Alltså kolla denna frukosten som jag och Sebbe åt idag. Så himla god och lyxig. Hade mer än gärna ätit en sån frulle bra mycket oftare haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag med Alva i Göteborg hela dagen vilket var så himla mysigt och roligt.
Vi bestämde oss lite spontant kvällen innan att vi var sugna på att göra fint våra naglar, så vi bokade varsina tider på en salong redan klockan 9 på morgonen. Så där började vi våran dag.
Älskar att göra naglarna man känner sig verkligen så fin, dock gör jag det väldigt sällan då ja inte kan ha naglar i skolan eftersom jag spelar gitarr. Men iallafall jag gjorde lite rosa/röda typ och Alva gjorde vita.
Dom blev verkligen fina!

Efter vi var färdiga med våra naglar gick vi in på NK en liten stund och satte oss på deras café. Jag tog en latte och Alva en smoothie.
Och alltså vilket väder det var såå himla fint!!

Till sist gick vi till en tatueringsstudio där Alva skulle tatuera sig!!!
Haha båda var jättenervösa (varför va jag nervös ens?). Men kolla va bra den blev! Tyckte verkligen den passade henne och hennes stil. Så den blev väldigt lyckad!!
Efter det begav vi oss hem till Sebbe där vi spenderade kvällen tillsammans med vänner. 


Likes

Comments

Hejsan! Välkommen till min lilla blogg som jag äntligen startat. Jag har länge funderat på att starta upp en men det har inte blivit av. Men nu ni!!
Hur som helst är jag en 18 årig tjej från västkusten, som går mitt sista år på gymnasiet(!!!). Jag hoppas att ni kommer tycka om mina inlägg och att ni kikar är in igen!
Kram så länge

Likes

Comments