Måndag: för vissa favoritdagen, ny vecka = ny start. För andra är det ångest rakt igenom. Oavsett så är den här och man kan lika gärna försöka fånga dagen. Carpe diem så att säga ;). 

Själv har jag försökt att plugga lite men det är svårt. Kan inte riktigt hålla koncentrationen och tankarna glider iväg på andra saker hela tiden. Snart måste jag dessutom göra mig iordning för skolan, så jag ska försöka skriva några rader på mitt reportage innan jag börjar i alla fall, men det är kämpigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Planen var att vara på Ikea när de öppnade igår men både jag och mamma sov till typ halv 11. Gissar att det var välbehövligt. Vi kom i alla fall iväg till slut och var där ett par timmar, fick köpt en hel del bra grejer. Sedan gick hela kvällen åt till att skruva ihop möbler. Vi var klara vid 11 ungefär och satte oss i soffan vid halv 12. Då kunde man äntligen ta det lugnt. Hann dock inte klart utan har en del smågrejer att fixa idag, men det får komma i andra hand. Eftersom att hela gårdagen gick åt till att fixa så måste jag plugga idag och senare idag ska jag och Felicia gå på Body pump. Har aldrig testat det tidigare så det ska bli roligt!

Likes

Comments

Kände hur hjärnan blev mer och mer soppa desto längre skoldagen gick idag. Skoltrött, övertaggad och redo för helg, fredag kom precis lägligt.
Satt på Espresso House med ett par kompisar efter skolan idag och hann hem en stund innan jag och mamma tog en sväng till Ikea. Känns som det blivit väldigt mycket Ikea denna termin hahah, har arbetat med det i både marknadsföringen och median. Hur som helst så fick vi köpt lite smågrejer, men det blir till att åka tillbaka imorgon för att köpa lite större grejer. Tror det kan bli riktigt bra.

Likes

Comments

Skoldagen blev kort idag då vår fotolektion i princip var frivillig. Vi arbetar med Photoshop, vilket vi i media redan lärt oss och därför inte behövde arbeta mer med det på lektionen. Jag slutade därför 11:15 och begav mig hem direkt för att äta lunch. Har sedan dess pratat i telefon och pluggat. Måste lägga på ett kol på mitt reportage som ska vara inne nästa vecka. Har stött på en del svårigheter så kommer behöva pyssla en hel del med det.

​Om en stund ska jag och Felicia dra till gymmet, vilket jag är taggad för, men det ska erkännas, jag har lite träningsvärk från gårdagen.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett par dagar eftersom att jag haft fullt upp men också för jag inte har haft något jätteintressant att dela med mig av heller. Drog till gymmet direkt efter skolan idag vilket var väldigt skönt. Dock hatar jag att inte ha en ordentlig plan när jag går dit för att då blir allt bara halvdant. Det är nog därför jag alldeles för sällan går till gymmet, brist på planering och mål. Måste bli bättre på det!

Definitivt favoritlåten just nu. Älskar den. Lyssnar på repeat. 

Likes

Comments

Klockan ringde 07:00 men jag ska erkänna att jag låg kvar en stund till. Bussen till stallet gick 08:20 så jag åt bara frukost och klädde på mig innan jag begav mig. Dagen har sedan spenderats i stallet fram till klockan 13.

Förutom att rida så har jag mockat, skurat boxväggar och lite annat pyssel. Jackie har fått flytta från spilta till box nu vilket jag är superglad för. Det passar henne mycket bättre och jag har inte fått en enda sur min från henne idag. Vanligtvis så ska det sparkas o nafsas. Så jag är supernöjd och hon verkar känna likadant. Ridpasset gick förövrigt också väldigt bra; mycket fokus på tempoväxlingar, vilket resulterade i en alert häst men även ryttare. Tog även lilla slingan efter passet och trots att det till en början var lite kämpigt att lämna stallet ensam så tog vi oss runt. Jag blir som en stolt mamma varje gång det händer hahaha.

Likes

Comments

Så idag har förmiddagen spenderats i Skatås med friluftsdag och jag tyckte faktiskt det var roligt. Vi var uppdelade i grupper och gick en runda där vi ibland stannade för olika stationer. Måste säga att det var fruktansvärt mysigt att gå där i skogen! Efter det så åkte jag och hämtade ett paket innan jag begav mig hem. Sedan så föreslog mamma att vi skulle åka till Allum en sväng så det gjorde vi i ca 20 minuter innan vi istället bestämde oss för att åka och köpa sushi och sedan hem. Än så länge har jag inte fått så mycket gjort, men ska försöka kolla upp lite grejer till Gymnasiearbetet, ligger sååå efter. Gaah det är så jäkla svårt att hitta något och skriva om! Eller ja egentligen är det källorna som är det jobbiga. Aja, ska inte slösa mer tid här, nu får jag plugga järnet!

Likes

Comments

Den 30:e september så åkte jag och Hanna upp för att göra Stockholm och gå på Justin Bieber. Det var så sjukt häftigt. Jag vet att det inte var den bästa konserten han gjort och att han fick mycket kritik. Men för oss, som båda väntat i flera år på detta var det helt magiskt.

​Har inte jättemycket bilder och de jag har är inte jättebra, men tänkte ändå dela med mig av dem i delar. Här var första delen. 

Likes

Comments

Lite segt på bloggfronten idag. Har inte gjort så mycket, en intervju till mitt reportage imorse och sedan har jag försökt hålla fokus på plugg resten av dagen. Har även pratat lite i telefon och nu så ska jag och pappa åka och handla. Kommer mer uppdatering imorgon!

Likes

Comments