Header

Klockan ringde vid 06:00 den 16 Juni 2017. Den bästa dagen var här, nämligen STUDENTEN. Tänka sig att det aldrig varit så lätt att gå upp från sängen så tidigt, som just på studenten. Jag gick direkt för att göra mig klar eftersom champagnefrukosten var vid klockan 7:30.

Champagnefrukosten var hos Elin i min klass. Det var supergott och jättefint fixat, så tusen tack till ELIN! Elin och Thilde delade även ut "Klassens..." till alla i klassen, vilket var en väldigt rolig grej. Vi tog även en hel del fina bilder och skrev i varandras studentmössor!Efter champagnefrukosten åkte vi till skolan för att ta klassfoto, få betyg och säga hejdå till våra mentorer. Camilla och Tomas (QT) har alltid funnits där och ställt upp för oss, de har gjort oss till de vi är idag och det är vi evigt tacksamma för!


Vi åt god lunch i skolan och lyssnade på Esteteleverna som spelade och sjöng.


Efter lunchen var det UTSPRING OCH FLAK!!!!


Efter 1 timmas flak-åkning var man trött och det skulle bli skönt att komma hem till sin studentmottagning. God mat, trevligt sällskap och fina presenter gjorde dagen ännu bättre!


Vid cirka halv 8 åkte jag till Nils-Martin i min klass för förfest innan studentfesten på hotellet. Allt var superkul, trots att jag var (och är) ganska sjuk.

Min student har varit den bästa någonsin, jag är så tacksam för att jag har så fina nära och kära i mitt liv. Denna dagen vill jag leva om & om & om igen. TUSEN TACK TILL ALLA SOM GJORDE MIN STUDENT TILL DEN BÄSTA! KRAM.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag var det stipendium-utdelning för teknikcollage+natur. Jag var inte beredd alls på att jag skulle få något stipendium, då jag inte hade fått veta något om det innan. Jag fick stipendium för bästa kunskaper i fysik, vilket var VÄLDIGT kul och överraskande!!

Efter stipendium-utdelningen åkte jag och några från klassen för att fixa med vårt studentflak tills imon. Bilder kommer imorgon!

Likes

Comments

Förfest, drinkar, bowling & dans. Summerar gårdagens festligheter ganska så bra.

Hela klassen samlades hos mig för att förfesta rejält innan vår sista (!!!) 3:3 (studentfest) på bowlinghallen. Det var bra stämning och jag är så lyckligt lottad att jag ska ta studenten med dessa fina människor på fredag!

Kvällen var högt över förväntan och detta måste ha varit den bästa kvällen på länge!

Likes

Comments

Hallå!
Igårkväll var Lavve och Madde hemma hos mig. Vi grillade och käkade massa snacks innan vi började sminka oss för att åka in till stan. Vi träffade några i stan som vi satt och pratade med en stund, vilket var trevligt. Något som var mindre trevligt var att jag var ännu sjukare när jag vaknade i morse, Yeey...

Nu får jag kurera mig med massa medikament så att jag (förhoppningsvis) blir frisk till studenten!

Likes

Comments

Hallå!
Ännu en sängliggande dag (typ). Är nu 4e dagen jag är sjuk, trots detta har jag fått lite gjort idag. Jag har rensat min garderob och sålt två klädesplagg. Jag försöker sälja så mycket som möjligt av kläder jag inte använder, så att jag får ihop pengar till en ny Calvin Klein tröja jag länge velat ha. Visst kan jag ta av mina "vanliga" pengar, men tycker att det är lite roligare att sälja kläder man inte använder, och använda de pengarna till nya kläder istället.

Bloggningen har gått sådär det senaste, men skyller på att jag är sjuk, haha.

Föresten så har jag hört att man inte ska dricka Nocco med koffein när man är sjuk, stämmer detta??
Ha det bra hörni, kram!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit hemma sjuk, vet inte riktigt vad det är för något men gissar på influensa eller något liknande. USCH. Hoppas bara jag är frisk till studenten, annars vet jag inte vad jag gör.

På tal om studenten... hjälp mig och min klass att vinna studentkampen så att vi får springa ut först, genom att kolla och dela denna video så att den når 2000 visningar!

Likes

Comments

Hej!

I lördags var det min tur att gå studentbalen. En helt fantastisk upplevelse med en fin baldejt och mycket fina vänner! Dagen började hyfsat tidigt med sminkning vid ca 9- halv 10-tiden och frisörtid vid kl 11:00. Efter det kom Elin hit för att hjälpa mig med resten av sminket. Sedan fick jag nästan slänga på mig klänningen och smyckena innan jag blev hämtad av min baldejt, Kalle vid 15:30. Vi åkte till Mela-kvarn för att ta bilder och dricka champagne innan vi begav oss mot Sapa Arena, där balen hölls. Att gå ner för röda mattan var både kul och nervöst, men samtidigt helt fantastiskt!!

Jag är så lyckligt lottad att jag har så himla fina vänner och fick en så fin baldejt, det var ni som gjorde kvällen helt magisk. TUSEN TACK!

Likes

Comments

Godmorgon!
Försov mig idag men kom inte allt försent till skolan, som tur var.
Igår tränade jag mitt första riktiga pass på fitness 24/7, det nya gymmet jag nyligen bytt till. Jag tränade med Madde och ben stod på schemat. Startade passet med massa böj i ca 40 min och svetten rann. Vi körde några fler övningar efter det, och benen var helt slutkörda, haha. Bra pass helt enkelt.

Likes

Comments

Godkväll finisar!
Idag hade jag bara en lektion i skolan, vilket var styrketräning så det känns som att jag har varit ledig hela dagen haha. Efter styrketräningen sov jag en stund och åt sedan lunch och började plugga fysik, då jag har kursprov imorgon. Vid 4-tiden åkte jag till Lizza då hennes mamma skulle fixa mina naglar till balen. De blev såå fina och precis som jag hade tänkt mig, är så nöjd!! Det tog hela 3h (!!!) men så värt! Resten av kvällen ägnas åt plugg, plugg och lite mer plugg...

Ha en trevlig kväll, kram!

Likes

Comments

Hej!, hur får ni motivation till träning?

Jag tänkte idag dela med mig av 3 saker som gör mig motiverad till att fortsätta träna och kämpa för förändring.

1. Framsteg- Den absolut största källan jag får motivation ifrån är från mina egna framsteg. Det kan vara att man till exempel gör framsteg genom att höja vikterna, sätta nya PB:s eller se att man ökat i muskelmassa samt gått upp/ner i vikt. (Jag som vill gå upp i vikt ser då framsteg med att vikten ökat när man kliver upp på vågen.)

2. Titta tillbaka- Ännu en stor källa till motivation för mig är att titta tillbaka på hur man såg ut och hur kroppen mådde innan man började träna. Denna punkt hör lite till första punkten, framsteg. Det är inte alltid man märker att kroppen förändras när man kollar sig i spegeln. Men genom att titta tillbaka på gamla bilder är det lättare att se förändringen som faktiskt sker. Jag blir jättemotiverad av att titta tillbaka på mina gamla bilder jag tog innan jag började träna och sedan jämföra dem med bilder jag tar i nuläget. Man ser hur långt man kommit och hur mycket bättre kroppen mår, och det får än att vilja kämpa ytterligare lite till!

3. Komplimanger- En stor motivationskälla är självklart komplimanger. Speciellt sånna som "oj vad muskulös du har blivit", "du har fått så mycket muskler, "dina ..... är så snygga!" Osv osv osv... Att få sådana komplimanger gör mig sååå glad och jag blir bara ännu mer motiverad till att fortsätta träna.

Motivation är en av de viktigaste faktorerna för att träningen ska bli hållbar och gå framåt! Fortsätt kämpa och hitta din bästa källa till motivation!

Kram, Matilda!

Likes

Comments