Livstil

På att uppdatera, förlåt, så här bjuder jag på några bilder.

Vi har haft kalas för mig och min lille kusin Oliver // och ätit god mat under Kevins lediga vecka.

Jag har även passat mina busfrön till kusiner <3

Vi hade en mysig dejt jag och Kevin, drack vin och åt plockmat // och idag unnade vi oss med lite pizza!

Vi har även bokat en sista minuten till Spanien, så om 10 dagar åker vi, precis innan skolan börjar kommer vi hem! Kände verkligen att vi behövde detta då vädret inte är så bra här i Sverige :/ Men jag är supertaggad på att resa, dessutom åker vi med ett annat par!

För två veckor sen firade även jag och Kevin 5 år ihop, han har alltså stått ut med mig i FEM hela år, helt otroligt! Så vi hade bokat bord på Havanna, så vi åt god mat och drack gott, helt perfekt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livstil

Det är väldigt sällan jag bakar, och vanligtvis blir det chokladbollar eller om jag känner mig motiverad så rulltårta. Men idag blev jag sugen på att baka något och man får passa på nu när det är tråkigt väder ute, så det fick bli kanelbullar! Så nu väntar jag på att Kevin ska komma hem från jobbet så vi kan äta kanelbullar och dricka kaffe!

Ha en fin måndag!

Likes

Comments

Livstil

STUDERA.. Ni läste rätt, jag ska börja studera igen! I torsdags fick jag reda på att jag kom in på Förskollärarutbildning här i Varberg på Campus. Har verkligen haft många olika tankar på vad jag ska utbilda mig till och vad jag vill göra i framtiden, och jag har väl alltid vetat att jag ska jobba med människor och barn tycker jag ju mest om att jobba med. Så detta kommer nog passa mig perfekt! Men som jag tänker just nu så kommer jag inte sluta vid förskollärare utan jag vill nog vidareutbilda mig till specialpedagog. Det är mina tankar just nu och jag är supertaggad på att börja plugga igen, kommer säkert bli tufft men ser verkligen fram emot det!


Någon annan som ska börja plugga i höst?

Likes

Comments

Livstil

Hänt en hel del sen jag fyllde år, ätit ute med familjen, gått en härligt promenad bland båtarna, ätit fredagslunch med Kevin och i lördags blev det lite festligheter! Kevin har haft ledig vecka från jobbet, så mitt mål var att hitta på så många roliga saker som möjligt och bara mysa! Tycker ändå att vi har uppnått det målet! Har hänt en annan kul grej men det ska jag berätta i ett annat inlägg!

Nu ska jag fortsätta att laga mat, sedan ska jag städa och sen ska jag åka och hälsa på min mormor!


Ha dee

Likes

Comments

Livstil

Idaaaaag är det min dag! 22 jordsnurr idag och det firade vi med en liten tripp till Liseberg! Så man får leka av sig innan man blir vuxen på riktigt!
Haft en helt underbar dag hittills, umgåtts med min fina pojkvän hela dagen och jag har fått många gratulationer av mina nära och kära <3

Likes

Comments

Livstil, Nöje

Min fina fina vän // Igår träffade jag Laura som jag inte sett på väldigt länge kan man tycka, vi gick och satte oss på Havanna och åt, drack lite vin och hade det helt underbart!

Likes

Comments

Livstil, Spanien 2017

Hade två helt underbara veckor i Spanien med Kevin, vi åt gott, solade mycket, gick långa promenader och hade det bara helt underbart! Men nu är man hemma i Sverige igen, tillbaka till vardagen.. Kevin jobbar mycket, jag letar jobb och tyvärr är det inte allt för bra väder.

Har en lugn morgon idag, funderar på vad jag önskar mig till min födelsedag nästa vecka, några tips? Jag har redan allt jag kan tänka mig, men självklart är det lite grejer till lägenheten som behövs men det är inte så värst kul att önska sig..


puss på er.

Likes

Comments

Spanien 2017

Vi har det hur bra som helst här nere i Spanien! Uppdateringen kommer vara sådär dessa dagar som ni kanske har förstått men ska försöka lägga ut lite bilder då och då!

Ha det fint!

Likes

Comments