Header

Igår var jag på 3:3 (studentfest!!!) med klassen på bowlinghallen. Våran klass hade pyjamas tema. Allt var sååå himla kuuul, förfesten och på bowlingen o allt. Sov hos Lizza inatt också, vilket var kul och mysigt. Här bjuder jag på några suddiga bilder från denna roliga fredag! Kram!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena!
Denna torsdag har varit lång och jobbig, somnade efter skolan och snoozade 5-6 gånger innan jag fick ångest över att jag inte pluggade till provet imorgon. Träningen gick inte heller bra, hade ingen energi och fick blackout när jag skulle köra Tzuka. Nu ligger jag i soffan och har inte lust att göra någonting. Tråkig och jobbig dag helt enkelt, men så kan det vara ibland. Hoppas på en bättre dag imorgon, det är ju trots allt utgång på kvällen, 3:3. Min klass har pyjamas tema (!!!) älskar.

Eftersom dagen inte varit så bra så bjuder jag på några härliga träningsbilder, ha de bra! Kram!!!

Likes

Comments

Hallå!
Idag på morgonen hade jag prov i styrketräning, vilket kändes bra. Efteråt fick det bli lite bröst&tricce-slakt. Fick sånt himla pump!! Känner verkligen att min styrka ökar i bröstövningar, vilket känns sjukt bra. Det har blivit en del videos det senaste så här kommer några bilder på övningar istället. Nedan ser ni mina 3 triceps favoriter!

•Triceps push-up, över huvudet
•Triceps push-down
•Triceps kick-back

Likes

Comments

Godmorgon!
Här kommer 1 video på 1 axelövning. Egentligen skulle jag lägga ut 2 videos på 2 olika axelövningar, men det gick tydligen inte. Så här kommer den första, och så kommer den andra ikväll.

Denna övningen är sjuuuukt jobbig och är för främre axlar. Denna körde jag i mitten av mig axelpass, isch. TESTA!

Likes

Comments

Hallå!
Just nu ligger jag i sängen, helt slut. Har inte fått något gjort sen jag var på gymmet i förmiddags. Tror passet tog kål på mig totalt.. Idag körde jag iallafall axlar & rygg, vilket gick bra. Dock var jag något trött i musklerna efter gymnastikträningen igår. Filmade också ett par övningar som kommer upp senare ikväll eller imorgon, så håll utkik! Kram

Likes

Comments

Godkväll finisar!
Dagen har ägnats åt plugg samt gymnastikträning i Växjö 17-20. Träningen gick bra och är helt slut nu, längtar efter sängen... Imorgon blir det plugg, plugg och lite mer plugg, standard söndag. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hallå!
Har verkligen börjat älska benpass nu förtiden, har ogillat det väldigt mycket de senaste. Men nu när jag inte blir yr när jag kör ben längre, och i och med att jag tycker att jag utvecklas ganska snabbt har gjort att jag känner mig jätte motiverad till att köra fler benpass än 1 i veckan. Så nu försöker jag trycka in 2st benpass i veckan, o det känns sååå kul! Love it! Ikväll blir det lite plugg o sen mys, välbehövligt. Kram!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har jag varit jättetrött hela dagen, när jag räknade mina gäspningar fick jag det till 31 gånger på 15 min. Förklarar de hur trött jag var idag? Somnade dessutom 2,5h precis efter skolan, de va skönt. Träningen gick superbra med lite nya varv.

Tänkte för skojskull liva upp denna tråkiga torsdag med 2 favoritbilder från studentfesten med afterskii Tema, wihoo. Kram!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag var det gym som vanligt som första lektion. Vi har börjat med personlig träning, så jag fick Josefine som min "PT". Tyckte passet var superkul och fick även testa ett par nya övningar. Det är ju så mycket roligare att köra 2 när man vanligtvis brukar träna själv. Så tack för ett bra pass @Josefinezimmermann !

Tänkte även dela med mig av denna goda kvällsmaten jag åt igår, ProPud-strawberry
toppat med lite bär, sååååå gott! (Men choklad är nog fortfarande favvisen) kram!

Likes

Comments