt liv igen med friidrotten och dansen som jag höll på med tidigare. Livet går upp och ner , ibland vill jag inte alls bli frisk och ibland vill jag verkligen. Men jag brukar tänka tbx till då jag var som sjukast och bara grät och var deppig hela tiden. Anledningen till detta var att min hjärna inte fick något fett då jag år väldigt lite, och för att jag endast vägde 38,7 kg och är 170 cm lång. Jag vill inte tbx dit men ibland **ganska ofta, blir min hjärna helt konstig igen och jag börjar tänka tvätt om!
Oh haha de blev ett långt inlägg om något helt annat än vad det egentligen skulle handla om! 

Vill bara förtydliga att jag inte vill trigga någon att göra som jag gjort, man mår inte bra när man inte äter och om du är i samma sitts som jag var i då/ är i nu så uppmanar jag verkligen att söka hjälp. Jag vet att när man väl är där så ändrar det inget om man säger så men bara så du förstår. När man slutar äta och tränar för mycket så går man ner i vikt, ja. Men de kommer komma biverkningar som att du som tjej får uppskjuten mens och den slutar komma, du får svårare att få barn, puberteten skjuts upp eller stannar, du kan ej tänka i skolan för att du är för deppig då din hjärna får för lite fett för att du inte äter något fett! Jag går varje vecka till ett ställe som heter SCÄ vilket står för Stockholms Centrum för Ätstörningar som ligger Wollmar Yxkullsgatan 27B på Söder. De har verkligen hjälpt mig men jag är som sagt inte alls frisk ännu idag. Men det är av personliga anledningar som gjort att jag inte vill bli frisk ibland och är deprimerad! En ätstörning är en väldigt ensam sjukdom, men det ät väldigt många som lider av någon sort.

Iallafall nu ska jag gå in i o ta en riktigt lång dusch, see you!

Likes

Comments

Tanken på att det redan är Måndag imorgon ger mig bara huvudvärk, hur kan helgen gå så fort?! Iallafall så har jag haft en väldigt mysig helg.
Jag startade helgen men att ha en mysig fredagskväll med en god middag tillsammans med familjen. Jag älskar de där riktigt långa middagarna där vi pratar om allt som hänt under veckans gång.
Lördagen spenderade jag i stan med mor min, vi var hos frissan och sedan så gick vi lite i butiker. Det var inget som föll mig i smaker direkt men mammi hittade en väska från Mulberry som föll henne i smaken. På kvällen var det meningen att jag skulle skriva på en engelska redovisning tillsammans med en kompis men det blev inte så och vipps så va en HEL LÖRDAGS KVÄLL bortslösad.... aja det är inget att hänga läpp för. Söndagen spenderades tillsammans med min kompis i stan och vi gick runt o shoppade, Okej inte direkt stor shopping dock då jag bara fick med mig ett par örhängen hem men det var mysigt ändå! Vi tog även några outfit bilder som jag la upp tidigare idag.
Nej nu måste jag fortsätta med att skriva stödord till Engelska redovisningen, de kär behövas!

See you!

Likes

Comments

Picture: Lovisa Hedberg

Likes

Comments