Header
View tracker

Köpte detta fina mobilskal från iDeal of Sweden för några veckor sen. Det är så himla smidigt, för det första så är det sjukt snyggt. För det andra så är det magnet på detta "vanliga" skalet så man kan sätta i det i ett plånbok-skal, som jag har ett också, (ingen bild). Tycker iallafall om det väldigt mycket, älskar marmor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I lördags firade vi min pappa som fyllt 50. God mat och trevligt sällskap. Här får ni några bilder från förberedelserna.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Har sovmorgon idag, vilket är väldigt behövligt efter veckan som gått. Ska strax sätta igång med lite skolarbete, men först tänkte jag göra en väldigt kort recension om "proteinpudding"

Har sett många som äter det men aldrig smakat det själv, så idag tänkte jag att det var dags. Gick och köpte denna proteinpudding, ProPud choklad, efter gymmet. Tyckte faktiskt att den var rätt god till en början (är inget fan av chokladpudding i vanliga fall). Skulle lätt kunna tänka mig att köpa den någon mer gång, men kanske inte som ett mellanmål man äter varje dag, utan mer som dessert efter maten eller liknande. Som mellanmål föredrar jag istället kvarg, då det är mer mättande och innehåller ungefär lika mycket protein.

Likes

Comments

Hade glömt bort hur kul det är att fixa sina naglar fina. Fixade mina naglar igår till min pappas 50-årsfest. Alltid kul att göra dem lite extra fina med glitter etc. när det är något mer än bara en vanlig vardag/helg. Funderar på något liknande till jul&nyår. Dock var det inte så lätt att träna med dessa..

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag väntas 50års-fest för min pappa. Vi har firat litegrann med familjen nu på morgonen bara, men senare i eftermiddag/kväll blir det mer. Ska bli trevligt!

Ibland kan det vara så skönt att bara skriva av sig.. Alla tankar som ständigt cirkulerar runt i huvudet.

Likes

Comments

Hallåhallå!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Var dock nära på att somna flera gånger pågrund av att jag inte sovit mycket de senaste nätterna. Blir skönt med helg nu, så man får sova ut. Efter skolan drog jag mig till gymmet, trots att jag känt mig lite sjuk. Det gick väldigt bra faktiskt! Tränade ben idag, men la mer fokus på baksida och rumpa idag, då jag tränar väldigt mycket framsida de senaste. Såhär såg mitt pass ut idag iallafall:

•Utfall med skivstång 12x4/ben ss "sidolyft" med gummiband
•Hip thrusters 12x5
•Hack squat 10x3 ss sittande vadpress 12x3
•Raka marklyft 12x3
•Benspark 12x3
•Stående vadpress 50,40,30,20,10x1

Likes

Comments

Igårkväll var vi på Fridays där vi passade på att ta några bilder i en photo booth. Det var en grej som stod på min bucket-list haha!

Likes

Comments

Idag har jag som sagt varit i Stockholm men klassen. Först gick vi på museum och sedan gjorde vi oss iordning för Operan. Innan operan åt vi på Jensens, supergott! Efteråt gick vi ut, alla i klassen, och tog lite drinkar. En bra kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Efter tävling blir jag alltid över-taggad på att köra nya volter. Och efter att ha missat första träningen sedan tävlingen, börjar abstinensen krypa fram. Längtar sååå mycket till nästa vecka då jag kan börja köra nytt. Älskar känslan av att vara inne i gympa-bubblan!

Imorgon bär det av mot Stockholm med klassen för att bland annat gå på Operan och kolla på balett. Ska bli kul!

Likes

Comments

Hallåhallå!
Nu ligger jag hemma i soffan, helt slut efter helgen. I helgen tävlade jag med mitt lag Rikscupen3-Äldre, jag är mycket nöjd över mina egna prestationer. Är mer redo än någonsin att gå vidare nu, med svårare volter!

Likes

Comments