View tracker

Igår stängde jag och tre andra när resten var på personalfest, vilket kändes väldigt orättvist med tanke på att vi alla ville gå. En sak som var bra att det var min absolut sista stängning på McDonalds, vilket jag är helt överlycklig av! Tog en lång varm dusch i morse när jag vaknade, kokade lite kaffe och satte mig i soffan och började kolla några avsnitt av Modern Family. Idag ska jag åka och hämta några köksstolar, paket på posten och sen handla, och självklart fortsätta packa upp lådor!

Ha det fint vänner!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Drömmer mig tillbaka till ett varmare land, med bättre väder, finare hav och en strand där man kan gå i bara bikini!

Likes

Comments

View tracker

Måndag: - Jobb 15.30-02.00
- Leta julklappar

Tisdag: - Åka och hämta stolar hos mamma och pappa
- Packa upp några lådor
- Vila upp mig
- Om jag orkar, plugga matte

Onsdag: - Jobb 12-19

Torsdag: - Jobb 10-18

Fredag: - Jobb 10-19

Lördag: - Jobb 07-17

Söndag: - Jobb 09-17

Mer än så har jag inte planerat, vill göra något roligt i helgen om jag har blivit lite bättre annars blir det mycket vilande för min del.

Likes

Comments

Godmorgon! Har haft så mycket att göra i helgen + jag har varit dunderförkyld. Så när min kropp bara har velat ligga ner och vila så var jag ändå tvungen att bära på lådor och packa upp. I lördags gick vi upp vid sju-tiden för att hyra en skåpbil och började genast med att lasta in möbler och flyttlådor, vi var nog klara med att hämta allt vid 10, sen skulle vi bara lasta in allt i lägenheten och det var mycket mer än vad jag trodde. Så efter mycket uppackade och sorterade så somnade jag skönt i våran säng.

Igår var jag redo att bara hänga i lägenheten och vila upp mig, men vi hade många lådor kvar att packa upp. Gjorde mig i ordning för att åka till några möbelbutiker här i stan, men redan på vägen ändrade vi oss och körde mot IKEA istället. Vi fick med oss ett köksbord och andra småsaker, så på kvällen lagade jag tacos och Kevin byggde ihop bordet!

Idag ska jag stänga, vilket jag inte alls är sugen på, var så nära på att ringa och säga att jag är sjuk så jag får vila lite, men det kändes fel. Så nu ligger jag i soffan, ska alldeles strax göra en god frukost och sen försöka piggna till lite och bli friskare.

Ha det fint!

Likes

Comments

Vad har du gjort under morgonen? Gick upp tidigt och fixade frukost till Kevin då han jobbade sent igår kväll!

Vad ska du göra idag? Idag får vi hjälp av Kevins familj att flytta in alla våra möbler till nya lägenheten, woho!

Vad ser du mest fram emot? Att få inreda hela lägenheten och sen somna helt utmattad i min egna säng!

Vilken typ av lördag kommer det att bli? Kommer nog bli en rätt stressfylld dag, mycket att göra, men även en rolig och glad dag!

Vad ska du ha på dig? Mjuka, sköna kläder så jag lätt kan bära och packa upp allt.

Vem/vilka ska du hänga med? Kevin och hans familj för det mesta!

Vad ska du göra ikväll? Sova, hahaha

En peppig lördagslåt?! HÄR

Likes

Comments

Underbara fredag, och underbara lediga HELG! Idag har jag och Kevin flyttat några flyttlådor till andra lägenheten, sen fick jag även hjälp av Kevins syster Linn, så efter det åt jag och Linn på buffé, köpte lite fredagsgodis och nu sitter jag hemma i soffan och bara laddar inför en lång dag imorgon! Då vi äntligen ska flytta över dem andra lådorna och möblerna!

Ha en fin kväll mina vänner!


Likes

Comments

- Det är 1:a december; vilket innebär att det snart är jul!

- Vi har fått våra nycklar till lägenheten! Men eftersom både jag och Kevin jobbar kväll så hinner vi nog bara lasta in lite lådor i lägenheten!

- Jag har fått öppnat första luckan i chokladkalendern! Fick aldrig någon förra året vilket är en tradition för mig, men i år så!

- Det är torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon, vilket betyder ledig helg för mig!

- Jag är otroligt taggad för att stänga idag!

Helt enkelt blir det en underbar torsdag idag! Ha det fint mina vänner!


Likes

Comments

Likes

Comments