NÅGOT nöjd jag är över mitt nya skal på Kanye Wests glada ansikte. Speciellt att jag hann köpa det. Limited Edition nämligen. Iiiih!!!

Fun story dock. Jag köpte det här skalet helt impulsivt för fick stress så jag köpte det för en Iphone 7 plus. Hade liksom inte ens beställt en ny telefon då. Så dagen efter fattar jag ju att det kan va lämpligt att beställa en ny telefon. Ångrar givetvis mig direkt att jag köpt ett skal för en plus då jag insåg hur stor den telefonen kommer vara i jämförelse med min sexa som jag har nu. Får svettningar när jag ska beställa min telefon då jag känner att jag gjort bort mig gällande 7 eller 7 plus så jag är ju tvungen att ta en 7 plus för jag har beställt det här skalet.

Så.. Jag kommer alltså äga en 7 plus pågrund av att jag va så impulsiv och klicka hem det här skalet på natten. Men har börjat vänja mig vid tanken nu. En stor telefon är väl det nya.

Likes

Comments

Tja! Är väl inte en stjärna på att fullfölja det jag lovar mig själv men har helt ärligt haft noll inspiration till att blogga för livet är sådär mellanmjölk som jag bara fullständigt hatar. Livet går på rutin och dagarna bara faller in i varandra. Håller knappt koll på vilken dag det är för allt är bara grått och samma sak hela tiden. Fruktansvärt.

Samt idag är jag sjuk också, kan det bli värre? Misstänker influensa också då kroppen är helt mörbultad och jag är allmänt febrig. Men vad passar inte bättre än lite frågor som jag kan svara på, så att ni kan få en klarare bild på vem jag är. Vi ger det ett försök iallafall!1. Hur gammal är du och vilket stjärntecken är du? Jag är 21 år, född 1995. Är alltså Vädur men blir fett provocerad av det här nya tramset om att alla ska ändra stjärntecken. Jag kommer alltid vara Vädur. Tar inget annat.

2. Vart bor du? Jag bor i Göteborg och alltid gjort. Flyttade hemifrån när jag fyllt 20 ungefär men flyttade faktiskt hem till min mor igen efter lite mer än ett år ensam. Så nu har jag bott hos mamma i två månader, hon bor lite utanför Göteborg. Ale heter det. Känns väldigt skönt och harmoniskt faktiskt.

3. Har du några syskon? Ja, en storasyster. Hon är två år äldre och heter Amanda.

4. Vad har du gjort idag? Idag har inte varit en händelserik dag då jag är sjuk. Varit på två läkarbesök samt köpte med mig världens godaste sallad från Deli hem. Det var liksom höjdpunkten för idag.

5. Vad lyssnar du på för musik? Jag lyssnar gärna på mellow hip hop. Sen rap också. Men kan vara rätt utbrett och blandat. Älskar Kanye, Kendrick, Frank Ocean, Drake, The Weeknd, Partynextdoor bland annat.

6. Sommar, höst, vinter eller vår? Vilken föredrar du? Definitivt vår! Inte för kallt och inte för varmt. Kan ha snygga kläder utan att varken frysas eller svettas för mycket. Och om man läser mellan raderna nu så förstår man ju att jag är en sån där som gärna klagar på vädret och ja, det stämmer. "Fan va varmt det är" "Usch va kallt det är idag" Japp. Jag älskar att klaga på vädret. Ventilerar typ när jag gör det. Fett skönt.

7. Är du beroende av något? Ja, det tror jag vi alla är. Jag suktar efter att känna mig bekräftad mycket. Jag tror det är lite av ett beroende jag har och jag tror det hänger ihop mycket med min uppväxt att göra. Men för att inte vara allt för djup på en gång så slänger jag väl in att jag är beroende av Burger King samt marabou schweizernöt.

8. Nämn tre saker man kanske inte vet om dig? First thing first...

1. Jag har spelat piano i sju år och var väldigt musikalisk som liten. Det är jag nog fortfarande men får inte utlopp för musiken längre på samma sätt tyvärr.

2. Jag tjänade min första lön när jag var åtta år. Jag var statist på Göteborgs Operan. Jag spelade en "naken" bebis med hundratals andra barn.

3. Jag har hoppat av skolan två gånger. (Kan berätta i ett enskilt inlägg lite mer om det)

9. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag hade gärna sett att jag var på ett varmt ställe där jag kan gå runt i bikini hela dagarna. Lära mig nya saker med människor jag nyss lärt känna som är likasinnade som mig men ändå som jag lär mig mycket utav. För vet ni vad? Det finns inget häftigare. Att träffa nytt folk som vidgar ens vyer. Man blir så jävla rik på erfarenheter så sätt och det är jävligt nyttigt för själen. Och min själ behöver kärlek och värme just nu. Därför önskar jag mig att befinna mig på en sådan plats. Samtidigt för jag är väldigt nyfiken. Jag vill upptäcka nya saker och saker som jag aldrig gjort tidigare. Adrenalin. Det behöver jag.

10. Vilket är ditt favoritgodis? Kombon att blanda choklad och äta chips med dipp samtidigt är perf. Men just godis.. Hmm då är jag nog en sucker för saltlakrits. Och surt godis är också gott.

11. Vilken är din favoritaffär? Jag föredrar ju inte att shoppa i butik, tycker det är FRUKTANSVÄRT. Folk säger att jag liknar deras pappor för när jag ska handla så vet jag precis vad jag ska ha, går in och köper det, sen ut. Och om jag inte vet vad jag ska ha, nej då är jag den som hamnar upp i någon fåtölj någonstans. Men om jag måste välja så gillar jag nog att shoppa smink eller skor. Så Åhlens och typ Shelta är nice.

12. Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska. Har i princip varit så hela mitt liv. Är tyvärr oerhört besvärad på morgonen. Weinar som en liten bebis om exakt allt. I need my beautysleep. Nej men. Jag tror det handlar om att jag jobbar i restaurangbranschen dessutom. Jobbar mycket kvällar och helger så det säger väl sig själv. Jag är en riktigt jävla trött människa på morgonen.

13. Har du blivit sydd någon gång? Haha nope. Men skulle behövt bli.. Denna storyn är rätt kul faktiskt. Jag är ute på krogen, dricker mig väldigt full och ramlar in i någon slags kruka som hugger rakt in i smalbenet men inget jag känner av överdrivet mycket. Vaknar upp dagen efter i min säng bakfull som ett as. Blod i hela sängen. Känner en jävla smärta i smalbenet och jag ska kolla vad det är. Då ser man själva benet. Sjukt äckligt. Men jag var så bakis så kom inte upp från sängen den dagen men dagen efter detta när min mamma ser vad jag gjort så åker vi direkt ner till vårdcentralen och läkaren säger till mig att "Oj det var ju dumt att du inte kom igår. Nu har det gått över 24 timmar så vi får tyvärr inte sy" Ja, ni kan ju fatta mitt snygga ärr på benet.

14. Är du blyg? Både ja och nej, men det är för jag har varit EXTREMT blyg när jag var runt 10 då det hände en del jobbigt i livet. Jag pratade ALDRIG. Jag tänkte på det jag skulle säga 10 gånger i mitt huvud innan jag sa något och då var det oftast för sent för att säga det jag tänkte säga.. Och så höll det på så. Vågade ingenting. Men jag har vänt det till att vara väldigt utåtriktad och väldigt orädd med att säga mina åsikter. Jag står upp för mig själv och framförallt andra. Jag kan ibland till o med nästan undermedvetet sätta mig i situationer ibland då jag vet att folk kommer trycka på mig för att jag på något sätt vill bevisa för mig själv att jag är modig. (Låter fett konstigt men som sagt så gör jag det undermedvetet. Något jag tänkt på i efterhand.) Men jag skulle absolut inte påstå att jag är blyg idag. Jag är den som alltid bjuder in andra i samtal, presenterar andra till nya människor. Jag är den personen jag själv hade behövt när jag var blyg och osäker.

15. Vad heter du i andra namn? Olivia.

16. Vill du gifta dig? Självklart är det något jag drömmer om. Jag är en hopplös romantiker faktiskt. För att tänka lite vuxet i nuläget så är det inget jag strävar efter just nu. Sen tror jag inte på att leta. När det kommer så kommer det. Men ja jag vill gifta mig med förhoppningsvis kärleken i mitt liv.

17. Har du något smeknamn? Tyvärr blivit kallad Matte B mestadels haha. Sen även Mattis, Muttis, Bohäll, Bo och även min bästa vän som tycker det varit kul att kalla mig Mattias eller Matthew. Not so girly haha.

18. Vad är det värsta du vet hos andra människor? Värsta jag vet är människor som är icke uppriktiga, som inte säger vad dom vill och inte. Som inte pratar i klarspråk. Då vinner du inte mig kan jag säga. Fett osexigt hos en människa. Sen backstabbing obviously. Människor som medvetet går bakom någons rygg för att höja sig själv. Så äckligt.

19. Vad gillar du mest/minst med dig? Jag gillar att jag är duktig på att få andra att känna sig bekväma, ge andra komplimanger och få dom att känna sig hörda och sedda. Sen är jag väldig duktig att lyssna och ge andra råd. Minst måste nog vara att jag tar åt mig lätt när någon är elak mot mig och att jag är långsint. Jag glömmer aldrig svek och jag glömmer aldrig hur det kändes. Har svårt att gå vidare med saker ibland.

20. Vad ser du framemot just nu? Wow. Jag har så mycket spännande saker för mig nästa år så det längtar jag efter. Jag är redo för 2017. Som fan. Men JUST NU, då längtar jag efter ett bad som jag ska ta nu med massa olja, levande ljus och choklad.


Hoppas ni orkat läsa allt. Nu ska jag ta mig ett bad som sagt. Puss och kram


Likes

Comments

Hade såååå kul i år på Summerburst. Framförallt efter att det var slut på själva Ullevi, det var då den riktiga festen började. Galet trött i kroppen nu bara men det får det vara värt.

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska börja, jag har inte fått så dålig respons faktiskt från Förspelet om hur jag betedde mig i senaste avsnittet mot Louise. Jag förväntade mig mycket mer och mycket värre men jag känner att mitt samvete vill förklara hur det verkligen var.

Att börja med, jag är en jävla tävlingsinriktad människa och jag nöjer mig inte förrens jag nått dit och jag gör ALLT för att komma dit. I detta fall så fick Louise tyvärr ta smällen för att jag ville så gärna hinna med och visa så många sidor av mig själv som möjligt, för vad vill ett tv-program som Paradise Hotel ha för människor? Inte någon som sitter tyst i ett hörn iallafall. Jag tänkte väl lite som Fredrik Eklund i detta fallet, att får jag ett tillfälle och det är kameror runt omkring så ska jag ta mig fan göra TV. Ni vill ha drama, ni ska fan få drama!!

Sen är jag en människa med oerhört starka känslor och uttryck. Gillar jag dig, då älskar jag dig, irriterar du mig, då nästan hatar jag dig. Saker i min värld förstoras upp och mina känslor blir nästan överväldigande ibland. Jag har haft svårigheter att hantera mina känslor i många år men jag har lärt mig att jag är sån här och för att må bra i mig själv så måste jag acceptera att jag fungerar på det här viset, att jag har mina brister och jag försöker se en charm i att jag känner så otroligt starkt och så mycket.
Mitt dåliga samvete kommer alltid in efter ett utbrott eller ett dåligt agerande styrt av mina känslor väldigt snabbt och jag får väldigt ont i hjärtat av att såra andra. Det ligger inte i min natur att vara elak, jag är sällan det men samtidigt har jag inga filter. Jag säger vad jag tycker. Därför blir det lätt en ond cirkel.

Jag personligen bad om ursäkt till Louise samma kväll, jag förklarade att jag tycker fortfarande som jag gör men jag är ledsen att det blev som en attack och min avsikt var inte att få henne att känna sig utsatt. Det blev VÄLDIGT fel och det blir dessvärre ännu mer fel när man dricker alkohol.

Jag kommer aldrig stötta mobbning, utfrysningar etc då jag själv var utsatt i flera år både i skolan och på internet Jag har farit väldigt illa vid mig och blev till slut en väldigt osäker och blyg människa. Men i den åldern hade jag inte funnit mig själv än, jag visste inte vem jag var och därav lät jag deras ord bli min sanning och verklighet men i det här fallet så visste jag att Louise kommer inte försöka ändra på sig själv pågrund av mina handlingar för jag VET att hon diggar sig själv och hon vet vem hon är vilket är så jävla bra. Jag menar aldrig att jag ville ändra på henne, men jag hade svårt för henne. Punkt.

Sen har jag haft så fantastiskt roligt när det här spelades in. Man lär sig så mycket om hur saker fungerar som man bara har undrat tidigare och jag bara ÄLSKAR det.
Glöm heller inte att kolla kvällens avsnitt av Förspelet 21.00 på TV3 play. KramLikes

Comments