Hade såååå kul i år på Summerburst. Framförallt efter att det var slut på själva Ullevi, det var då den riktiga festen började. Galet trött i kroppen nu bara men det får det vara värt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska börja, jag har inte fått så dålig respons faktiskt från Förspelet om hur jag betedde mig i senaste avsnittet mot Louise. Jag förväntade mig mycket mer och mycket värre men jag känner att mitt samvete vill förklara hur det verkligen var.

Att börja med, jag är en jävla tävlingsinriktad människa och jag nöjer mig inte förrens jag nått dit och jag gör ALLT för att komma dit. I detta fall så fick Louise tyvärr ta smällen för att jag ville så gärna hinna med och visa så många sidor av mig själv som möjligt, för vad vill ett tv-program som Paradise Hotel ha för människor? Inte någon som sitter tyst i ett hörn iallafall. Jag tänkte väl lite som Fredrik Eklund i detta fallet, att får jag ett tillfälle och det är kameror runt omkring så ska jag ta mig fan göra TV. Ni vill ha drama, ni ska fan få drama!!

Sen är jag en människa med oerhört starka känslor och uttryck. Gillar jag dig, då älskar jag dig, irriterar du mig, då nästan hatar jag dig. Saker i min värld förstoras upp och mina känslor blir nästan överväldigande ibland. Jag har haft svårigheter att hantera mina känslor i många år men jag har lärt mig att jag är sån här och för att må bra i mig själv så måste jag acceptera att jag fungerar på det här viset, att jag har mina brister och jag försöker se en charm i att jag känner så otroligt starkt och så mycket.
Mitt dåliga samvete kommer alltid in efter ett utbrott eller ett dåligt agerande styrt av mina känslor väldigt snabbt och jag får väldigt ont i hjärtat av att såra andra. Det ligger inte i min natur att vara elak, jag är sällan det men samtidigt har jag inga filter. Jag säger vad jag tycker. Därför blir det lätt en ond cirkel.

Jag personligen bad om ursäkt till Louise samma kväll, jag förklarade att jag tycker fortfarande som jag gör men jag är ledsen att det blev som en attack och min avsikt var inte att få henne att känna sig utsatt. Det blev VÄLDIGT fel och det blir dessvärre ännu mer fel när man dricker alkohol.

Jag kommer aldrig stötta mobbning, utfrysningar etc då jag själv var utsatt i flera år både i skolan och på internet Jag har farit väldigt illa vid mig och blev till slut en väldigt osäker och blyg människa. Men i den åldern hade jag inte funnit mig själv än, jag visste inte vem jag var och därav lät jag deras ord bli min sanning och verklighet men i det här fallet så visste jag att Louise kommer inte försöka ändra på sig själv pågrund av mina handlingar för jag VET att hon diggar sig själv och hon vet vem hon är vilket är så jävla bra. Jag menar aldrig att jag ville ändra på henne, men jag hade svårt för henne. Punkt.

Sen har jag haft så fantastiskt roligt när det här spelades in. Man lär sig så mycket om hur saker fungerar som man bara har undrat tidigare och jag bara ÄLSKAR det.
Glöm heller inte att kolla kvällens avsnitt av Förspelet 21.00 på TV3 play. KramLikes

Comments