Blev en båttur en vacker sensommarkväll som denna! Idag besteg vi harberget ute på hartsö! Väldigt fint! Var även en otroligt vacker solnedgång omvägen tillbaka;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den 6 februari bär det av till Australien och stora syster! Först blir det en vecka på Tasmanien och sen ska vi åka husbil till Adelaide och sen blir det nog flyg till Perth där syster bor :) :)Likes

Comments

Vann denna bok igår!

Idag ska jag nog prova göra en Budapest tårta :) hör av er om ni vill ha en!

Likes

Comments

Igår var det tårttävling! 30 st olika tårtor ställde upp, massor med folk och goda tårtor. Jag kom alltså tvåa med min citron och hallon mousse :) blev rätt så nöjd faktiskt!

Efter tävlingen så tog vi båten från källvik till Trosa för första gången! Riktigt trevligt men väldigt vågigt, höll ju nästan på att studsa ur båten ett tag. I Trosa åt vi glass innan vi åkte tillbaka, på vägen tillbaka stannade vi på en ö och grillade! Super trevligt!

Aja idag är sista lediga dagen för imorgon börjar jag jobba :)

Ha en bra söndag allesammans!

/m
Likes

Comments

Fyndade precis på sportamores rea! Mitt första par Nike air Max! Endast dryg 600 spänn nu!

Likes

Comments

Halloj!
På lördag den 3:e augusti kommer jag att delta i en tårt tävling och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra för något.. Det lutar åt det här hållet:

Likes

Comments

Idag har vi hittills varit på norrfällsvikens storstrand, typ 15 grader i vattnet men jag kom fan i! Vi var även på ett lekland så småsyskonen fick springa av sig lite, nu väntar minigolf och middag på restaurang!

Hoppas ni också har det soligt och varmt!

/mLikes

Comments

Hejhej!
Länge sen sist nu men men..
Är nu påväg till Norrland för att hälsa på morbror :) har redan åkt 37 mil men har 20 kvar.. Ska tydligen bli kanon väder där uppe ;) 👍 vad ska ni göra i helgen då? :)

/m

Likes

Comments

Haha överlevde barnvaktandet! Imorgon är det dags igen, dock bara under dagen! Bör väl gå bra hoppas jag ;) annars har vi inte gjort mycket, testade Bomans glassbar riktigt bra! Åt mint choklad och den var super! Ekologisk och hemgjord++ :)
Nu ska jag åka hem och sova! G nighters!

/m

Likes

Comments

Fan vad snabbt veckorna går! Aja jag har inte gjort så mycket nu heller.. Men söndag till måndag ska jag va barnvakt åt lilla syster, hoppas det går bra ;) morsan ska till Ullared. Aja jag har verkligen inte så mycket att säga! Hoppas allt är bra med er!

/m

Bjuder på några bilder på min bebis!!
Otto hittade en ny "pinne" haha gulle!

Likes

Comments