View tracker

Godmorgon! Igår gick jag, Kevin och Linn på stan och fixade några julklappar, åt lunch på ett mysigt litet café och andades in lite julkänsla. På kvällen gick jag och Kevin på bio, vilket också var så himla mysigt att göra.

Idag ska vi fixa dem sista julklapparna, tvätta och sen ska jag försöka packa upp lite fler lådor!

Ha det fint!

Likes

Comments

Har haft en helt underbar dag, gick upp tidigt och började kolla på Luciafirandet på tv, drack kaffe och njöt att dem spelade just i min stad, Varberg. Pappa kom senare och hämtade upp mig, min lillasyster och hennes klass skulle också ha ett luciatåg och vi var välkomna att komma och kolla, och hon var såå fin! Världens bästa syster! Kom hem och väckte Kevin och tvingade honom att göra sig i ordning, jag ville ut och köpa julklappar! Gick runt lite med Kevin i stan och sen bytte jag ut honom mot Lydia istället, fick köpt en hel del idag, och vid tre-tiden kollade vi på Varbergs Lucia, vilket var så mysigt! Kevin stod och lagade mat när jag kom hem och jag började genast slå in alla julklappar jag köpt idag! Nu sitter jag i soffan och kollar på Modern Family, dessutom är granen uppe och jag längtar redan extra mycket till julafton!

Likes

Comments

Igår stängde jag och tre andra när resten var på personalfest, vilket kändes väldigt orättvist med tanke på att vi alla ville gå. En sak som var bra att det var min absolut sista stängning på McDonalds, vilket jag är helt överlycklig av! Tog en lång varm dusch i morse när jag vaknade, kokade lite kaffe och satte mig i soffan och började kolla några avsnitt av Modern Family. Idag ska jag åka och hämta några köksstolar, paket på posten och sen handla, och självklart fortsätta packa upp lådor!

Ha det fint vänner!

Likes

Comments

Drömmer mig tillbaka till ett varmare land, med bättre väder, finare hav och en strand där man kan gå i bara bikini!

Likes

Comments

Måndag: - Jobb 15.30-02.00
- Leta julklappar

Tisdag: - Åka och hämta stolar hos mamma och pappa
- Packa upp några lådor
- Vila upp mig
- Om jag orkar, plugga matte

Onsdag: - Jobb 12-19

Torsdag: - Jobb 10-18

Fredag: - Jobb 10-19

Lördag: - Jobb 07-17

Söndag: - Jobb 09-17

Mer än så har jag inte planerat, vill göra något roligt i helgen om jag har blivit lite bättre annars blir det mycket vilande för min del.

Likes

Comments

Godmorgon! Har haft så mycket att göra i helgen + jag har varit dunderförkyld. Så när min kropp bara har velat ligga ner och vila så var jag ändå tvungen att bära på lådor och packa upp. I lördags gick vi upp vid sju-tiden för att hyra en skåpbil och började genast med att lasta in möbler och flyttlådor, vi var nog klara med att hämta allt vid 10, sen skulle vi bara lasta in allt i lägenheten och det var mycket mer än vad jag trodde. Så efter mycket uppackade och sorterade så somnade jag skönt i våran säng.

Igår var jag redo att bara hänga i lägenheten och vila upp mig, men vi hade många lådor kvar att packa upp. Gjorde mig i ordning för att åka till några möbelbutiker här i stan, men redan på vägen ändrade vi oss och körde mot IKEA istället. Vi fick med oss ett köksbord och andra småsaker, så på kvällen lagade jag tacos och Kevin byggde ihop bordet!

Idag ska jag stänga, vilket jag inte alls är sugen på, var så nära på att ringa och säga att jag är sjuk så jag får vila lite, men det kändes fel. Så nu ligger jag i soffan, ska alldeles strax göra en god frukost och sen försöka piggna till lite och bli friskare.

Ha det fint!

Likes

Comments

Vad har du gjort under morgonen? Gick upp tidigt och fixade frukost till Kevin då han jobbade sent igår kväll!

Vad ska du göra idag? Idag får vi hjälp av Kevins familj att flytta in alla våra möbler till nya lägenheten, woho!

Vad ser du mest fram emot? Att få inreda hela lägenheten och sen somna helt utmattad i min egna säng!

Vilken typ av lördag kommer det att bli? Kommer nog bli en rätt stressfylld dag, mycket att göra, men även en rolig och glad dag!

Vad ska du ha på dig? Mjuka, sköna kläder så jag lätt kan bära och packa upp allt.

Vem/vilka ska du hänga med? Kevin och hans familj för det mesta!

Vad ska du göra ikväll? Sova, hahaha

En peppig lördagslåt?! HÄR

Likes

Comments