Header

Hallå!
Idag körde jag bröst&rygg på gymmet. Eftersom jag har tänkt att byta schema testade jag lite nytt för rygg idag. Men inget jag filmade eller så. Men tänkte iallafall dela med mig av 3 övningar som jag nästan alltid kör varje bröst-pass. Och det är bänkpress, hantelpress och flyes med hantlar. Idag superset:ade jag hantelpress & flyes, vilket jag upplever ger väldigt bra kontakt.

Bänkpress
I bänkpressen kör jag gärna med fötterna uppe på bänken för att inte "svanka" med ryggen och jag tycker även att övningen känns mer och bättre då. Jag har dock fötterna på marken om jag kör tungt, då jag tycker det är lättare.


Hantelpress
Personligen tycker jag att hantelpressen är lite mer komplex än bänkpress, då man måste balansera var hand för sig. Men jag tycker att hantelpressen är "skönare" än bänkpress, men i bänkpressen kan jag köra tyngre, så båda är favoriter.
Här kör jag på lutande bänk för att träna övre bröst. Men jag brukar även köra på plan bänk.


Flyes
Flyes är en riktig favvis, den ger sjukt bra kontakt. Det enda negativa är att man inte kan köra med så tunga vikter. Även här kör jag på lutande bänk, men det går lika bra att köra på plan bänk. Dock föredrar jag lutande i just denna övningen.

Likes

Comments

Igår hade jag och Rebecka myskväll, vi åt lite chips, ananas doppat i smältchoklad samt morötter och dipp. Smarrigt! Imorgon är det fredag och helg, längtaaaar! Ska bli så skönt. Kram.

Likes

Comments

Hallå finisar!
Idag började jag dagen med ett benpass på gymmet med Rebecka. Jag var väldigt trött men passet gick helt okej ändå. Åkte hem efter gymmet och åt lite lunch innan jag åkte vidare till ett möte på kommunen. Nu sitter jag och Rebecka och äter lite gott och har det mysigt. Ha en fortsatt bra kväll, kram!

Likes

Comments

Godkväll finisar!
Denna tisdagen har varit ganska jobbig, åkte till och med hem på håltimman då jag var så himla trött. Imorgon har jag svenskaprov, det känns väl inte jättebra eftersom jag inte kunnat plugga ordentligt på grund av en del anledningar. Har även morgon-gym imorgon, det ser jag däremot fram emot en hel del nu när jag varit borta från gymmet en hel vecka. Ha en fortsatt bra kväll, kram!

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag startade jag dagen med sovmorgon, lika härligt varje måndag. Vid halv 11 åkte jag för att klippa mig, det behövdes verkligen. Klippte av ca 5cm, nu känns det fräscht igen. Idag hade jag bara 1 lektion i skolan så det var en väldigt lugn dag, men känner mig ändå stressad på något vis...
Ikväll väntas träning, får se hur det går med min nacke med tanke på alla kraschar som skedde i Åre, haha.

Likes

Comments

Godkväll!
Igår tog jag inte med kameran ut i backen då det var dåligt väder plus att jag var sjuk och visste inte hur mycket jag skulle kunna åka. Och därför blev det inget bloggande. Åkte lite skidor på morgonen men var tvungen att gå in o sätta mig på en pub/restaurang för att jag blev så yr och illamående, där satt jag fram till lunch. Vi tog bergbanan mot torget och åt lunch på Max. Efter det mådde jag bättre och kunde åka på igen.

Idag startade vi dagen i området som kallas för "Duved" och "Tegfjället", trots dåligt väder var det bra backar och roligt att åka. Vi åkte mest i en störtloppsbana och i skogen där jag trillade (igen)... Ikväll åt vi tacos och kollade på Mello, mysigt!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag började vi dagen på spa, vilket var väldigt välbehövligt. Vid halv 8 på morgonen gick vi upp mot hotellet här i Copperhill för hotellfrukost innan spa:t. Hotellfrukost är ju verkligen så himla gott!

Efter frukosten gick vi in till spa:t. Vi bastade, badade, åt frukt och hade det superskönt. Vi testade även att ta undervattensbilder med min kamera för första gången, vilket funkade bra!

Efter att vi hade spa:at klart gick vi ner till lägenheten och gjorde oss iordning för att åka ner till Åre By. I byn åt vi smörgåsar på Åre Bageri, vilket var supergott. Vi gick även lite i en galleria där jag köpte nya vantar.
Hoppas ni haft en toppen dag!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag var det soligt och klarblå himmel här i Åre och liftarna upp till toppen av Åreskutan var därför öppna. Vi passade då på att åka upp till toppen. Det var superfint överallt och sköna backar hela vägen ner. Vi såg också renar (!!!) på vägen, häftigt! Vi tog en paus och stannade för att ta lite dricka innan vi åkte vidare. Superhärlig dag och bästa hittills!

På kvällen åt vi middag på Carins Krog, vilket var väldigt gott och mysigt.

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en bra dag!
Idag var det lite dimmigt men också väldigt soligt här i Åre. Så härligt med sol och blå himmel. Vi började dagen i slalombackarna och körde sen en del i en park på lite hopp och sånt.

Vi åkte även en hel del off-pist i skogen, vilket inte var den bästa idén då jag åkte in i ett träd, tappade båda skidorna o flög iväg rakt ner i snön. Det var inte jättelätt att ta sig upp heller då snön var flera decimeter djup. Men Jaja, det var ju en upplevelse iallafall.

Likes

Comments

Hejhej!
Första dagen här i Åre har varit väldigt bra trots blåst och mulet väder. Vi började dagen med god frukost innan vi begav oss ut i backarna i området "Björnen" här i Åre. Efter lunch åkte vi till området "Åre" och stannade där till liftarna stängde. Backarna var något isiga, men jag tyckte att det gick bra att åka ändå. Riktigt härliga långa backar!


Efter skidåkningen åt vi lite middag innan vi gick upp till ett hotell som ligger här i Copperhill, där vi bor. Där spelade vi bland annat biljard, pingis och tog oss en drink.


Bra start på sportlovet. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments