Äntligen äntligen äntligen är det jullov! Fan va skönt det känns. Höstterminen i skolan är ju bara en ren pina och därför har jag inte uppdaterat. Har haft fullt upp och varit stressad så hälften vore nog. Men nu äre lov!

Humöret det senaste har gått upp och ner, men jag vill bara passa på att säga hur glad jag är för mina vänner. De får mig alltid på bättre humör! Veckan har gått åt till att snacka om helgen och bara ladda inför lov. Idag vare julavslutning på Bio Roy och lärarna hade gjort världens bästa film. Fan va jag älskar dem. Det kommer bli svårt att lämna dem i sommar. Hur som helst så ska jag ta de första dagarna av lovet till att sova och ladda inför helgen. Känner mig lite krasslig så ska käka massor med vitaminer och ta det lugnt! Vill inte vara sjuk inför julhelgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har en fruktansvärt stark kärlek till saker som glittrar och skimrar. Det är nog en av mina största svagheter, blingbling. Jag gissar att ni förstår då att jag vill ha dessa klänningarna.. Eller egentligen vill jag ju självklart ha den riktiga klänningen som Kendall Jenner hade på sig, men fasen denna får duga.

Likes

Comments

Sov gott inatt efter gårdagens mysiga kväll för att fira bästa Helin i efterskott. Lördagen har än så länge ägnats till att kolla lite på tv och lyssna på hög musik., resten av dagen ska dock spenderas på plugg. Om jag hinner ska jag även försöka ta mig till gymmet för ett pass, fick ju inte gymma i varken torsdags eller fredags så idag gäller det! Känns skönt att ha hittat motivationen och drivet till träningen igen, har haft en liten svacka ett tag. Men nu är jag back in business! Tänkte egentligen mest kolla in, ska se om jag får upp lite intressanta inlägg framöver!

Likes

Comments

Tjena folket, hoppas ni har haft en bra vecka än så länge, det har i alla fall jag. Har dock haft väldigt mycket att göra och fått alldeles för lite sömn, jag är verkligen trött dygnet runt. Jag verkligen går runt och är så trött att jag mår illa. Eller jag vet inte om det är rätt uttryck men det är typ så det känns, vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre. Vill bara lägga ifrån mig allt som har med elektronik att göra och bara ta en detox. Men det är svårt när i princip hela ens liv kretsar kring det. Även skolan utförs ju på datorn så det är svårt att lägga ifrån sig det. Min tanke är att försöka vila lite från skärmarna i helgen, om det går vill säga.

Har förövrigt lite planer på att köpa nytt BÄTTRE smink framöver, men vet inte vad jag ska köpa riktigt. Ny foundation, concealer, primer, ögonbryn och nya sminkborstar är väl prio ett just nu. Även hudvården behöver fyllas på. Det är mycket nu hahah. Jag älskar verkligen allt som har med smink och hudvård att göra, men det är en djungel att hitta rätt! Sedan är det ju så tyvärr också att bra grejer kostar en del och man vill man inte gärna lägga sina pengar på någonting som sedan inte håller måttet. Det är skillnad på att köpa kläder och kosmetika. Kläder går alltid att returnera medan när det kommer till kosmetika så är det svårare, jag menar öppnar du en förpackning så är det no return. Gjort är gjort hahah.
Känner mig bara vilsen och förvirrad just nu hahah, kan inte någon bara rädda mig!

Likes

Comments