Header

Hittade dessa godingar hemma i en garderob. Vart överlycklig eftersom att jag länge velat ha ett par men inte tagit tag i det och gått o köpt ert par. Nu slipper jag lägga mer både tiden och pengarna, WIN!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inte vart särskilt aktiv det senaste så här kommer lite random bilder ifrån det senaste!

Likes

Comments

OM lite mindre än två månader så är det min tur att fylkar 18. Jag har tänkt att önska mig en uppsättning utav finglas. Alltså 6 st vitvin-, rödvin- och champagneglas. Har kollat runt endel och har fallit för Carolina Gynnings kollektion. Ska ta och önska mig två vitt/roseglas och två champagne glas som en start på min lilla samling. Vilket utav de 8 motiven jag vill börja med har jag inte bestämt mig för ännu men här nedan är några stycken. Tycker för övrigt om hennes bord väldigt mycket också!

Likes

Comments

Long time no see jag vet.. men har vart mycket efter lovet. Inte haft orken alls att uppdatera, skolan tar på krafterna. Men nu är ja igång igen och här har ni lite bilder ifrån sportlovet då jag var i Åre. Hade trots storm och regn en bra vecka! Fick passa på att ta bilder så fort solen kom fram vilket den mot all förmodan gjorde hela två halva dagar. Riktigt fint var det.

Hörs mer imon! xx

Likes

Comments

Likes

Comments

Då var de dags igen.. Sitter i väntrummet och dom ska snart ta o kolla min näsa igen. Så himla obehagligt men hoppas att allt är som det ska efter operationen och allt.Likes

Comments

Vart ju på 18-års fest i helgen för min kompis som fyllde år i måndags! Lite bilder ifrån för festen för tog typ inga när vi var på själva festen för det var så mycket folk och hade inte riktigt tid vilket är lite synd. Men vi hade kul och det är det viktigaste!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw