Presentation picture
matildabjorklund
Matilda, 23 år, Gävle
Hej! Jag heter Matilda & är 23 år. Har precis flyttat till Gävle, där jag studerar till hälsopedagog. På fritiden träffar jag vänner, tränar och blir en hel del studentliv nu med. Mitt i allt detta har jag precis börjat en resa genom livet där jag ska gå ner i vikt och ändra min livsstil. I min blogg får ni läsa mycket om min resa till en ny livsstil, studentlivet i gävle och ja lite vad som är jag. " jag är en fashionista som gillar fitness" Kram

 

Instagram: tildabjorklund

Sista tentan..

Idag är de dags för sista tentan innan sommaren, ska bli skönt. Har en grej kvar att skriva efter detta men det kan jag göra hemifrån så det är skönt. Hade en tenta igår som var praktisk och den klarade jag så det var skönt.


Igår var vi på stan och shoppade lite, blev ett par skor för mig , sen var vi med i en tävling och jag knep ett presentkort på 500 kr i valfri butik i Gävle & Elin vann en limousinetur, sådan tur vi har. Alltid kul att vinna!
 

Likes

Comments

Makeover!

Va hos frissan idag, det va på tiden inte varit hos en frisör sen hösten 2013 eller något, sjukt, har ju klippt mig lite men nu blev de rejält haha. Lite sommarfräsch! Färgade även håret häromdagen lite ljusare så de är nice.

 

Likes

Comments

Nike

Nya träningskläder skulle inte sitta fel och särskilt inte någon go färg. Älskar verkligen nike som märke på träningskläder deras kvalité och färger är kärlek. Har alltid haft rosa träningskläder men börjat komma in på andra färger, tex. turkos är hur snyggt som helst tycker jag!


Träningskläder ! 

Likes

Comments

Micellar cleansing water

Jag har testat Micellar Cleansing Water från Garnier ett tag nu, och det är verkligen en produkt jag älskar. Det är inte bara en rengöring för ansiktet utan det har även några till funktioner. Den tar bort smink från ansiktet och även fungerar som ett ansiktsvatten. Jag tycker det är en toppen produkt och istället för att använda flera produkter har man 1 produkt för allt. Smart!

Har hört mycket negativt om denna produkt och många som tycker att den inte alls funkar. Men för mig funkar den grymt och tom mascaran går bort. Sen gör den ansiktet fräscht tycker jag. Verkligen en produkt jag rekommenderar att teta och ge en chans. Det är mycket produkt för pengarna också!

 

Likes

Comments

Ibland får man unna sig..

Eftersom jag har problem med halsen kan jag inte äta så mycket för tillfället så de blir typ dricka och glass. I lördags gjorde jag en juice på färskpressad mango, så god påminde verkligen om mangoshaken vi köpte i Thailand. Sen blev de yollibox i smaken citron, så god och frisk smak. Verkligen att rekommendera nu i sommar.
 

Likes

Comments

Träningsinspo

 

Likes

Comments

plugg plugg plugg

Denna veckan har i princip bara bestått av plugg, och de gör den fortfarande, har haft 2 grupparbeten att göra plus en individuell. Blivit klar med grupparbeterna men har den individuella kvar , och den är seg. Men ska försöka bli klar idag så ja kan lägga de åt sidan och fokusera på de andra.
Har även dragit på mig en rejäl halsfluss så de är ju kul.. precis i rätt period. Så denna helgen bjuder inte på mer än sängliggandes och plugg. Hoppas att nästa vecka blir lite roligare och att man kan träna snart igen. Hoppas alla får en bra helg :)

 

Likes

Comments

Foodprepp

Gjort matlådor ikväll med teriyakimarienerad lax, shiritakinudlar & wokgrönsaker. Så gott och något jag längtat efter. Ser framemot imorgon. 

 

Likes

Comments

Stockholm

Igår åkte jag till Stockholm över dagen med mitt team och var på stockholmsmässan. Det var ett event inriktat på hälsa, framgång och ett rikare liv. Det var riktigt kul, hämtat mycket inspiration och motivation. Är hur nöjd med dagen som helst och ångrar de inte en sekund. Så mycket positivt man får av detta och de ger en mycket utveckling som person.
 

Likes

Comments

Hemmagjord glass

Idag gjorde jag en hemmagjord glass igen i min glassmaskin och denna gången blev de ballerinaglass. Blev tyvärr inte lika gott som de låter men får göra den bättre till nästa gång helt enkelt, de fattades lite sötma. Men de var Nice när man fick större bitar i. Men övning ger färdighet :)

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw